World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Hát az érdekes,hogy egy ugyanazon löveg többféle hangot is produkál.
Nekem pl van 3 is.Egy ilyen sercegõs valami hang,(beazonosíthatatlan)akkor van az éles csattanás(ennek a csõszájfék nélküli lövegeknek kellene lennie),meg van ami szerintem a hivatalos lenne eredetileg,a mély böffenés.(ez a tuti)

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

TOMSILENT
Ja...amúgy meg ez az egyetlen normális felülnézetes játék....megsúgom a többi szar fos...köztük az a retkes wow-is....<#vigyor4>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Még azt hiányolom hogy minden tanknak ugyan az a recsegõ kis traktor zúgása van...+ ha én beállítom a német nyelv csomagot akkor minimum legyen má német a pofázása is mikor mondja "rikósét" 😄

I.C.ram
vicces, hogy a Panthert egy Lee-vel hasonlítják össze 😄
TOMSILENT

Eagle16
Ja, de azért már a mostani is lényegesen jobb az elõzõnél. Még biztosan alakítanak majd rajta.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

BoneDragon
Na ilyen ágyúhang kellene ebbe is!! Durva.

TOMSILENT

TOMSILENT
Inkább ez...

Az lesz a LOL, ha megjönnek a britek az Archer TD-vel.

Menekülve támad, támadva menekül...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

I.C.ram
oh, köszi.
Crokin

Repatarurgyán

I.C.ram
szerverekkel mi van? Nem tudok csatlakozni.
a.carkey
Közben megtaláltam ...

A medve nem játék.

Tufa
illetve mégegy kérdés.

A magyarítást hogy lehet törölni? Megvannak az eredeti fájlok (.po) de a magyarok azok meg .mo-sak. simán törölni kellene a .mo-t és helyére a .po?

a.carkey
Nem arra gondolok, hanem belinkeltél 1x egy újfajta kezdõ képernyõt, miközben tölti a csatát, ami mutatja a tiereket is, meg a tankokhoz tartozó újfajta ikonokat, csak írtad, hogy ez a patch után hiányos lesz, mert pl. a T54, Panther 2 hiányozni fog.

A medve nem játék.

Tufa
lesz magyar klán?
Illetve arról tudni valamit hogy a klánok milyen elõnyökkel járnak majd, miként mûködnek, stb..?

[NST]Cifu
Ami a fejlécben van az a 0.6.2.7-hez van. Annál újabb kellene? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a.carkey
Van már az új tankokhoz állított tier mutató, melyet Cifu 1x már belinkelt? Mert jól néyett ki és érdekelne ha lenne updatelt.

A medve nem játék.

köszi
Eagle16
Jah már nem is aktuális 😄 Rövid teszt volt.

15-öt kellet volna visszaolvasni :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na de kicsit komolyabban, ugye a német tankokkal meg kell tanulni játszani (a beállok hulldown és lövök, az a csajos megoldás, német tanknál nem is mûködik), ennek a folyamatnak a legizgalmasabb leckéje, a "milyen szögben álljon a tank teste az ellenfélhez képest?"
Ha ezt megtanulod, akkor nyílt mezõn is lehet idõt húzni :-)

itt a játszótársak voltak: KV3, IS, IS3, IS4, Panther, meg valami TD

a "bekapott találatok száma" sor a lényeg :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hali tudjatok kb mikor lehet ismét játszani???
Eagle16
Új tesztpatch az orosz teszt szerverhez: LINK

rosszul láttad, IS4 volt az <#idiota>

jééé, mióta van FAQ? :-)

[NST]Cifu
És még igaz is. 😊

Azt hittem, hogy a Ferdi népszerû célpont - egy frászt, a JagdTiger népszerûbb 😊

Amúgy hogy emeljem a vérnyomást az emberekben - nem feltétlenül kell sírni az orosz fölény miatt. Tegnap egy VK4502(P)-t 10x lõttem meg (igen, ez kb. azt jelenti, hogy két percig folyamatosan lõttük egymást). Ebbõl 3 sebezte. A többi nem ütötte át vagy lepattant. A hosszabb 128mm-es PAK44/2-bõl, ami legerõsebb német ágyú a játékban... 😊

Neked javaslom a csodálatos FAQ linket a banner alatt. Ne érezzem hogy hiába gépeltem annyit...

Mert mindig az az ital, mindig a pia... 😊

Eagle16
Ez hatalmas 😄

KÉP

Nos,ez csak egy maroknyi kiválasztottnak jut osztályrészül.
Elképesztõ egyéni képességekre van szükség hozzá!És ha ez még meg is van,akkor is évtizedek kemény munkája hozhatja a kiválasztottakat,olyan szintre,mint amikor én mondjuk háttal ülök a monitornak és a lábujjaimmal játszok!
Beláthatjátok tehát,hogy idõpocsékolás lenne veletek foglalkoznom ilyen téren.<#schmoll2>

Más megközelítésben.:
Leírom nektek a tutit,ti meg gúnyolódtok?!
Disznók elé gyöngyöt szórni!<#szomoru2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

+ abban az idõben amikor lehet is játszani... mert tegnap este jó volt a 200-250-es ping....

Eagle16
Nem tudom, szerintem nem, ez a mai is csak karbantartás. (meg ugye a patch)

a.carkey: én is játszanék ma, közel a Párduc II...

Én is így vagyok vele, végre nem kell se melózni, se menni valahová, ráérnék erre...nem megy a szerver. Rohadnának már meg.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

a.carkey
Tedd hozzá, hogy mindezt loltraktorral! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ma lenne elõször idõm csütörtök óta, hogy egy teljes napig nyomjam, erre pont most áll a szerver a karácsonyi (LOL) díszítések miatti patch kapcsán. Látszik, hogy fehérorosz játék, lazán az orthodox karácsonyt veszik alapul ...

A medve nem játék.

Barrett 50 Cal
Miért szarakodott egyáltalán? Vmit elszúrtak megint?

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

marko37
Köszönöm

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Eagle16
9:30 - 14:30

marko37
Ki tudja hogy ma mennyit fogunk pihenni?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Sziasztok

Valaki az éles indulásról (teljes törlésrõl) tud már valami infót?

Üdv:
Eddig erre csak az Esc. gomb lenyomása jelentette a megoldást, de most felcsillant a remény.Hála neked!<#worship>

Ez hihetetlen!Übermegagigabrutál!Van rá valami lehetõség, hogy mi is megtanuljuk? Tudom, hogy nagyon nehéz,szinte lehetetlen, és hosszú évek kemény gyakorlása kell hozzá.Talán egy videó segitene.Tanits Mester!<#worship><#worship>

noname23
JupiJee megvan a Wittman medál is-en

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

[NST]Cifu
Mi miatt? Az ágyúja ugyan az, mint az ISzU-152-nek. Kicsivel erõsebb páncélzat és több HP csak az eltérés.

I.C.ram
Khabbas
Problem, T-54?

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

HURRRÁÁÁ!!
Rájöttem a T-54 ellenszerére!
Következõ a történet!
Megláttam,hogy jön!(félelmetes teljesítmény)
Ráfordultam!(zseniális)
Becéloztam!(szenzációs)
BUMMM!rálõttem!(fantasztikus)
Aztán ezt a kört megismételtem mégegyszer!(brilliáns húzás)
És kilõttem! (tádámm)

NA!? NAAAA!!?
<#vigyor1>