Szekeres Viktor

Megint sorozatokat pakolászik a TV2

A TV2-nem nem jött be az új sorozatokkal tűzdelt péntek estéje, továbbra is az RTL Klub nyeri a nézettségi csatát. A következmény: a Férjem védelmében későbbi időpontra kerül és NCIS-ismétlésnek adja át a helyét.

A TV2 továbbra sem bír az RTL Klub sorozataival péntek este, így kénytelen beérni a hétfői és szerdai jó szerepléssel, miközben az utolsó hétköznapon sugárzott sorozatait kissé átszervezi. Az eddig negyed tíz környékén kezdődő NCIS: Los Angeles marad a helyén, azonban a Férjem védelméban című jogi dráma negyed tizenegyről egy órával hátrébb csúszik, s helyén ezentúl az alap NCIS-sorozat ismétléseit lehet látni.


Az RTL Klub mindezközben nyugodtan variálhatja pénteki sorozatit, hiszen mind a Hazudj, ha tudsz, mind a New York-i helyszínelők, mind a jelenleg sugárzott Helyszínelők 4. évadja könnyedén bírkózott meg a konkurenciával. Ezen sorozatok szinte kivétel nélkül verték a TV2 aktuális szériáit vagy filmjeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Betti13 #7
  Miért nem teljesen új sorozatokat ad a TV2? :D
  Az Rtlklubon adnak a legjobb sorozatokat :D Imádom az RTL-t :D
  A Coolt is szeretem hétvégénként nézni :D Utoljára az Agymenők című vígjátékot néztem nagyon jó :D Vasárnap van 10h50kor :D Érdemes legalább 1x-er megnézni :D
 • geronemo #6
  Nem is mindíg ugyan az! Pl multkor a gyilkos fegyver nem balra hanem jobbra volt eldobva. Félre téve a viccet CSI már egy vicc jah és lesz film is ugye, bár nem tudom mi újat hozhatna. Amúgy kíváncsi lennék hogy egy részben Horáció hányszor teszi fel és veszi le a napszemüveget:D
 • Oláh Herkules #5
  hát én bármikor sorozatos adóra kapcsolok, 90% hogy valamelyik csí megy. Hogy a picsába nem unkják már ezeket a gyilkosos rávezetős szarokat? 40 éve ugyan az megy.
 • Tower Guard #4
  Hát helyszínelősből kb van vagy 10. De a dokis sorozatokat sem kell sajnálni :)

  Mostanában ez a "menő"
 • barcames #3
  cool tv éjjel nappal a CSIIIII MEGY DE CSÚNYA
 • AZTA #2
  Te nem nézed a 6 féle helyszínelőket?? Miféle ember vagy te????????? Horáció önmagában felér 6 magdi nénivel :D:D:D
 • Zolthen #1
  Nézi egyáltalán valaki ezeket a fos sorozatokat? Vagy a RTL-t nézi Jóska bácsi meg Piri néni, a TV2 meg megy miközben Béla szundikál mellette? Éééés 2:1 arányban győzött is az RTL!!!