World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a GW E-n 240mm es lesz az ágyú
Forolto
Érkezik pár premium tank: KV-5,KV-13 és a Löwe

Forolto
Az amcsin 240mm.Az GW-e még titok.3K sebzése lesz a lövegeknek.Tehát ha telibekapja az egeret akkor lehet egy one shot.ammo rack-al.Egyébként 2 lövés.

Forolto
Megtudtam.Az oroszon 180mm

kerla
na ezen már én is agyaltam, mert van olyan tankom, ahol dõl az xp, a Kamerad-ok meg csak totyognak a 2. skill felé, 90% körül teljesen belassulnak.... bezzeg az elsõ 50% hipphopp jött...

AirborneRanger
Tudja valaki mi alapján fejleszti a játék a személyzetet? Pzkpfw35ösömben be van kapcsolva az accelerate crew training, rendre több xp-t kapok csatánként mint a t29be, mégis fele olyan lassan fejlõdnek benne az emberek...

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

3 nap bant, ha ez volt az elsõ alkalom hogy feljelentette vmi komcsi 😊

kerla
Valaki ízt írta, hogy lesz dobozos verziója a játéknak. Igaz ez?? Nem csak letölthetõ game?

Kilõtt egy haladeu nevû köcsög VK3002-es teknõvel.Tigrissel voltam, és hamarabb lõttem ki egy T-54-et mint Õ ezért megsértõdött.Rábaszott, mert lementettem a képeket, és elküldtem a Support-nak azzal a bejegyzéssel, hogy azt mondta a srác, hogy én egy köcsög magyar komcsi vagyok, az oroszok barátja és kilõtt.Kiváncsi leszek mit kap érte.<#nevetes1><#eplus2>

Forolto
Sajnos technikai infóm nincs Overlord blogjából szedtem a képeket.

Barrett 50 Cal
Lehet tudni milyen lövegek lesznek ezeken a szörnyeken?😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

zalkad
Haver statjait nézem: 60% nyerés... de csak 15 -öt játszott összesen, két tankot lött ki, és egyszer maradt életben.

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Jelenleg van 12 csatám a marder el, 2 nyertes a többi vesztes. Semmi kétségünk nem lehet hogy kb a 100 csatánál 50% lesz max 2-3% eltéréssel. Ennek rohadtul semmi köze nem lesz sem az én bénaságomhoz sem a dev ek fantáziált beavatkozásához. Ez pontosan ua. mint a pénzfeldobás eredménye ha elég sokszor csinálod ott is 50% az eredmény.
Aha, gyalogosok, akik rohangálnak és egy tíz forintos bazook-ával szét lövik a három milliós tankot...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem tudom mit panaszkodtok.
Amikor engem lelõnek, mindig meg tudom magyarázni hogy hol hibáztam!
Persze én se vagyok már 10 éves...

Akinek meg folyton lepattan, az használjon HE skulót. 😛

AI gyalogosok kellenének még a játékba, akik rohangálnak meg harcolnak.

War. War never changes...

zalkad
Tiszta matek szerintem is, vagyis statisztika. Ennyi.
Minimálisan lehet befolyásolni, ha tényleg valaki krva jól nyomja esetleg tényleg képes hatni a random társakra, akkor szerintem el lehet vinni plusszba még company nélkül is. Föleg ha még rendszeresen platoonban is játszik valaki, összeszokott csapatban.

Ennek ellenkezöje is igaz: ha valaki rendszeresen balfszkodik top tankként, azt is megérezni a százalékon.

Nekem stabil 51% hónapok óta, bízom benne hogy nem vagyok annyira láma 😊

Holnap lesz patch az OB kezdés tiszteletére?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

DummyBoy
Hála istennek nem ... de volt 50% esélyem 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

zalkad
Én valami egész mást szültem az elöbb <#action>

Na??! Gratulálhatok?😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Azért én 10 perc múlva rákérdezek!😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

DummyBoy
Az 50% egy varázsszám ... ugyanis mindennek ennyi a valószínûsége ... a lottó 5-ösnek is, meg annak is hogy 10 perc múlva szülni fogok egy sünt ...

Mert vagymegtörténik, vagynem 😊 Ezeknek már lehet más-más vaószínûségük, de a lényeg ugyanaz ...

Bár anno ezt az elméletet a valószínûségszámítás tanárom egy mosollyal és egy elégetlennel díjazta ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ulvar
Nem sokára hard wipe nyugi...akkor is lesz rengeteg gyökér ahogy más FPS vagy bármilyen játékban. EZ van ezt meg kell szokni. Ha zavar fogod magad egy nagy magyar klánhoz elmész bekopogsz hogy fogadnak e ott téged szívesen mer atom pro vagy és nem akarsz láma gyökerekkel együtt játszani. Behívnak és akkor játszhatsz Klánban klánosdit meg mindent ami jó. Vagy csak simán platoont. És kész. Innentõl kezdve rajtad el, mert nem fog a sült galamb a szádba repülni. Jön a Klán war + map én is oda fogok menni a régi ösmerõsökhöz hogy ugyan már nem gond ha csatlakozom + minimális casht is fizetsz..ennyi...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Tudod mit? Legyen neked igazad. Ha nem tudsz valakit kilõni, akkor az amiatt van, mert a játék a szar, és egyesegyedül csakis ez az oka mindennek. Ha téged kilõnek az is azért van mert a játék a szar.

Lépjünk tovább.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Metwork
Lehetne légi felderítés a játékban😊

I will use google before asking stupid questions.

szeretem az idealistákat, egy ponton vitatkoznék csak: igenis wtf hogy beraknak tier 9 környékére a stugommal, és kvára zavar az is hogy félrehord a t44 100milise, az is zavar hogy behoztak egy ötszörös szorzót, mókusvakításnak és tele lett nab pléjerekkel a tier 8, tier 9. Zavarnak a halálbokrok, és az is hogy ennyire szarnak a fejünkre, merthogy mi ingyen játszunk és nem vagyunk oroszok, és garga pitics. A sok elk*rt hülyeség amit említek az éppen a devek hibája, nem az enyém vagy a tied. Szóval szeretem én az idealistákat.
Szerintem a klán war map-ra gondolt.

f24sg
Bírom ezeket a tréler videókat, mikor a hatás kedvéért minden tank egymás mellett ilyen "all out attack" módon megy elõre, gigászi wolfpack-ként, menet közben lõve. Bár így lenne a játékban! Majd mikor jól megismerik a célkör mûködését meg az artykat, akkor jön a kemP. <#hehe>

Amúgy mit kéne a végén látni?? Az integetõ asztronautát?
Igazából megábaszippant a wot világa, az ember bosszankodik, hogy már megint wtf az h t-34-el berakja az IS4-ek közé, meg amikor a saját IS-vel kb a kacsákat lövi az enemy tankok helyett mert úgy félrehord.
De mégis újból leül, és nekiáll, mert nem unja azt hogy ma már 15.jére kapott ki hátha 16.jára nyer.
A sok hülyeség miatt, ami nem csak a devek hibája, hanem inkább a mi ökörségünk, mégis játszunk vele.

Az ábrándulásnak is vannak fokai... kezdem elérni a mesteri fokozatot (TD is megmondta). 😄
Én már úgy tekintek a német heavy tankokra és a TD-kre, mint nehézségi beállítás. Mint egy normál játéknál van könnyû, közepes, nehéz nehézségi szint. Az orosz a könnyû, az amerikai a közepes, a német pedig a nehéz. 😊 Persze csak magas szintû nehéztankok esetén.

De legalább te csak most ábrándulsz ki, nálam ez már nagyon hamar kb a 2 hét után megtörtént. De nem tartottam tragikusnak a helyzetet és toltam tovább. 😊
Adjunktus - bárcsak ilyen jóra sikeredne a játék is! 😄

War. War never changes...

Én is arra gondoltam, tegnapi fightokban kb 1et ha sikerült ölnöm meg talán egyet sebezni, általában olyan 2-4 közötti killem meg olyan 4-5 sebzésem szokott lenni.

Ne tegyetek már tönkre ezzel az 50% al!!!!
Egyszerûen ennyi az esélye hogy a jobbik csapatba kerültök. Minél több csatát játszotok le annál közelebb kerültök az 50% hoz, de ez sima matematika és nem a gonosz dev ek mûve.

Nekem is feltûnt már hogy ha bal kézzel nyomom meg a bekapcsolás gombot akkor aznap a 88- nak fele akkora lesz a pen je! 😞((
Ha viszont fél szemmel nézem a betöltõ képernyõt javul a tankok fordulékonysága! Eszem megáll!!!! 😞(((
"Viszont továbbra is azt mondom, egy jól megszervezett támadás elsöpör bármilyen kempelö csapatot. Akármelyik mapon. Egyszerüen nem lehet annyi idö alatt összeterelni a szétszéledt védekezö csapatot, hogy egy oldalra koncentráljanak. A támadó dönti el, hogy hol fog támadni, ott tud eröfölényt kialakítani."

Egy hasonlóan jól szervezett védelmet nem fognak áttörni.Ebben a játékban nem.
Kicsik a térképek egy meglepetés erejû megkerüléshez vagy átkaroláshoz.A két csapat azonos erõt képvisel.
Igazából stratégiai szempontból a támadó fél élvez elõnyt.Õ dönti el mikor,hol,mivel és mennyivel támad.A védekezõ fél csak erre próbál reagálni,a tõle telhetõ módon.
Viszont taktikai szempontból már a védekezõk vannak elõnyben.Ha fix pozíciót védenek.Tehát biztosan tudják a támadás célpontját,esetleg az idejét is.A területet a védõ fél tartja ellenõrzés alatt.Ha fel tud készülni a támadásra akkor minden képpen elõnybe lesz.
Persze mindkettõ(támadás-védekezés)sikerének az alapja,az információ,dezinformáció,felderítés!Ha tudom az ellenség szándékát,erejét összetételét és még esetleg félre is tudom vezetni a saját erõimet tekintve,az már fél siker.
Erre rengeteg példa van akár csak a II világháborúból is.

zalkad
Az még ok, hogy egy csatán belül változik a találati esély... random generator ezt dobja.
De az a furcsa, ha egyik csatában minden betalál, másikban meg semmi 😄

Na ezek a háttérben való "titkos" machinációk miatt ábrándulok ki az egészbõl... Mivel mint írtam korábban a bétában a német vonalat követtem, így mondhatom saját és itt mások által tapasztaltak okán, hogy németekkel csak erõs idegzetûek, mazochisták, ná*** játszanak... 😊
Tegnap éjjel plotoonozás közben nézegettem egy T-54-est. Elkezdett érdekelni a 100 mm D-54 ágyú, mert ilyen hosszú 100 mm-est még nem láttam egy gépen se, pláne nem füstgázelszívóval. Meg is találtam az adott típúsú ágyút. Már a füstgázelszívó gyanús. Ezt az ágyút telán tesztelték a T-54-esen is, de az Object 430-as gépen volt alapágyú. Ami a T-62-es elõfutára. Az ágyú '50-es évek végi lehet, nagyon pontos volt, két síkban stabilizált és valószínûleg jó páncélátütésû.

Na de azért az már tényleg pofátlanság, hogy egy ilyen ágyút kap a T-54-es. Ennyi erõvel a Shermanokra lehessen felszerelni a 105 mm CN105 F1 típúsú ágyút, mert az izraeli M51 Super Shermanok ezzel voltak felszerelve a '60-as évek elején.

A másik érdekesség, hogy platoonozás közben kezdett bebizonyosodni, hogy az én IS-4-esem tulajdonképp csak a lánctalpból és a lövegbõl áll. Ugyanis már komponens nem sérült meg, csak ez a kettõ. De ezek mindig. A lánctalp nem meglepõ, de a löveg sérülése kifejezetten bosszantó. Gyakorlatilag nem érdemes 200 méternél távolabbi célra lõni. Szinte használhatatlan lesz közepes távolság és az felett.
Én ugyan azt tapasztaltam Grille-vel.
Egyik pillanatban a 70-el robogó A-20-ast is kiszedem, valamikor, fllra összeszûkül az aim-circle egy álló! ismétlem álló! targetra és vagy miss, vagy that was close.
Ezt énsem értem, de beletörõdöm😄

Ha már összeesküvés elmélet....: Lehet csak bebeszéltem magamnak (biztos), de ha a játék elején nem várom végig a "tüzes logo-t", hanem elnyomom (nem becsülve ezzel a logóíró munkáját), akkor egész nap szarul játszom, szar értékekkel. Ha végigvárom és aztán play, akkor jó vagyok....😉 Na, ez az én összeesküvés elméletem....😊
zalkad
Valaki említette lentebb, hogy elöre el van döntve ki nyeri a csatát, hogy közelebb legyen mindenki az 50% win rátához... hááát, nem tudom.
Nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de azt már én is megjegyeztem többször, hogy Hummel esetében, mintha elöre el lenne döntve egy csatában, hogy "adja -e vagy sem".

Van hogy egy csatában még a rohanó scoutot is kiszedem, aztán a másik csatában 3x mellélövök a Mausnak, vagy más nagyobb célpontnak.
Gyanus, na... gyanus.

Szerintem ez nem olyan meglepõ. Valószínûleg a JT lövegpajzsa se 250+100 mm hanem csak 100 mm.

Nekem tegnap egymás után 3-szor pattant le a felépítményrõl (ami 259 mm effektív vastagságú) a 130 mm-es lõszer, kb 100 méterrõl. Valószínûleg a +/-20%-os szórás miatt. Az átütés szórása távolságfüggetlen? Mert eddig úgy gondoltam, hogy ha 100 méteren belül vagyok akkor +20% érvényes az átütésre, ha távolabb akkor -20%. De nem úgy tûnik és akkor ez az egész így baromság. A 20% is sok, egy 5% még reális is lehetne.
Miért kell mindig ilyen szélsõségekben gondolkozni?Mindkét félnek megvan a maga igaza.Csak már megint hiányzik a kompromisszum készség!
Igen!Valóban van sokszor,hogy eltûnnek lövések,lehetetlen közelségbõl nem találnak,irreális sorozatban lepattognak stb stb.Én is találkoztam már ilyesmivel.
Mint ahogy olyan is elõfordult,hogy én voltam béna.Elkapkodtam a lövést,vagy belemozdultam a célzásba meg mit tudom én még miket nem csináltam már.Ilyenkor persze feszültség ezer és még nagyobb kapkodás,meg idegbõl játszás jön,ami persze még több hibát hoz.
Összességében vannak a játéknak hibái,ez tény.De mindent nem kell erre fogni.Ez is tény.Szerintem ebben mindenki egyet ért,és már nem is kell,hogy elfajuljon a vita.

Fritz! A 20816-os bejegyzés rendkívül korrekt,gratulálok!
És legyél büszke!Magamon kívül nem szoktam senkit megdícsérni!<#wink>

zalkad
Kempelésröl annyit, hogy többször találkoztam olyan esettel, amikor jól megszervezett taktikával bedaráltuk a szervezetlenül védekezö ellent.
Ehhez kell egy top tier tank, aki mindjárt az elején határozottan közli, hogy ez lesz, és kész. Persze, ha balfsz, akkor bukó van,... meg akkor is, ha a random társak nem hajlandóak kooperálni.

Viszont továbbra is azt mondom, egy jól megszervezett támadás elsöpör bármilyen kempelö csapatot. Akármelyik mapon. Egyszerüen nem lehet annyi idö alatt összeterelni a szétszéledt védekezö csapatot, hogy egy oldalra koncentráljanak. A támadó dönti el, hogy hol fog támadni, ott tud eröfölényt kialakítani.

Van amelyik mapon egyböl kell rusholni, de a legtöbb csatában meg kell várni, hogy az ellen szépen eloszoljon a két oldalon.
Ne mondja senki, hogy a mocsaras pályán pár másodperc alatt át tud árni az egyik zászlótól a másikhoz. Föleg nem nehéztankkal! Mire odaér, már csak a társai roncsait fogja ott találni, meg az ellen csapatát.
A fejetlenségröl ne is beszéljünk, ami akkor alakul ki, mikor meglátják, hogy "bazzeg ezek itt bedarálnak minket"...

A másik tapasztalatom, hogy a rutinosabb játékosokat könnyebb rávenni a támadásra, mert a kempeléssel általában nekik is tele van a tökük.

Majd mi is le írjuk más nyelven neked.. baromi unalmas hogyha valaki le írja mivel találkozott egy béta játékban, te jössz és beoltod hogy mekkora láma...

Forolto
ime a GW-e

Forolto
bocsánat ez a t-92....

nézitek a löveget?Ezzel még ütni is bruta lehet...

Forolto
T-92

Forolto

IS-7 alapra épülõ tier 8-as SPG.

Ezt mondtam volna? De érdekes, hogy ebben az országban ennyien képtelen értelmezni a szaros magyar nyelvet...

Én csak annyit mondtam, hogy nem mindig a játék a szar, és baromira unalmas, hogy ha valaki nem tud ki lõni egy másik tankot, egybõl a játék a szar, és még véletlenül sem benne van a hiba.

De látom, ezt rohadt nehéz felfogni. Majd esetleg leírom valamilyen más nyelven, hátha majd úgy menni fog.