World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
najó Potbs-ban én se mentem hajnali csatákra ( bár hozzá kell tenni hogy az is 1 a fasz amik miatt 2 a szar bp rendszer miatt volt ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Ezzel tudod mi a gond,emlékezz vissza a POtBS-re mikor a portcsaták hajnali órákban voltak.Okés ott meghívásos rendszer volt,de mivan ha este lesz a csata és akire kellene számítani visszamondja hogy sorry lelõtte a szülõ a netet...erre mondom azt,mérlegelni kell.Be tudom ezt vállalni vagy sem.

Torzonborz
"este fél 10-kor már off " 0o van amikor akkor kezdek el játszani 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Ezzel teljes mértékben egyetértek!

Nem kell kockának lenni,sose gondoltam top guild-ra.Elég volt a wow-ban,de ha akarunk valamit akkor igenis azt a minimumot,hogy utánanézek,keresek,segitek a taktikában,készülök idõben ez mind olyan apró dolog amivel hozzáteszem a magam részét.

Arról nem is beszéltem,hogy speckó tankokkal kell menni,tehát ha te scout akarsz lenni akkor igenis a legjobb erre célra megadott tankot kell használnod.Ez van.
Itt nincs mese,aki akar eredményt az tegyen az asztalra.
Ja még valami.Ez a lövik a pizsit dolog a wowban se tetszett...elképzelhetõ olyan war is amikor sajnos este lesz megtartva.Nem azt mondom,hogy hajnalig kell fent lenni,mert én is dolgozó ember vagyok,de az este fél 10-kor már off az kicsit macerás.
Tehát végiggondoloni mit tudok mit akarok és utána dönteni,akarom ezt a klán dolgot,vagy sem.

BoneDragon
A KV jó tank?

V43 1105
Ez a PZIII mekkora szar ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jeffjohnson
Engem az zavart ,hogy már jó elõre ki lett hirdetve minden mégis voltak emberek akik nem tudták mik a szabályok ,hogyan is lesz ez az egész kicsit olyan érzésem volt mintha csak én akarnám ,hogy war legyen a többi meg úgy van vele ,hogy majd lesz valami (kinek nem inge....). Ezen kellene változtatni ill. volt pár ember aki a játékkal sem volt tisztában remélem ez is megváltozik nem azt mondom ,hogy kockának kell lenni de kérdezni szabad és sokan szívesen tudnak megfelelõ választ adni.

Én is szeretnék regisztrálni a klánba, de nem találom a hozzászólás gombot a jelentkezésnél😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

kerla
Asszem csak tank kifejlesztséére tudod használni, de bármelyiknél.... azaz ha adott tanknál nincs xp-d, amibõl "research" különbözõ fejlesztéseket, na ebbõl a tankot fejlesztheted... teccik érteni? a vízbül veszi ki a zoxigént...

cikasz
A free xp az mire jó pontosan?

http://www.akciofigura.hu

Tuvok
<#wave>

Forolto
Pontosan ezért írtam amit írtam,hogy ti összeszokott gárda voltatok,igy könnyebb nyerni.
DE!
Ezt kellene elérni nem 7-8 embernek,hanem 15-20-nak ahhoz,hogy egy ütõképes klán legyünk a war-ban.
Overlord leírta late oktober,tehát október végén tesztelhetjük a klánharcot.Hol állunk most szeptember közepén?Sehol.Ahhoz,hogy legyünk valakik több kellene.Nem az,hogy 30 percig szervezünk egy csapatot utána 10 percés lépnek az emberek.1 héten ennyi gyakorlással területünk se lesz...
Jó lenne összeírni ki az aki aláveti magát annak,hogy többet tegyen és képes is rá.Tehát a verem a mellem,hogy én alig várom meg ilyenek nekem már kevés.A sült galamb nem esik igy kellenek a tettek.
Én beállok a sorba!

Jeffjohnson
Warral kapcsolatban pár gondolat. Karélián nagyjából azért nyertünk mert az elsõ ill. utolsó "körben" lévõ taktika mûködõképes meg persze mi évek óta együtt játszunk viszont az a pár ember akit kiegészítésképen kaptunk nagyon jól tudott alkalmazkodni és gratula nekik jól teljesítettek.
A taktikát Paul meg én találtuk ki és kb.30 percel a meccs elõtt gyakoroltunk kicsit. A másik oldalon nehezebb jó taktikát kitalálni de a völgy védelme ott is megoldható. Egy biztos középen ész nélkül nem érdemes rusholni esetleg kivárásos rush mûködhet de az sem középen.

Az következõ war érdekes lesz ezen a kemper mapon de meglátjuk sikerül e valami mozgalmasabb taktikát kitalálni rá. Túl sok opció nincs frontális támadás meg öngyilkosság viszont a scoutok jobban használhatóak.

kerla
Köszönöm! Végre átlátom, csak leginkább a PH-n szoktam fórumozni és itt csak pár topikot követtem eddig, de szaporodik a számuk <#hamm>

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Prémiummal? <#nevetes1>

Defeat
Battle: Karelia 2010. szeptember 13. 12:06:15
Tank: JagdPanther
Earned:
45 Experience
936 Credits
<#banplz>

Forolto
bakker.<#fejvakaras>

Forolto
Nya jöhetnek ötletek erre a mapra.Hogyan lehetne jó taktikát kidolgozni:

Forolto
pssszt én is melóhelyen vagyok.😛
Fönök nem lát,igy van idõ figyelgetni a fórumot.

Meg is nézem mit postolt utoljára ez az Overlord gyerek,mit nem igérget már megint. 😊

Fritz Von...
Nem tudom, hogy lesz. Egyelõre tetszik annyira, hogy biztosan belogolok. A BFBC2-vel is játszogatok minden héten pár órát. És ha azt nézem, egy évért nem sok a 23k. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

kerla
Bocs fõnök, 2 nap kimaradt mert Hatejamo-n voltam (jut eszembe, akik kérték, nemsoká mennek az óriásfájlok képekkel és videókkal kb 4 gb összesen). most meg melóhelyen vagyok, néha maradnak ki posztok, de megígérem ezentúl jobban figyelek majd. :-)

Forolto
Egyiket se,de ha olvasnál hivatalos fórumot vagy picit lentebb lapoznál itt akkor tudnád,hogy az oroszok egy KV-220-ast kaptak.Valószinû mi is.

kerla
Hmm. Kapunk mi is egy ajándék KV-t? (én az expressót szeretem). KV 1 vagy 2-est?

Off topik: tudja valaki hogy itt az SG-n hoygan tudok elmenteni egy topikot, hogy ne kelljen mindig keresgélnem?

Forolto
1 évig tankozni fogsz?Szvsz havi bontásban csinálom.Ha nem jönnek a javitások frissítések akkor egyszerûen nem fizetem.😊Egy gifttankért azért nem éri meg 23K forint.😊

Fritz Von...
Én speciel biztos, hogy az évessel nyitok. 😊

Forolto
Szerintem akinek van rá keret az kapásból 1 év elõfizut bead a gift tankért.Mi betások kapunk egy KV-t.Az se rossz.Egy darabig tuti fizetek havonta,késõbb meglátom és ez benne a jó,hogyha folyamatos pénzt akarnak látni folyamatos frissítésre van szükség és ennek mindkét fél örülni fog.

kerla
Valószínû havira majd mindig elõfizetek, bár az évesen is gondolkodok a tank miatt, de nem adnék ki egyszerre annyit, ha nem szükséges. Remélem akkor viszont ha a gold kemény valutáért lesz váltható, pl. a személyzetet nem csak abból tudom upgradel-ni..hm?

Forolto
Ez mindenhol igy van,pénz beszél...mondjuk annyi szerencsénk van,hogy azért elõfizu nélkül se leszel lemaradva.max többet kell farmolnod.

kerla
Azt mondod így jobb nem? Lehet sokan ingyen játszák, de egy idõ után majd unják, hogy a pénzesek jobbak és õk is költenek, lesznek a nagyon pénzesek, akik meg rengeteget beletolnak, gondolom a végén így többet keresnek vele. Kb olyan mint a Gladiatus online játék, vannak tagok akik iszonyat zsét ráköltenek és verhetetlenek... mondjuk ahhoz csak sok pénz kell, ész és ügyesség nem sok...

Forolto
Sajna ez nem olyan biznisz.Ez sokkal jobb,mintha havonta fizetnél,hidd el.

Itt engedik ingyér játékot is,de akkor viseld el,hogy lesznek jobbak.Aki többet ad a zsebükbe azt jobban meghálálják.

kerla
Speciel jobban tetszene ha inkább fizetõs lenne az egész és x pénzért uazt kapná midnenki, mert megint lesznek a hülye vagyok hozzá, de sokat költök rá és lenyomlak vérpistik... jóóó, tudom, így biznisz a biznisz....de mégis...

Forolto
Pontosan:10 dodó 2500gold

Szerintem Gold-ot lehet külön is venni, meg kapsz a prémium acc-od mellé is.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Fritz Von...
Csak egy kérdés, hogy jól értem-e. Gold ugye nem jár. Ha én a startnál megveszek egy 100 USD-s csomagot, akkor a 2500 goldomat felhasználom, ahogy tetszik. Mondjuk például XP - freeXP konvertálásra.
Ezzel elmegy a pénz. Újabb goldot akkor kapok, ha ismét befizetek egy hónapot-fél évet-évet. Tehát lehet, hogy lesz olyan, akinek 4 évnyi premium elõfizetése van a gold miatt?
Vagy lehet majd csak goldot venni?

Errõl mit lehet tudni?

Forolto
Sokaknak gond a balance,ez az elsõ prioritásuk a dev-eknek!
A következõ patchben javitják ezt is és a teleportáló tankokat.

Október vége fontos dátum lehet számunkra:Érkezhet az elsõ clanwar teszt és az új battlemode: a Hardcore.

Forolto
Kettõ:Nem lesz gyalogság.Még mutatóba se.Egyenlõre.Pedig poén lenne,mikor megállsz és ugrálnak körülötted az emberek.😊

Három:Végre másnak is feltünt a platoon-ban nem lehet látni ki merre.Erre jött az a kérés,hogy a minimapon kékkel jelöljék azokat akikkel egy platoonban vagy.

Forolto
Nya pótolom a hiányosságaimat a hivatalos fórumról.

Elsõre:Sokan kérdezték az amerikai tankok érdekzését.
Ugy néz ki Overlord szerint,hogy a release-re érkezik 10+ db tank,tehát nem a teljes fa.Ez nekem kicsit érdekesnek tûnik,hogy nincs kész,mi lesz akkor a teljes német és orosz fával?<#gonosz3>

kerla
Ebben a játékban is a klan-war lesz az igazi, amikor taktikával, feladatok szétosztásával, összjátékban összecsapunk!! én már ezt várom nagyon, merta random szervereken azaz meccsekben midnenki megy agyatlanul credit-vadászatra....

Forolto
Huhhh akkor errõl topicot kellene nyitni,mert 100 gold nem 3000 credit...

Forolto

Azért nemcsak a tûzerõben voltatok elõnyben,hanem taktikában is.(Hiába jössz azzal hány IS volt nálunk,mikor a Maus még mindig jobb védekezésben,mint az IS-7)
Nálatok volt egy összeszokott csapat és Jaff vezette,aki az egyetlen ebben a játékban aki tényleg akarja és tudja mi fán terem a WoT Clanwar.

Hiába voltunk 2 emberrel többen,ha a káosztaktika itt semmire nem volt jó.
Én ugy érzem ti gyakoroltatok rajtunk,de nembaj lesz ez még igy se.

Sajnos sok embernél azt tapasztaltam,hogy nem is érdekli mirõl is volt szó,a másik,hogy 2 csata után lelépünk?Ez nem gyakorlás ez semmi!H komolyan akarunk valamit és 1 hete ki volt hírdetve vasárnap este 7kor war akkor urambocsá 1-2 órára tegyük már szabaddá magunkat,vagy akkor ne is jelentkezzünk!
Akkor nem leszünk 15V15 de legalább tényleg összeszokunk.

Azért volt pozitívum is,hogy voltak emberek a csapatban akik gondolkodtak és sikerült igy is megvernünk titeket 1x.
A következõ hasonló megmozdulásra kérek mindenkit hogy jobban tegye magát oda!Nem csak az,hogy megjavítom a tankom és veszek rá lõszert...

Kamper Malinovka lesz a hétvégén,tessék taktikát mondani,hogy lehetne védekezni,támadni.
1 hónap és jöhet az éles 1 hónap és jöhet a klanwar.Mi magyarok örülhetünk 1 klánnak,de az legyen híres és féljenek tölünk.Ha nem csináljuk profi módján akkor ne csináljuk sehogy.

Néhány dolog a részemrõl:
-Spg:Csak Hummel vagy esetleg SU-8 használata.Sajna az SPG nem arról szól,hogy beállok és lövöm a piros pöttyöt.Együtt kell mozogni a csatával amire a SU-14 végképp,az S-51 nehezen használható.
-Tankok:Védekezésre Német tank jobb,tehát a védekezõ szekciónak német nehéz illetve TDvel kell rendelkeznie.
Támadásra orosz jobb,mivel gyorsabbak és tûzerõvel jobbak.
-Scout.Nem az a feladatod hogy odamész és kilövöd az spg-t.Egy feladatod van,berohanni és kirohanni.Futsz mint az örült.Felfedezed az spg-t és mented az életed.Erre talán az A-20 a legjobb,mivel õ a leggyorsabb.Erre a feladatra sajna születni kell,aki ezt bevállalja az elött le a lant és annak sokat kell gyakorolnia,hogy ez maponként és helyzettõl függöen jól menjen.
Rajta dõl el a csata.

Igy elsõre ennyi,remélem most hétvégén jobb lesz.

Én kipróbáltam, pár meccs után eltünt.

Fritz Von...
Tuvok szeva! 😊

Forolto
Azért 100 goldért nem tudom elhinni,hogy ez nem végleges cucc...ma én is kipróbálom.

CAD
A magas szintu heavy-k addig nem voltak rentabilisek amig Pz4-el kellett kuzdeni. Most, hogy T7-10-bol van a legtobb, siman pozitiv (premiummal persze).

caddie

Sajnos csak egyszer használatos, de megmarad a következõ csatára, ha nem használod el. Szerintem jobban megéri 3000 creditért a kicsi, mert igaz hogy nem szereli meg véglegesen a sérült részt, viszont egy párszor már kihúzott a bajból(fõleg a lánctalp sérülésekor)
Cukii
A large repair kit ami goldba kerül az egyszer használatos? Mert sokallom 1körért kifizetni 100aranyat.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Mondjuk nekem mindig ez volt a problemam... most is 😊

Hat ez felemas, mert penzem lessz amire kell de xp-m meg nem, egye kutya most igy jobb azert
Vegulis, errol szol a beta, tegergetik a kapcsolokat 😄