World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyotr
Ez van sajnos alacson tiereken , nem lehet mit csinálni ha berak ugy mint ahogy linkeltem a képet 10bõl 8x igy van sajnos! Kurva nagy szerencse ha életben maradsz egyálltalán!

██

Ez a 100XP-re nem megoldás, de tény hogy gyorsitja a folyamatot.

Pyotr
Pont most piritot le Lammer az exit battle-vel😊 szerintem használd erõsen!

██

AirborneRanger
Váltsál ki premium accountot, ez 50%al több xp-t és creditet ad, de érdemes a fejlesztéseket megcsinálni amúgy... stock tankok nem sokat érnek

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Priviben szivesen veszem ha elmondod mit lehetne javitani a gyikon.

Isten hozott, és külön pirospont a gyik olvasásért.

tenkenorman
Hali. Most olvastam a gyikot. Minden világos csak kicsit sokat rövidített az író. Valaki segítene nekem a következõkben?
tehát nemrég kezdtem és egy értelmes közepes tankot szeretnék. azon az ágrajzon még csak a 2-3 tanknál járok. 2-3 ezer xp kell a köv tankhoz (kihagyom a fejlesztéseket mert mediumra gyúrok) de csak 50- max 100 xp-t kapok 100at is csak nagyon ritkán. pdig egy pár tankot mindig sebzek, megpróbálom túlélni stb. mi lehet az oka? kicsit kempelek néha mert már a tököm tele van hogy folyton belõnek énmeg lõhetem õket aztán alíg sebzem

http://www.tenke.hu

low rider felfüggesztés? nem tudtam, hogy így lehet tuningolni az amcsi verdákat 😄
A lehetõ legnagyobb botorság...

Kicsit várni, megnézni honnan lõnek azok a piciri artyk, aztán megpróbálni rájuk rontani, lerammolni õket.

Ha sikerül, szuper vagy, ha nem akkor "csak" scout bonusz. Semmit nem nyersz ha afk kávézol vele.

BoneDragon
Csodás...

Pyotr
Nem haltam meg hanem 1 ház mögött afkoltam"kávészünet"<#vigyor>

&#9608;&#9608;

De lehet, hogy nem akar más tankkal játszani, nem tudhatjuk 😄
Miért? Ne mondd hogy nem jöttél rá, hogyha meghalsz egy csatában akkor Exit Battléval ki lehet lépni belõle....

Pyotr

ezek kb kávészünet meccsek😊

&#9608;&#9608;

ahova telepitetted.

Pyotr
prt st-t hova menti a játék?

&#9608;&#9608;

Bizony,bizony!
Itt csak én anyázhatok!
És neszójjábe!<#boxer>
<#wink>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

[NST]Cifu
Általában minden játékban / fórumban / chatban vannak szabályok, amiket automatikusan elfogadsz, ha regisztrálsz / belépsz. Olyan, hogy "azt mondok, amit akarok" talán csak a moderáció nélküli fórumokban van. Ha létezik olyan. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Cukii
Ahogy elolvastam a válaszod valahogy ez a bash.hu-s komment jutott eszembe:
<Potyi> Bazzeg, ilyen a világon nincs.
<Ubibubi> Milyen ilyen?
<Potyi> most vagyok másodszor irc-n, és már 4 köcsög belém kötött.
<Ubibubi> Arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?
<Potyi> wazze, már 5 köcösg <#taps>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Inkább arról linkelj mennyi tankot pewpeweltél le.

Eagle16
"Panther II is likley get some buff in the upcoming update"

Kíváncsi vagyok hogy mégis mit kap majd.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mert te olyan rettentõen érett vagy nyilván, és soha nem tettél ilyet életedben ugye jól sejtem? Nyugodtan nézhetsz wowos pistinek apukám igazából nem érdekel mit gondolsz, csak ezt a nagyon rossz dumádat felejtsd el.

AirborneRanger
Imádom amikor pont akkor akad be a játék amikor csak ki szeretném tolni az orromat a fedezék mögül, hogy odapirítsak, erre nyélgázzal kivágtázok az ellen elé, és gyorsan megtalpalnak és meg is haltam 😄

Igen megkönnyebbültem, és továbbá az is szánalmas, ha arról linkelsz ss-t, ahogy valaki angolul anyázik sokkal érdekesebb mindenki számára, ha olyat linkelsz ahol valami nagyszerût alkottál én pl imádom nézegetni azokat a képeket, ahol sok-sok jármûvet kilõttetek 😊

Cukii
Óh, már értem a WoW. Minden világos<#papakacsint>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Pyotr
És megoldott valamit hogy zsidóztál,cigányoztál..stb?

&#9608;&#9608;

Haggyuk már ezt a nagyon rossz országimázs építõ dumát, hogy ezzel nem csak magát járatja le az országot is, senkit nem érdekel a WoT-ben hogy magyar, lengyel, fehérorosz vagy japán vagy. Én is szoktam anyázni angolul és a szultán névbõl állandóan azt hiszik, hogy arab vagyok teljesen mind1. Egyébként szánalmas mikor ilyenért bannolnak engem anno WoW-ból bannoltak zsidózásért, és ki is akadtam, azt mondok amit akarok ne szabják már meg könyörgöm.

Eagle16
Ezt írják: link

Már többször említette Zoltang, hogy az E-sorozat tornyairól nincs adat. A Maus-torony valószínûleg ugyanolyan védettségû lesz mint a Mausnál. A Henschell-tornyokról csak spekulációk vannak: az E-75 tornyáról német fórumon ilyen adatokat találtam: 200/120/120 az E-100-hoz 240/160/160 mm. A Maus-torony szerintem is undorító.

A Henschell-tornyok csak hasonlítanak a Jagdtiger felépítményére, más konstrukciók.
Sziasztok! Miért pirosodik be az egész szar néha? Mindegyik diverrel csinálja.Az egész mezõ, ill. táj piros.Szép komcsi szin.

Cukii
Már látom a lelki szemeim elõtt: "Elvették a Wargaming.net egyik fejlesztõjének gyerekét, mivel az megpróbálta nerfelni az orosz tankokat.

http://www.origo.hu/nagyvilag/20110112-feheroroszorszag.html

szabii98
ugye-ugye?😄

I met God. She's black

Eagle16
Ja ez a Maus torony lesz, mivel a front részre azt írja hogy lekerekített.

Eagle16
Találtam pár értéket, de hogy ez melyik toronyra vonatkozik...

Front Turret: 240/round
Front Hull: 150/40
Front Superstructure: 200/60
Side Turret: 200/30
Side Hull: 120/0
Side Superstructure: 60+120/20&0
Rear Turret: 200/7
Rear Hull: 150/30
Rear Superstructure: 150/30
Turret Top / Bottom: 40/90
Hull Top / Bottom: 80/90
SuperstructureTop / Bottom: 40/90
Gun Mantlet: 240/Saukopfblende

http://www.themworkshop.com/mstudio/img_cheflim2009_e100_002.jpg
Olyan csini a másik e100-as torony! Nagyon luvolom.

I.C.ram
Nyiláv a Maus. A Henschel kb ugyanaz, mint a KT-n.
Eagle16
Tök mindegy, ha mindkettõnek adnak egy 120mm-es lövegpajzsot<#idiota>

Azért hasonlít, mert ez Maus torony. 😊 Cukii képein Henschell-torony van. Elképzelhetõnek tartom, hogy úgy csinállják majd meg mint a képeken látható E-100-asokat. A Maus-toronyhoz 15 cm-es a Henschell-toronyhoz 12,8 cm-es ágyú lesz.

Az E-100 homlokpáncéljának a döntöttsége szerintem bíztató, annak is 30 fok. Annyi mint az IS-2, IS-4, T-54 harckocsiknak. A torony döntöttsége már tényleg nem valami bíztató.
Igen, szerintem is, a Maus-toronyba lesz a 150-es ágyú. De miért ocsmány? Szép az...szép nagy.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Cukii
Ránézésre a Maus torony erõsebb lesz, de engem nem lepne meg, ha csak a Maus toronyba integrálnák a 150es ágyút, Henschel-hez csak 128milisrõl találtam feljegyzést,

Én vissza is szoktam irni, fõleg ha a szopó oldalon vagyok, hogy dehogy GG 😊

Tudod, mivel az emberek nem ismernek téged és még chatben a henglejtésed meg a mimikád sem segít, hogy rájöjjenek, hogy humorizálsz velük, a lehagyott smiley nélkül egy mondat simán vehetõ nagyképûségnek vagy bunkóságnak.

Más kérdés, Jeges ismer engem ezért tõlem elfogadja ha azt mondom, hogy béna, mert tudja hogy jó megfigyelõ vagyok és mindig igazat mondok.
Plusz asszem még tagja vagyok a Jeges fanklubnak is, azok szabadon fikázhatják Jeges über skilljeit, benne van a tagdijban 😛

Egyébként ez a Henschel torony egy az egyben a JagdTiger felépítménye nem?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

És melyik lesz az erõsebb torony?Remélem a Henschel-es.A Maus torony ocsmány!

AirborneRanger
Ennek legalább tank formája van, attól a maustól a falra mászok 😄

Hát lehet.Megnézem!
Köszönöm!

ennek mintha jobban hasonlítana a tornya egy mauséra
Nekem a busz 203as AP-ja pattant le egy T29rõl..., ha véletlen APt táraztam, tuti nem lövök amcsi tankra. 😄😄😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Cukii
Amit belinkeltél az a Maus tornyos, szerintem ilyesmi lesz a másik:

Elsõ ránézésre a Királytigris Henschel tornya jutott eszembe, az a front döntöttség nem valami biztató, de nem akarom a falra festeni az ördögöt.

lehet hogy egyébként a routered MTU értékével problémázik a program, ezt ugye te nem veheted észre, mert annyira nem feltûnõ csak kapsz egy dct és bumm. http://www.boldi.hu/leirasok/mtu.html itt elég pontosan körbeírják a problémát, havernál ez volt a gond, miután belõttük nem volt dc.
XenHai
Felejtsed el ! Tuti el basszák!