World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
magyarul: utolsó simítások
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
T44 tulajok ... mit ajánlotok elsõ fejlesztésnek? (Track megvan, az alap ...)
Motor a gyorsulás miatt, vagy torony a D10T miatt?
Szerény véleményem szerint a torony jobb ötlet lenne, mert meggyorsulhat a grind a mocira, de mivel az nehezebb is, lehet túl lassúvá válna a T44 ...
Mit gondoltok? Mi a tapasztalat?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
May the force serve you well!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont a T32 valami állat, tegnap 2óra játékkal 600ezret kerestem, valami véletlen folytán 60-70K kredit folyt be vele folyamatosan csatánként. Elképzelhetõ, hogy valamit állítottak a jutalmazási rendszerén?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A köpõlégy meg a szart szereti,de legalább nem gyõzköd róla másokat,hogy az tulajdonképpen finom!
WOW téma lezárva,pont!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Van valakinek ötlete, hogy miért nem lehet felrakni a játékra az új patchet, folyton ezt a hibaüzenetet kapom:
Még csak nem is emberi nyelven van, valamit már megint nagyon elszúrtak vajon orosz pajtásaink?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amúgy szerintem is jó gép, nekem is nagyon bejött, fõleg a PzIII-as után. Egy bajom van vele: lassú. Lehetne egy picit gyorsabb is.
Tényleg érdekes ez a "sorsolási" rendszer. Te is, meg Morello is panaszkodtok, h mindig magas tierbe rak be. Engem is sokszor berak a sok heavy közzé, de azért jó párszor olyan csatákba is betesz, ahol pulykavadászatot csinálok😊 Csak ilyenkor kicsit túl optimista vok és nagyon elõre megyek. Aztán a társak nélkül meg lazán szétkapnak😊 Azért a "sunyi játékmód" ilyenkor is él😊
A medve nem játék.
Igen lehet wow repufarm, de a wot mi a f*szom? XP farm..ugyan az más elnevezéssel..Ne legyünk már sötétek...
Ez a játék legalább feltüzel egy kissé, míg a hack&slash típusú MMORPG játékok másról sem szólnak, mint a végeláthatatlan grindrõl. Amikor az 1 milliomodik retkes sivatagi félszemû kalózkapitány + is megdöglik a kezed által, s eléred a maximum szintet, rájössz, hogy végül is ugyanott vagy, mint ahonnan indultál. <#vigyor2>#vigyor2>