World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
konkrétan 9x látom ma idáig legintkább TDvel és artyval persze
általában 2-3x szokott csak vagy 1xse
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Vállalom!
Tán még a törvény is bünteti 😊
Én és a T1 véglegesen házasságot kötöttünk. 😊
Ez az 1etelen tank amit érzek.Piszok gyorsan lehet lõdözni vele.Ezért is van nálam mindig 1 raklap HE lövedék.
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2011. április 2. 22:06:04
Jármû: T1 Heavy
Megkapta Tapasztalat: 1 860, kredit: 38 253
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Matrix has you...
The Matrix has you...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
dehogynem:
"nem is zavarja hogy elõtte én bontottam ki a konzervet és belém lõtt oldalról, a lövés meg kinyírta a commanderem"
borzasztó szar statokat produkáltam vele, a mezõnyben minden átlövi, a leo is veszélyt jelent rá, viszont, ha már kitanultad tigrincsben az L71-et, akkor már könnyen elsajátítod a menetbõl lövöldözést, pláne, ha rárakod a stabilizátort. Vagy óvatosan kicsit lemaradva sniperkedsz, az elsõ verzió lényegesen élvezetesebb, cserébe a túlélési esély igen csekély :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Engem is szokott zavarni ha ellopják a killemet, de inkább holtan lássam a dögöt, mint hogy még egyet belém lõjön esetleg. Ha viszont igy "leugatnának" vagy valami..hát nemtom, ha ideges lennék visszapofáznék, hogy mit pattog, de amúgy leszarnám, úgysem látom többet vagy nem fogok rá emlékezni legközelebb. alapjában véve csapatjáték, csak ezt sokan és sokszor elfelejtik. egy közös cél van, hogy azt hogy érjük el, ki hány killel, szerintem tökmindegy.
The Matrix has you...
Ma is volt amúgy egy pofátlan esetem. 100%-ról lelõttem egy KV-t két lövésbõl 20%-ra, majd jött egy Stug és belelõtt egyet, 1%-on megállt a KV HP-ja, a végsõ lövést én vittem be neki, erre írja a pasas, hogy szemét kill stealer vagyok, nem is zavarja hogy elõtte én bontottam ki a konzervet és belém lõtt oldalról, a lövés meg kinyírta a commanderem, viszont kb csak 30HP-t vett le, de akkor is marha bosszantó.
A fõoldal még mindig mûködik 😉
WoT: Nishizumi77
Viszont a fooldalon van WoP, ami viszont Wings of Prey 😊
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
meg ahol nem kell <#nevetes1>#nevetes1>