418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #385368 Lehetne mondjuk egy gomb a HT tankoknál,5000 IGC és 50%-al nagyobb sebesség 1/2 percig. -
suba53 #385367 Értem én, hogy mi aggaszt téged, de ellene tenni semmit nem tudunk, ezért jobb elfogadni hogy ez van, és ennek tudatában harcolni.
Ha bosszant, hogy a nehéz tankjaid már nem annyira ütősek, mint öt éve, akkor nyomulj az általad is jónak tartott medekkel. -
Megamax #385366 Viszont azt az aprocska dolgot elfelejted hogy míg a mobilis medium tankal sok dolgot tehets addig egy lassú de páncélozott tankal már nemigen van lehetoséged, de a lassú páncélozott tanktól azt is elveszed amije van "páncélja" és ezt mind csak egy gombnyomással , mégegyszer csak egy (1) gombot megnyomsz és már a páncélozott tank semmit sem ér maximum fedezéknek miutánn kilotted. Ellenben a heavy tank mit is tud tenni ? van valami lehetosége amivel lelassítja mondjuk a lovésedet? vagy netánn a sebességedet?
-
opati #385365 "Mi a fasz akar ez lenni, komolyan már!"
Rinya...
-
suba53 #385364 Megfogtál, gőzöm sincs a lőszerek pontos áráról, mert nem igazán szoktam számolgatni.
Azt tudom, hogy a drága lőszerrel simán veszteséges lehet egy győztes kör is, ezért ha lehet kerülöm a használatát, bár minden tankomban van 6-8 db betárazva.
A 4000-5000 kreditbe kerülő skulók igen csak viszik a pénzt.
De egy jó ágyú alap lőszere 200, vagy 600 az annyira nem rombolja a hozamot.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.03. 15:11:23 -
suba53 #385363 Mert a lőszerek váltási lehetősége is egy taktikai elem. Színesíti a játékot.
Meg kell tanulni használni. A Centurion 7/1 nél például az alaplőszer a legnagyobb átütésű.
Felesleges azon siránkozni, hogy ez is benne van a játékban, ahogy azon is felesleges siránkozni, hogy vannak arty-k, vannak OP tankok.
A fociban sem megy a siránkozás, hogy túl nagy a kapu. Ezek a játék szabályai, feltételei, ezeknek az ismeretében kell játszani. -
besti #385362 Már nem ~600 kredit az ára az alap lőszernek (szerk: 680, most megnéztem)? Én arra értettem a drága lőszert. A többi hasonló kaliberű (és sebzésű) 8-as prémnek 200-300 kr. körül van - emiatt több ezer kr. hátrányba kerül az FV a végelszámolásnál.
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.01.03. 15:06:08 -
Megamax #385361 egyáltalánn nem , csak elég megnézni a játékost aki hazsnálja, ha vált loszert mikor egy páncélozottab jármuvel találkozik akkor az a gold, amugy meg mindig a másik a goldammó. Nemértem WG miért nem veszi ki a normál loszert .
-
suba53 #385360 Miért kellene az FV-ben drága lőszert használni?
Az egyik legjobb nyolcas med ágyú van rajta, ugyanaz mint a Centurion-1 top ágyúja.
Csoda, hogy ezt kapta meg. Bár úgy tűnik, hogy a mostani prém tankokat már minimum a nekik megfelelő sortankok szintjére balanszolják.
Most hogy már a sebessége is javult semmi gond nincs vele. -
besti #385359 A legénysége 5 taggú, a másik (valódi) heavy ággal jobban passzol, de mire elérsz T57-ig lehet egy jobb legénységet kinevelni.
A Mutz-ra szavaznék én is. Nekem az van az STA-2-t nem ismerem, de a buffja előtt eszembe sem jutott, mint lehetőség. Elképzelhető, hogy a pro-k alapból golddal használják, úgy valóban kijöhet a dpm előnye. Ha egyszerűen farmolni akarsz, akkor viszont fontos, hogy mennyi goldot kell előni, és ebben a Mutz jobb. Mutz ágyúkarakterisztikája is nagyon kellemes, szinte már a tier X-es medekét idézi, nyugodtan lehet snapshotot lőni vele.
@ Gyuszopapa #385353: a drága lőszer sajnos nagyon lefojtja az FV-t. Nem tudom ki volt az a b@rom, akinek ez eszébe jutott - nehogy egy "ingyen" tank jó legyen a plebsznek. -
Pares #385358 Egyszerűen szavakat nem találok rá, hogy mekkora hulladék az egész MM.
Konkrétan esélyünk sem volt, természetesen simán áttolták a B - C vonalat. Ez a csata is csak azért tartott 5 perc 10 másodpercig, mert 2 és fél percig keresték az utolsó Indien-t... Mi a fasz akar ez lenni, komolyan már! -
A goldammo fetisiszták,az Emillel gondban lesznek 
-
asolyom #385356 Mondtam nekik, hogy valami jobb márkát tegyenek bele. A mostani vmi noname volt. -
suba53 #385355 Mázli.
Kérdezték, hogy mit tegyenek bele, vagy rájuk bíztad? -
Desmodromic #385354 Mondjuk a patriot mellett szól, hogy végre nekiállhatnék a T57-nek. -
Gyuszopapa #385353 Valami kellene mert ez a 8-as FV nagyon gyenge de csak ez van nekem. -
Adj hálát annak, amiben hiszel, hogy csak a táp volt. :) -
besti #385351 Ezt a 8-as prémet vettem, ennek nincs baj szerintem a kredithozamával :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A PC jegyében 0 gold ammo fogyott (ami cheat volt az a prém fiók, a jól képzett legénység és használtam felszerelést is).
Egyébként aki kicsit is ismeri az USA heavy-ket, annak nem kell gondolkoznia milyen prém tankot vegyen. Ez a Patriot kimagaslóan jó és élvezetes vele a játék. A sebessége a medekkel vetekszik, DPM kiváló (lehet hogy a legjobb, nem néztem) és emellett a tornyáról X-esek is pattognak - így lehet menni oda ahol akció van. Nem nagyon kell használni goldot sem. Régen nem adott már ki a WG ennyire OP tankot. A Skorpió is biztos jól fizet, csak ott a dinamikus játékmenet hiánya miatt unalmasabb lehet a keditgrind. -
asolyom #385350 Most hívtak a szervízből. A táp volt. Holnap lehet menni érte. -
yossarianHUN #385349 Egyértelműen Mutz. -
Desmodromic #385348 Sziasztok!
Bár nagyon szeretem a Löwét, de kéne egy kis változatosság 1500 csata után. Valami pörgősebb cucc kéne a Muci és az STA-2 között vacilálok. Melyiket ajánljátok? Esetleg valami más?
Ahogy nézem a prók az STA-t preferálják a rof miatt, de a mucinak pontosabb a csúzlija, franc tudja...
Köszi! -
kopaszeger #385347 Nekem október környékén történt hasonló szétszedtem megpucoltam, majd bekapcsoltam. Pillanatra felpörgött és annyi, alaplap elszállt. -
Lichtmaschin #385346 Áramból kihúzni 5 percre. Átmozgatni az összes memóriát és vga kártyát. Majd visszakapcs. Ha ugyan ez akkor táp csere proba képpen. Majd marad a gép csere -
asolyom #385345 Alaplap hibánál nem kéne legalább a ventiknek felpörögni, bagy legalább próbálkozni az indulással? -
suba53 #385344 Ha a készenléti ledek égnek, akkor a táp 5V-os stand-by ága működik.
Komolyabb táphiba kioldja a hálózati olvadó biztosítóját, és akkor a stand-by sem él. Életjel nulla.
Táp, vagy alaplap. Az alaplapot nehezebb, és költségesebb pótolni. Főleg ha régebbi típus.
Majd írd meg mi volt a tényleges hiba. -
asolyom #385343 Éppen egy replay-t néztem, amikor kikapcsolt, mintha áramszünet lett volna, és nem is lehetett többet bekapcsolni. A VGA kártyán, és az alaplapon világít a készenléti LED, de egyébként semmi, meg se nyikkan se venti, se semmi. Volt egy kis szaga is azért gondolom, hogy a tápban égett el valami. Elvittem az itteni számítógép szervízbe, hogy nézzék meg másik táppal. -
suba53 #385342 Mielőtt beruházol egy új tápba, próbáld ki egy kölcsön táppal.
Proci nagyon ritkán megy tönkre. Alaplap gyakrabban.
Az effektus az, hogy nem indul a gép, nem pörögnek fel a ventik, nem égnek a ledek? -
Plata #385341 Használj te is He kőszert.
-
hurrá,én viszont 1 csatában 4x pattantam róluk Scorpion G-vel...fel kellett volna adni a 4 jó csatám után mert azóta csak szopok... -
-
Plata #385338 Minek?
De egyébként jó volt,egyedül a teknősbékába lőttem kicsit,abba szemből 66-ot lőttem,viszont vittem a láncát így meg kilőtték. -
Màr csata jelentés sincs? :-/ XD -
Plata #385336 Srácok ezek a svéd heavyk szemből lehet normál lőszerrel nehezen át lőhetők,de most lőttem rommá 2 Emil 1-et.
Két emil,m103,t10,tortoise és Fv215 td kempeltek szemben,emilekbe olyan szépen csaptam 466-730-akat szemből. -
Angelus1991ster #385335 Karácsony díszek baszkurálásának képei:
Már ha lehet hinni a Belső Pártnak.
https://vk.com/album-70226354_239022280
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.02. 19:34:27 -
asolyom #385334 Kicsit nyugodtabb napok köszöntenek rám, már ami a WoT-ot illeti; ma eldurrant az asztali PC-m tápegysége. 
Azért remélem, hogy tényleg csak az, és nem a proci vagy az alaplap.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.02. 19:18:38 -
Rammsch31n #385333 WG-t nem érdekli... mert money, money, money... :D új IM-et hozhatnának már for fuck's sake... aki akarta vagy tudta már megcsinálta többnyire... és ha hoznának újat is nem kéne kivenni a régieket, hanem mellette bent hagyni... vagy csak a sok prémet gyártják tucatra, mert a reward nem jövedelmez (valójában igen, mert az ember játszik... és talán még fizet is)... -
Angelus1991ster #385332 M56 Scorpion-t és Krupp-Steyr WT-t is megvették. Aztán azok miféle prémiumok. Ránézésre egy tierrel lejjebb valók, vagy csak IM reward-nak alkalmasak. -
Rammsch31n #385331 úgy mondjuk lehet tényleg nem lenne rossz... de külön ágat ne csináljanak nekik... de prémnek jöhetne (nem venném meg, de más valszeg igen :D) -
Angelus1991ster #385330 Pont, hogy ehhez a friss mechanizmushoz jó ha van még behozható jármű.
Legénységfejlesztésre sajna alkalmatlan lenne ez a t7-es szintre behozható TD, viszont a tartalombővítéshez megfelelő választás.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.02. 18:21:46 -
Rammsch31n #385329 Érdekes, de ha teljesen olyan mint a svédek... akkor kvázi fölösleges. :)