World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT/res/gui/flasba kell másolni, de az eredetiket mentsd el valahova
http://www.megaupload.com/?d=T1FJ52KM
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
a lényeg az, hogy olyan ágyúja van, hogy vidáman lehet lövöldözni vele bármire
az imént belementem dogfightba egy is4el (már húztam a belem rendesen), 50%on ment tovább, ilyet DB-vel álmodni sem tudok
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
VK3002DB > T-43 > T20
A VK3002DB messze a legstrapabiróbb közülük, hihetetlen sokat bir és az ágyúja is okés, agilitásban talán a T20 a legjobb egy lehelletnyivel, de papirtank, ránéznek és szétesik. A T-43 strapabírásban a kettõ között, de inkább a T20 fele mint a VK felé esik. Agilitása közelében sincs a T-44-nek, gyakorlatilag még izelítõt se ad abból ami a T-44-ben vár az emberre.
http://www.tenke.hu
Nos egyelõre még csak a t-43nál tartok, de már most üzenném a kedves fejlesztõknek, hogy szarjanak sûnt, de farfekvéseset. Olyan vidáman fûrészelem ketté a KT-ket, mint minimauseal, (ugye egy DB szintû tankról beszélünk), sõt ettem már meg minimaust is, ez egy vicc komolyan, ááááh nem OP a szovjet ág, deeehogy
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Persze TD/Med/Heavy😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
szerk.:
de most néztem, akkor holnap hétig 😄
I met God. She's black