World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát majd meglátjuk erre kíváncsi leszek.
Nem hiszem, hogy gondot fognak belõle csinálni, raknak rá egy 20mm-est, mint a PzII-re és kész. Amúgy szerintem is totál felesleges ide a PzI.

Hja. Én ma legtöbbet Sand Rivert kapok, utálom nagyon azt a pályát.

hát azzal sokra megyünk <#mf1>
I.C.ram
Lehet arra gondoltak, hogy mikor lesz gyalogság is, azzal majd jól lehet írtani a gyalogokat.
Azt már megszoktam, hogy a balancer KT-ket meg T32-ket tekint a t54-el egyenrangú ellenfeleknek.

De hogy mostmár az IS is annyira jó, hogy egy T-54el kelljen egyensúlyozni a túloldalon...

I.C.ram
Dejó lenne, ha ki lehetne választani, hogy melyik pályákon akarsz játszani. tököm ki van már a sok Komarin, Campinovka szartól.
Hét de azokon mindegyiken ott a történelemhû fegyver a 75 milis meg a 88-as legfeljebb lecseréled egy 105-ösre ami már ugye fantázia szülemény. De a Pz I-es történelemhû fegyverzete a két MG13 géppuska azzal meg nemtom hogy fog bármit is kilõni...
A PzIV-en sem volt soha 105mm-es löveg, de még a Királytigrisen sem :-)

Annyi free XP-m nincs, 35 ezer vagy mennyi kéne ahhoz, 6K-ból vettem meg, elsõ csatámat le is nyomtam vele, volt már két sebzésem, lol. :-D

PZ I??? Nem azért de annak nem csak két géppuskája volt? <#fejvakaras>
Szerintem német tüzérségi ágat nem érdemes elkezdeni bisonnál vagy wespenél sokkal egyszerûbb ha kifejleszted a humit pz4bõl.

WoT: Nishizumi77

Köszi, ezt nem tudtam.

Pantherral viszont most este nagyon szopok. A Win-Defeat arány tegnap este mikor itt hagytam 10-4 volt, most épp 12-19...

Sztem most jött el a pillanat, hogy pihentetem a medezést és megveszem életem elsõ SPG-jét, egy Wespe-t néztem ki magamnak.

E széria Tigrisbõl fejlesztését törölték, E-50 T9es medium lesz a másik kettõt hogy hova kötik még nem mondták de szerintem Királytigrisbõl lesz E-75 és E-100.

Melyik évben? :-)

szabii98
ha jól tudom, az E széria május-június környékén kerül a játékba 😊

I met God. She's black

Biztos nem. Ez azért elég sok új jármû.

I.C.ram
ezek a tankok már rögtön benne is lesznek a véglegesben?
Egyébként ezen a képen van egy érdekes példány:
NbFz

Vajon hányas Tierbe fog kerülni?

A Leichttraktorból.
Amúgy meg:

Ha sikerül mögé kerülnöd, akkor lõheted AP-val is és már 10-12%-kal fog csökkenni a HP-ja. 😊

Ne 1v1be képzeld el úgy persze, hogy nincs esély. Elég sokszor van az, hogy csiki-csukival lövöldözöm õket míg õk másokra figyelnek és 4-5%okat leveszek belõlük szépen.

noname23
hát ja napi díjjal csak 10 napot tudnál játszani 2500aranyért

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Had kérdezzem már meg h az E-széria az a Tigrisbõl fog kiindulni?
noname23
kb mennyire pl: IS7 20-22 lövés csupán és addig õ meg csak malmozik de végül is papíron megvan kb: 2és fél perc alatt<#nevetes1>

jah, várjál, tényleg, nem számoltam azzal, hogy úgy olcsóbb 😊 nem minden nap vagyok otthon, így 250 aranyat használok mindig. végülis a 2500-assal jobban kijövök, igazad van. jah igen, azt rendeltem, a heavy csomagot.

The Matrix has you...

noname23
pre-order-bõl melyiket vetted meg?

a legdrágább 75EUR = 19,894 HUF az 10 hónap mert a havi díj 2500arany

Ha meg nem viszi ott a HE amit az IS-4,7 páros szeret, jól viszi a hpjukat.

Még a T23 elõnyei mellé odasorolnám azt is, hogy remekül képes kihasználni a terep adottságait. Valamint a kevés penetráció sem életveszély, legtöbbször úgyis oldalról fogod lövöldözni az ellent. 😊

igen, amit írtam, hogy 200 forint naponta az "csak" 100 napra érvényes, ha ugye nem veszel semmit, csak premiumot és marad a 250 arany/nap. ha már free xp-t konvertálsz, akkor csökken a napok száma, de még így is jócskán 75000 felett van az éves költsége, már ha Én most jól számoltam. ez meg tényleg sok már, ennyit nem ér. most az ajándék tank és az olcsóbb arany/ft miatt érdemes volt elõfizetni - már ha valaki ennyire szenvedélyes, mint Én 😊.

The Matrix has you...

noname23
igen kb ennyire lesz lassú
majd fél év után össze kaparsz vmi normál tankot és úgy fogsz kinézni mint vmi zsíros arcbõrû áporodott kocka a sok játéktól

noname23
de még prémiummal is le kell játszani az egészséges 100-180 kört tankonként
nem úgy mint most a sok kis gypés többszörös szorzós napokon gyûjtötte be a jó tankokat meg ugye bár mindent aranykanállal a szájukba kapnak
prémium meg nem ingyen van azért majd látni fogod hogy megcsappannak a számok hw-után
az évi kb 25.000Ft-os díj meg azért nem olcsó
+ráadás ha már vki belekezd nem fogja hagyni a jó tankjait elveszni mert a top tankokat prémium nélkül nem lehet finanszírozni
és ez szül még 1 évet kb +10-25e Ft ami meg már megközelítheti összesen az 50rugót ami kicsit sok 1 játékért szerintem

Most hogy kipróbáltam mind a 3 ország T8 medét ( T9bõl már csak a pershing kéne de az már úgyse lesz meg ) összeállt egy személyes sorrend:
panther>T23>T-44
panther 1. helyen van mert a legszebb 😄 és neki van a legjobb ágyúja ami halál pontos és nem utolsó sorban nagy az átütõ ereje, és sok a Hpja.

T23: Nagyon gyors mozgékony és kevés a modul sérülése bár a gunnert gyakran szedik ki, viszont keveset üt át az ágyúja de ez sebzi a legtöbbet a 3 közül ( 88,90,100 ) és tölt be leghamarabb, átlagos pontossággal.

T-44: gyors nagyon jól tud forogni jó a páncélja másik 2 medhez képest kevés a hp és idegesítõ az ágyúja, nagyon pontatlan lassan céloz rá, betöltési sebesség is lassú. Fõ gyengesége az ammo rack ami miatt életveszélyes vele menni ha nincs wet ammo rack ami sokat segít, elég kellemetlen érzés mikor oldalba lõ egy 88 L/56 ( azért ezt írtam mert ezzel 2x is lõttek ki 100%ról ) és 100%ról szétszakadok.

Panther rulzz, csak nagyon szar pénzkeresõ és drága a javítása.

50k free xpbõl ( by kv3001(p)) kifejlesztettem a T23at hogy még kipróbálhassam hw elõtt. Nekem nagyon tetszik megvétel után 4 gyõztes csatám volt vele egymás után. És ennek legalább nem robban fel az ammo rackje egy pöcköléstõl viszont a fegyvere sajnos nem üt túl nagyot de nagyon mozgékony ami egy mednél nagyon fontos. De még mindíg a panther a kedvenc medem 😛

erre mondtam, hogy lassabb a fejlõdés, de azért a napi 200 (vagyis annál kevesebb) forintért megéri elõfizetni.

The Matrix has you...

Mostanában prém. nélkül játszok, az XP mennyiség bõven elfogadható prém. nélkül is. A pénzbõl viszont már inkább hiányzik a +50%.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

csak ki ne találjál, hogy td-vel meg artyval fognak játszani mert láthatatlan vagy sok pénzt hoz, mert akkor lesz 2 hvy 2 med 5 arty 6 td/ csata :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

mitõl fog megváltozni a játék képe a hw-tõl? premium nélkül is el lehet lenni a játékkal, csak lassabb a fejlõdés nem? a hülyék tömege meg fog maradni így is, sõt szerintem õk is fognak pénzt kiadni rá, sajnos a mai világ így mûködik...

The Matrix has you...

Ne is mond, ma eddig három csatát nyomtam, sztem többet nem is fogok ma, kiakadtam a sok campertõl, a három csatából kettõ draw lett, Malinovka meg Komarin, ezt a két pályát jelentõsen át kéne dolgozni. Malinovka közepére jöhetne egy nagy hegy, mint amilyen Pagorkinál van, csak durvább emelkedõvel és sokkal kevesebb sniperes pozícióval.

noname23
de várom már a hw-t ez a sok k***** hétvégi f*** kiakaszt
látják hogy baj van szólunk is hogy a jobb szárny mindgyárt elesik ha nem jönnek segíteni erre a sok retardált a bázisról elkezd menekülni a másik irányba <#falbav>

már megin sikerült kikapni 5:15-re, kampinyovkán t9 csatában, úgy, hogy végig spottoltam mindenkit E8-ból leóval, az aki úgy sem tud nyerni, hogy nincsen fog of war, az menjen inkább passziánszozni :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kint van a 19. hírlevél, de minek?

ahogy néztem az össz változás, hogy belerakták a ciril betüs Löwe képeket, illetve kivették a 0,64 patch leírásból a német pajzs javítást :-(

Az tényleg gáz, de a SU-152 a maga alap ágyújával, HE-vel nagyot szólt, csak adni kell neki egy kis idõt. Nekem nagyon bejött. Sebez vagy 7-900 körül, már nem emlékszem..

a.carkey
Igazából T34, IS3, T-43, SU-152 egy köpésre, tehát valószínûleg mindent ki tudnék próbálni. (Ha nem, hát nem.)

Egyébként a SU-100-as 122-es utólsó ágyúja, ami a KV-1Sen is volt, csak a SU-100nál picit gyorsabban tölt, na az elvette a kedvem a ruszki TDktõl. Annál szarabb ágyúm tényleg csak a KV-1Sen volt ... 😞 1xûen hányok tõle ... 😞 Tudom, hogy lesz ez jobb, de azért mégis dühítõ.

A medve nem játék.

maniac78
Srácok hogy lehet hangot csiholni a játékba, hogy ne kelljen külsõ progit használni ha beszélni akarunk egymással?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

motivációnak jó, rögtön megnézném az IS7-et, de az igazán ütõs az lenne, ha patch is lenne elõtte így meglehetne nézni, hogy tényleg javítják-e a német tankokat + a t8 artykat (bár ez utóbbi miatt lehet csökkenne az elõfizetõk száma) :-)

a.carkey
Amikor kijöttek a megjelenési dátummal valahol pedzegették, hogy még 1x lesz 5xös xp. Ha jól emlékszem a megjelenés elõtti (péntek?-)szombat-vasárnapot írták (meg gondolom hétfõ). Kedd hétkor wipe, utána live. Szerintetek betartják?

A medve nem játék.

Ha ennyire nem szereted az artyt,akkor neked ennyivel nagyobb öröm, ha kilövöd õket nem? Akkor hol itt a hiba? Inkább örülj, hogy elõnyben vagy azokkal szemben, akiknek ez nem akkora öröm.<#crazya>
Álj rá az ellen arty vadászatra eléggé izgalmas. 😊))