World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát ha mondjuk eltalálják a motort vagy az üzemanyag tartályt, az vajon járhat e plusz azonnali sebzéssel (leégés az más tészta).
Nemtom miért van mindenki úgy oda az egylövésekért - jó, nem kellemes érzés a f@sznak a rosszabbik oldalán lenni, de ide a rozsdás bökõt hogy mindenki volt már a másik oldalán is, amikor virult a feje hogy oneshottolt valami nagyot, elsõ lövésbõl felgyújtott egy Ferdinándot szembõl, esetleg egy IS7-et hátulról stb stb.
Sztem változatossá teszi az élményt, hogy néha vannak roppant meglepõ dolgok 😊
- AD 2 -
Amúgy meg, gyakrabban elõfordul mint el tudjuk képzelni, hogy az az egy lövés nem egy hanem minimum kettõ, egyszerre becsapódó skuló.
Aki TSel platoonozik, és ráadásul nagyjából még együtt is mozog a többiekkel naponta tapasztalhatja, hogy becéloz vmi nagyot (mondjuk egy 70+ %os Tier9est) rálõ és a cucc elfüstöl, jön a kill. Rá egy másodpercre hallja, hogy a csapattársa leszúrja 😊 kill stealért, mert õ is lõtt rá, el is találta (bemondta a parancsnok a szokásos dumát) de a kill nem az övé lett. Egyszere találták el, és a 2. becsapódás ölte meg.
Nekem ilyen 2-3 óra platoonozás közben simán elõfordul naponta többször, már egészen hozzászoktam 😊
És ez csak 3 ember akirõl tudom hogy lõtte, mig a csapat 14bõl áll.
Abban meg senki nem lehet tutibiztos hogy csak és kizárólag az a tank lõtt rá akit õ látott (mivel ugye ha az látta, akkor az összes másik csapattag is láthatta).
Igy jó tudni hogy az adott tankkal ellátsz 390-ig, gyakorlatilag nincs jelentõsége, nnél valószinüleg jóval kevesebb lesz az a távolság.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én is fullos IS 4-el nyomtam, full HP-n egy másik IS 4 szembõl 1 lövéssel kilõtt!!!
Szerintetek?
390*0,8*1,25=390
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
És pont 390 😊
mert ugye a garázsban kiírja, hogy 390 méter, de ha pl 80% a legénység és van egy +25%-os optika akkor mennyi?
az igazán szép gesztus az lenne, hogy a preordertõl aktívált kütyük a hw után is érintetlenek maradnának (legénység + felszerelés)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Utána meg már sokkal jobbak a tech. fában található tankok.
2 percel a kezdés után 4 killje van és vezetnek 10:1-re.. de minden rendben😛
Igazad van, itt a legnagyobb a tieren belüli aránytalanság. Összesen egy hátránya van: 200K xp kell, hogy elit legyen, addig "csak" a pénzt fossa, átlag játékosnak kell vagy egy hét, amíg az xp-t is kilehet belõle lapátolni.
- Rebalanced premium vehicles: Valentine and Matilda.
- Adjusted match-making parameters for Valentine and Matilda.
Egyébként a prémium tankok közül az egyik legjobb a RamII!!!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Olyan szempontból ezt soha nem értettem, hogyha én azt a pénzt megkeresem fél óra alatt + utálom az adott tankot😊 és kéne vele 5-10 órát játszanom hogy átlépjem. Akkor számomra egyszerûbb és könnyebb átugrani...
Közben kitaláltam az extra hard fokozatot magamnak😄 Német oldal adott had szopjak😊 de nem fogok tankot eladni😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Na és itt amirõl beszéltem. A saját tierjében a KV nagyobb op mint a t54. Imádnivaló, kezdõ heavysnek csak ezzel érdemes gyakorolni :-)