World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Amikor engem lelõnek, mindig meg tudom magyarázni hogy hol hibáztam!
Persze én se vagyok már 10 éves...
Akinek meg folyton lepattan, az használjon HE skulót. 😛
AI gyalogosok kellenének még a játékba, akik rohangálnak meg harcolnak.
War. War never changes...
Minimálisan lehet befolyásolni, ha tényleg valaki krva jól nyomja esetleg tényleg képes hatni a random társakra, akkor szerintem el lehet vinni plusszba még company nélkül is. Föleg ha még rendszeresen platoonban is játszik valaki, összeszokott csapatban.
Ennek ellenkezöje is igaz: ha valaki rendszeresen balfszkodik top tankként, azt is megérezni a százalékon.
Nekem stabil 51% hónapok óta, bízom benne hogy nem vagyok annyira láma 😊
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mert vagymegtörténik, vagynem 😊 Ezeknek már lehet más-más vaószínûségük, de a lényeg ugyanaz ...
Bár anno ezt az elméletet a valószínûségszámítás tanárom egy mosollyal és egy elégetlennel díjazta ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Lépjünk tovább.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Amúgy mit kéne a végén látni?? Az integetõ asztronautát?
De mégis újból leül, és nekiáll, mert nem unja azt hogy ma már 15.jére kapott ki hátha 16.jára nyer.
A sok hülyeség miatt, ami nem csak a devek hibája, hanem inkább a mi ökörségünk, mégis játszunk vele.
De legalább te csak most ábrándulsz ki, nálam ez már nagyon hamar kb a 2 hét után megtörtént. De nem tartottam tragikusnak a helyzetet és toltam tovább. 😊
War. War never changes...
Egyszerûen ennyi az esélye hogy a jobbik csapatba kerültök. Minél több csatát játszotok le annál közelebb kerültök az 50% hoz, de ez sima matematika és nem a gonosz dev ek mûve.
Nekem is feltûnt már hogy ha bal kézzel nyomom meg a bekapcsolás gombot akkor aznap a 88- nak fele akkora lesz a pen je! 😞((
Ha viszont fél szemmel nézem a betöltõ képernyõt javul a tankok fordulékonysága! Eszem megáll!!!! 😞(((
Egy hasonlóan jól szervezett védelmet nem fognak áttörni.Ebben a játékban nem.
Kicsik a térképek egy meglepetés erejû megkerüléshez vagy átkaroláshoz.A két csapat azonos erõt képvisel.
Igazából stratégiai szempontból a támadó fél élvez elõnyt.Õ dönti el mikor,hol,mivel és mennyivel támad.A védekezõ fél csak erre próbál reagálni,a tõle telhetõ módon.
Viszont taktikai szempontból már a védekezõk vannak elõnyben.Ha fix pozíciót védenek.Tehát biztosan tudják a támadás célpontját,esetleg az idejét is.A területet a védõ fél tartja ellenõrzés alatt.Ha fel tud készülni a támadásra akkor minden képpen elõnybe lesz.
Persze mindkettõ(támadás-védekezés)sikerének az alapja,az információ,dezinformáció,felderítés!Ha tudom az ellenség szándékát,erejét összetételét és még esetleg félre is tudom vezetni a saját erõimet tekintve,az már fél siker.
Erre rengeteg példa van akár csak a II világháborúból is.
De az a furcsa, ha egyik csatában minden betalál, másikban meg semmi 😄
Na de azért az már tényleg pofátlanság, hogy egy ilyen ágyút kap a T-54-es. Ennyi erõvel a Shermanokra lehessen felszerelni a 105 mm CN105 F1 típúsú ágyút, mert az izraeli M51 Super Shermanok ezzel voltak felszerelve a '60-as évek elején.
A másik érdekesség, hogy platoonozás közben kezdett bebizonyosodni, hogy az én IS-4-esem tulajdonképp csak a lánctalpból és a lövegbõl áll. Ugyanis már komponens nem sérült meg, csak ez a kettõ. De ezek mindig. A lánctalp nem meglepõ, de a löveg sérülése kifejezetten bosszantó. Gyakorlatilag nem érdemes 200 méternél távolabbi célra lõni. Szinte használhatatlan lesz közepes távolság és az felett.
Egyik pillanatban a 70-el robogó A-20-ast is kiszedem, valamikor, fllra összeszûkül az aim-circle egy álló! ismétlem álló! targetra és vagy miss, vagy that was close.
Ezt énsem értem, de beletörõdöm😄
Nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de azt már én is megjegyeztem többször, hogy Hummel esetében, mintha elöre el lenne döntve egy csatában, hogy "adja -e vagy sem".
Van hogy egy csatában még a rohanó scoutot is kiszedem, aztán a másik csatában 3x mellélövök a Mausnak, vagy más nagyobb célpontnak.
Gyanus, na... gyanus.
Nekem tegnap egymás után 3-szor pattant le a felépítményrõl (ami 259 mm effektív vastagságú) a 130 mm-es lõszer, kb 100 méterrõl. Valószínûleg a +/-20%-os szórás miatt. Az átütés szórása távolságfüggetlen? Mert eddig úgy gondoltam, hogy ha 100 méteren belül vagyok akkor +20% érvényes az átütésre, ha távolabb akkor -20%. De nem úgy tûnik és akkor ez az egész így baromság. A 20% is sok, egy 5% még reális is lehetne.
Igen!Valóban van sokszor,hogy eltûnnek lövések,lehetetlen közelségbõl nem találnak,irreális sorozatban lepattognak stb stb.Én is találkoztam már ilyesmivel.
Mint ahogy olyan is elõfordult,hogy én voltam béna.Elkapkodtam a lövést,vagy belemozdultam a célzásba meg mit tudom én még miket nem csináltam már.Ilyenkor persze feszültség ezer és még nagyobb kapkodás,meg idegbõl játszás jön,ami persze még több hibát hoz.
Összességében vannak a játéknak hibái,ez tény.De mindent nem kell erre fogni.Ez is tény.Szerintem ebben mindenki egyet ért,és már nem is kell,hogy elfajuljon a vita.
Fritz! A 20816-os bejegyzés rendkívül korrekt,gratulálok!
És legyél büszke!Magamon kívül nem szoktam senkit megdícsérni!<#wink>#wink>
Ehhez kell egy top tier tank, aki mindjárt az elején határozottan közli, hogy ez lesz, és kész. Persze, ha balfsz, akkor bukó van,... meg akkor is, ha a random társak nem hajlandóak kooperálni.
Viszont továbbra is azt mondom, egy jól megszervezett támadás elsöpör bármilyen kempelö csapatot. Akármelyik mapon. Egyszerüen nem lehet annyi idö alatt összeterelni a szétszéledt védekezö csapatot, hogy egy oldalra koncentráljanak. A támadó dönti el, hogy hol fog támadni, ott tud eröfölényt kialakítani.
Van amelyik mapon egyböl kell rusholni, de a legtöbb csatában meg kell várni, hogy az ellen szépen eloszoljon a két oldalon.
Ne mondja senki, hogy a mocsaras pályán pár másodperc alatt át tud árni az egyik zászlótól a másikhoz. Föleg nem nehéztankkal! Mire odaér, már csak a társai roncsait fogja ott találni, meg az ellen csapatát.
A fejetlenségröl ne is beszéljünk, ami akkor alakul ki, mikor meglátják, hogy "bazzeg ezek itt bedarálnak minket"...
A másik tapasztalatom, hogy a rutinosabb játékosokat könnyebb rávenni a támadásra, mert a kempeléssel általában nekik is tele van a tökük.
Én csak annyit mondtam, hogy nem mindig a játék a szar, és baromira unalmas, hogy ha valaki nem tud ki lõni egy másik tankot, egybõl a játék a szar, és még véletlenül sem benne van a hiba.
De látom, ezt rohadt nehéz felfogni. Majd esetleg leírom valamilyen más nyelven, hátha majd úgy menni fog.