World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Ha a mező közepén teszed,akkor nincs is min csodálkozni.
De már ezt kitárgyaltuk,nekem másképpen működik az rhm,mint neked

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Amíg el nem lövöd magad.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A Sherman ágyúja tényleg ennyire pontatlan? -alap ágyú- Szóval, hogy nem üt sokat, és nem nagy a sebzése az egy dolog, de vaksik az amerikaiak vagy mi? Igaz, nem 100%-os a legénység se, de ezzel együtt olyan melléket lő. És ha láttam az adatai szerint is kimondottan pontatlannak számítana. Ez meglepett, azt hittem sokkal pontosabb.
Tono34
Cserébe elég jó camója van.. szinte nekimész mire meglátod.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Azért az nem túl gyakori scenario hogy a túloldalon pont lesz egy T49 amikor RHMben ülsz. Tüzér annál inkább 😊

Nyitott tank, zéró páncélzattal, hát persze hogy nem bírja a HE-t, ettől függetlenül sztem is egy remek TD. Tornyos és jól rejtőzik, fasza nagyotrúgó ágyúval 😊

joe662
Most néztem,nem is 800 csatám van vele hanem 1260<#hehe> de a wattafakE100-al is van 1070<#eplus2>
Szóval én nem fosok tőlük<#ravasz1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Hát ja, elég érdekes... főleg hogy nincsenek T49 hordák...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.28. 21:08:50

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tegnap volt szerencsém grillel meg fossal összeakasztani bajszot.Közelharcban fos 2 grill 1 lövés volt.Grill sérült volt.
Fos meg egy beképzelt hülye.

Nekem az rhm meg a nagytesói a kedvenc célpontok.T9-est is oneshotoltam màr.Igaz a lövés sebzése csak ezer valamennyi volt,de a barom leégett.

joe662
Persze,ez is benne van.Vagy el se taläl,és akkor mär a mäsodikat,és egyben az utolsot is kapja:-))
De szerintem egy t49 miatt félni a kifejleszttésétől:-P

Attól függ hány HP-n van, és hogy hol találja el. A tornyába úgy 900-1000 körül szoktam lőni, de van, hogy ha rosszul találom el, vagy az RNG másképp gondolja, akkor még 500-at se.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

joe662
1kezemen meg tudom szämolni,hänyszor onshotoltak.Én nem tartok a t49töl.

Megmondom őszintén az rhm nem szimpatikus sajàt hasznàlatra.Ha T49-el làtom az tetszik.Nagy eséllyel oneshot.Épp ezért féltem azt az âgat huzni.

joe662
Pedig,az rhm,baromi jó szerkentyű,szerintem megéri kiszenvedni.
Nekem csak az emillel volt bajom azon az ágon,de a nagyágyuval az is használható.Van is vele vagy 800 csatám:-)
Full álca+hálo+bino,és nem nagyon kell izgulni,hogy meglátnak.
Kivéve mikor nem birok magammal azt előre yolozok:-)
Tőbb mint egy hete nem wotoztam,és nem is hiányzik,mi van velem?:-p

Hàt lehet újra előveszem németet.E75-höz kell vagy 100k xp,Tiger2-höz több türelmem nem volt.
Ferdit bìrtam.De td àg max T8-ig érdekelt.Borsig àg nem tetszik mert marha papír.Nekem Maus volt az àlmom régen.Csak nem bírtam cérnàval németeket.De amcsi és ruszki àgakat felhúztam maxra,majd minden àgat.

Jaja, várós a sandbox nagyon, végre megint elővehetem az e-100-at😊
Egyébként a KT-val sincs semmi baj. Nem mondom, hogy életem legjobb tankja, de azért felejtősnek közel sem nevezném.
"a német tankok T5 felett felejtősek" - Ez azért elég merész kijelentés. A Tigris jelenleg igen jó (nem kezdőknek való, de attól még jó), a Borsig és a JP2 T8-ban a játék két talán legjobb TD-je, az E 75 T9-ben az egyik, ha nem a legjobb T9 heavy, az E 50 konkrétan számomra a játék legjobb tankja (az M48 mellett), a kilences Tróger is igen csecse egy járgány, T10-ben meg gyakorlatilag nincs rossz gép a németeknél. Ha meg az E 100 megkapja a sandboxos változtatásokat, egyszerűen OP lesz.
Csak én nem merem elővenni màr rég.
Mindig T9 vagy T10 csatàba kerülök vele.
Van valami infó britt scout tankokról vagy T9-10 scoutokról?
Otthonról köcsög vìrusírtó miatt nem nézem a fórumot.Így minden újdonsàgról lemaradok.

A Tiger2 is használható tank. Megtartottam. Páncélzat úgyse számít, úgyis goldot fosnak rád. Lehet, hogy más t8-as jobb, de random csatában, úgyse csak ezek számítanak, randomban használható. Legalábbis pár hete mentem egy kicsit 8-as tankokkal ,és nem volt rossz.
patchaou
Most azért klasszisokkal jobb a tigris mint akkoriban.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Annak idején kb 5 éve úgy kezdtem neki a jàtéknak hogy T10 német heavy volt az elsődleges cél.
De mellette amcsi és ruszki tankomat is húztam.
Elég hamar ràjöttem hogy a német tankok T5 felett felejtősek mert szàndékosan gyengébbek.
Aztàn jött a német nerf és kb abba is hagytam őket.
Bàr T8-ig kihuztam őket.De ma màr csak Tiger2 van garàzsban,asszem.
Ferdit tavasszal dobtam ki.
Az is csak porosodott a garàzsban.

Ennyi erővel gyakorlatilag bármelyik T8 heavyt át tudja goldozni egy T6 light szemből, ez nem olyan nagy érv a KT ellen.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.28. 16:19:00
Firefly-ra nekem ezzel lett meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HTS s3rg1nh00
én mikor közvetlen közelről láttam amit leírtál (T2 vs tier 6 scout) és minden lövése bement a scoutnak,akkor döntöttem amellett hogy jó lesz a bankban az a 2,5 millió amit ráköltenék a királytigris megvételére...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Az a baj tigris szinte sose top tank,T9-ben màr bàrmelyik tank keresztül hugyozza.Vicc hogy Tiger2 tornyàt is belövi màr egy T6 scout is.
Ruszki Is7 kezdőnek jobb,ruszki tank alapból jobb,kezdőnek az való inkàbb.

Sunsetjoy
Skacok, ez a két tank ennyire buffos, hogy ennyivel se lehet elérni magasabb kitüntetéseket? 😊 Persze a francia bukó lett mondjuk.

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.28. 16:07:19

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

HTS s3rg1nh00
bár a buff óta nem játszottam vele,de előtte a kisebb ágyúval használhatatlan roncs volt,a 8.8 L/71 körül lett rá hatodik érzékem is és onnan tényleg elég jó.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ainz
Nem is figyeltem, hogy csinálni kéne a küldiket... 😄 mentem ezzel a Tetrarch nevű tankkal... valami baromi gyors.. hátul borokba elsunnyogtam.. utána meg körbeszaladgáltam az embereket akik kezdőn voltak.. 3 meg is lett mielőtt meghaltam.. ez már tetszik.. a legtöbb tank tetű lassú.. és a poén, mikor bokorból one hitelnek 😄
voivod32
Kellett, hogy kapj valamit. Egyedül olyankor nulla, ha idő előtt,(mielőtt vége a meccsnek, vagy kilőnének) kilépsz a csatából. De azt tudnád, mert kapsz egy figyelmeztető üzenetet.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

patchaou
Voivod véleményét is osztom.
Egyébként egy új játékos szerencsés ha nincs több esze mint egy delfinnek és később sem tűnik fel neki mennyire sötétek a többiek 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
Így van, főleg , amióta tavaly feljavították. Igazi szörnyeteg lett.

Ainz
XP az hogy van ? ha csak only 1 tankal tolom, akkor nem kapok ? mert most nyertünk 1-et volt killem is és túl is éltem + segítettem foglalni és 0 xp
voivod32
Én nem rühellem, csak néha sok a frusztráció. Pont azért írtam neki, hogy most hagyja abba, mert annyira addiktív a játék, hogy minden szabadidejét képes elvinni az embernek. Ez kb. olyan, mintha valakinek azt mondanám, hogy ne igyon annyit, mert alkoholistává válik. Puszta jó szándékról van szó. Ha előre tudtam volna ezt, soha nem kezdem el.

Semmi. Nem kell hallgatni a negatívokra. Jó tank az, csak nem azt kell várni tőle, hogy mint a valóságban pár tigris egész harckocsi oszlopokat semmisít meg . Eléggé sérülékeny a játékban, mert a játék olyanokkal sorsolja össze amik áttudják lőni ( mondjuk az IS-ek és nagyobbak a valóságban is átlőtték) De az ágyúja nagyon jó. Nem arra való hogy faltörő kosként mindenen átgázolni vele.

Vannak kimondottan tényleg szar tankok, amikkel extrém szívás minden perc, de a Tigris nem az.
Hát azt mondjuk nem csodálom, hogy bűzleni kezd egy játék, ha az ember melóból játszik vele 😄
A játékosállomány fos, az tény, de az kezdőként úgyse tűnik még fel az embernek. Meg
patchaou
Én speciel azért játszom vele, mert ebből fizetem a villanyt meg a netet. Ha valami komolyabb "megrendelés" jön akkor a gépre is költök belőle 😊
A játékkal magával semmi bajom, csak a játékos állomány 80-90%-át kívánom a halál lomposára...

Ainz
Tetrarch vagy mi bitang op 😄:
A játékot fehérOROSZOK fejlesztik. Innentől rád bízom hogy kitaláld hogy mely tankok erősebbek a valóságosnál 😊

Szerencsére azért nincsenek túlságosan elszállva a kiegyensúlyozottság terén, pusztán ha orosz tankokról van szó akkor hajlamosabbak eltérni a valóságtól pozitív irányba, mig német tankoknál mondjuk inkább egy picit a negatív irányba.

De alapvetően elmondható hogy pl az orosz ágyúk nagyobbat rúgnak de pontatlanabbak, mig a német ágyúk pontosabbak de kisebbett ütnek.

Mivel egyszerre több ágat is tudsz húzni javaslom hogy menj egyszerre a tigris irányába meg mondjuk az IS irányába. Aztán kiderül melyik jön be jobban.

Azért nem értem, ha valaki ennyire rühelli a játékot, akkor
1. miért játszik vele
2. miért van jelen a fórumán?
voivod32
Jó, de egy esélyt, azért adjunk neki! 😄

Azért ne akarjuk direktbe eltántorítani az újoncokat, tudtommal azért te is évek óta itt vagy 😛
voivod32
Jól beszél a kolléga. Ha ÉLNI akarsz, plusz meg akarod őrizni az idegrendszered, a jelenlegi állapotában, most hagyd abba....

Az, hogy a legtöbb kezdő azt hiszi, hogy úgy működik, ahogy anno a világháborúban működött IRL. Azaz halomra mészárolod az ellenséget, miközben azok csak kopogtatják a páncélodat. Csakhogy a Tigrist nem Shermanek ellen megy a játékban, a saját szintjén kifejezetten gyengének számít a páncélzata, és az ágyúja is a távolról való, célzott, "okos" puffogtatást támogatja az odavágós közelharc helyett, ehhez meg a legtöbb kezdőben nincs meg a türelem és gyakorlat.

Nem akarlak én lebeszélni róla, csak aztán ne bukkanj fel itt pár hét múlva dühöngve, hogy mekkora fos a Tigris, minden átlövi, hát még mekkora fos a játék, mert hogy ez mennyire nem így volt anno. Ha minden alkalommal kaptam volna egy 20 forintost, mikor ilyet láttam itt egy kezdőtől, már milliomos lennék😊
patchaou
Szerintem még most nyomj egy uninstalt. Jobban jársz....

Ainz
Mi a baj a tigrissel ?
Attól függ, milyen tankokkal akarsz játszani. Kezdőként nehéz, vagy közepes tankokat ajánlanék, a könnyű tankokhoz komoly gyakorlat kell, a páncélvadászoknak már leáldozott az aranykora, a tüzérséget meg elvből nem ajánlom senkinek, az a görény-klassz 😛

A Tigris-vonalat kezdőként nem ajánlanám, elsőnek inkább az orosz IS-7 ágat tudom javasolni, esetleg az amerikai nehezeket. Ha közepes tankban gondolkodsz, akkor vagy a szintén orosz T-62/Obj. 140, vagy az amerikai M48 Patton vonal lehet jó. Az amcsi tankokról elmondható, hogy általában viszonylag kezdőbarátok.
Ainz
Hali!
Most kezdtem... merre érdemes fejlődni ? Én tigris felé mennék..
A T34-85M egy lesajnált, sokak által a legsz@r@bb prém tankok egyike. nekem valamiért bejön,talán éppen azért mert Ő a rút kiskacsa a bandában. Szívesen játszom vele, és ezt mos egész jól be is jött .
Gyuszó minden nap szopik, legalábbis a hozzászólásaiból ítélve 😄 Minden nap, minden játékban, minden topikban.