World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De már ezt kitárgyaltuk,nekem másképpen működik az rhm,mint neked
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nyitott tank, zéró páncélzattal, hát persze hogy nem bírja a HE-t, ettől függetlenül sztem is egy remek TD. Tornyos és jól rejtőzik, fasza nagyotrúgó ágyúval 😊
Szóval én nem fosok tőlük<#ravasz1>#ravasz1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.28. 21:08:50
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Fos meg egy beképzelt hülye.
De szerintem egy t49 miatt félni a kifejleszttésétől:-P
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nekem csak az emillel volt bajom azon az ágon,de a nagyágyuval az is használható.Van is vele vagy 800 csatám:-)
Full álca+hálo+bino,és nem nagyon kell izgulni,hogy meglátnak.
Kivéve mikor nem birok magammal azt előre yolozok:-)
Tőbb mint egy hete nem wotoztam,és nem is hiányzik,mi van velem?:-p
Ferdit bìrtam.De td àg max T8-ig érdekelt.Borsig àg nem tetszik mert marha papír.Nekem Maus volt az àlmom régen.Csak nem bírtam cérnàval németeket.De amcsi és ruszki àgakat felhúztam maxra,majd minden àgat.
Mindig T9 vagy T10 csatàba kerülök vele.
Van valami infó britt scout tankokról vagy T9-10 scoutokról?
Otthonról köcsög vìrusírtó miatt nem nézem a fórumot.Így minden újdonsàgról lemaradok.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De mellette amcsi és ruszki tankomat is húztam.
Elég hamar ràjöttem hogy a német tankok T5 felett felejtősek mert szàndékosan gyengébbek.
Aztàn jött a német nerf és kb abba is hagytam őket.
Bàr T8-ig kihuztam őket.De ma màr csak Tiger2 van garàzsban,asszem.
Ferdit tavasszal dobtam ki.
Az is csak porosodott a garàzsban.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.28. 16:19:00
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ruszki Is7 kezdőnek jobb,ruszki tank alapból jobb,kezdőnek az való inkàbb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.28. 16:07:19
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Egyébként egy új játékos szerencsés ha nincs több esze mint egy delfinnek és később sem tűnik fel neki mennyire sötétek a többiek 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vannak kimondottan tényleg szar tankok, amikkel extrém szívás minden perc, de a Tigris nem az.
A játékosállomány fos, az tény, de az kezdőként úgyse tűnik még fel az embernek. Meg
A játékkal magával semmi bajom, csak a játékos állomány 80-90%-át kívánom a halál lomposára...
Szerencsére azért nincsenek túlságosan elszállva a kiegyensúlyozottság terén, pusztán ha orosz tankokról van szó akkor hajlamosabbak eltérni a valóságtól pozitív irányba, mig német tankoknál mondjuk inkább egy picit a negatív irányba.
De alapvetően elmondható hogy pl az orosz ágyúk nagyobbat rúgnak de pontatlanabbak, mig a német ágyúk pontosabbak de kisebbett ütnek.
Mivel egyszerre több ágat is tudsz húzni javaslom hogy menj egyszerre a tigris irányába meg mondjuk az IS irányába. Aztán kiderül melyik jön be jobban.
1. miért játszik vele
2. miért van jelen a fórumán?
Nem akarlak én lebeszélni róla, csak aztán ne bukkanj fel itt pár hét múlva dühöngve, hogy mekkora fos a Tigris, minden átlövi, hát még mekkora fos a játék, mert hogy ez mennyire nem így volt anno. Ha minden alkalommal kaptam volna egy 20 forintost, mikor ilyet láttam itt egy kezdőtől, már milliomos lennék😊
A Tigris-vonalat kezdőként nem ajánlanám, elsőnek inkább az orosz IS-7 ágat tudom javasolni, esetleg az amerikai nehezeket. Ha közepes tankban gondolkodsz, akkor vagy a szintén orosz T-62/Obj. 140, vagy az amerikai M48 Patton vonal lehet jó. Az amcsi tankokról elmondható, hogy általában viszonylag kezdőbarátok.