World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Nekem pl van 3 is.Egy ilyen sercegõs valami hang,(beazonosíthatatlan)akkor van az éles csattanás(ennek a csõszájfék nélküli lövegeknek kellene lennie),meg van ami szerintem a hivatalos lenne eredetileg,a mély böffenés.(ez a tuti)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Repatarurgyán
A magyarítást hogy lehet törölni? Megvannak az eredeti fájlok (.po) de a magyarok azok meg .mo-sak. simán törölni kellene a .mo-t és helyére a .po?
A medve nem játék.
Illetve arról tudni valamit hogy a klánok milyen elõnyökkel járnak majd, miként mûködnek, stb..?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A medve nem játék.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha ezt megtanulod, akkor nyílt mezõn is lehet idõt húzni :-)
itt a játszótársak voltak: KV3, IS, IS3, IS4, Panther, meg valami TD
a "bekapott találatok száma" sor a lényeg :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azt hittem, hogy a Ferdi népszerû célpont - egy frászt, a JagdTiger népszerûbb 😊
Amúgy hogy emeljem a vérnyomást az emberekben - nem feltétlenül kell sírni az orosz fölény miatt. Tegnap egy VK4502(P)-t 10x lõttem meg (igen, ez kb. azt jelenti, hogy két percig folyamatosan lõttük egymást). Ebbõl 3 sebezte. A többi nem ütötte át vagy lepattant. A hosszabb 128mm-es PAK44/2-bõl, ami legerõsebb német ágyú a játékban... 😊
Elképesztõ egyéni képességekre van szükség hozzá!És ha ez még meg is van,akkor is évtizedek kemény munkája hozhatja a kiválasztottakat,olyan szintre,mint amikor én mondjuk háttal ülök a monitornak és a lábujjaimmal játszok!
Beláthatjátok tehát,hogy idõpocsékolás lenne veletek foglalkoznom ilyen téren.<#schmoll2>#schmoll2>
Más megközelítésben.:
Leírom nektek a tutit,ti meg gúnyolódtok?!
Disznók elé gyöngyöt szórni!<#szomoru2>#szomoru2>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
a.carkey: én is játszanék ma, közel a Párduc II...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A medve nem játék.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Valaki az éles indulásról (teljes törlésrõl) tud már valami infót?
Üdv:
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Rájöttem a T-54 ellenszerére!
Következõ a történet!
Megláttam,hogy jön!(félelmetes teljesítmény)
Ráfordultam!(zseniális)
Becéloztam!(szenzációs)
BUMMM!rálõttem!(fantasztikus)
Aztán ezt a kört megismételtem mégegyszer!(brilliáns húzás)
És kilõttem! (tádámm)
NA!? NAAAA!!?
<#vigyor1>#vigyor1>