World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A böngésződben lehet valami bitcoin miner, azok szokták a vga.-t használni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Megszűnt a folyamatos röcögés, bár így is 65 fokra felkúszott, úgyhogy visszaveszek majd valemennyit a frekiből. Ahogy betöltöttem a firefox-ot meg pár oldalt újra, megint elkezdődött a folyamatos röcögés és ment fel a graf kártya hőfok játék közben.
Na ez érdekes, ennek utána járok, miért van így. Nem is gondoltam volna, hogy a kiba böngésző ennyire terheli a háttérben a graf kártyát.
Pontosabban a WoT is jobban terheli nyilván, ezért jött ki most nálam az extrém graf kártya terhelés, de ezek szerint a rohadt böngésző eddig is szépen terhelte a háttérben a graf kártyát, csak eddig nem volt feltűnő, mert a játék meg kevésbé.
DE mintha ezek a kezdőknek beraktak volna nagyon sok új küldit... most lett meg 3... már adott is 3-at... 😄
ad egy csomó xp-s tartalékot, ami jól jön azért...
meg 300 goldot is pl. 😄
Viszont nagyon röcögteti a videókártyám hűtését a 60FPS. Lehet, hogy eddig cpu limit volt ezért nem volt ilyen feltűnő, de vissza kellett fogjam a GPU frekvenciát. Nekem nem kell 60FPS. Mondjuk igazság szerint cserélni, de legalábbis pasztázni kéne a ventiket a vga-n (660ti), de nekem nincs hozzá kézügyességem, nem merem bevállalni. Ki szoktam porszívózni, de kéne rá egy komolyabb hűtés.
Ja, ha valaki találkozik olyan packal amiben van szerver oldali célkereszt azonnal szóljon 😊 anélkül nemigen játszom...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.25. 10:49:23
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez a concealment elnevezés nagy hülyeség...a hajósból vették át, de itt elég hülyén vagy furán hat, hogy "felépítmény"... akkor miért nem páncélzat?
Utána kell viszont néznem ezeknek az adatoknak jobb oldalon a tankokról. Ott van pl a concealment. Kv4-nél 27, mi a phasz? Ferdinánd meg 321. Nem értem mit jelen és ilyen iszonyat nagy különbség két tank között, mert a ferdi sem a kiváló kamórol híres.
Azért most meg lehet csinálni az MT-15-t szerintem. Első csatámban a pattonnal 7-7 TD oldalanként 4-4 grille.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.25. 10:38:29
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.25. 10:23:18
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
szerk: kiderült a turpisság, vettem egy csokit és így 13,3 a reload... na az beteg.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.25. 09:24:28
Így simán lehet, hogy ez is befolyásolja a töltési időt.
Vagy csak nekem tűnik úgy? 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.25. 09:14:45
azt nem értem, a csávónak, hogyan lehet 13,4-es reloadja (Nekem 13,9-es), ha nekem van rajta BIA, töltés gyorsító... (ventit ugye nem enged)... használ prémium kaját, vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.25. 08:54:36
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Csak a hétvégén kezdtem a játékot, így elég noob kérdéssel jövök:
A tankokon van gépágyú, ami használható is? Ha igen, mivel tudom életre kelteni?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Búcsúzóul kilőttem két WT-t... Rest In Pieces. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.25. 00:21:35
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.05.24. 20:38:13
Nagyon várnám a T-80 és a T-127 HD modelljét. <#circling>#circling>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.24. 20:12:47
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)