World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsánat, Pz III A-val voltam mikor elzúgtak mellettem.

"A spotting rendszer nem bugos ez "working as intended" "

A spotting rendszer jelenleg abszolút nem working as intended, konkrétan a szeptemberi nagy patch idején amikor megjavitották a távolban teleportáló tankokat romlott el. Akkor jelentek meg a halálbokrok 😊

Akkor elmagyarázták, hogy igen, nagyon szép a design ahogy elkészitették, viszont iszonyatosan le kellett butítani, mert ahogy eredetileg számolt nem volt fenntartható a warpfix után - írták is a devek, borította a szervereket a teljes kapacitással mûködõ láthatósági rendszer.
Az egész azon bukik, hogy elvben nagyon gyorsan kéne a rendszernek folyamatosan újraszámolnia hogy egy tank egy másik tank számára látható e (afféle ray-tracign rendszerben, lásd a Cifu féle guideot). Ez viszont nem megy, a patch notes alapján ezért két dolgot csináltak:

- lecsökkentették drasztikusan azt, hány pontot vizsgál a rendszer
- azt is lecsökkentették, hogy milyen gyakran (most valami 10 secenként frissül).

Legtipikusabb példája, hogy a lövés például NEM fedi fel a bokorban rejtõzõ célpontot. Érthetõ miért: a lövés uán csak néhány másodpercig volt szept elõtt látható a rejtõzõ célpont. Most, mivel a frissités ennél jóval tovább tart, a célpont nem jelenik meg egy rövid idõre sem.

Ennek ellentéte viszont érdekes - a patch elõtt ugyanis ha egy tank megállt, kb 5 másodperc után vált láthatatlanná - ez jelen pillanatban AZONNAL megtörténik (pl ha egy döngetõ tankról a pusztában lelõjük a lánctalpat).

A patch notesból látszik, próbálnak vmiféle egyensúlyt találni, hogy gyakrabban frissitenek és több ponton vizsgálják a láthatóságot de ettõl még ne omoljanak össze a szerverek 😊 Tehát a design jó lenne, ha lenne végtelen erõsségû rendszer. Viszont ugye ilyen nincs, ergo a design nem megfelelõ 😊

40? Ugyan nekem nem volt Leopardom, de a PZ III-al max 58-al tudtam menni sík terepen és láttam néhányszor, hogy elzúgott mellettem egy-egy Leopard.

Jeffjohnson
Egyébként mindenki úgy beszél itt mintha az orosz -szerintetek OP- jármûveket nem lehetne választani pedig ilyen korlátozás nincs a játékban mindenki azt hoz amit akar. Érdekes módon én nem sírok ha kilövi a Pershingemet egy P2 tudom ,hogy vagy az én vagy a csapatom hibája volt ennyi attól mert T-54 be ülsz vagy P2 be vagy IS-7 be még játszani tudni kell.

Jeffjohnson
Is-7 em is van és kurva OP a Maus.....elégedett vagy? Õszintén szólva jobb szeretek másik IS-7 ellen harcolni T-30 se nagyon szeretem. Mausnak 1000hp val többje van plusz az addjai (bosst így sem egyszerû megölni) a T-30asnak meg jobb ágyúja van + többnyire skillje is ahhoz ,hogy tudja hogyan kell azt a jármûvet használni vagy most agyatlan Maus-okról van szó no igen azokat könnyen kilövöm vagy várj csak azokat se mert az ilyenekrõl szokott oldalról meg hátulról minden lepattanni.

a félreértések elkerülése végett: azért nem rohantak le, mert picit mögöttem ott volt egy obj704, meg egy isu, és azoktól jogosan féltek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

csak a vicc kedvéért:

német nehéz felderítõ tank, avagy, haz az egér a scout

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

fentartom, bizonyos tankoknál JELENLEG okal megy a rinya, de jó lenne, ha már végre én hallgathatnám az IS7 pilótákat, hogy kurva op maus :-)

másodlagos ágyút meg igazán kihozhatnák már, kiváncsi vagyok milyen lesz a célkereszt, ha ügyesek-okosak, két nem egyforma sugarú kör, ami úgy fog kinézni mint egy halmaz

Mennyél A-20-al 70-et visz terepen.

Gyorsabb mi?Büdös francot,olyan mint egy náthás csiga.Remélem fejlesztésekkel javul valamit a gyorsasága,mert betonon 40 nekem kevés,Luchs mezõn fut 60-al.

a.carkey
PZIII és PZIV esetében ez az érv hamis! 😄 A stock PZIV is százszor jobb, mint a legjobb PZIII. 😊

A medve nem játék.

Jeffjohnson
Lesz is. Multiturretes tankok minden tornya ágyúja mûködni fog.

Mert pl a 3-as pont, ehez biztos 30-40 fõs programozó csapatot kell bevetni😊 hogy pl. 35-el menjen a T/KT lol

Igen, értjük, tudjuk, egyenlõre ígéret földje..

Jelen pillanatban mi a helyzet????? Mert jelen pillanatban igenis részre hajló a játék! Majd kiderül mi fog történni a jövõben.

Ezzel az erõvel az M3 Lee-nek is be lehetne.

Jeffjohnson
Mausnak a jövõben be lesz üzemelve a másodlagos ágyúja is + az alábbi változtatások +IS-4 nerf IS-7 fixed hitbox után azért nehéz lesz megmagyarázni miért erõsebbek az orosz tankok 😄 de azért biztos vagyok benne, hogy lesznek lelkes versenyzõk.

Jeffjohnson
Pár dolog:

# Fixed hit boxes for several tanks.
# Reworked gun mantlets for Tiger II, VK4502, Ferdinand, Jagdtiger.

1. Fixed hit-box for Maus (example)

* Fixed issue with lower front hull armor plate and "mudguards" (see "armor-schielding" below)
* 8 additional armor groups for gun and mantlet that can be assigned with separate parameters.
* Added "armor-shielding" mechanics for mantlet and possibly front hull. "Armor-shielding" decreases actual penetration power of the shell, allowing shell to go further with reduced penetration ability.
* Reworked mantled to reflect non-homogenous armor, gun hole in the mantlet and areas where mantlet armor overlaps with front turret armor.
* ETA - v.0.6.4.x update

Note! Tiger II, VK4502, Ferdinand, Jagdtiger might be reworked in the same way, when the performance of "fixed" Maus is assessed.

2. Reconsidered and systematized visibility values for tanks and especially TDs.

ETA - v.0.6.4.x update

3. Adjustments to max speed values of Tiger and Tiger II are under consideration.

Aki keres az talál.

Hajaj, még gyorsabb is.

Még nem játszom olyan régóta a játékkal, hogy meg tudjam ítélni, hogy tényleg annyival jobbak az orosz masinák és gyengébbek a németek, sok ilyen hozzászólást olvastam ugyan, én csupán az agyament tech tree miatt siránkozok, vagy több vonal kéne vagy ugrási lehetõség, hogy ne kényszerüljön rá az ember egyes nem éppen jól sikerült típusok használatára és ráadásul csak olyan csatában, ahol semmi keresnivalója.

Oké, hogy kell light tank is, na de azért akkor azok legalább jól manõverezzenek, ne úgy, mint a Panzer II és III. Németeknek egy normális light-ja van, ahogy elnéztem a Leopard prototípus, meg a Luchs se rossz, sokkal jobb páncélja van, mint a Panzer III Ausf.A-nak.

Vagy még azt is elképzelhetõnek tartanám, hogy picit átdolgozzák a tech tree-t, több átjárást biztosítanának és beraknának valamilyen Tiger prototípust is Panzer III magasságában, hogy a németeknek is lehessen heavy-je a normál Tiger elõtt, ahogy mondjuk létezik amerikai T1 Heavy.

Sziasztok,lenne egy kérdésem,most Luchs tankom van,fõleg szórakozásra tartom,mivel nagyon gyors,de most azon gondolkozom hogy lecserélem VK 1602 Leopardra,van olyan gyors mint a Luchs?.

Jeffjohnson
3 medium 3 különbözõ stílus. Másképp kell játszani velük de a fák is így lettek kitalálva minden nemzet merõben más játékstílust képvisel. P2-t is szerettem a pontos ágyúja miatt. T-54 meg kifejezetten nem tetszett.

Így van, meg pár apróság és jó lenne.

hát én csak kettõvel (p2, t-54), bár a szovjet kütyü még elégé stock, de már így is agyonveri a fullos p2-õt, na de majd meglátuk patch után

Jeges: jaja, bennem is érik a gondolat, hogy szintre lesz ez hozva, már csak üzletpolitikai megfontolásból is

Tényleg itt csak hülyék vannak akik nem fogadják el a vereséget..
De mivel a többségnek mindenbõl van minden, talán mát alkothat véleményt....

Jeffjohnson
Mind 3 mediummal játszottam és szerintem a Pershing a legjobb.
T-54 kilövése sohasem okoz gondot ezután még könnyebb lesz kilõni mivel magasabb lesz ha kilövöm a láncát lassabban teszi fel. Manõverezni amúgy is a Pershing tud jobban.

Én azért még várnék ezzel a "bánom hogy Németet kezdtem"dologgal.
Túl sok volt már a sírás miattuk.Sok az ígérgetés velük kapcsolatban.Az EU szerveren óriási tábora van a Német gépeknek.Elképzelhetõnek tartom,hogy piszkálnak rajtuk valamit.
Olyan nagyon nagy dolgokat nem is kellene rajtuk változtatni egyébként.
A TD-iknek pl csak egy normális álcázhatóság kellene és máris lényegesen jobbak lennének.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Achmed927
Hát Én csak azt tudom neked ajánlani, hogy elõször ne csak a t54-re hajts. Vele együtt vigyél vmi amcsi, német cuccot is. Akkor fogsz igazán tudni játszani ha nem orosszal tolod. 😄 A t54 túl OP. Oroszon kívül ha jól nyomod akkor már tényleg jól nyomod. 😉 Ez csak 1 ajánlás.

szvsz nem lesz az számottevõ nerf a harcértékét illetõen:

-fenttartás
-lánctalp
-top ágyúval kevésbé lesz láthatatlan
-picit magasabb lesz

ettõl még egy gyors, "sebezhetetlen", atomágyús dög marad

hálátlan idõpontba csatlakoztál be szó se róla.

A scout tankok igazi értéke akkor jön meg, ha álcaháló 100-as skill + álcázás skill, ülsz a bokorban, nem lõsz és spottolod a népet (dõl a pénz és xp), addig sajnos halál, pláne úgy, hogy sok más scout már bír a felsorolt képeségekkel. PzIV jobb lesz, mert ott már normális csatákba fogsz kerülni, de nagyon fontos megjegyezni, hogy a stock tank bizony rosszabb, mint az elõzõ maxos. Szóval általánosságban igaz, hogy egy adott tankkal az elsõ x csata szenvedés, az utolsó x pedig móka

Na pont ez a problémám, hogy kötelezõ átesni a scoutolós bujkálós mizérián, holott én alapvetõen nem ilyen beállítottságú emberke vagyok, de mégis rákényszerülök és mire eljutok egy Tiger-ig vagy Pz. IV-ig, addig
1, elmegy a kedvem az egésztõl
2, a végén már minden más harckocsival is így fogok játszani, hogy becampelek egy bokorba, mert csak így tudok majd játszani. Az SPG way nagyon hidegen hagy, a TD-ken gondolkoztam egy ideig, de megint vissza kéne mennem kb. a nullára vele. Már bánom, hogy a németekkel kezdtem, nem néztem meg a tech tree-t mikor belevágtam, valszeg átigazolok a végleges verzióban az oroszokhoz, ott korábban el lehet indulni a Heavy és Medium vonalon, sokkal korábban, de az amcsiknál is, de az õ járgányaik nem jönnek be. Érdekes, hogy TD-jük sincs, pedig simán behazudhattak volna oda is valamit a dev-ek, hiszen németeknél is annyi nem létezõ harckocsi van, amik rajzasztalig jutottak maximum, jó esetben pár protóig, közepes tankjaik fele ilyen.

A20/PzIII úgy tudom lát T10est, de igazából mindegy is. 😄

(az betegség, hogy szeretem a PzIIIat és a leet?)

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Jeffjohnson
Mivel a kiadás közeleg(márc 10-15) érdemes 1 fán elkezdeni haladni és akkor el tudsz jutni a top jármûig. T-54 nem rossz választás bár pont mostanában fogják gyengíteni.

a.carkey
Maust talán nem, de Tier 9-es Heavyt viszont lehetséges.

A medve nem játék.

szerintem ez csak rajtatok múlik, persze vezetõ legyen a talpán, aki összefog 100 embert, pláne ha figyelembe veszük az életkori sajátosságokat, hogy jó eséllyel, 15-50 között bármi lehet a szórás. :-)

Viszont ennyi ember között akad webprogramozó, céges (céges szeró jeje), szóval minden csak motiváció kérdése, már ha komolyan akarjátok csinálni. :-)

Az meg sajnos elkerülhetetlen (kivéve, ha annyira komoly, hogy lepapírozzátok), hogy lesznek páran, akik ilyen-olyan megfontolásból szivárogtatnak.

Na de gl-hf, éljen a Magyar klánok konzorciuma :-)

a.carkey
Így fogsz járni. 😞 De ne add fel, mert ha megvan a PZIV, rá a 10,5-es v. 75-ös L/70-es, az már más lesz. Túl kell esni ezen a PZIIIon, utána jobb lesz. Ez van. Amerikai oldalon a Lee még ekkora trutyi, utána már jobb a helyzet. (A Leebõl majd a T1 felé menj el!!!)

A medve nem játék.

Azt nem lehet megunni, de néha pihentetni kell. :-) XTC-t nyomattam legutóbb, de inkább megvárom a végleges verziót, mert tényleg annyi még a bug. Nyáron jön elvileg, legutóbbi verziót fel sem raktam, mert olvastam, hogy megoldottak 5-6 komolyabb bugot és szültek mellé még vagy 10-et. De ez itt nagyon OFF.

A PzIII-al nemhogy Tigrist, de még Maust is fogsz látni. A te dolgod a scoutolás, avagy bujkálás, mint ahogy írtad is. Ezen át kell esni, a PzIV már használhatóbb lesz a 10,5es röfögõvel.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Azért mert a T-54 op,meg azt ajánlották többen,még nem biztos,hogy neked az lesz a legjobb.Még nagyon az elején vagy.Egyenlõre figyeld meg,hogy melyik az a stílus,ami legközelebb áll hozzád és a saját stílusodhoz válassz gépet.
Hiába op a T-54 ha neked pont nem jön be a"NAGYARCCAL ROHANGÁLOK MERT ÉN VAGYOK A ZSÍRKIRÁLY" stílus.(pl én tökéletesen tehetségtelen vagyok a gyors gépekhez)
Az elején még van idõd kisérletezgetni.Lassan úgy is HW.Addig megtalálod a neked való típust.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

maniac78
Meguntad az X3-at?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

maniac78
Két napja még én is nyávogtam, de azóta megtáltosodott a Jószágom, és reggel kivégeztem az elsõ IS-7 -et. Amit furcsállok, hogy 15-2-es gyõzelemre szinte éppen annyi Cr-t kaptam mint ami a javítás és utánpótlás került.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Sziasztok!
3 napja kezdtem el játszani ezzel a játékkal, nagyon bejön, csak ne lenne ennyire arcade meg random. Sajnos még nagyon az elején tartok, Panzer III-as a legjobb masinám, az utóbbi idõben nagyon nehezen ment az XP és pénz szerzés. Ehhez kapcsolódna néhány kérdésem.

A sztori röviden: A németekkel kezdtem három napja, nagyon jól ment a játék a Leichttraktor-al, gyakorlatilag már a második csatámban három tankot is kilõttem és akkor még nem igazán olvastam utána a játéknak, azóta elolvastam az itteni FAQ-ot, angol nyelvû segédletet és Cifu írásait is. Szal a lényeg, hogy pár óra alatt elértem a fejlesztésekben és pénzben, hogy meg tudjam venni a PzKpfw 35(t) harckocsit, ezzel is baromi jól ment a játék és már sikerült kiismernem a pályákat is, gyakorlatilag egész nap három különbözõ pálya között variálgatott, de igen ám, észrevettem, hogy a Tech Tree-ben ezzel a harckocsival nemigazán arrafelé tudok haladni, amerre szeretnék, ahhoz PzKpfw II-es kéne, vagyis azzal kéne a Research-hez pontokat szerezni, mert elég drága, az arannyal free XP váltás.

De itt kezdõdtek a problémák, a PzKpfw II-es annyira nem feküdt a 20mm-es játékköpködõjével, hogy alig lõttem ki valakit, gyakorlatilag 3-4 meccsenként jó ha egyet, eszméletlenül nem feküdt nekem az a harckocsi és a játék mégis rákényszerít, hogy használjam egy darabig.

Szerencsére többnyire nyertes csapatba kerültem, így röpke 10 meccs után tovább léphettem a PzKpfw III Ausf.A harckocsira, aminek volt már normális fegyvere, gyors is volt, bár a páncélja papírvékony, de gondoltam majd kompenzálom a sebességgel. Nah itt jött a hidegzuhany. Korábban, mikor még csak a PzKpfw 35(t) harckocsit vezettem elég gyakran kerültem bele olyan csatába, hogy a top harckocsikat a PzKpfw III Ausf.A és a PzKpfw II Luchs jelentették. A korábban említett harckocsimmal remekül fel tudtam velük venni a harcot, gyakran lenyomtam õket, de amikor megvettem a PzKpfw III Ausf.A-t, akkor gyakorlatilag 22 csatából összesen egyszer(!!!) rakott be ilyen csatába a gép, a többi kivétel nélkül olyan volt, hogy T-34-ek, KV-k, T1 Heavy-k, M4 Shermanok, PzKpfw IV és azonos Tierbe tartozó páncélvadászok, SPG-k ellen kellett mennem, a lista legutolsó 2-3 hely valamelyike jutott nekem rendszerint. Egyszer még egy Leichttraktor-t is láttam, hogy beraktak egy ilyen csatába, hát nem élt sokat szegényke, az még lassú is, egy nehéz harckocsi gyorsabb nála, totál nem értem ezt az egészet.
A PzKpfw III Ausf.A ugyan gyors, de nagyon rossz a forduló képessége így igazán light tankként sem tudtam segíteni a csapatomat, mert hiába mentem elõre felderítõset játszani és bújtam el, az orosz light tankok ha felderítettek, akkor többnyire lenyomtak, egyéb nehéz masinákról nem is szólva. Volt olyan kör, hogy egy Panzer IV-es, egy lövéssel legalább 500 méterrõl kiszedett pedig nem is láthatott volna és esélyem sincs ilyenkor visszalõni. Szal gyakorlatilag light tankként bujkáltam együtt a TD-kel a bokrokban, tiszta szánalmas, egyszerûen nem tudtam beleszólni sehogy a harcok menetébe, csak azért voltam ott, hogy meglegyen a létszám, meg néha volt velem hasonló PzKpfw III Ausf.A is, hasonló sikert könyveltünk el. Az még rátett egy lapáttal, hogy valamiért a játék a korábban általam ismert pályák közül gyakorlatilag alig rakott be, az esetek legalább 80%-ban totál ismeretlen terepen kellett (volna) harcolnom.

Szóval elnézést a hosszú írásért, az lenne a kérdésem, hogy ez mi a búbánatért van, hogy egy ilyen gyenge hk-val (ami mellesleg nem volt egybõl fullra fejlesztve, csak késõbb tudtam fejleszteni hozzá 50mm-es ágyút, stb.) ilyen csapatba pakol, holott mikor egy Tierrel korábban voltam rengetegszer láttam ilyen hk-kat harcolni velem, engem meg most nem igazán rakott be olyan csatába, pedig úgy lenne fair, hogy egy ilyen, egy olyan, hogy azért szokjam a törõdést, de sikerélmény is érjen, hogy egy drágáért megvett vassal néha a jobbak közt szerepeljek, de ezt a hk-t gyakorlatilag a tech tree miatt kellett erõltetnem és csak szívatásban volt részem. Roppant bosszantó volt, majdnem feladtam a játékot, de aztán éjjel 2-kor meglett az XP és némi aranyváltás után kifejleszthettem és megvettem egybõl a PzKpfw III-at, ami a németek legkisebb közepes hk-ja, aztán elhúztam aludni, még egy métert sem próbáltam ki, az majd ma sorra kerül. De ha ezzel is így járok, hogy most már Tigrisekkel meg 100mm-es ágyús szörnyekkel rak szembe, akkor tuti megy az uninstall.

Másik kérdésem, hogy meddig tart a béta idõszak Európa ezen felén, amíg van ingyen aranyesõ?

LSSAHPAUL
Az sg-és fórumok általában mindig olyan "füstös kocsma" jellegüek, szal itt mindenki kisírhatja magát, és szükség is van erre hogy elmond valakinek azt ami felbasz, vagy ha valami nagy dolgot tettél, vagy láttál bla bla.
Vannak páran mint pl Jeff és Cifu akik elfelejtik ezt, és komolyabb témákat várnának, de nem az õ hibájuk, mert nincs hova menjenek ahol "komolyan" lehetne beszélni a játékról, pl hogy lesz a klánharc, (ugye úgynéz ki hogy pár magyar klán egyesülni fog hogy elérjék a 100 fõs létszámot) ki kívánna valamilyen pozíciót betölteni, milyen pozicióra kéne ember, milyen weboldal kellene, stb szal sok kérdés van amit tudjuk hogy választ vár, és nincs hol ezeket kitárgyalni, itt nem lehet sõt nem is szabad mert azért oks hogy magyar fórum de ha valakinek sérelme lesz nincs kizárva hogy majd adatokat ad ki csak bosszúból (lásd travian).
Szal mindenképpen kellene egy fórum ahol ezeket kilehetne tárgyalni.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

OFF

Gondolom a Tigris célkeresztjére gondoltál, amit akkor látott a lövész ha belenézett. Hát az tényleg f*sza. Én is ezt és az orosz/amerikai változatokat hiányolom és persze az ehhez tartozó célzást. Amúgy a régi Panzer Elitben ilyen volt a német célkereszt, az usákoknál természetesen a sajátjuk volt. A németeknél szinte azonnal egyértelmû volt hogyan is kell célozni és mi a lényeg. Míg az amerikainál jó 10 percig nézegettem hogy most mi is van, mert elég kuszán néz ki. Nagyon megdobta a játék hangulatát a különbözõ célzás.
Mentem két pályát németekkel, aztán az orosszal párat.
Végül orosznál maradtam. Chaten a T54et ajánlották hogy arra érdemes fejleszteni kezdõként.(USSR kezdõ, USA közép, GER haladó)

én ezt értem, de ez itt egy topik, esetenként vitafórum, nem magyar óra, líra: a balladai homály bemutatása :-)

Némi tipródás után, két jószándékú érv jut csak eszembe

azért nem osztod meg velünk a véleményed, mert:

neked valamilyen kellemetlenséged származhat abból
az imidzsed része a titokzatosság

Üdv az Uraknak!
Kb 1 hónapja nem játszottam a játékkal,tegnap mentem pár kört.
Valamit tényleg beleturkálhattak szerintem is.Iszonyú sok lepattanó,és célt vesztett lövés.Nem emlékszem,h ennyire gáz lett vna.

bolsevikot pusztít a fekete halál...

SU-85-öm van perpill csak, de KV 107-essel felér egy TD-vel😄

maniac78
Keresnék platoonba egy TD beállítottságú emberkét. Javarészt de. játszom. Lehetõleg ne PzJager I-el.

Jeffjohnson
Akik ismernek tudják ,hogy mirõl beszélek de egyébként továbbra is tartom azt ,hogy TS en szívesen beszélek bárkivel a véleményérõl.

hát, itt szeretünk páran képbe kerülni az adott technikák tulajdonségaival, hova tovább, még olyanok is vannak páran, akik elkezdik test battle-ban tesztelni a kütyüket, és ha jön egy újonc aki kérdez, hogy melyik a jobb, akkor az összegyûjtött információk és tapasztalatok fényében (az adott patchet figyelembevéve) egyértelmûen meg tudjuk mondani, hogy ez azért mert, az mag amazért meg.

Természesen nem kizárt, hogy meghamisítjuk a teszt eredményeket, hova tovább fegyvert fogtunk néhány dev fejéhez, hogy hivatalos fórumra kiírják: bizonyos jármûvek szándékosan erõsebbek mint a tier társai

Az, hogy ezen adatokra nem mindenki tud kúltúráltan reagálni (pl én) az egy dolog, na de ez semmit nem változtat azok tényszerûségén.

Egy kis retorika: a 23234-es postod maga a flém keltés, ráadásul a huncutabbik fajtából, mert tények nélküli általánosítás keretében vádolod meg az itt lebzselõ társaság egy részét

<#wave>