World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem megtörténhet, nem ez volt az elsõ eset😊 és gyakrabban van hogy nem én lövök ilyet😄

Mindenesetre kiváncsiságból feldoptam a developers cornerben, hogy sebezhet e - ammo rack kivételével - egy ágyú nagyobbat mint az elméleti maximuma (average damage + 20 vagy 25%).

Tehát ha mondjuk eltalálják a motort vagy az üzemanyag tartályt, az vajon járhat e plusz azonnali sebzéssel (leégés az más tészta).

<#duhos2><#nevetes1>

Akkor - AD1 - 😊

A menet végén történt csak õ volt!
- AD 1 -

Nemtom miért van mindenki úgy oda az egylövésekért - jó, nem kellemes érzés a f@sznak a rosszabbik oldalán lenni, de ide a rozsdás bökõt hogy mindenki volt már a másik oldalán is, amikor virult a feje hogy oneshottolt valami nagyot, elsõ lövésbõl felgyújtott egy Ferdinándot szembõl, esetleg egy IS7-et hátulról stb stb.

Sztem változatossá teszi az élményt, hogy néha vannak roppant meglepõ dolgok 😊

- AD 2 -

Amúgy meg, gyakrabban elõfordul mint el tudjuk képzelni, hogy az az egy lövés nem egy hanem minimum kettõ, egyszerre becsapódó skuló.
Aki TSel platoonozik, és ráadásul nagyjából még együtt is mozog a többiekkel naponta tapasztalhatja, hogy becéloz vmi nagyot (mondjuk egy 70+ %os Tier9est) rálõ és a cucc elfüstöl, jön a kill. Rá egy másodpercre hallja, hogy a csapattársa leszúrja 😊 kill stealért, mert õ is lõtt rá, el is találta (bemondta a parancsnok a szokásos dumát) de a kill nem az övé lett. Egyszere találták el, és a 2. becsapódás ölte meg.

Nekem ilyen 2-3 óra platoonozás közben simán elõfordul naponta többször, már egészen hozzászoktam 😊
És ez csak 3 ember akirõl tudom hogy lõtte, mig a csapat 14bõl áll.

Abban meg senki nem lehet tutibiztos hogy csak és kizárólag az a tank lõtt rá akit õ látott (mivel ugye ha az látta, akkor az összes másik csapattag is láthatta).

?

Szembõl?
<#nyes>

Megint köcsög voltam? 😄

Ammorack??? mert én direkt néztem, és nem😊

Amúgy meg semmit nem érsz vele, mert ez még nem jelenti azt hogy akkor 390m-en belül mindent látsz. Ugyanis az egyenlet másik oldala az, hogy a célpont mennyire látható, ami függ a célpont tipusától, a legénység camo képzettségétõl valamit attól hogy hol van.

Igy jó tudni hogy az adott tankkal ellátsz 390-ig, gyakorlatilag nincs jelentõsége, nnél valószinüleg jóval kevesebb lesz az a távolság.

jó érzés tudni, hogy akkor is van, aki ostorozza a népet, ha én túl elfoglat vagyok sûrûn lebzselni itt :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Van hiba bõven!
Én is fullos IS 4-el nyomtam, full HP-n egy másik IS 4 szembõl 1 lövéssel kilõtt!!!
Szerintetek?
mondjuk pont ilyen értékeknél nem kell számolni, de egyébként, ja :-)

390*0,8*1,25=390

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Megnézni sehol, kiszámolni általános iskolai, azt hiszem alsótagozat 😊

És pont 390 😊

azt, hogy pontosan mennyi a view range konkrét tanknál, hol lehet megnézni? vagy ki kell számolni?
mert ugye a garázsban kiírja, hogy 390 méter, de ha pl 80% a legénység és van egy +25%-os optika akkor mennyi?

ha meg már fikciók az ajándék tankokról meg a preorderrõl:

az igazán szép gesztus az lenne, hogy a preordertõl aktívált kütyük a hw után is érintetlenek maradnának (legénység + felszerelés)

ximix
Egy tier 8-al a falnak hátal álló játékos mennyire számít rutintalanak 3 támadót felváltva lõ mivel hp alapú a játék az igaz de ha ellövik az ágyúd,legénységed vagy a moduljaidat hiába 100% a hp-d.
Basszus egymás után háromszor berakott ENSK pályára. Igaz, hogy az egyik kedvencem, de azért ne már. :-)

na ja, a prémium tankok nagy elõnye, hogy az elsõ pillanattól termleik az xp-t is és ha megengedheti magának az ember, hogy t5+ tankoknál rögtön kimaxolja, vagy közel kimaxolja a tankját, akkor az rengeteg elõnnyel jár: nincs bénázás, gyorsabb játékmenet (magasabb átl. xp + több pénz), jobb statok.

Vannak ilyen hülye találatok, bár elég ritkák. Egyszer egy Marder2-vel belecsaptam az IS4be vagy 30-40%ot. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Majdnem ugyanez mondható el egy Matildáról, annyi hogy itt egy KV már elég.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ha mondjuk, veszek két jó prémium tankot T-14, M6A2E1 és mellé veszek aranyat is, akkor szerintem nagyon gyorsan ki lehet velük fejleszteni a Tier 5-6 osztályú tankokat.
Utána meg már sokkal jobbak a tech. fában található tankok.
Valaki elmondhatná hogy egy IS-4 hogy lõ 870-et egy lövésbõl??? erre kurva kiváncsi lennék? természetesen ammorack nélkül😊

2 percel a kezdés után 4 killje van és vezetnek 10:1-re.. de minden rendben😛

A VAlentinnél különösebb változást nem érzek, még mindig legyorsul egy heccer és még mindig csak egy tierrel nagyobbak tudnak kinyírni. Ez ilyen volt. 😄

na ja, ezért lesz nekem egy szem, nem német jármûvem, az pedig a KV.
Igazad van, itt a legnagyobb a tieren belüli aránytalanság. Összesen egy hátránya van: 200K xp kell, hogy elit legyen, addig "csak" a pénzt fossa, átlag játékosnak kell vagy egy hét, amíg az xp-t is kilehet belõle lapátolni.

Amúgy a legutolsó patchben hozzányúltak a valentinehoz. Gondolom elõnyére változott némiképp, próbálta azóta vki?

- Rebalanced premium vehicles: Valentine and Matilda.
- Adjusted match-making parameters for Valentine and Matilda.

Igen.

Mármint mikor eladod 200 ezret kapsz érte?

Én a legtöbb prém. tankban meg tudtam találni a szépséget, szerintem a tempó ellenére is használható némelyik. A hotchkiss meg egy szörnyeteg, szembõl nem tudják átlóni egymást....

A Valentine 200 000 credit.
Egyébként a prémium tankok közül az egyik legjobb a RamII!!!
Nekem az IS4 jobban bejön, mert arról nemcsak szembõl pattognak a lövedékek hanem az oldaláról is - ami a VK45-rõl nem mondható el. Neki ugyanis az oldala könnyen átüthetõ, ráadásul jó nagy is, még elvéteni is nehéz.

erdos
Nem fogod megbánni. Az elején nagyon de nagyon suta lesz de kifejlesztve a 12,8-as löveggel több mint baráti, bárminek beköszönhetsz akinek csak akarsz :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

😊) szokásos Német Dragster😄 valszeg az lesz az abból megvan 60k xp.

erdos
VK. Nekem nagyon bejött, szerettem. Az ágyúja jó, életereje megint csak és jól pattog róla minden. Cserébe elég lassúcska de ha belendül megy vagy 30-cal 😛

Akkor ne pazarold😊 de más azért megteheti...

Olyan szempontból ezt soha nem értettem, hogyha én azt a pénzt megkeresem fél óra alatt + utálom az adott tankot😊 és kéne vele 5-10 órát játszanom hogy átlépjem. Akkor számomra egyszerûbb és könnyebb átugrani...

Arany nem fog ingyen potyogni, erre én biztos nem fogom elpazarolni, egy aranyért 25 xp, elmennek a sunyiba...

Így van, plusz konvertálható XP se kutya😊

Utolsó nekifutásra mit javasoltok? T9-ben IS4/VK/T34 a T34-hez nem sok kedvem van😄

Közben kitaláltam az extra hard fokozatot magamnak😄 Német oldal adott had szopjak😊 de nem fogok tankot eladni😊

Ha csak pár kört megy vele az ember egy hónapon át, akkor is jóval több credit bejön belõle, mint az ára. Akkor mi éri meg? Eladni, vagy egy hónapon át, mondjuk napi pár kört menni vele?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

erdos
Hát nem tudom, ha grindelsz akkor az adott tankkal pénzt és xp-t is kapsz amit arany nélkül tudsz felhasználni, szerintem ez a jobb megoldás, a prémium tank nem egy nagy történet.

Egy Valentine? Páncélzata kiemelkedõ, fõleg light tankokhoz képest, de gyalog is gyorsabb lennék nála és fegyverzete is pocsék abban a tierben.

Egy fenét. A prémium tank creditet gyûjteni jó, jó kis pénz szerzõ tank. Ostobaság eladni, fõleg ha ingyen kapsz egy prémium tankot.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Jaja, egyetértek. 100k XP mondjuk picit sok, de egy havi ingyen premium sztem már megtenné, vagy annak megfelelõ arany kezdõtõkének. Premium tank is csak arra lesz jó, hogy eladja az ember és lesz egy kis plusz pénze belõle. Mondjuk nem tudom, hogy egy Valintine mennyit érhet, 40 ezret?

A rutinost arra értettem, hogy jól védte magát, seggét és a bal oldalát egy háznak nyomta, kb. 30 méterrõl lõttük szembõl és a jobb oldalát és helyezkedés közben néha takartuk egymást. Az már szerintem is faszság, hogy felváltva ide-oda lõtt, de a T-43-ra addig nem lõtt, amíg minket ki nem végzett.

Tuvok
<#csodalk>

Ulvar
egyetértek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

erdos

Na és itt amirõl beszéltem. A saját tierjében a KV nagyobb op mint a t54. Imádnivaló, kezdõ heavysnek csak ezzel érdemes gyakorolni :-)

erdos

Hetzer powaa :-)
Basszus, hihetetlen ez a kis jószág, lapul mint a nyúlszar a bokorban de olyanokat harap a 10,5-össel hogy nem szabad alábecsülni :-)