World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mai best a Priest-el: rálövök a KT-re: we didn't even scratch them... Eddig a bounced off volt a legjobb a Su8al és azt talán nem is übereli, de a 2. helyre mindenképp felér.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Én azért örülök hogy leirták, mert mostmár ezt is tudom. Bunkó vagyok vagy nem, de nekem háborús játékban a 88-ról mindig a 88-as ágyúk jutottak eszembe.
De hálaa WoTnak, megtanitották nekem azt is amit el akartak kerülni 😊

Ezt a kört már egyszer lefutottuk itt, néhány hónapja. Teljesen felesleges vitázni rajta meg azon agyalni, hogy baromság vagy nem baromság iylen szabályt hozni.
Ez kérem az õ játékuk, õk hozzák a szabályokat.
Két dolgot lehet tenni.
a) elfogadod és játszol
b) nem fogadod el és nem játszol

Az, hogy az emberek zöme nem olvassa el a szabályt a regisztrációnál csak nyomja, hogy elfogadja nem az õ saruk.

Szerintem is baromság egyébként, különösen annak a fényében, hogy a szerveren tobzódnak a sztálinok, Rommelek, leninek meg a faszom tudja még kik 😊

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

BoneDragon
Tuti valamelyik kis suttyó bannoltatott innen...Lefogadom. Betettem a képet, 10percre rá már bannoltam is. De üzenem neked te tetü ha olvasod. Hogy a jó édes apádba menj vissza...

a következõ az lesz hogy minden tigrisest bannolnak mert 88-as az ágyújuk. megáll az ész
BoneDragon
Na, királyul beletaláltam. Kellett ilyenkor születnem bazzeee 😄

"1. Register nicknames and/or use clan names and symbols that can cause misunderstanding or point to WN or its partners, connected with organizations and/or Nazi figures, violating the law of the country of player’s residence or international law, as well as using Nazi symbols, designations, abbreviations (SS, HH), and their stylizations (55, 88)"

de most látom, hogy benne van a hh, 88, meg a többi nyalámság, csudi jó, gondolom simán beregisztrálhatnék azzal a sztálin parancs számmal ami arról szólt, hogy a visszavonulókat le kell lõni :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BoneDragon
Vagy ez most folyamatban van? Vagy mivan ilyenkor? Nem értem esküszöm :/

Bonedragonnak irtam, mert ha tudta volna, nyilván nem használja 😊

BoneDragon
Csodálatos. Kaptam egy autó üzenetet és mellé egy ID számot. Most ilyenkor mi van? Ilyen hülye support levelet se kaptam még.

de igen, azért írtam a HH-t (az abc nyolcadik betüje, németül egy köszönés egy bizonyos személy nevének használatával) na remélem kellõen körülírtam, de érthetõ :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Túlságosan vigyáznak a lelkünkre nehogy sérüjön... mondjuk Josif Stalin meg lehetsz...

De hát õ játékuk, õ szabályaik. Baromság, de ez van.

Gondolom te se tudtad ahogy én se WoT elõtt hogy a 88 náci mágikus szám:

keress rá a szabályzatban

mi ez a marhaság? Azért leszek neonáci, mert egyesek szerint az HH?
Az én nickemben meg Waffen van, remélem az nem bangyanus. <#shakehead>

BoneDragon
Érdekes, mert nagyon sok játékosnak van szám a nevében... Azokat is bannolják?😊

Mindig is zavarta õket, le van irva a terms and conditionsban.

Más kérdés, hogy csak akkor bannolnak érte, ha vki felhivja a figyelmüket rá hogy xy-nak 88 van a nevében, nem automatikusan.

BoneDragon
Eddig nem zavarta õket a 88?

Mi a nicked?
Pl ha van benne 88, akkor irni a supportnak egy levelet, hogy ez a születési évszámod.

Ha meg adolf hitler néven regisztráltál, magadra vess.

[NST]Cifu
Ott van piros betüvel. Írj a [email protected] címre egy e-mailt, hogy a nicked le van tiltva, és változtassák meg.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

BoneDragon

Mocskos annyukat... játék közben. Ilyenkor mi a teendõ?

BoneDragon
lövöldözte*

BoneDragon
A kis MS-1 nagyon unatkozott. Egy folytába nekiment az IS-7nek és lövöldöztem. Én meg jöt nevettem 😊)

BoneDragon
GW Tiger

az az fczxc mi a rákkal nyomul, archer?
LeonSilver
Hát bakker, ilyen egy szar papírtankot mint a párduc ... A pénixxem kivan vele. Szörnyû!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

BoneDragon

BoneDragon
Vajon mit gondol ilyenkor a kettõ Tier 1-es tank?😄

http://iaro.3dmax.hu/images/2010/12/29/1_shot_016.jpg

sõt a tank mögött is. a perverz ruszkijai <#idiota>
heh most tûnk fel hogy egy csaj képe van a garázsban a kapu mellett
Miért nem lehet elolvasni mit irtak mára? Dühöngés helyett te is jobban járnál... datacenter maintenance volt, aminek semmi köze nincs a patchhez.

Simán el tudom képzelni, hogy ráadásul ez nem is az ö saruk, sok cégnél a datacenter az külsõs bérelt szolgáltatás...

Mordak

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

Mordak
karácsonyi MAUS festés...

http://iaro.3dmax.hu/images/2010/12/29/shot_013.jpg[/IMG

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

Az a baj, hogy gyõztes csatával is csak 20K lett. Kicsit többre emlékszem.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nem, és 12 ezer kredit, reális vesztes csatával.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

noname23
anyójukat most esik le a vörös csillag nagyon nagy dizájn a játékban
igazi komcsi karácsonyfa

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

ximix

Pl a 7,5 alap Hetzer 3 futóval a parti
.

.

10,5 -es 4 futóval a parti
.
szabii98
Wow....
3 T-26 egyszerre belém lõ+van egy loltraktor is.A loltraktor lõtt ki mert tõle kaptam az utolsót utána meg elkezdi hogy "I'm the king"<#idiota>

I met God. She's black

Nektek is nagyon kevés lóvét ad? Prémium fiókkal vesztes csatával PZIV-nek 12K-t adott, meg ilyenek. Mintha durván a felét kapnám annak, amit prémiummal kellene...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

ximix
Azt hol látni hogy milyen tier-be sorolja a tankomat?

Mert ha felteszem a 10,5-t a Hetzer-e mintha kicsit keményebbek lennének a ellenfelek.
Azért 500nemtommennyi csata alatt 300 tankot kilõni, inkább nem reklámoznám a helyedben. 😊

,,Én tegnap a 301 kilõtt páncélosomig jutottam"

301-et lõttél ki, tegnap?

<#csodalk>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

noname23
mennyi hûhó egykis mûhó-ért karácsony után pont ezt hiányoltam most már nagyon ott van a toppon <#smile>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

changelog?

May the force serve you well!

hát ez csúfos volt
most tölti a csatát két t 54 és egy mod. 704 ellen indulunk lesz itt mészár az tuti
DummyBoy

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

a.carkey
Emiatt kellett várni egy napot? Ez nagyobb hülyeség, mint az SWGben a Wuki nap volt. Ott is képesek voltak karácsonyfákat állítani a városokba, melynek a grafikai elemeken kívül sok értelme nem volt, hisz elég lett volna a hozzá tartozó questet adó emberke is ... 😄

A medve nem játék.

heh esik a hó a garázsban
a.carkey
Nos, nem tudom. Én tegnap a 301 kilõtt páncélosomig jutottam, és eközött a 301 között volt IS-4, Minimaus, Panther és természetesen ezeknél jóval alacsonyabb kategória is. Szerintem, ahogy eddig tapasztaltam, pont azért jó, mert nem veszik komolyan. Ha van két IS vagy KT, és te harmadiknak, akkor nem téged kezdenek el lõni, ha egyáltalán észrevesznek, hanem õket, ezalatt, míg elvan a majmokkal, kilövöd és bontod keményen teszem azt az IS3at, amit lõ a csapat, melynek a jutalma az is lehet, hogy te maradsz élve, sokat sebzel bele a 10,5essel, és tiéd a kill. 😊 Egy biztos, ha ott egy Stug, ált. látják, hogy ott van, mert nagy és nem fér be minden bokorba, (ellentétben a Hetzerrel), és hasonló felállásban az IS3 a Stugra alapból kioszt egyet, mert az is egy lövés (meg a Hetzer is ...), de míg a Hetzer a többségnek ugródeszka, a Stugot sokszor komoly playerek is használják, így alapból, már a tierje miatt is kiemeltebb figyelmet kap. De ez a saját véleményem, természetesen sokan mást és mást gondolnak errõl.

Egy biztos, a komolyabb, WOTbuzi, határtalan idõvel rendelkezõ menõcsávók között többnek komoly Hetzeres múltja van. Iszonyat nem sniper tank a 10,5essel, viszont komoly reflexfejlesztõ (kicsi és gyors tankokat kell eltalálni vele, lopakodni, kúszni, mászni), melyhez hasonlót a JPZIV nyújtott eddig számomra. Ott simán bevállaltam Panther ellen egy 1vs1 és három esetbõl kétsze nyertem ellene.

A medve nem játék.

Hohó, tölt valamit! Na, na na...csak sikerül összeheggeszteniu egy 23 megás kis patch-et? És alig fél napos késéssel már itt is van? Nem ismerek rájuk. Ilyen hamar, és ilyen gyorsan dolgozni...