World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom este dolgoztak a srácok, nem is egy patchet szed le.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nekem nagyon tetszik a játék. Bár éppen most kaptam sírógörcsöt tõle. Az elején nem sok sikerélményem volt, 1 kilõvés sikerült csak, bár gyõzelem több van. Most végre sikerült 4 ellenséget kilõnöm, egyedül maradtam 1 ellenséggel szemben éppen a zászlót foglaltam amikor kidobott a szerver. 😞(((((((( pfffffff
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Még két kérdés:
Nem lehet az orosz nyelvbõl angolt varázsolni? Az oroszt végkép nem értem meg.( jó az angolt se, de ott legalább a betûk ismerõsek)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
És elvileg belép
I met God. She's black
Csak az egy ikon van az asztalon, amit az elõbb írtam, de az semmit se csinál.
Hogy bánatba kell elindízani?!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az azért nem egy túl jó dolog, hogy ha kilõnek az elején, akkor nézzed végig a meccset, és semmi expet nem kap az ember :s Fõleg lv1 szopás, egy lövés voltam egy tanknak, én meg lõttem bele vagy 6-t :s unfairság egy picit.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szóval, felmegyek a honlapra, ott van olyan, hogy ,1,08 gigás beta valami, azt kéne letölteni nem? Aztán meg telepíteni.
Na, hát nem tudom letölteni, vagyis lejött, azt írja ki a gép, hogy pár másodperc van hátra, de már fél órája ezt írja ki!
Aztán, közben letöltöttem egy 101 megás beta installer_setup exe nevû dolgot. Ez megint micsoda? Feltelepítettem, indítom, ekkor bejön egy ablak, és ennyi. Valami orosz szöveg van rajta, egy link , meg alul egy gomb amire ha rákattintok nem történik semmi.
I met God. She's black
Fejleszteni kell a tankon egyéb cuccokat, a tech treeben láthatod mi mihez kell.Után a buy tankra és ott creditért veheted meg a tankot.
I met God. She's black
Search: hun Jelszó: hun Gyertek ide!
I met God. She's black
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
I met God. She's black
És ingyenes lesz, szuper.
Amúgy Top 10-ben a topik 😄