World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
- try playing platoons
- if you think that balance is not good - post the screen in this thread
- the screens should contain platoons, if any
- comment your screens - what's wrong with the balance from your point of view
Important. Match-making system changes:
- fixed SPG team balance;
- added limitations on the number of SPGs in battle;
- new time-out balance (when waiting in line for battle time exceeds 5 minutes): tier restrictions added
- 10% weight increase for tanks that are a part of platoon.
LINK
Erre a megoldás (részmegoldás, mert tökéletes azért nem lett), hogy a wot.exe prioritását átállítod alacsonyra.
lag problémáim vannak, van rá valami megoldás?
Valamnt érdeklõdnék, hogy a standard német traktorral érdemes sokáig menni?
vettem egy panzer 2-t de mindig javítani kell ha kiövik, így nem gyûlik a cash-m, viszont nemtudm, hogy az xp mitõl függ, azzal is xp-t összeszedni és közben fejleszteni a tech treet?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
#4413:
neked ezt tudom ajanlani
korabban mar volt de azt hiszem be fogom vagni az alairasomba is 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Ahogy néztem a PzIV felöl van plussz egy tank az útban azon a techtree -n, több mint 15.000 Xp plusszot kellene termelnem miatta.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
a Hungareanteam forumaban mar ott a hivatalos gyik elso ket paragrafusa, csak ekezesiteni kellene meg nyelvtanilag ellenorizni, talan majd jon a tobbi is csak egyenlore el vagyok havazva...
Nekem az a véleményem, hogy szinte bárki csak ne ilyen mama2 szintû legyen 😉
Szóval én támogatom annál is inkább mert nagyon ráférne egy házigarázda a tápigra.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
-500 hsz megvan
-több mint 1 éve regisztrált vagyok (4éve)
-felvetem ismét a dolgot szeretnék házigazda lenni a topicban ha bárkinek ez ügyben van véleménye írja le
-szerintem kompetens vagyok a témában szinte naponta olvasom a hivatalos fórumot (dev hszeket fõleg) egy ideje az SW:TOR topic házigazdája vagyok szerintem panasz ott sem volt rám.
Tervem: másik banner link Overlord postjaihoz (õ egy developer) ill. a hivatalos fórumhoz + Wespeék klánoldalához igény szerint egy kis FAQ-t is írok.
# A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
Ruszki full tech tree-n az ISU után jön az object 704.
Nézd meg azt a vasat!
loál
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Sztem jobb is igy mint a +/- 1 Tier ötlet
Victory!
Battle: Hills 2010. szeptember 13. 21:47:04
Tank: T-34
Earned:
1 117 Experience
27 846 Credits
Normál csatában. <#idiota>#idiota>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A Panzer III meg bár sebezni nem igen tudja, de röhögve körbe táncolja.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha ez így lesz, akkor a Tigrissel nem fognak össze kerülni, mert az két szinttel van feljebb.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Szerintem nem lehet kijelenteni hogy melyik oldal melyik tankja jobb ...
Emberfüggõ inkább ...
Erre a végleges tieresdire kiváncsi leszek ... Most lett Su85B-m ... Be is kaptam elsõre egy olyan csatát, hogy a legkisebb enemy tankot sem tudtam megkarcolni ... De majd még tesztelem ... csak 1 kört sikerült menni vele ...
Elvileg meg, úgy van nem, hogy a teljesben egy 5-ös szintû tank, nem fog össze kerülni hetes szintûvel
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nekem pl: Párom nagyon rossz alvó, ha itthon van, akkor sajna nem nagyon lehet sokáig duhajkodni ... Nem azért mert nem hagyná, vagy mert nem "engedi" hanem mert felriad, és nem tud visszaaludni ...
De mikor éjszakás, akkor ami a csövön kifér 😊 Volt itt már hajnalig repkedés, ROF vagy DCS - vagy még régen BF2 - meg egy kis kitérõ - Free L2-n este 8-tól, hajnali 2-ig Antharas party-k xD
A másik: olvasgatom, hogy sokakat zavar, hogy "Nem szimulátor, de miért lövi ki a kisebb tank a tigrist - meg a komcsi szarok" ...
A válasz egyszerû: történelmi hitelességgel egyszerûen nem lehet normális "játszható" játékot csinálni ...
Balanszot akarsz? Oké, mehetsz átüthetetlen páncélzatú tigrissel, persze egyedül, szemben veled 200 T34-es, aki addig addig rallizik körülötted, amíg ki nem fogy az üzemanyagod és kész ...
Ezt sajnos nem lehet ... lehet az orosz fejlesztõket szidni, hogy részrehajlóak, de jelenleg 5 olyan játék van a gépemen, ami bármikor leköt, ebbõl 4 szim (mind orosz) és a WOT ...
Mégvalami: Szerintem azért nem jelenthetõ ki kategórikusan, hogy az orosz kütyük jobbak ... A-20 vs. Leo (Róluk tudok nyilatkozni ...)
Forolto írta, hogy az A-20 gyorsasága miatt talán jobb scoutolni ... Igen, de eddig én úgy tapasztalom, hogy míg a nagyobbak csatájában egy kósza lövés is elég az A20-asnak, azért a Leo többet bír ... ráadásul talán a Leo jobban bírja az emelkedõket is ... Sokmindentõl függ ...
A Leo ráadásul 110 méterrel tovább "ellát", aminek köszönhetõen könyebb vele scoutolni ... Hogy melyik mekkorát lõ? IS4-ek és királytigrisek között szerintem mindegy xD
Szóval ha valaki azon problémázik, hogy a WoT miért nem lehet "szimulátor" pontosságú és hûségû, akkor gondolja végig milyen csaták lennének? Csak Tigris? De ha csak Tigrisek vannak, akkor hol a történelmi hûség?
Ez egy MMO, tankokkal, amik olyanok mint a 2-ik vh idejében ... És szerintem ha a balanszot, reward rendszert és csapatjátékot rendberakják, akkor istenkirály lesz ...
12.8 Pak 44 L/61 - 1070 (Jtiger)
152mm BL-10 - 1650 (ISU)
Ilyen az élet, ha vkinek családja van, csak akkor mehet a game ha már mindenki alszik 😊
Természetesen dolgozó ember, reggel 7-es keléssel 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h