World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nem 1x, nem 2x, komolyan, rosszabb volt mit a WOT halálbokor, mert itt legalább nem kell 10 percig mennem hogy megöljenek.
A CEO nem is olyan vészes, leszámítva a szem ész száj remegését :-)
Az akcentusa marha jó, csak furákat mond, mint egyensúly a történelmi meg az élvezetes között :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A medve nem játék.
Ami a legjobb volt sztem, h nemcsak úgy felrobbant az ellenséges tank, hanem ahol átütöttem a páncélját ott volt egy nagy lyuk és láttam, h "igen ott találtam el, de jól céloztam😊". Régen volt már, h játszottam vele. Azt hiszem kipróbáltam a köv részét, de az annyira már nem jött be, mert vmit átalakítottak benne, ami nem tetszett. Így visszagondolva kipróbálnám a sorozat többi részét, csak ha jól tudom mindegyik más néven jött már ki. Nem tudjátok hány része van (persze az originen kívül) és mi a nevük?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem beszélve a WSAD-s tank irányítással, ami marhára feldobta az RTSt, szerintem nem is volt azóta se olyan ahol igy lehetett stratégiai játékban tankot vezetni.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ráadásul meguntam a régi karim, újat akarok csinálni de az oldal túl van terhelve...nemtudom mi a gond, valószínûleg az hogy a játékszerver nem megy...grat...
I met God. She's black
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Néztek valami szerver terhelést és ilyenkor volt a leg kevesebb?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Akkor 17:00-ig lesz karbantartás.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ok: további nyelvi fájlok tesztelése
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
nincs szaros hp-rendszer, csak ha tényleg átütöd a páncélt, akkor pusztulnak meg...
Per Aspera Ad Inferi.
szóval no offence, hangulatos, meg szép
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!