World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

23 megáért mekkora tülekedés van 😊

és nem hiszem el, jön!! <#taps>
tádám

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát ez elég fájintos kár hogy ennyit kell várni rá <#duma>
nem beszélsz hülyeséget 😉 😊
nickwaren
Csak ne simítsák túl sokáig. 😄

Köszi a választ, akkor várok még pár órát, hátha lesz belõle valami ma estére 😊

ez azt jelenti, hogy a szerver már fut, de az update service még nincs engedélyezve
magyarul: utolsó simítások

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kerla
nekem is hasonló a problémám..

DummyBoy
Kicsit offolnék:

T44 tulajok ... mit ajánlotok elsõ fejlesztésnek? (Track megvan, az alap ...)
Motor a gyorsulás miatt, vagy torony a D10T miatt?

Szerény véleményem szerint a torony jobb ötlet lenne, mert meggyorsulhat a grind a mocira, de mivel az nehezebb is, lehet túl lassúvá válna a T44 ...

Mit gondoltok? Mi a tapasztalat?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

nickwaren
Közben rájöttem szerintem, a launcher mindig az update oldalra dob, ahol még mindig 0.6.2.7-es patch érhetõ el, ami még 23-án jött ki és az van már feltéve. Hogy lesz ebbõl ma este játék? 😞

Met
Hát ennek roppantul örülök....

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

AZ oldalon még nincs kint a patch, és launcherel sem tudom letölteni, kb. mikor lesz elérhetõ a patch?

ximix
! SPOILER !

Klikk a képre nagyításért .
.
[NST]Cifu
Szerintem vagy az orosz játékra akarod felrakni az US/EU patchet, vagy fordítva. A launcherrel indítsd el a játékot, és hagyd, hogy az töltse le a patchet.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szerinem messze a legjobb a wow jatekmente más mmorpghez képest, a graf tenyleg nem olyan jo. Neked nem teszik játszál másikkal van még egy pár kb ugyan azt adják csak sokkal kevesebb tartalommal.

May the force serve you well!

Eagle16
Na nem baj, ha visszajön még ma a szerver akkor addig tolom még ki nem dõlök...péntekre nekem Panther II kell.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

LeonSilver
Esetleg elõszilvesztert tartottak és leittasodtak 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Mellesleg nektek se keres már úgy a T-34, mint mondjuk szeptember környékén? Lehet én lettem béna, de 25K kredittõl többet nem akasztottam vele azóta.

Viszont a T32 valami állat, tegnap 2óra játékkal 600ezret kerestem, valami véletlen folytán 60-70K kredit folyt be vele folyamatosan csatánként. Elképzelhetõ, hogy valamit állítottak a jutalmazási rendszerén?

remek😊 úgyis van mit csinálni itthon😄

Mor3llo
Éppen ezért megyek én most meginni 1-2 sört..mire hazajövök, már tuti jó lesz<#whatever>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

PzIV szerintem k.jó tank😊 hosszú 75-ös nyami😊 vissza is fogom venni mert nagyon szerettem vele tolni😊

szergejék elcseszték az adatbázist, 8 a jelenlegi célidõ aztán ki tudja nem lesz-e még tovább tologatva
<#banplz>

Tufa
az adminok elfáradtak és wowoznak egy kicsit <#idiota>

Volt valami infó hogy mi a galiba szerverrel?

Van akinek tetszik,van akinek meg nem.passz!
A köpõlégy meg a szart szereti,de legalább nem gyõzköd róla másokat,hogy az tulajdonképpen finom!
WOW téma lezárva,pont!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

pff csak mivel 10 éve MMO-kat tolok talán tudom mirõl beszélek... Wow is megvolt míg dögunalmas nem lett, igaz elvbõl nem szerettem az akkor is primitív grafikáért de a társaság ezzel tolta..

a 75 milis IV-esek tényleg csúcsragadozók low és midtierben kv 3-ban, is-ben is gyakran felbosszantanak ha a nagyokat támogatják
nickwaren
Sziasztok!

Van valakinek ötlete, hogy miért nem lehet felrakni a játékra az új patchet, folyton ezt a hibaüzenetet kapom:

Még csak nem is emberi nyelven van, valamit már megint nagyon elszúrtak vajon orosz pajtásaink?

popey8
Átlagban mennyit szoktál vele keresni egy körben?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

és akármilyen hihetetlen vannak emberek akik játszottak vele, tudnak angolul és nem tetszett nekik. mert nem feltétlenül mindenkinek az tetszik ami a többi 12 milliónak.
T-34-el néha besorol kicsik közé, ahol az ellenfél top tier tankjai Pz IV-esek. Rettegem õket. Saját kategóriájukban halálosak, fõként ha a hosszú 75mm ágyút használják.

hát a sorsoláson még van mit csiszolni. például szerencsétlen hetzereket úgy dobálja be a tier 8-9-es dögök közé hogy azt se tudják mire lõjenek. én 2-3 hétig szenvedtem a hetzerrel aztán lemondtam a német td ágról. az IS-nél viszont pont az tûnt fel, hogy szokatlanul igazságosan oszt be a játék olyan meccsekbe ahol van nagyobb is kisebb is és pont jók az arányok. remélem ezeket majd még a véglegesig belövik mert gyakran agyvérzés szélére sodorja az embert
popey8
Mit kell tennem, ha a ruszki szerveren akarok játszani? Jó ez az EU/US reg v csinálni kell másikat és ezzel együtt új kódot kérni?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

BoneDragon
Nem homokozó stilus csak unalmas, hogy mindenhol ezt látni.. Olyat magyarázol amirõl azt sem tudod micsoda. Attól hogy jó pár tankkal toltam már wot-ba nem szólok bele olyanba amihez nem értek. Csak ennyi! Téma lezárva és bocs attól akit megbántottam 😊

popey8
Én is PzIV-gyel nyomom most. Nekem eddig 19k-t adott max. Prémiummal ad neked 26k-t? Melyik löveg van rajta?
Amúgy szerintem is jó gép, nekem is nagyon bejött, fõleg a PzIII-as után. Egy bajom van vele: lassú. Lehetne egy picit gyorsabb is.
Tényleg érdekes ez a "sorsolási" rendszer. Te is, meg Morello is panaszkodtok, h mindig magas tierbe rak be. Engem is sokszor berak a sok heavy közzé, de azért jó párszor olyan csatákba is betesz, ahol pulykavadászatot csinálok😊 Csak ilyenkor kicsit túl optimista vok és nagyon elõre megyek. Aztán a társak nélkül meg lazán szétkapnak😊 Azért a "sunyi játékmód" ilyenkor is él😊

<#eplus2>

a.carkey
Egy biztos, ha az évtized elqurását kéne egyszer megszavazni, akkor én betenném az elsõ tízbe az esetet.

A medve nem játék.

Figyelj! légyszíves a wow-os homokozóban ott oké ezt a stílust???

én meg helyeseltem😊

pl az elbaltázott SWG pont nem errõl szólt😞 minimális volt a grind.. aki grindelt az Jeti akart lenni😄 volt amikor napi 5-6 órát játszottam vele és egy hétig nem lõttem egyet se semmire😊

a.carkey
Írtam is. 😊, izé <#sir>

A medve nem játék.

BoneDragon
Jézusom..Grat az értelmes hozzászólásaidhoz..
Igen lehet wow repufarm, de a wot mi a f*szom? XP farm..ugyan az más elnevezéssel..Ne legyünk már sötétek...

a.carkey
Na jó, de ez itt is igaz! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Látom ma még inkább béna vagyok:

*bugyuta

A medve nem játék.

Én csak annyit mondok, hogy nem egy, nem kettõ, de legalább pár száz játékban a gonosz fõszereplõk az orkok, s a tündériencukipofatündibündi hegyesfülûpedofilállatok a tündérek. 😊

Ez a játék legalább feltüzel egy kissé, míg a hack&slash típusú MMORPG játékok másról sem szólnak, mint a végeláthatatlan grindrõl. Amikor az 1 milliomodik retkes sivatagi félszemû kalózkapitány + is megdöglik a kezed által, s eléred a maximum szintet, rájössz, hogy végül is ugyanott vagy, mint ahonnan indultál. <#vigyor2>

<#eljen> egyértelmûen rossz irányba, swg<#rinya><#falbav>

a.carkey
A Hetzer.

A medve nem játék.

a.carkey
*piacot

A medve nem játék.