World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
hmm érdekes, megnézem akkor megint.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bosco05
Én meg azokat amiket becélzok majd 20 métert ugranak elõre 😄
Én a semmibõl elémugró és egy lövésbõl kiszedõ tankokat szeretem. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy letöltöttem a játékot,feltelepítettem elkezdte patchelni, elmentem visszajövök és megállt és azt írja probléma az internetemmel hát jó újraindítom és akárhányszor újra indítom ezt csinálja
Ötlet?

Kristooof
Már semmi,megvan

Kristooof
Sziasztok!
Egy kérdés:regisztem a bétára,de nem kaptam kulcsot...ilyenkor mit kell csinálni?Már nagyon játszanék vele<#hawaii>

XenHai
Át lehet képezni õket ingyen így az alap legénységnél 1 minimálisnál jobbak lesznek!
LSSAHPAUL
egy jó tanács, megint csak a saját tapasztalat: pl ha van egy jagd-egyesed és megveszed a köv szintü hasonló kategoriájú eszközt akkor ne tedd át a fasza kis legénységet az új jószágba mert végig kilesz írva hogy a legénység jagd-1 kiképzést kapott és kapnak vagy -12 pontot. Nem gondoltam volna.. azt hittem egy idõ után megtanulják 😄 :p ez is hülyesége a gémnek. Persze nem muszáj eladni a jagd-1et és akkor a tapasztalt legénységed tovább fejlõdik és te leszel a király a béna tankok között, az újtank meg jobb helyen van a garázsban 😊

Aha...na majd kipróbálom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

LSSAHPAUL
Jobb gomb az ellenségre, és kiis mondja hogy követi, ha meg elvesztette akkor újra megkell nyomni. Arra kell figyelni hogy mikor már követi akkor ne nyomd meg mégegyszer mert akkor kikapcsoltad.

Hogy kell automatára tenni a célzást?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

XenHai
Automata célzás ,hogy ??...
LSSAHPAUL
Mindig automatára kell tenni a célzást és csak húzni a ravaszt.
Amúgy meg nehogy azthiggyétek hogy majd ha szorgalamasan összegyüjtitek a pénzt és vesztek egy jobb tankot akkor hú na most de jó lesz 😊 MERT NEM!
A marder II-el mindig olyan csókák közé tesz be hogy a csapatban az utsó 4ben vagyok, szal messze a legszarabb tankom van 😄 Ja és ott már Werspe meg PZ4 az ellenfél szal bújkálok tényleg mostmár 😊

Remek ez a játék, átnyergeltem egy Panzer II-sre, de mi francért nem találok el senkit?
Áhhhh....alig-alig van találtatom. Bezzeg volt olyan is, hogy elindítom a tankot a legelején, és már ki is lõttek.

m1garand
elõbb könyörögni kell egy sort

makett.tk

+ tulajdonképpen az echte vezérkar

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ok bent vagyok.2 csata után nem mondok véleményt.
De elsõre bejön.😊

U.I.:Az Oroszoknak nem feltétlenül a tankjaikkal volt a probléma.Sõtt!Sok szempontból még jobbak is voltak mint a németek.Legalább is stratégiai megfontolások alapján.
Inkább a legénységük volt kevésbé rátermett,elszánt,bátor és jól képzett,mint a Németeknél.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

bosco05
toljad fejlécbe 😊
m1garand

makett.tk

m1garand
vhol láttam jobbat is

makett.tk

m1garand
tipikus orosz beállítás, jobbak gyorsabbak az oroszok

makett.tk

mrzoltan
yah, fos zárd be és indítsd újra.
nekem állandóan megszakad a patch-elés.connecting error hibaüzenettel.
53%-nál tartok de megszakad.
Nektek is ilyen nehezen jött,vagy nálam van valami gáz?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Kaptam kulcsot!
Most patch-el a játék.
Mindjárt jövök!😞

Szia ezeken az oldalakon még elméletileg tudsz😊
Pcdome
Oldalt van eldugva a jelentkezés.
Vagy itt is tudsz kérni még
Mmosite

Üdv!

Hát igazából a páncélvadászoknak nem is az volt a szerepük,hogy nekirohanjanak az ellenségnek mint tót az anyja p......nak.
Nem manõverezõ harcra lettek kitalálva.
Többnyire faszául leálcázva várták az ellenséges tankokat,és viszonylag nagy távolságból leadott pontos lövésekkel operáltak.
Nem tudom,hogy a játékban mennyire jelenik ez meg,sajnos nem kaptam kulcsot.😞

Forolto
hááát tankokat és speckó löszert lehet venni valós pénz befizetése után kapott goldért,elõnyhöz jutsz vele,de nem kötelezõ.

Eagle16
Apróságokat lehet majd venni, szóval a második. Nem lesz havidíja.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hello!
Elõfizetéses, vagy item-shop lesz?
Bannernek:

Forolto
BT2?Nya ezt ma kiprószálom.😛

A Marder II-re spórolok éppen..kell a hetzer. 😛

LSSAHPAUL
Töltsd le az eu bétát a játék honlapjáról, downloads.
A gameplay-re visszatérve nagy gázban lesznek a készítõk ha a nép rájön hogy gyors könnyûtankra kell gyúrni és menni mint a meszes, mert vagy az internet vagy maga a játék motorja de valami nem bírja követni kb BT-2 gyorsaságnál a mozgást. Egyszer itt van köv kép: sehol.. dikk kilõtték? áh nem csak 20 méterrel arrébb vanmá. Legjobban az antitankosok szívják meg mert: ugye az nemsokat "enged" mozgatni a csövét, ha belsõ nézetbõl nézed akkor 1x látod és soha többbé, ha külsõbõl akkor meg foroghatsz mint a ringispír, közbe tuti hogy kapsz egy oldalast, ami elég is a meg boldoguláshoz 😄 nekem Marder II-em van de rosszabb mint az alaptank)

Forolto
Smellesleg csak a páncélvadász tud ugy eltalálni,hogy leesik a lánctalp.

Forolto
Pedig jó az a páncélvadász..1 lövés 1 tank...
Toronyra vagy az üzemanyagtartályra kell célozni.

Na, ma játszottam végre egy keveset. De elég szarul ment, Lichte tracktor-al két gyõzelem.

Fejlesztgettem egy kicsit, így legalább nem mászik mint egy döglött csiga, és sebezni is tudok.

De, hogy lehet valami normálisabb tankhoz jutni? Van ügye ahol lehet fejlesztéseket venni, azt hittem megvettem egy Panzer 35(t) -t, de rájöttem, hogy nem ott kell tankot venni.

Ezzel a hülye orosz feliratokkal nem boldogulok, és nem jövök rá mi-micsoda.

ja a tüzérség nagyon táp nerfelni kéne a sebzését kb a felére, hogy azért legyen esélyed fél armorral továbbmenni

Eagle16
Nem vesztesz vele sokat, az elsõ meccsbõl kiderül hogy bejön-e vagy nem.
Ingyenes lesz majd az õsszel induló végleges, szóval ahhoz képest szerintem élvezhetõ.

muszály lesz mert nincs más, wwii online -ra meg most nincs pénzem..

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Eagle16
Attól azért sokkal jobb. Nem hardcore szimulátor, de vannak benne szimulátor elemek. Tigrist kis kaliberrel nem lehet kilõni. Próbáld ki, hátha mégis megtetszik.

hm gameplay video alapján ezis ilyen szutyok panzer elit action szerû árkád kis cucc ahol mozogni kell összevissza és menet közben lõni.... =( akkor gondolom a kis kaliberû tankkal is ki lehet lõni a tigrist ha elég ideig lövi......

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

LSSAHPAUL
az igazi gond az a játékkal hogy nem 1990-ben jelent meg. Abban az idõben még elfogadható lett volna a sok szarság.
Aki tényleg tankozni akar az tegye fel a bf1942-õt és jöjjön a magyar szeróra, minden nap toljuk, van saját ladderünk is: itt
Ja és semmiképp ne menjetek a páncélvadász irányba 😄

Forolto
Van már a fórumba írva hogy ez nem igazán fair dolog?

Torzonborz
no ez kezd egyre röhejesebb lenni pont emiatt.

a 88nak meg nem ártott ha látta is a célt. itt gyk a semmibõl jön egy szeretetcsomag és nyekk.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Ne feledd a 88-as légvédelmi ágyúkat is a tankok ellen fordították.Minden lehetséges.

Forolto
Mondjuk igen,nem 1x láttam 1 gyors tank elölrezúzott felfedezte a tankokat hátulról meg szedték le az embereket.Szerintem a hatáskörén kellene visszafogni.

m1garand
Ezek a rohadt oroszok nincsenek meg a qva tüzérség nélkül, egy lövéssel kiszedik a harckocsikat. Teljesen elbasszák vele a játékot!
Melyik barom lövöldözött volna tábori tüzérséggel tankokra?
Már csak a katyusa hiányzik.

makett.tk

XenHai
Szerezz 1 béta kulcsot és teszteld ! Meg lepõen kevés a bug és jó játszható a game!
Mersant
jol hangzik, ha kijott a vegleges kiprobalom.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

XenHai
Ja ja ! Nem 1 szimulátor de nagyon élvezhetõ!!
Mersant
milyen a sebzesrendszere? megvan csinalva hogy kiskaliberu lovedek nem viszi at a vastagabb pancelt? szamit hogy milyen szogben allsz be a tankkal, lepattan rola a lovedek stb.?

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.