11
  • pixx
    Azért tegyük hozzá, a legtöbb ember, úgy is csak letöltené....
  • pixx
    Úgy tudom, arról volt szó, hogy fél évvel későnn jön pc-re, aztán 2 hónapja jött a hír azért nem lesz pc-re, mert ez egy kis csapat 50 fővel.
    A másik már tervezik a 2. részt és egy rakat dlc-t. Valahogy úgy akarják, mint egy tv sorozatot.
    Bár ettől függetlenül előbb boxon kell bizonyítani, hanem lesz 1 millió felett az eladás, akkor esély se lesz a pc-porta. Ha jók lesznek az eladások, akkor van rá esély.
    Az április 1-én tett bejelentés pedig vicc volt, ezt a srácok ha jól tudom meg is erősítették, és bocsánatot kértek érte.
    Magam részéről vártam a játékot, de jelen állás szerint 15 óra játékidőt ígérnek, max 20-at. Sajnos ebben a formában részemről érdektelen...majd jövőre megveszem az összes dlc-vel együtt GOTY formában, ha egyáltalán kijön úgy.
  • ADAMEX9
    Azt nem értem, h miért "poénkodnak" ilyennel? Csóri emberek látnak némi reményt, aztán benyomják, hogy kamu...
    Tiszta politikus hozzáállás
  • Oláh Herkules
    semmivel sem szánalmasabb mint a moderátornak besúgóskodni, és hisztizni jelentéktelen dolgok miatt :D
  • opeca
    Nem sokat veszít ezzel a PC-és társadalom. Meglepődnék ha a vérpistikéken kívűl mást is érdekelne.
  • 5i
    2 évvel ezelőtt a Square április 1-én jelentette be az FF13 X360 változatát. Mindenki jó poénnak vette és ment a vicc, hogy majd 7 lemezen fér csak el meg ilyenek. És mi történt most márciusban? Megjelent a játék - egyszerre PS3-ra és X360-ra. Nem minden tréfának tűnő hír vicc.
  • Seth
    Az is szánalmas, hogy úgy érezted,ezt a gondolatodat meg kell osztanod mással is :(
  • Narxis
    Jelen állás szerint a játék csak X360-ra jelenik meg, bár április 1-én a Remedy bejelentette a PC-s változatot is. Akkor ezt még csak viccnek vettük, de azóta sem cáfolták meg, szóval még él a remény.

Szánalmas, hogy egy bolondok napi poén alapján reménykednek itt egyesek, ugye kedves cikkíró? Atomszánalom. :(
  • enzim
    A Remedy eredetileg PC-n mutatta be a játékot, majd később úgy döntöttek, hogy XBox only lesz. Április elején ezt a döntést "magyarázták meg", mondván, hogy csak a Microsoft konzoljára akarnak összpontosítani. Emellett szó nem volt arról, hogy mégis kiadják Windows-ra. A lehetőség továbbra is fennáll, de még mindig csak lehetőség! Tessék máskor legalább utánaolvasni...
  • qetuol
    utóbbi
  • koschwarz
    "a barátnőjére megszólalás után is hasonlító nővérkével"
    ez most azt akarja jelenteni, hogy megszólalásig hasonlít a csaj a barátnőre, vagy beszél a csajjal, és így nem csak a külsejében, hanem személyiségében is hasonlít...