World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És holnap végre buffolják az átütést 132-ről 145-re 😊
Tank változások: http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/version-915-release-announcement/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.24. 18:52:00

angelus1991ster.blogspot.hu

Nekem inkább olyan "vicces" pattogásaim vannak, amikor rálövök a T49-es 152mm-es HE lövedékével az IS-7-re, és... lepattan.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

HTS s3rg1nh00
én tegnap havernak segítettem aki még a hétvégi küldetést húzta.t37-el a stug4 LT10 és LT14 küldi is meglett (nagyon nem érzem a lightokat pedig),de annak ellenére hogy felváltva t37el és hellcattel mentem,nem sikerült leduplázni az előbbit...és ez sajna egyre általánosabb napról napra.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kezdek ráérezni a MAUS-ra. Tegnap 2x megcsináltam a t55a HT-15-t vele, de persze győzni azt nem sikerült a zseni csapattársaknak. Egyik esetben félkörívben felállt az ellenség Erlenberg kastélynál normál 2 zászlós csatában és engem lőttek folyamatosan (az arty szerencsére kipurcant a másik oldalon hamar).

14e-t hárítottam, 1e-t lőttem és kb 3 percig feltartottam az ellenséget egyedül, de a csapatom ez idő alatt messze várakozott és nem tudom mit csináltak, vártak és figyeltek, ilyesmit, utána egyesével támadtak, úgyhogy a középső hídon már nem is tudtak átmenni egy idő után a sok roncstól.

A kedvencem nem lesz soha az egér, de ha tudok vele izegni mozogni vagy némi távolságot tartani, akkor nagyon sokat tud hárítani.

Kár, hogy kreditben viszont csúnya bukók ezek a csaták, meg gondolom wn8-ban is mélyrepülés, mert az ilyesmi taktikai megoldásokat, hogy feltartok egy komplett oldalt nem lehet figyelembe venni nyilván.

Jó lenne most már győzni is, meg azért túl sűrűn nem tudom összehozni a 12e összesítettet ilyen állat rush mellett. Legtöbbször 1-2e hiányzik.

Mondjuk voltak viccess jelenetek a másik csatában. Redshire, 3 dög nagy arty. Beálltam a heavy helyre a szikla mögé és nem tudtak meglőni, ha próbáltak is, megfogta a szikla. Addig teljesen jól tartottam az oldalt, amíg egy e100 és egy béla lőtt rám felváltva, persze aranyat, de az most mellékes. Amikor a béla lőtt, arra fordultam és csúszóra vettem, utána az E100 lőtt, akkor arra fordultam, egész jól kimatekoztam, meg még sebezni is tudtam, amíg ők csak csúszókat lőttek. A saját artyk nem segítettek, mert a másik oldalon már szorongatták őket, úgyhogy persze kiszedtek, mikor megjött az erősítés nekik, de addig is jól szórakoztam a két szerencsétlenen.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.24. 14:10:01
Mostanában vicces pattanásaim vannak t49-el,T10 heavyk Td-k is pattannak róla gold lőszerrel.

De ad bónuszt... scriptet... xDDDDDDD
Hivatalosan egyébként nem ad semmit.... majd ha bevezetik egyszer akkor. 😊
Győzelem
Live Oaks
Škoda T 40
Szerzett tapasztalat:1 838 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 18 848 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 578)
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
idióta csapattárs szerintem auto aim-al lőtt,mert a tárat a hátamba eresztette,nekem meg kilőtte a töltőmet is meg a lőszer rekeszt is,kétszer,javítottam erre újra ugyanazt lőtte ki.

Szerintetek nem lehet hogy a Lóhere már is ad valami bónuszt a tanknak?
Megint két magas tier taliga pattant rólam,köcsög t9-es prémmel a torony oldaláról pattant,TVP másik oldalról lőtt az is pattant.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megint elbasztam a statom,mert 5 lövésből kettő nem talált,az elsőnél rálőttem marha messziről medre de pont kilőtték mire odaért az én lövésem,második meg színtiszta elbaszás volt,tudom hogy az én hibám,túl messziről akartam vaktában lőni nulla szűküléssel és tök gázzal haladva.

Nem kell aggódni, az eddigiek se kerültek be. Hol van a M48A2/T54E2/T123E6, az Object 777, a 121B vagy a Chieftain mk6? Egyedül a T95E6 került be nagynehezen két év után. Meg a T-22 sr viszonylag hamar. Tier 10 harckocsiknál most már szinte csak ehhez értenek, hogy szuper OP harckocsikat kreálnak saját maguknak. (Bezzeg a második francia nehéz ág még mindig nincs sehol pedig már majdnem eltelt 2016 fele is...)

De a legjobb poén az egészben hogy ez a V keresztmetszet amit az A-22 (a WoT-ban a T-22 sr), az Object 257-261 nehéz harckocsikon alkalmaztak egyáltalán nem vált be. Az A-22-nél a test annyira szűk lett, hogy nem nagyon fért volna el benne rendesen a motor, erőátvitel, üzemanyag. Az Objcet 260-nál pedig pont a védelme nem felelt meg a harckocsinak, mivel az alsó része csak 15-16 mm-es amit a lőtéri tesztek után abszolút elégtelennek minősíttek. Illetve kérdéses volt hogy ezek a vékony lemezek mennyire bírják a terhelést, elég merevséget adnak-e. Az IS-3-nál 1946-ra már fel is léptek deformációs problémák, megcsavarodott a harckocsi alváza. Nem nagyon de arra pont elég volt, hogy ne tudja biztosítani gépészeti elemek közt az egytengelyűséget. Valószínűleg az Object 260 is hasonlóan járt volna egy idő után. Mondjuk az ilyen nem működő dolgok nem zavarják a WG-t, a T28 amerikai TD-k se harcképes dolgok, mint ahogy a T110E4 és a Vk4502A se lenne igen lenne az a jelenlegi formájában.

Object 260 páncélzata. Jól látszanak az alsó részeken a 15-16 mm-es lemezek.

Amúgy a futómű felett ahonnan már 100 és 150 mm vastag brutálisan erős a védelme ahhoz képest hogy a harckocsi oldala. Az IS-7 model 1948-ra ugyanez igaz. A legtöbb korabeli harckocsinak a teste még szemből sincs ennyire jól védve. A valóságban legalább egy 120 mm-es kaliberű AP(CBC) vagy egy 105 mm-es APDS lövedék kellett hozzá hogy át lehessen ütni ezekkel is csak az alsóbb 100 mm-est.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.05.24. 02:37:24
Mivel tier 10 nyilván ez is reward tank lesz. Vagy klán vagy IM jutalom lesz. Szóval a játékosok több mint 90%-a búcsút mondhat neki.

Amúgy IS-7 prototípus. Egy igen elbaszott és ocsmány futóművel és valami kifejletlen korcs toronnyal. Természetesen ennek is jobb a tűzereje és a mobilitása mint az amúgy későbbi, sokkal kifinomultabb és modernebb IS-7-nek...

A története pedig ez: 1945 májusában meg is fogalmazták az új nehéz harckocsi követelményeit. Két csapat a Chkz (Cseljabinszki Kirov Gyár) és a 100-as Kutató Intézet (talán ez a magyar neve) adott le terveket. A Chkz az Object 705 harckocsiét, (Az Object 705 is egy elég elfuserált gép, nem is nagyon értem hogyan gondolták, mert volt egy 55 tonnás verzió 122 mm D-25T-vel ami a tűzereje miatt eleve bukta, és biztosan volt egy 100 tonnás 152 mm-es löveggel ami meg a tömege miatt eleve bukta.) A 100-as Kutató Intézet pedig az Object 257 terveit adta le. Ezt hagyták jóvá és ezt választották ki a további kidolgozásra és finomításra. Ebből lett később az Object 258-261 széria. Ennyi.
Természetesen az Object 257-ről nincs semmilyen publikált rajz vagy egyáltalán bármilyen adat. Tulajdonképpen a jó 90 oldalból ami az IS-7 történetét taglalja egy bekezdés van amiből annyi derül ki amennyit fennt leírtam. Érdekes, hogy a játékban csak 55 tonna tömegű, amúgy a tömegről sincs adat. A későbbiek (az Object 258 kivételével) mind legalább 61/65 tonnások verziótól függően, de ettől a 257 még lehet 55 tonnás. De ami miatt borzasztóan kiváncsi lennék valami rajzra, az a futómű ami a harckocsin van. Azt az oroszok utoljára a T-28 és T-35 harckocsikon alkalmazták ezt a típusú felfüggesztést majd 10 évvel korábban és már azoknál se nagyon vált be. Kicsit furcsálom hogy pont ezzel próbálkoztak egy 55 tonnás gépnél.

Az említett továbbfejlesztésekben van ám még lehetőség a WG számára mert végül négy verzió született: Object 258, 259, 260 és 261 neveken. A tervekben az Object 258, 259 260 és 261 harckocsik mindegyikének volt egy 122 mm BL-13-1 löveggel és egy 130 mm S-26 löveggel szerelt változata mert ekkor még nem derült ki melyik löveg lesz alkalmasabb. Végül az Object 260-ast választották a 130 mm S-26 löveggel. (Az Object 261 ekkor még szintén nehéz harckocsi volt, csak mivel nem ezt választották hanem a 260-ast később a 261-es számot újra felhasználták az IS-7 alvázas önjáró tüzérségi lövegnél.) Ezekről a harckocsikról eddig még publikált vonalrajz nincs (az Object 260 130 mm-es verzióján kívül, mert arról van, sőt mivel meg is épült és tesztelték is ezért archív fotók is vannak róla) csak táblázatos adatok. A 258 kivételével mindegyik ugyanakkora mérető és ugyanolyan tömegű, a 258 mindkét más-más löveggel szerelt verziója 1,7 tonnával könnyebb mint a többi. A táblázatból csak annyi derül ki hogy más motor, erőátvitel variációkkal voltak felszerelve és más méretű üzemanyagtartályokkal. De ettől még lehetett kicsit más a testük formájuk, a tornyuk vagy a futóművük. Szóval ezeknél a harckocsiknál terem még babér a WG-nek, kisebb módosításokkal akár még hét darab (mind a négy verziót mind a két fajta löveggel, ugye az Object 260 a 122 mm BL-13-1-el már benne van a játékban ezért -1) tier 10 nehéz harckocsit is be tudnak rakni. 😄 Amennyire imádnak harckocsikat rajzolni/rajzoltatni a tényleges tartalom helyett még el is képzelhető hogy mind a hét bekerül...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.05.24. 01:56:01
Tesztelnek ezek mást is... azok is imbalanced szarok (KV4 KTTS, RHM skorpió vagy mi a fene)...
na közben elbúcsúztam a waffle trógertől... egy jó szar csatával...
azért remélem úgy adják a grillét, hogy a festés, a felszerelés megmarad (legényekről szó se róla...bár ez nálam evidens)...de a többi nem... mert ha nem elküldöm őket a francba, az biztos. 😄 aztán meg írom a ticketet.
Ez hiányzott még a T-22 után. Következő belőhetetlen oldalú szar. Ennek legalább szemből se rossz a páncélja, és még gyors is. Nem baj retardált WG-sek ennyit tudnak, még le se nerfelték az egyik szart, már tesztelik a másikat...
😄 Na majd reggel kiderül, a reszkessetek viszont tényleg halálbiztos. 😛
"should be the same for the other servers unless there are some CW or E-sports delaying it as usual."

Tehát valószínűleg. Nem tuti, de valószínű. Csak két dolog biztos, a halál, és a Reszkessetek betörők a tévében karácsonykor.
Sok újat nem mondtál. 😛
Tudom, hogy a büdös ruszkiknál lesz... azt nem tudom, hogy máshol is lesz-e...mert nem láttam sehol kiírva. 😄
...illetve most igen, a jenkiknél egy napot késik, gondolom akkor itt is. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.23. 23:32:15
Turán nekem is bejött. Papírnak papír, viszont az vicces, hogy valamikor a Wolwerine-t, T67-et és KV-1S-t pattintja. Egyszer egy O-I EXP 300-asa is lepattogott.Ha a legénység is fontos, akkor mellé ajánlom a Pz T-25-öt.Felváltva gyorsabban fejlődnek.
Szép staccot lehet vele hozni. (nekem legalábbis a recens stacc ilyen: 56% winrét, 143 csata/244 kilőtt tank). Hasonló a T-14-hez.
Jobbat mint a Toldival.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.23. 21:50:48

Elméletileg lesz, legalábbis a RU szerveren.

its official, 9.15 patch is coming tomorrow, at least for RU but should be the same for the other servers unless there are some CW or E-sports delaying it as usual.
Gondolom, azt nem tudni még mindig, hogy lesz-e patch holnap, mi? 😄 Valszeg nem ha nem rakták még ki official... buzik ezek.
Az ingame reportokkal elméletileg igen, pontosabban egy automatika. Ha elég csapattagtól érkezik, és (gondolom) ugyanolyan típusú, akkor jön az autoban. Mondjuk fura, mert én már öt év alatt párszor úgy kiosztottam a csapatomat, hogy még idézni se mernék belőle, mégsem bannoltak soha.

A supportnak küldött reportos levelek elméletileg már nem működnek, egyszer írta valaki úgy egy éve, hogy a support azt válaszolta neki egy ilyenre, hogy nem az ő hatáskörük, használja az ingame report rendszert. Mondjuk utána olyan is volt valamelyik WoT-os oldalon, aki ugyanilyen levéllel bannoltatott zsidózókat vagy hasonlókat, úgyhogy ez se egyértelmű. Valószínűleg attól is függ nagyban, hogy mennyire van készséges hangulatban a supportos, aki megkapja a levelet.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.05.23. 21:28:06

Ronda kis varangy 😄 Olyan, mintha rosszul lenne beállítva a képarány, és vízszintesen össze lenne nyomva egy IS-7.
Én inkább arra lennék kíváncsi (az aggódás azért túlzás), hogy foglalkoznak-e ilyen feljelentésekkel, és van-e retorzió miatta.
Egyébként némi vigyort én is elengedek ilyenkor.
Egyszer hopp máskor kopp. Így szokott menni.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ja, azzal a kis különbséggel, hogy a hackerezésből nem szoktak milliós mozgalmak, meg hasonló nagyságrendű emberhalálok kialakulni 😛

Őszintén nem értem, miért fújják fel magukat ennyire emberek azért, mert egy online játékban lehackerezték őket. Én ezeken csak röhögök, sőt, a hackerezést/reportolást még bóknak is szoktam venni, mert azt jelenti, hogy valamit annyira jól csináltál, hogy a másik meg van győződve róla, hogy csalnod kellett hozzá. Komolyan, aki egy MMO-ban nem tudja kezelni, hogy arctalan, többnyire a pre-pubertás kor nehézségeivel küzdő vadidegenek sértéseket vágnak a fejéhez, az nem tudom, hogy boldogul a való életben.

Mi van, ha a kollegád szól be a melóban? Elsírod magad és hazarohansz? Vagy kivágod az ablakon? 😛
Na ma tényleg írtam 1 idiótát. De ennyi, és ezt is csak azért , mert elkezdett hőbörögni.

Nem igazán értem ezeket. Én is szidok mindenkit otthon a 4 fal között. Így adom ki a mérgem. Soha senkinek nem írtam sértegetéseket, legfeljebb annyit : lol. Az hogy őfelségét a wot királyát (szerinte) egy szerencsés lövéssel kiiktattam, ezen mért kell vérig sértődni? Lehet akár 10x jobb win8-a. És? Ha win8-ra hajtanék, rég újrakezdtem volna új accal.(sosem fogom) Mindössze néhány tankkal mennék, amik bejönnek. Addig fejlesztgetném a legényeket, amíg a soron következő tankot free-ből kifullozhatnám stb. Ja és goldot golddal, modot moddal, vadiúj fasza számítőgéppel. Na mondjuk egy egeret vettem , mert a régivel se célozni se lőni nem lehetett normálisan. 😊

Szokott a chat buggolni. Másik, hogy talán kilépett a chat ablakból az illettő hack-erező sutyerák.
Múltkor Skoda T-25-el Arctic Regionon csináltam asszem egy top gunt, és egy 300 csatás SU(tyerák)-100 csalót kiáltott.
300 csata és mindent tud a játékról, mindent. Szaros wot-fattyúk ezek.

Ez a hackerezés, csaló kiáltás is pont olyan mint a valóságban a zsidózás, szabadkőművesezés. Ugyanaz a folyamat.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.23. 20:24:13

Szerintem jöhetne már az IM 2(impossible mutations) 😊
Aki eddig végigvitte az elsőt, már csinálná is.
Aki meg nem, mint pl én, nem is fogja. Én nem is hajtok rá, Be van jelölve, De igazából nem is nézem. Nekem túl nehéz. Nem vagyok jó játékos. A stug4 megvan(de minek).
Más. Én szeretem a turánt. Nem egy jó tank,statot húzni nem lehet vele, és mégis. Ma is mentem 2 kört vele,(meg 1 toldit) , Elsőben ránk estek vagy 5-en. a 2 másikat kiszedték mellőlem, én kilőttem 2 tankot,majd atomjaimra szedtek. Elkezd hőbörögni az egyik, hogy jelentsen föl mindenki, mert aimbotot használok. (soha semmilyen mod nem volt nálam) Beírtam neki hogy idióta, erre eltűnt a csetablak, mielött részletesen elmagyarázhattam volna neki, hogy a modok nem nálam vannak. Kidobott, vagy esetleg valami rossz billentyűkombinációt írtam véletlenül? A következőben működött. Várhatok valami retorziót?

Micsoda ocsmányság. Kell.

Már látom, hogy béka lesz a csúfneve.
Nem tudom. Object tornyos 268-al se tudni mi a helyzet.
Ez az Object mánia mi amúgy? Object 200-as széria teljes kollekciója bekerül lassan XD
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.23. 19:31:58

ez mi lesz? prém?

Object 257

Statistics:
Tier: 10 HT
Hitpoints: 2100
Engine: 1000 hp
Weight: 55 tons
Power-to-weight: 18,18 hp/t
Maximum speed: 50/15 km/h
Hull traverse: 28 deg/s
Turret traverse: 27,1 deg/s
Terrain resistance: 1,247/1,63/2,397
Viewrange: 390
Radio range: 720

Hull armor: 150/140/?? mm
Turret armor: 350/240/?? mm

Gun: 122 mm BL-13-1
Damage: 440/440/530
Penetration: 260/340/68
ROF: 5,258
DPM: 2313,3
Reload: 11,411
Accuracy: 0,364
Aimtime: 2,4
Depression: -5/+15
https://ritastatusreport.live/2016/05/23/object-257/

IS-3 és T-22 sr. szerelemgyereke.

T-55A-as küldetések minden típusnál, a 11. és 12. misszióját kell teljesíteni, úgy hogy meglegyen a másodlagos is.
Összesen 10 db garázshelyet tudsz szerezni.

Na igen szakadékban hàtszéllel képes akàr 20 kilóméterre is felgyorsulni,az àgyúja prém lőszerrel arra jó hogy lekapard a sarat az ellenfél lànctalpàról.

Lunki88
Én hasonlóan éreztem a D.W.2-vel kapcsolatban is. 😊
Kis tierben jellemformálóak...
Mai napig emlékszem az "élményre" amit a gumikacsa (amx 40) adott.

yep. ruszkiknál jön holnap a "pöcs"... 😄DD kérdés, hogy itt is...
Franciák majd magasabb tierben lesznek jók,a kis tiert ugord át free xp-ből.

Ezeknél pont tier5-től indul a buli.

de ha vársz még 10 percet, András leírja a teljes elemzést ezen ágak alsó tier-ben található tankjairól pontosan

Utoljára szerkesztette: MrSnail, 2016.05.23. 14:48:13
És ez igaz kb. minden nemzetre, kivéve azt az 1-1 fun gépet: ELC, pak 36, hetzer, t18, at2, amx 40 😄, su-85b, stb. nem tudom pontosan nem pedózok.
Én most nem ezekre gondoltam, hanem a B1 és az AMX40. A KV-1-et utáltam, a T-34-gyel sokkal jobban megy.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Tier 6-ig, TD nél Tier 7 ig arra, hogy gyorsan tovább lépj róluk.

De utána már szeretni fogod őket. <#vigyor0>

Nem neked valók az tuti, előbb kv-1-el tanulj meg gurulni, aztán visszatérünk rá, amúgy meg remek gépek: ELC, 50-100, 13-90, 50b, batmobil, nekem a lorr. is mocskosul bejött, szóval szuperek ha minimálisan konyítasz a játék mechanikájához.
Sunsetjoy
Én a T28 küldikkel szereztem már 2-t. Egy harmadik kell, és kész amx12t-től a francia medvonal. Ha jól láttam végig 3 emberes.
Amúgy Plata: én t28 arty 15-öt kiválóra nyomtam le gwpantherrel, tankásszal.

De medium 15? Gyakran meg tudom jegyezni chatben, hogy srácok, miattam NINCS TD a túloldalon...(közben nálunk 3-5 ilyenkor, vagy dupla annyi nálunk, mint náluk). 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Valaki elmondaná, hogy a francia tanknak csúfolt járművek mire valók ebben a játékban? <#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.23. 14:20:51

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

A női legénységet nem könnyű beosztani valóban, mert keverni nem érdemes és véges számút lehet megszerezni. Ezzel együtt szerintem te túlgondolkodod ezt. Nem hiszem, hogy bármiféle ármány vagy mögöttes szándék van ebben, egyszerűen nem akarták, hogy szétszórd a női legénységet, parancsnoknak, töltőnek, hanem szerették volna, ha egyben tartod a BiA/acélnővérek kompatibilitási problémája miatt.

Én inkább 4-es csapatokban gondolkodtam, a szovjet TD / obj263-ra raktam egyedül 5-t. A másik dolog, hogy célszerű olyan országot választani, ahol sok ág van, mert mondjuk, ha a cseh tankra raktam volna (nem tettem) és sz.rrá nerfelik a tier9-10-t, akkor nincs hova tovább rakni őket. A nerftől függetlenül is, ha mondjuk megunom majd egyszer az ojb263-t, akkor mehet a legénység medre (bár akkor 1 töltő feleslegessé vált), bár a kompatibilitás miatt inkább is7-re vagy akár vagy a másik TD ágra sőt ha artysta lennék, akkor az obj261-nek is kompatibilis a legénysége, oda is rakhatom.

6 fős tankokban nem is gondolkodtam, mert elég kevés női tankost tudok reálisan megszerezni. Eddig van 12 és még 3-t szerintem meg tudok szerezni, az obj260-ból meg fogalmam nincs, mennyi sikerül. 1 rádiós még kell az ARL-be és marad akkor 2 és ez az igazi dilemma, hogy akkor hova tegyem őket. Ha tudnám, hogy mikor lesz a következő IM/PM csomag, akkor jobban lehetne tervezni, így lehet, hogy inkább nem megyek neki azoknak a küldetésnek, hagyom addig, mert 2 tankost maximum az elc-be lehetne elképzelni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.23. 14:07:36
Te mazochista vagy?
Szerintem meg úgy voltak vele, hogy ha egy ember kell egy tankba (pl. + töltő), akkor ne tudd használni, hiszen elesnének annak az egynek a kihúzási kényszere miatti plusz bevállalásaid által nyújtott "bevételektől" (az életben nem mindent lehet közvetlenül pénzben mérni, de közvetetten már nagyon is). Én is örültem, amikor megkaptam az elsőt, hogy az milyen jó lesz a Ferdibe 2. töltőnek..., aztán leesett, hogy mégsem eszik olyan forrón a wg kásáját...
Így, hogy mindnek "olyannak" kell lennie, megint csak egy kényszert erőltetnek a játékosra, hogy még egy dolog miatt is hajtania kell - különösen, ha hattagú legénységet igénylő (pl. nagyobb ágyú, amiben nem nagyon fejlődnek a bent lévők, így oda érdemesebb jobban képzetteket, máshonnan beleültetni) tankba kerülnek azok.
Ha már pár száz (netán ezer, főként ha "ingyenélő" kapja) csatát megspórolnak az egyénnek az "ingyen" legénységi taggal/tagokkal, akkor legalább el szeretnék érni azt, hogy cserébe legalább ennyit gürcöljön is érte - vesztesége csak nem keletkezhet a cégnek...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

ok, mondok egy példát, az amx50b-be szánom a női legénységet és először a TD-vel voltam kész, tehát volt 1 női tankosom és utána ráadásul beragadtam 4-5 hónapra a 3 arty küldetéssel, tehát sokáig csak 1 volt.

Azt is eldöntöttem, hogy az újabb kis tier ágon megyek végig, mert azokat még nem ismerem. A BDR féle vonalon már egyer végig mentünk öcsémmel közös accon.

Szóval volt egy női parancsnokom és voltak szabad med legényeim, mert éppen végeztem az amx 30 protoval, de még nem vettem meg a tier10-t.

Ilyenkor ki kell számolni, hogy az oda-vissza konverzióval bukok 80e xp-t, pontosabban csak 40e-t, mert a legényegeket mindenképpen átraktam volna a batchat-re időközben (nagyon sokára lesz kreditem a tier10-re).

Ilyenkor logikus, hogy nem várok, amíg meglesz mind a 4 női tankos, hanem elkezdem tolni az ágat. Amire a G1-ig értem meg is lett az első női tankos, ment parancsnoknak a G1-be, vezetőt meg a töltőt átképeztem a rádiós meg kölcsönbe volt csak az artyból. Így fejlesztettem ki az ARL-t.

Tulajdonképpen már csak a rádiós hiányzik, de az ARL-t is tolhatnám éppen az amx/med töltőjével (ez már típusváltás, tehát 2x20e xp veszteség az eredeti 40e-n felül, de az arl-en meg az amx-en is kell töltő és így a grind hosszabb/több xp, tehát a végén nem veszítene xp-t a legény, amikor már nincs rá szükség tovább) és kölcsön rádióssal, csak úgy voltam vele, hogy most elég ágat tolok, nem kell még ez is.

Tehát rövidebben, ha van odaillő legényed, akkor nem muszáj megvárnod az összes női tankost, ha el akarod kezdeni a grindet. A napi x2 meg az akciós x3 x5 elég jól megdobja/lerövidíti a gindet. Célszerű (ha van) a töltőt meg a rádióst hagyni a végére, mert ezeknek van a legkevesebb hasznos skill, nem akkora probléma, ha lemaradnak.

A teljes női legénység azért jobb, mert sokkal gyorsabban fejlődnek, ha azt nézed, hogy mennyi skillük van. Eleve 0. a BiA meg 1 kifejlesztett skillel jönnek.

Nekem az obj140/rudy párosban 4,44 skilles csapat van 663 csatával, tehát már az 5.-et fejlesztem. Ez kb 2e csata lett volna egy normál férfi legénységen, ha van prém tank, amit legénység húzásra használok. Ha nincs, akkor 2,5-3e.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.23. 13:53:12
Hát írásban nehezebb átjönnie, mint szóban. 😛 esetleg ha valami smiley-val jelezted volna, akkor talán... 😛
Sajnos nem ment át a szarkazmus....

Lényeg ami lényeg, én se életkorhoz, se végzettséghez, se országhoz se a társadalomban elfoglalt helyhez nem tudom kötni azt hogy ki mennyire tud vagy nem tud WOTozni.