World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a könyven a Flak változatnál már szerepel 12,8/10,5cm -es lövedék (itt a nagyobb magasság elérésre). 12,8 cm-es ágyúból tulajdonképpen a 10,5cme-es lövedéket lõttek ki.
Nem sok esély van rá hogy ez lesz, mert perpill a "Micimackó és barátai" jobban áll.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Megj. tegnap valaki kérdezte ingame chaten, hogy van-e valaki Koreából. Erre jött egy válasz: igen, de északról, nem délrõl. 😄 Mindenki röhögött, de lehet, hogy tényleg onnan volt az illetõ.
Egy biztos: vietnamiak annyian vannak, mint a wipe után az egy csatában lévõ IS7ek száma lesz. 😄
A medve nem játék.
A 90 mm T15-öt viszont úgy érzem, mintha kicsit alulírták volna. Amit a jugoszlávok teszteltek valószínûleg ugyanazzal a lövedékkel (T33e7) az M47-rõl, az 3000 feet/sec kezdõsebességû M119/M36/M41 ágyúból kilõve, a T15-bõl 3200 feet/sec.
Én olyan teszteredményt láttam, hogy 85mm/55(35 vízszinttõl)páncélt ez 2710 feet/sec-nél ütött át, ami 1650 méternek felel meg. Viszont lehet, hogy a korai darabok 3100 feet/sec felett szétesnek, ha páncélt érnek. Az oroszok a saját tesztjeiken a Kwk43-ra ugyanezen célpont ellen 650 métert hoztak ki. A két lõszer (t33 és Pzgr43) 50 fok felett másképp viselkedik.
Na mindegy, ez nem szimulátor. AP-vel így is úgyis kevés lesz T54 ellen, akármelyik verzió.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Magyar Királyi Honvédség jelzés letöltése
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ha esetleg készítesz még ilyeneket, akkor nyugodtan küldheted ha nem privát 😉
(Pz IIItól felfele kelllene 😄)
lammaer: Pz IVre 105ös vagy 75ös majd?
I met God. She's black
Én régen például a karácsonyt otthon töltöttem, családosként de ilyenkor általában a "kettes õrség" (Lukácsházán volt a lõszerraktár és ott hivatásosok voltak mindig az õrparancsnokok) jutott osztályrészül. Vagy esetleg az "egyeskapu" de az úgy emlékszem ritkábban.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
BUÉK meg mindenkinek.
**--**
Lenne javaslatom onnan is egy-két ember elszállásolására. Kellenek meg jó, hogy vannak csak néha túlzásokba esnek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Boldog új évet mindenkinek!
(fõleg azoknak kívánok nyugodt probléma mentes éjszakát, akik dolgoznak ilyenkor is. A többieknek jó bulizást)
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
Én együtt érzek veled, amíg mûszakoztam az elsõ 5 évben minden karácsonyt és szilvesztert beszoptam melóhelyen ...
Az meg hogy este 6-kor végez az ember a 12 órás mûszakkal, az olyan mintha dolgozna éjjel is ... véletlenül ébredtem fel a TV-ben a himnuszra 😞
Nyugodt estét neked, meg minden ma is dolgozónak, a többieknek meg jó szórakozást 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
És boldogabb új esztendõt kívánok nektek az enyémnél, megyek éjszakára melózni, úgyhogy ha nem is tankozással kezdem az új évet, de az tuti hogy a környék elsõ mozdonyát én vezetem hajnalban. Hát ez is valami..
BÚÉK

Egyébként qrva "könnyû" lenne megoldani ezt a kérdést.
Ezeket el kellene vinni mondjuk három-három hónapra Birkenauba illetve a gulágra és pont azokat a körülményeket biztosítani számukra amikben azok a szerencsétlenek részesültek anno. Úgy kajailag mint minden másban (tetvek, besúgók, verések, fa, kõ egyéb "kitermelése"). Kíváncsi lennék, hogy lenne e kedvük utána is kartlendíteni meg leninezni.
Jacek: Grat szép 😊
BoneDragon: csak áll a garázsban, naponta 3-4x kiviszem egy körre, de annyira nem jó, mint azt sokan gondolnák. Inkább a VK4502.
szarul választani 😞
Most ment fel a 10.5-es a JagdPanther-ra😊 elsõ csata KT,Ferdi,IS,Vk3006😊 3200xp😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Aztán elmondta miért is fontos ez:
nem az a baj, ha egy buta ember szélsõséges eszméket terjeszt, hanem ha egy okos és/vagy karizmatikus, mert abból lesz a baj.
Szóval én akkor kezdek el félni, ha egy karizmatikus ember parlamentbe kerül és a programja nagyon radikális, a vér pistikék meg csak masírozzanak a szobájukba, mindenféle nekik szimpi szimbolúmmal a kezükben :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Csak 1 kukkantás lenne, amúgy nem élnék így az hódziher
I met God. She's black
Ahogy elképzelem, egy ilyen levél után már hiába próbálnál belépni a játékba. Szergejéknél még a játékban is jól mûködik a munkásököl 😊
azt nem tudom, hogy vajon melyik letünt rezsim éltetõi vannak nagyobb számban, de hidd el vannak elegen.
És amíg nem kezelik egyenrangúan bûnösként mindkét felet (és ez már nagy vonalú gesztus, az idõintervallum tükrében), addig egy ügyes provokátor nagyon jól tudja befolyásolni a közvéleményt.
Egyszerû példa: Mind Hitler, mind Sztálin díszpolgár volt Budapesten, a különbség, hogy az egyik 1945-ig, a másik 2005ig, és ezekkel az apró tényekkel ügyesen játszva, remek jól lehet manipulálni a közveleményt.
A "legszebb" az egészben, hogy még hazudnia sem kell, ez az ország tobzódik a szélsõségekben, ami a rendszerváltás utáni kormányok közös érdeme.
Nem tudom melyik képet linkeltem, mert csináltam magamnak egy másikat amiben a sebességek m/s-ben vannak. De mindegy, mert a távolság méter elméletileg (nem egyértelmû számomra lehet yard is
<#fejvakaras>#fejvakaras> ). A sebesség láb / másodperc (ft/s) az eredetin így átszámítva kijönnek az eredeti pl.: 88mm-hez értékek.
"Nem az a lényeg, hogy egy véleményen legyünk, hanem, hogy egy színvonalon :-)"
Nekem az a legnagyobb problémám az ilyenekkel, hogy a "horogkereszt" meg a neonácizmus az divat lett sajna ...
Azért "neokomcsi" kevesebb van ... a kommunizmus eszméjérõl nem egy másik népcsoport kiirtása jut az eszébe az embereknek ... a nácikról meg igen ...
És mivel minden fiatalabb generáció szépen elbutul, így lehet úgy ferdíteni, hogy a sok kis hülyegyerek azt hiszi hogy ez menõ ...
Lengeti a karját meg minden, közben ha odakerülne, valszeg sokuk a szögesdrót másik oldaláról figyelné az eseményeket 😞
Ezt viszont képtelenek felfogni ... (Mai napig nem értem, hogy miképpen hiheti pl: árjának magát bárki aki nem is német 😊 Sok amcsi mûsirt láttam ezekrõl, és ott lobog a horogkereszt, meg karlendítés, meg árják meg minden ... ööö ... sprehen zi dojcs?)
Ha ennyire zavar, levél a fejlesztõknek, nálunk ez tiltott, de
akkor a tankokról is LE A Vörös Csillaggal! Rakjanak oda egy vörös pöttyöt!
Ha nagyon zavar le tudod venni 😊 vagy színezd át XD
c:\..\World_of_Tanks_closed_Beta\res\speedtree\Christmas_Tree
egy dds file-t keress. Ajánlott szerkesztõ: Pain.NET (free)
Én személy szerint le****, mert nem érdekel. Az sem érdekel, ha épp náci horogkereszt lenne a Német tankokon.
Ettõl még nem leszek neonáci, és a vörös csillagos tanktól sem lesz semmi bajom.
Bár lehet lelkileg nagyon megvisel, és a majdani gyerekeim fejlõdésére is kihathat....
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
f@szt!
Kivéve ha tudod bizonyítani hogy 4 nemzedékre visszamenõleg semmi sem szennyezi a tiszta vérvonaladat.
imádom leírni: nem az a lényeg, hogy egy véleményen legyünk, hanem, hogy egy színvonalon :-)
Tõlem is megkaptad volna az "Idtyí komrád, idtyi" mondatot, vagy egy "zik hej her gererált" azt helló, játszunk tovább, mert az a lényeg. :-)
Az én félelmem a témával kapcsolatban az annyi, hogy ha egy téma ábrázolása sokáig csak egyoldalúan szélsõségesen történik, az bizony az egyensúly jegyében megszüli a másik szélsõséget.
Egyszerû pl: a szocik addig súlykolták a népbe, hogy a jobb oldal így náci, úgy náci, hogy csak elérték, hogy megalakuljon a Jobbik és szép eredményeket érjen el. Ezt hívják önmagát beteljesítõ jóslatnak. :-)
Hiradóban is nem egyszer látni, az oroszoknál egyre jobban dúl a sarló kalapács "retro", is milyen érdekes, egy kicsi guglizás után olyan cikkek kerülnek elõ, hogy több orosz régióban tervezik visszaállítani az utcára a Sztálin szobrokat vagy éppen 4 prominens moszkvai metróban már ott vannak a sztálinképek avagy a moszkvai városházán 10 kerület szintén kirakta a nagy vezér mosolygós képeit esetleg helyreállították a sztálint dicsérõ idézetet a plafonon....