World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Pedig nem fog! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Elqurtam. Ez. A másik is meg volt nyitva ...
Ez!

A medve nem játék.

Tuvok
Ha ez a karbantartás után nem ugrik fel az EU / US szerver választó képernyõ, akkor kívánom, hogy a tisztelt készítõk életük végéig hígfosással intézzék a nagy dolgukat, legfõképp a lehetõ legváratlanabb helyzetekben . <#smile>

a.carkey

A medve nem játék.

Én megpróbáltam, de elég uncsi volt. 10 perc séta a célpontig, ahol egy bokorkemper instant megölt. Tankkal ugyanez ha jól emlékszem.
Nem 1x, nem 2x, komolyan, rosszabb volt mit a WOT halálbokor, mert itt legalább nem kell 10 percig mennem hogy megöljenek.

hehe ismerõs tegnap amolyan dia filmes volt a lag

A CEO nem is olyan vészes, leszámítva a szem ész száj remegését :-)
Az akcentusa marha jó, csak furákat mond, mint egyensúly a történelmi meg az élvezetes között :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

marko37
Csak neked lehet ilyen szerencséd én általában 70% a vesztes csapatba tartozom

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

gvarga12
szerzettMen of War volt talan az utolso ami kojott nekem sok kellemes orat

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

I.C.ram
Ilyet se tapasztaltam még eddig:

Asszem, ezt hívják alázásnak 😊
Játszott már valaki a WWII Online-al?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Eagle16
Kicsit nem ártana visszavenni ezekbõl a Tier 9-es közepesekbõl azért...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Te kis write only teee... 😊

link neked is

És ha jól látom meg is hosszabbították este 5-ig.

Hmmm.... akkor tegnap ezért volt az a rengeteg kigyulladó/kilépkedõ ember... én meg azt hittem megijedtek tõlem a leopardban.

Pluskast
Mi a büdös franc van ezzel a játékkal???? Egész nap nem lehet bemenni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Valamelyik skines oldalon (vagy hol) volt fent egy videó a készítõkrõl. Tanulságos. Szerintem a kibálást próbálják megoldani, mert az rémes, amikor csata közben levág a szerver. Elõször megfagy, senki sem mozog, majd levág vagy ha nem is vág le, kb. perc múlva tudsz csak mozdulni.

A medve nem játék.

popey8
Én is nagyon szerettem a Soldiers-t és én sem játszottam azóta olyan RTS-sel, ahol WASD-dal kellett irányítani a jármûveket, pedig ez tényleg nagyon jó volt. Az invertory rendszer is jól volt megoldva. Az tetszett benne, h a lõszert is át lehetett pakolni, meg a benzint is áttölteni egy kannával😊
Ami a legjobb volt sztem, h nemcsak úgy felrobbant az ellenséges tank, hanem ahol átütöttem a páncélját ott volt egy nagy lyuk és láttam, h "igen ott találtam el, de jól céloztam😊". Régen volt már, h játszottam vele. Azt hiszem kipróbáltam a köv részét, de az annyira már nem jött be, mert vmit átalakítottak benne, ami nem tetszett. Így visszagondolva kipróbálnám a sorozat többi részét, csak ha jól tudom mindegyik más néven jött már ki. Nem tudjátok hány része van (persze az originen kívül) és mi a nevük?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Eagle16
Na az orosz már feléledt.

Tuvok
Ejbazmeg, közel 1 hete nem wotoztam, erre most meg nem enged belépni .. így megint egy hét kimarad <#wilting>

Jajj, soldiers... nagyon komáltam benne az inventory rendszert, még a tankok közt is lehetett pakolászni a lõszert meg zsákmányolni a cuccokat.

Nem beszélve a WSAD-s tank irányítással, ami marhára feldobta az RTSt, szerintem nem is volt azóta se olyan ahol igy lehetett stratégiai játékban tankot vezetni.

ximix
Az .ru cliens patchelt egyet majd beléptem láttam a vasat egy pillanatra meg szép karácsonyfát a sarokban azután kidobott, írta még tart a karbantartás. 😞

Cirka 1 hete 😊

Ismerõs... Nekem leopárddal volt ilyen, mindjárt felteszem youtube-ra és elküldöm a fejlesztõknek.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

nekem pl sokszor bugos a panther2-esem (kikapcsolhatatlanul autoaim-el egy roncsot, elég idegesítõ)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szabii98
loolz 😄
ráadásul meguntam a régi karim, újat akarok csinálni de az oldal túl van terhelve...nemtudom mi a gond, valószínûleg az hogy a játékszerver nem megy...grat...

I met God. She's black

na várjál, az ortodoxéknál már 20.-a körül karácsonyfák voltak (náluk jan 6. a szent este), a keresztény világban (USA, EU) meg 24.-e után? Ezek a programozók tényleg furák

Cukii
Szerintem a tegnapi leállásnál valamit csúnyán elronthattak, egy egyszerû mini patch miatt nem lenne ilyen probléma. Érezhetõ is volt tegnap valami nem oké. másfél-2 perces lagok

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

TOMSILENT
Ls...csõ marko37 tudod kivagyok 😊

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Tufa
ruszki szerveren már karácsony elõtt bent volt, nem értem hogy a másikra miért most eröltetik épp

BoneDragon
Igen és ezt 3 nappal karácsony után. <#banplz>

I.C.ram
Most tényleg amiatt állnak a szerverek mert a hülye ruszkik karácsonyfát akarnak berakni a zászlók helyett?
Met
Azt valaki tudja, hogy miért ilyenkor csinálják?
Néztek valami szerver terhelést és ilyenkor volt a leg kevesebb?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Eagle16
Az orosz frissítést is elhalasztották...

Akkor 17:00-ig lesz karbantartás.

Na kitolták a szerver újraindítást 17:00 óráig
Ok: további nyelvi fájlok tesztelése
ühümmm.És most Magyarul?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

marko37
Tomsilent haulin vagy ls?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Tufa
gmt+0 szerint igen.

BoneDragon
Maintenance works in our datacenter will be held from 9:00 to 16:00 GMT on December 29, 2010

BoneDragon
De hogy jön ide a wow? Csak ezt nem értem.

TOMSILENT
14:00-ig 😄 azután perelhetõek...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Tufa
ápdét van

TOMSILENT
Na mi a fasz van már...miért nem lehet még mindig fel menni a "WoT" szerverekre...?

RatBaG
pl a Soldiers: Heroes of WW2 mégennél is jobb (meg a különbözõ nevû folytatásai).
nincs szaros hp-rendszer, csak ha tényleg átütöd a páncélt, akkor pusztulnak meg...

Per Aspera Ad Inferi.

én meg nagy lépésre szántam rá megam, feltelepítem a panzer elitet :-)

pedig mennyi pénzed lenne, vihetnél minket sörözni, meg tankozni :-)

szóval no offence, hangulatos, meg szép

TOMSILENT
Ja, hát figyelj nem én készítem ezeket...de nekem ez jobban tetszik mint a varázslós, kuruzslós wow szarság 😊

Nem is volt igazi teszt, az esti híradóhoz csinálták.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ami az összes rts-el (TA, és folytatásai leszámítva), hogy 50m távolságról lövik egymást az egységek :-)

TOMSILENT
Mi a bajod?

jól látom, hogy ebben a játékban is paintball fegyverekkel lövik egymást (30m-en belül)?

Met
Kapcsold ki az xfire-t vagy mit.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae