World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Victory!
Battle: Abbey Thursday, January 27, 2011 10:00:23 AM
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Received Experience: 726, credits: 20,449
Tuti csökkentettek az 5xös után. Talán most visszaállítják ...
A medve nem játék.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
With the release approaching problems of German tanks are going to get in the center of our attention.
E.g. JagdTiger's invisibility value is too low, increase the speed of Tiger, King Tiger, JagdTiger according to their real-life values, etc.
Jóóóóóó reggelt vietnááááám,vagyis Overlord.😄
Amikor az egyik csapat veszít mondjuk 14-2-re azért az kicsit érdekes. Persze lehet ez is a normál játék következménye, csak az érdekes amikor nálatok füstölgõ roncs mindenki, az ellen tankjai meg begördülnek a bázisra és mindenki 70-80%-on van.
Vagy amikor egy Objekt 704 feltartóztat 4-5 Tier 9 tankot és kilövi mindet, mert lepattan róla minden lövés, a következõ meccsen meg 3 lövésbõl kiszedi mellõlem egy Királytigris.
Szóval inkább azt kellett volna írnom, hogy ÚGY TÛNIK sokszor, mintha a játék belenyúlna, annyira máshogy viselkednek a tankok egy-egy meccsen.
Erröl nagyapám története jut eszembe: leventeként került ki a nyugati frontra és 1945 áprilisában fogták el az amerikaiak. Mikor terelték ki öket a bekerített bunkerböl odaszólt neki az egyik haverja: "Na, ezt talán megusztuk"
Erre az egyik amerikai katona tiszta magyarsággal odakiabált nekik: "Hát ti meg mi a fszt kerestek itt német egyenruhában"
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
+az is ami történt hummelsdorf-on t54-et fullra lesebzem fent a hill-en f2f-ben
mert kicsit béna volt a kezelõje 1x talált csak el közben de az utcsó 6% életénél olyan csodás lövést mutatott BE (ON vmi védelmi system bekapcsolt) hogy egylövésbõl szétkapta a járgányom
jó tudom t44nél van ilyen de ez miért nincs fordítva is az már érdekesebb
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Következõre kérek normális magyarázatot.
Adott 3 tank. Az egyiken lévõ ágyú átlag penetration-je 219. Ez minimum 164-es pen. A másik ágyújának az átlag penetration-je: 175 Ez minimum 149.
A harmadikon az átlag pen: 160 - ez 120-as min ...
De segítek : 2 db T-54 és 1 Pershing ...
Ez a 3 tank pörög egy T32-as körül, amelynek a létezõ legnagyobb armorja az 89.
A 3 tank átlag 320 - 240 - 230-as sebzéssel rendelkezik = min: 240 - 180 - 172 ...
Ezek olyan 8,5 - 10-et lõnek percenként ... legyen 8,5 ...
De mivel olyan balfaszok vezetik mint én, legyen az, hogy a lövések fele lepattan vagy track.(Persze van egy rakás didöntgótrú is, de azt nem tudjuk hová tenni ...) 4 lövés percenként = (240 + 180 + 172)x4 = 2368 sebzés ...
Ennyi szakad a szerencsétlen T23-nak a nyakába percenként ... 1400 körüli HP-val miért is kell nekünk 2-3 percig lõni szerencsétlent?
B kérdés: Berongyolok véletlenül enemy támadóék közé: IS7, IS4, Object ... ding - ding - ding ... majd az oldalába kerülve kiszedem az Objectet, közben dingelek, szétszedem az IS4-est ... dingelek tovább ... majd a többiekkel együtt IS7-est is ... És én vagyok az isten ...
Majd a következõ kör elején a VK3001H szembõl 50%-ot leszed belõlem 1 lövéssel ...
A lényeg: elég régóta játszom már hogy nagyjából képben legyek a játék mechanikájával ... Tudom hogy vannak random dolgok ...
DE!!! Az elmúlt pár hétben történtek olyan események, ami kb 8 évadnyi munkát adna Muldönek meg Szkálinak ...
Ráadásul nem mindig a rossz végén állunk a &@Ð@@# -nak ...
Olyan dolgok történnek sokszor, amire nincs logikus magyarázat ... csak ez.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Magyarázat:
- a MESSZIRÕL leadott lövések a VK3002 jól döntött páncéljáról lepattanhattak joggal. (inkább örüljünk, hogy nem csak a T34-43-44-54-en mûködik az effekt.
- közelrõl lõve nagy ágyúval is ismert a jelenség, hogy akár critical hittekkel csörögsz 0, azaz nulla % sebzéssel. (nyilván AP gránátod lehetett, a HE messzirõl is jó)
-az, hogy a csapatod ~1/3-át 20 sec alatt kiszedik, az simán lehet normális játék következménye is. (jó flankolás, szerencsésen összejött találatok, össztûz, stb.)
Elõször azt gondoltam, hogy hülyeség, aztán tegnap volt egy meccsem, ami után elgondolkoztam ezen.
T-29-el mentem 105 mm ágyúval.Kilõttem egy Jagdpanthert, majd találkoztam egy VK 3002-vel. Na ezek után ami történt, az csapta ki a biztosítékot.
Kb 20 mp alatt 6 csapattársamat lõtték ki,én meg elkezdtem lõni a Vk-t.
5 lövés pattant le róla messzirõl.(105 mm ágyú pen: 198 mm, VK legvastagabb armorja 90 mm)Na gondoltam közel megyek mert úgyse tud kilõni.Ezek után még belelõttem vagy 5-6-ot és mindösszesen 50%-ra tudtam levinni az életét.(Ugyan ezzel az ágyúval egy Minimausba 30%-ot sebeztem egy lövéssel.) Közben az ellen már vezetett kb:13-3 ra és odaértek hozzánk a nagyobb tankjaik és kilõttek mint a pinty.
Szóval lehet ebben "a játék belenyúl a csata végeredményébe" valami.
A medve nem játék.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Olyan oldalt keresek,ahol megvannak a német ágyúkhoz használt lõszerek méretei.Teljes hossz,hüvely hossz,stb.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nincs kedvem, se idõm átböngészni 396 hsz.-t.
A játékkal kapcsolatban vmi fontos?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azt szeretném megkérdezni,hogy VK 3601(H) típusú tankra milyen ágyút érdemes felrakni?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Sebzek nem sebzek nyígás volt😊 kb.
Martonyi: Felülvizsgáljuk a médiatörvényt
Az influenza B vírusa két áldozatot szedett
A NASA legyõzi a hangrobbanást
VV Gina: Sztárokkal, politikusokkal is lefeküdtem
hogy baxná+ ez a pinokkió játék
Amint említettem, én is akartam venni, mert volt olyan prémium tank ami tetszene, csak ha ennyi lesz, én nem költök rá.
Ellenben, majd költ rá az, akinek pénze sok van, tapasztalata kevés, és majd egy nagyot csalódik , hogy a drága pénzen vett prémium tankja nem is olyan jó.
De ez mondjuk nem az én bajom.
A grindrõl meg...hm. Volt olyan tank amivel igen is élveztem, jó volt PZIV-el látni, hogy egyre jobb és erõsebb a tankom. Királytigrissel ugyanez már hajtépõ dolog. Szóval nálam attól függ melyik tank, de a kicsikkel jó lesz szépen fejlõdni, gyûjtögetni az XP-t, megvenni az eggyel jobb ágyút.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De persze, tõlem akár 100 ezer forintért is vehet valaki prémium tankokat, mit bánom én, de ettõl amit mondtam még igaz: gazdag hülye gyerekeknek lesz jó, akik egybõl nagy tankot akarnak, és ahhoz nincs eszük hogy maguk fejlesszék ki.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog