World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Azt sugallod ezzel, hogy minden tank ki van balancolva és aki sír, hogy erõsebb/láthatatlanabb az adott tierû szovjet tank, az csak bebeszéli magának?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Talán ne mondj úgy valamit, hogy nem nézel utána. Én például csak egy elméletet vetettem fel, ami szerintem igaz lehet. Vagy nem, néha úgy tûnik hogy igen, igaz.
Az orosz tankok meg, persze nem erõsebbek, csak jobban lepattantak róluk a lövések, jobb az álcázásuk, és erõsebb az ágyújuk. De nem jobbak egyáltalán, csak ostobák szerint jobbak.
De persze ez nem igaz, csak az olyan hülye kis tapasztaltan pöcsök mint én, találják ki.
Na mindegy, csak tudod azért az már durva, hogy ha valaki a tényeket sem hajlandó elfogadni, és másokat nevez kishíján valami hülye képzelgõ hazugnak, akik legendákat találnak ki, mert olyan bénák, hogy csak így képesek elviselni a vereséget.
Hát tisztelettel, menj a francba.
De ne vedd sértésnek.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
1. A spotting rendszer nem bugos ez "working as intended" de már olvashatóak infók az új spotting rendszerrõl ami mindenképpen jobb lesz. A mostaninak a lényege ,hogy max. táv ahonnan ki tudod szúrni az ellent 500m persze ha valaki látja és te benne vagy a rádiója hatósugarában akkor te is fogod látni messzebbrõl is. Bokrok, tereptárgyak természetesen befolyásolják ezt + a tankok rejtõzködési képességei (tudom pár német jármû bugos de dolgoznak rajta) 50m-en belül pedig függetlenül attól ,hogy köztetek van 1 ház látni fogjátok egymást és ha valaki lõ akkor is könnyebben észlelhetõvé válik. A véletlen eltûnéseknek pedig a frissítés gyakorisága felelõs de a jövõben ez is változni fog asszem 3-5x fog nõni de nem akarok hülyeséget mondani.
Távolságot asszem a célkereszt feletti részen látod sniper üzemmódban (SHIFT) érdemes figyelni ha rejtve akarsz maradni. Szerintem sem tökéletes de meg lehet szokni. Részben a játék motorja miatt is van ez így komoly változás addig nem várható amíg nem optimalizálják nagyobb távolságokra pl: multicore supporton is dolgozni kell de folyamatosan fejlõdik a játék én már orosz zárt béta óta játszom vele és nagy változásokon ment át.
2. Lesznek történelmi csaták erre lesznek külön játékmódok de az alap játékban keverve lesznek a nemzetek.Meg kell ezt is szokni.Az értelmét felesleges keresni ez ilyen 😊
3. Platoont az tud majd létrehozni akinek van premiuma 3 fõ a max létszám.
Más: a játék legérdekesebb része a clanwar lesz
nagyjából így néz majd ki: LINK
itt egy kis leírás róla angolul:
LINK
reg rohogtem ilyen jot koszi
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Amúgy is, csak szovjet cuccoknál van érvelés, ha csak a németeken volt infra akkor nem fog bekerülni a játékba 😛
Igy szokott pl megtörténni az, hogy látsz egy menekülõ ellent, lelövöd a lánctalpát, erre huss, eltûnik.
A láthatósági rendszer jelenleg nagyon bugos, nm úgy viselkedik ahogy kéne, igy ne csodálkozz hogy néha érthetetlen dolgokkal találkozol etéren.
2. Igen, tudtommal nincs tervbevéve ilyen történelmi beállítás. Vagy ha van is, csak a nagyon nagyon távoli jövõben lesz ilyesmi.
3. Nem elvileg, gyakorlatilag. EZ a platoonozás lényege 😊 Arra figyelj, hogy a platoontársak lehetõleg egy szinten (tier) legyenek veled, ugyanis a platoonban lévõ legmagasabb szintû tank határozza meg hogy milyen csatába dobja a platoont a rendszer. Ergó ha egy Maus meg egy PZ IV összeáll egy platoonba, szegény PZIV mindig a legerõsebb csatákba kerül a MAUS miatt, ahol kb annyit ér mint lepkefing a tornádóban.
Tegnap kezdtem el játszani.
(Ugyanezen a néven regeltem.)
1. Nálam sokszor eltûnik az ellenfél, mire vége becélzom akkor hirtelen eltûnik. Se bokor se épület a közelben. Ez összefügghet azzal ha egy társam elõl volt de kilõtték akkor hirtelen minden ellenfél eltûnik aki az õ "rádiósugarában" volt?
2.A végleges verzióban is keverve lesznek a nemzetek? Vagyis nem lesz GERvsSZU és GERvsUSA csata?
3. Ha platoon-ba vagyok akkor elvileg egy csapatba rak a többiekkel?
ilyet mérnem tesznek bele a "devek?" kötsögök.
Gondolom a következõ lépés már az infared sight lesz, azzal az indokkal, hogy valami késõi Panther változaton is volt...
Illetve, vannak adatok, mit lehetett látni ezekben régen valójában?
Állsz, sniper mod, találati kör a legkisebb
egy picit elõrébb mész látod hogy inog a kép(~2 métert)
megállsz a találati kör megállapodik, de a célkereszt nem szép lassan emelkedik
Hihetetlen milyen pontos....
Na, mondjuk a T44 is ilyen volt.
Gyakoribb az olyan eset, hogy csak megáll, de nem várja meg amíg teljesen beszûkül a célzókör. Tudom, mert nekem is van olyan harckocsim és nem 2-3 másodperc amíg a legpontosabb lesz a gép. Persze utána csodálkozik, meg irogatja, hogy így bugos, meg úgy csaló a játék, ha nem találja el a célpontját. Ezek általában olyan játékosok voltak akik az 5x-ös idõszak alatt szereztek nagy gépeket és elõtte kisebb, gyorsabb gépekkel játszottak.
Szerintem elég rosszul van megcsinálva így a pontosság. Az, hogy mi mennyire pontos leginkább az optikától függ. Csakhogy az összes nemzetnél alapjában véve ugyanaz a célkereszt és tök ugyanúgy kell "célozni". Tehát maradt az ágyúkkal való variálás. Ami viszont jelenleg csak minimális különbségeket tesz lehetõvé.
Az eddigi legnagyobb távolságra leadott lövésem az orosz 130 mm S-70-es ágyúval történt: 612 méter. Körülbelül 6-7 lövést adtam le 600-620 méteres távolságokra, abból 4-5 biztosan talált és át is ütötte a célpont páncélját. Egy VK4502 és egy IS-4 volt az áldozat, mindkettõ az oldalát mutatta.
A dolog érdekessége az volt, hogy épp aznap volt a téma a hun channelen, hogy Eagle 635 méterres távolságra adott le célzott lövésekeet. A legtöbben nem hittünk neki és én is magyaráztam neki, hogy az lehetetlen, mert max 550-570 méterig lehet ellátni. Most már simán elhiszem neki. 😊
Vegyük pl KT legpontosabb (88-as, 0.3m 100on) vs IS3 legpontosabb (BL9 0.35)... 100 m-en mindössze 5 centi, ez 600on is csak 30 😊
De ha vesszük a legerõsebb ágyúkat, még szarabb a kép, mivel a német kwk46 pontossága 0.33, azaz 100 méterenként konkrétan 2 centivel szór kevésbé mint az IS3.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
ximix: az általános láthatóság a véletlenszerûségre épül 😄
Én hátul a többiek mennek elõre,meglátnak egy enemit és az felkerül a mini mapra piros pöttyként,
de elõre kell csoszognom egy kicsit hogy én is lássam valamikor meg 635m lövöm az artyt
A rádió hatótávja határozza meg a piros pöttyök egymás közötti láthatóságát a mini mapon ( ha elõre szalad és kicsi a rádiója akkor csak ö látja mi hátul semmit)
,de azt hogy valóságban látom e azt nem tudom miként mûködik.
A bokros téma meg szituáció függõ ha bokor mögött állsz és van elõtted még egy két bokor
- társad látja enemit, te is látod lövöd
- már csak te vagy, elöl nincs senki ekkor viszont úgy vettem észre az elõtted lévõ bokrok már inkább rontanak a helyzeten, mert ami mögött állsz( a bokor közepétõl 15 méterre)az átlátszó lesz elvileg nem befolyásolja a látó távod, de a másik két bokor elõtted már igen és ekkor szoktak beesni 50 méteren az enemik 😊
Kedves Tanktársak
Szeretném átnyújtani Wlanseraf tanktársnak
a SZTAHANOVISTA Tankista bronz fokozatát
a KáVé-zásban elért kimagasló teljesítményéért
,mellyel példát állít a felnövekvõ ifjú tanktársak elõtt
és ezzel hûen szolgálja tanktársi eszméket.