World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az igaz nekem is irtóra tetszik az a kislukas csõszájfék 😄. Csak hát 44 k xp és gondolom megvenni sem két fillér. De ha ekkora az egyetértés, kénytelen leszek engedni 😊
A BL-9 az egyik legjobb ágyú csak kicsit borsos a lõszer ára. Na de ha kilõsz minden csatában 5-6 ellent akkor nem lesz baj.<#nevetes1>
Hogy a fenébe ne érné meg. 😊 Elég jó ágyú és jól is néz ki.
Mindenképpen.

Egyébként a BL 9 mennyivel jobb mint a D 25T? Látom sebzésben ugyanaz penben már azért egész komoly elõrelépés, de megéri ezért feltenni?
Na el kellett hozzá adnom mindenem, de megvan az IS 3 😄 Hát fasza kis gép igazi mozgó erõd elsõ csatámban hatan lõttek nem tudtak szétkapni végén már szerencsétlenek HE-vel durrogtattak aztán úgy a harmincötödik lövés táján feküdtem le. Mondjuk az alap torony kicsit lassan fordul meg fog kelleni az új lánctalp mert maga a szörnyeteg is elég lomhán forgolódik de ha ezek megvannak onnantól retteghet mindenki 😄
ximix
BoneDragon még kell egy- két flash file ahhoz hogy az "enemi" ne tükör kép legyen a jobb oldalt
WoT/res/gui/flasba kell másolni, de az eredetiket mentsd el valahova
http://www.megaupload.com/?d=T1FJ52KM
ximix
Van egy ilyen oldal is http://wotskins.wordpress.com/

izé, ez baj? esetleg rosszul idézte? Sztálint, meg Nérót is szokták idézni

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Cukii
Én is találkoztam ma egy kis kultúrával, egy "gyönyörû" idézet formájában.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Hogy ez a T-29 mennyire durva. Az egyik legjobb tank amivel játszottam eddig. Simán túlélek olyan csatákat, ahol alulról a harmadik vagyok a sorban. 20 csatából 15-ször túléltem. A 90 mm-es ágyú gyors,pontos. Még a T-44-el sem volt ilyen élvezetes a játék, pedig lenyomtam vele vagy 300 meccset.
Ez milyen mod? Vagy miez? Mert a statlist más mint pl Eagle-nek, vagy nekem.

A szorzó elõtt is igy volt, nem volt ritkaaz oldalanként 3-4.

jól elbújtam :-)

a lényeg az, hogy olyan ágyúja van, hogy vidáman lehet lövöldözni vele bármire
az imént belementem dogfightba egy is4el (már húztam a belem rendesen), 50%on ment tovább, ilyet DB-vel álmodni sem tudok

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hát a t-54 egy agyrém.Ráadásul ma is annyi volt mint a nyúlszar.Sokszor csapatonként 4-4 volt.Az IS3-nak is simán nekiesnek / a haverom azzal volt /.Van eszük, mert összeállnak kettesével és úgy esnek neki mindennek mint a hiénák.Egyedül az IS7-ben érzem magam biztonságban ellenük, de ahogy elnéztem az IS7 és hasonló tierû USA tankokat azért elkerülik.Õk sem hülyék.Viszont a mausnak simán nekiesnek.

Érdekes mennyire másképp látjuk. Szerintem pl pont a Tier7 medium, ahol a németek fölénye megkérdõjelezhetetlen:

VK3002DB > T-43 > T20

A VK3002DB messze a legstrapabiróbb közülük, hihetetlen sokat bir és az ágyúja is okés, agilitásban talán a T20 a legjobb egy lehelletnyivel, de papirtank, ránéznek és szétesik. A T-43 strapabírásban a kettõ között, de inkább a T20 fele mint a VK felé esik. Agilitása közelében sincs a T-44-nek, gyakorlatilag még izelítõt se ad abból ami a T-44-ben vár az emberre.

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lol mekkora parasztok vannak és mindig magyarok
BoneDragon
Nagyon megharagudott...lol

tenkenorman
jaj mekkorát szakadtam ma. stewart al beszáguldosztam, végig a capture részen, nem lõttek ki. majd vissza a bázisunkra. megint elindultam újra és olyan gyors hogy elég volt körbe körbe száguldozni a tankok körül és egyszerûen képtelenek voltak kilõni. aztán 4v 1 lett. mondanom sem kell hogy valami isteni csoda folytán kilõttem mind a 4et (artik zömmel) végül 6 kill-t szereztem. nagyon röhögtem tiszta beni hill volt😄

http://www.tenke.hu

Akkor biztos én vagyok béna, de engem 3lövéssel szedtek ki a Királytigrisek. Mégis hogy csinálod? 😄

tudod az a vicc, hogy van mauseom is meg P2-õm is, és emlékszem még a DB-s idõkre, nos a t-43al elég csajos a játék, míg a fentiekkel elég embertpróbáló

TVelvet
ettõl függetlenül leptek már meg dolgok... nagyon sok dolog úgy átviszi szembõl is hogy csak lesek wtf
na, mivel beetetés idõszak van a játékban, ezért minden meggyõzõdésem ellenére gondoltam megnézem milyen a t-54.
Nos egyelõre még csak a t-43nál tartok, de már most üzenném a kedves fejlesztõknek, hogy szarjanak sûnt, de farfekvéseset. Olyan vidáman fûrészelem ketté a KT-ket, mint minimauseal, (ugye egy DB szintû tankról beszélünk), sõt ettem már meg minimaust is, ez egy vicc komolyan, ááááh nem OP a szovjet ág, deeehogy

[NST]Cifu
A hosszú 88-as. Pontos, tehát távolról odapörkölni ideális és viszonylag gyorsan tölt újra. A 10,5-es igazából jobb ágyú, de a durván 4x annyiba kerülõ lõszer miatt sajnos én maradtam a 88-asnál. Persze per pillanat a pénznek nem szabad gondnak lennie. Szóval 10,5cm-es fel, és hajrá 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
1700hp.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I.C.ram
Ez a JagdPanther mekkora egy ócskaság... nincs rá egy normális ágyú sem.
Mor3llo
Hmmm...az elõbb KT-val (legjobb 105millissel) lõttem egy sima KV-t(!), kétszer is eltaláltam, és nem sebzõdött...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Me0w
Igen, van ott egy ilyen beugro a pancelban, valami bug.

Together we'll fly someday...

Teház szembõl teljesen lent a két lánctalp között.Köszi!

Ja, megkérdeztem, AP-val lõtte.

Me0w
Oldala, ket lanctalp kozott lent a teste, torony hata.

Together we'll fly someday...

Volt ma egy srác, IS3-al lõtte, és minden lövése betalált szembõl.Tudott valamit amit én nem.<#wilting>

Urak! A Maus-nak mi a gyenge pontja?

TVelvet
10-15% tudok ütni, 390 dmg, mennyi élete van egy t34nek?
Én nem gyúrtam top tankra😊 minden nemzet Tier8-ra gyúrok😄
Persze TD/Med/Heavy😊

Az nálad pontosan mit jelent? Olyan 15-20% körül kéne csökkennie a T34 életének minden egyes lövésedtõl.

TVelvet
átlõni áttudom, de alig sebzem
Érdekes, nekem a KV is átlövi a frontomat. 😄

TVelvet
Kicsit durva lett ez a t34 tuti tuningolták egy kicsit valamilyen módon, mert hiába lövöm a testet, átmegy minden (apvel) de mintha benyelné a sebzés felét. (t54el lövöm maxos teljesen)
Atya ég én meg még mindig az IS 3-ért teperek és nemtom hogy lesz meg rá a pénz (800 000-em van és 2 és fél milla a gép). Mondjuk nem is játszottam sokat de látom ti aztán nagy kockák vagytok <#nevetes1>
IS3,IS4,IS7,GW Panther,SU-152,T43,Sherman.Most ezek lettek. Ja és 8 milla.Annyit toltam, hogy kiesik a szemem.De megérte.

Holnap visszatérnek az artyk, s holnapután már egy se. 😊

Akkor holnap reggeltõl visszatérnek az arty-k.Kiváncsi leszek holnap mennyi nagy tank fog rohangálni.

Ulvar
Jó, nekem a kezdõ az a GMT, én így jegyeztem meg, nem úgy hogy UTC. De oké vágom szóval reggel 7 óra magyar idõ szerint. Ez a lényeg 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szabii98
De sima UTC-t írtak, ami a londoni idõ nem?😄

szerk.:
de most néztem, akkor holnap hétig 😄

I met God. She's black

szabii98
7 óra?

I met God. She's black

Meg fogsz lepõdni, az GMT+1 az az UTC+1 -el azonos.

Csak keverik a szart 😊

okosodj

aham😊

Ulvar
UTC, és mennyi az GMT+1ben?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC