World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát húztam a számat hogy ebbõl sok jó nem lesz, de jó csapatjátékkal szarrá szedtük az ellenfelet végül az is4 maradt mi voltunk 6an. Én is kb 90% on voltam még, elkezdtük ölni engem a 3. lövése elvitt 😄, végignéztem a harcot és nemhiszitek el, kb 5 percig lötte mindenki és végül az IS4 nyert úgy hogy 100%-on maradt. Ennyi.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Én pl: átugrottam 2 tankot fejlesztésben úgy hogy csak a BT2essel összegyújtöttem vagy 23000 tapasztalati pontot áttettem ingyen XPre majd kifejlesztettem egészen a KVig. Most van egy alap KVm és szépen fejlõdök a BISONom a BT2 és a JagdpzIV mellett.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha valakinek van Ferdinándja, az jó? Mert nekem látottak alapján csak szívnak vele az emberek...(Jagdepantherhez képest..) A meredek homlokpáncél miatt, ami miatt a tigris olyan amilyen, a sérülési modell a játékban a páncéldõltségre épít(szerintem), és a meredek páncélról, ha olyan penetration értéke van a lõszernek nem pattan le...míg az szovjett tankok, öntvénytorony, ferde páncéljáról csak úgy pattognak...ami reális lenne, de mivel a tankok lövésének látszólag nincs esése, emiatt a szovjet tankok elõnye megmarad...(ha lenne a lövésnek esése az biztosítaná a megfelelõ szöget...) vagy a penetration értéket távolsághoz kötnék, mert a tigrist csak közelrõl lehetett igazán ölni, itt már messzirõl el lehet kezdeni a cincálást...kb 20% marad belõle... ami kb egy lövés...ha szerencse fiai vagyunk, vagy olyan a cumót küld rá valaki, hogy csak ropog...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
bt-7 es tankot most vettem hát átkerültem a "nagyobbacska" tankokhoz, ezért inkább visszaülök a bt-2 esembe mert ott még csak a kis kategóriás tankokat adja be és érek is valamit...
Amúgy meg a fõ problémát én egyrészrõl abban látom, hogy nincs tier rendszer, másrészt meg az ágyúkat el kellene dobni a francba mert elrontják az egész játékot.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
akárhogy számolgatok, nem jövök rá, hogy van az, hogy pl az is3-nak nagyobb a páncélja, nagyobb az ágyúja, mégis vagy 15-20 tonnával kisebb a tömege, mint királytigrisnek. plusz 600 lóerõs motor a 900 lóerõssel szemben, és mégis gyorsabb... ehh
ez a játék is újabb lecke, hogy oroszok által készített "szimulátorokban" csakis orosz technikát érdemes használni. ha nem sajnálnám a német tech tree-be beleölt 3 hetet, simán átmennék ruszki tankra...
Per Aspera Ad Inferi.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Viszont: gyakorlatilag a hetzernek a legjobb penetration értéke is olyan kicsi, hogy még a PZIII-ast se tudja megkarcolni, még hátulról se, az esetek többségében lepattan a skuló, sebzés nélkül.
Olvasgatva a fórumon viszont sokan irják, és én is úgy tapasztalom, hogy a nagy sebzésú HE lövedékek túl táposak, mert ritkán pattannak le, valamennyit még akkor is sebeznek ha nincs penetration, és jóval nagyobb eséllyel okoznak tüzet, motor/lánctalp/crew sebzést mint az AP, még olyan tankoknál is (tigris és társai) amik egyébként érinthetetlenek.
Manapság a fórumon olyan szabályról irnak, hogy AP-t egyedül akkor érdemes használni, ha Kb veled egyszintû tankokra lõsz, a gyengébbekre és az erõsebbekre pedig HE-t, mivel a gyengébbekre jóval nagyobbat sebzel igy akár egy lövéssel is kinyirhatod (AP-bõl meg több kellhet), az erõsebbeknél meg az AP úgyis lepattanna, de igy mindenképpen okozol kárt.
Személyes tapasztalat:
PZIII - átváltva a rövid csövû nagy sebzésû / kis átütõképességû ágyúra, még a legfejlettebb artillery is 1 lövés, velem egy szintû tankok is max 2. Nálam magasabb VK-kat is tudom sebezni
Jadpanzer IV - 1vs1-ben szemtõl szembe lõttük egymást egy másik JP IV-el. Az õ AP lövedékei sorra pattantak le rólam, én HE-vel farigcsáltam a srácot, lövedékenként 20-25%-al. A végén a srác visszavonult... 😊
A nagy sebzésû HE ágyúk tehát úgy nézki tényleg életképesek, fõleg olyan célpontok ellen, akik jóval feletted állnak, és normál esetben érinthetetlenek. Mivel egy Hetzernél szinte az összes tank ilyen, é adnék egy sanszot neki. 😊
Az egyedüli hátrány ezeknél az ágyúknál, hogy többnyire a tûzgyorsaságuk jóval alacsonyabb mint a többié, tehát célszerû biztosra menni.
Mert ugye ha minden tank más szinû, arra nehéz pixelszin csekkelõ rutint irni, de ha az egész pink, akkor elüt a környezetétõl, konstans szin, tehát egész egyszerû makrót gyártani rá.
Vagy - elméletileg - akár a pályák textúráit (sziklák, bokrok) is megpiszkálhatod hogy átláss rajtuk...
Szóval pl ezért nem szokás engedni MMO-ban hogy bárki bármilyen fájlt piszkáljon, akár csak a saját gépén is.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Per Aspera Ad Inferi.
You will be surprised, but indeed all the physics/game mechanics calculations are performed by the server. That's just how we see our game. No more, no less. It is the most effective anti-hack/cheat system.
As it was stated above user PCs are not involved into any calculations.
Correct, nothing is hack-proof. But some things are just extremely difficult to hack. What your PC is doing:
1) drawing the graphics
2) sending the info to the game server, BUT: this info is limited to: move left/right..., shoot, use expendable kit etc
3) receiving the info from the game server, tank damaged, destroyed, ricochet etc
I hope, you have got the overall picture. The game is pretty secure at the moment. We have been testing it for more than half a year in Russia. No hacks and cheats detected.
You can give them a try, of course.
Remélem ezek után kevesebben sírnak majd csíííííttterrrr felkiáltással
<#lookaround>#lookaround>
Together we'll fly someday...
Jövõben ez várható:
1) Synchronizing of Russian and European game client versions, simultaneous updating;
2) New maps on regular basis, after 0.5.1 beta update we are planning to release 1-2 new maps every 2 weeks or thereabouts;
3) Fixing "warping/teleportation" issue (game engine one, likely that it will be fixed by the next update after beta 0.5.1);
4) Stable and smooth performance of game client and servers, increase of server capacities, new technical equipment has been ordered;
5) American tank tree (ETA - September 2010);
6) Clans and clan wars (ETA - ?).
az még mindíg nem világos ,hogy mikor jön a 0.5.1
Per Aspera Ad Inferi.
Olyasmit tudok esetleg elképzelni ,hogy klánlogót fel lehet majd rakni a tankra (talán olvastam is valahol) de az gondolom szabott felbontású cucc lesz bár több probléma is lesz vele ,hogy hol lesz ez tárolva ,hogy ne csak te lásd stb... de az SS és hasonló dolgoktól már most erõsen elzárkóznak lett már fórum topic bezárva e miatt nem hinném ,hogy akkor a játékba pont ezt engednék.