World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Több mint 1 éve eladtam a régi accom és más játékok után néztem, de most kicsit megjött a kedvem újra játszani és csináltam egy új accountot. A mostani akcióban vettem is egy prém tankot, a Super Pershinget. Minden hibája ellenére én nagyon szerettem vele játszani és jó statom is volt vele. Szeretnék még egy prém tankot venni mellé, amíg tart ez a 15%-os akció. Az előző accomon még egy T34 és egy IS6 volt az SP mellett. Történt-e valami nerf buff prém tankok terén illetve jött-e be valami jobb választás pénz farmolásra? Láttam, hogy jött pár nem tier limites T8-as prém tank is a boltba. Kérlek adjatok tanácsot mi legyen a másik prém tank az SP mellé.
Köszi!
Én tegnap 4 órát nyomtam este, mikor a család aludt.
Oroszokkal mentem, KV1 és Rudy a fragért, Object 263 és T62A a sebzésért.
4 óra alatt meglett 101 kill és 103 000 sebzés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.09.18. 16:42:21
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Persze a WG is erre számít. Esetleg nem lesz meg neki pár nemzet, de mindegy is a wg szempontjából, a bevétel már megvan, maximum kap valamennyi aranyat a játékos még pluszban.
Ha 1-2 token megy veszendőbe ilyen módon, akkor még mindig megérheti.
Igaz a tomatok nem érzékelik mire költik a pénzt.

Aki megcsinálja az meg tényleg egész nap csak only WoT-ozik, ami elég beteg...
Kib.szott aljas frag lopások vannak. Ott van egy 2 lövéses ellenfél, belelő az egyikünkbe és amíg töltök, nézem, mi a phaszért nem lőnek ezek? Aztán rájöttem, hogy 2 lövés kell az ellennek, mire betöltöttem, meg visszahúzódott a fedezékbe. A retardáltak inkább hagyták visszamenni, mert ott taktikáztak, hogy ki fogja kilőni.
Tehát pont fele a kill, a kiosztott sebzéshez képest. A sebzéses tempót tartva (és persze ha minden nap ráérnék ennyire) akkor 24 nap alatt meg lehetne az összes nemzet, a killeket nézve dupla annyi, 48 nap (ami 10-zel több, mint a maraton ideje ugye). Szóval ki van ez találva, sőt, mivel alap fiókkal nyomom, nem elég hogy a tier10-tier8 csaták mínuszosak, hanem pl. a T34-gyel mentem egy egy lövéses kört (lassú voltam a csatához, és úgy, hogy meg se sérültem, csak egy sebző lövést adtam le), erre mínuszos lett (érted, egy prém tankkal, aminek se javítási költsége, se elfogyasztott fogyóeszköze nem volt <#confused>#confused>.
GG WG, asszem én hanyagolom ezt a maratont, ez megint csak arra megy, hogy a vegyünk tokeneket, esetleg még munka és család nélküli kockák esélyesek.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.09.18. 12:16:34
cyka blyat
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
nem jöttem még rá eddig hogy ha csinálok egy képet azt utána hogy tudom konkrétan a fórumra feltölteni anélkül hogy ne lenne vagy 20-szor 30-szor nagyobb a fájl mérete mint a maximális amit még fel enged tölteni. 😞
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.09.17. 23:59:56

angelus1991ster.blogspot.hu
Áhh majd talán a következő életemben. 😛

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amugy besz.rás milyen fraglopkodások vannak, sokan inkabb nem lőnek egy félig sebzett tankra Nehogy véletlen másé legyen az utolsó lövés. 😄
Szerencsére ha egyidőben rammolok és lövök akkor ezt is ki lehet játszani. Menni kell előre na, most ez a kifizetődő. 😊
TVP megéri az árát?
De csak zód és lózsaszin színekben<#hehe>#hehe>
Most néztem meg sírok<#nevetes1>#nevetes1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.09.17. 13:58:38
cyka blyat
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Mindenki bátrabban játszik most egy kicsit legalábbis nekem úgy tűnik. Ezt meg könnyen meg lehet lovagolni egy gyorsabb tankkaljó pozíciót találva. Cent AX kuldetésnél is ez volt. 😊
Pár napja lehetett menni jó pár élvezetes csatát velük, de most olyan rush van, hogy örülök ha 2-3 lövésre futja.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.17. 13:19:22
Te még úgymond örülhetsz, hogy legyalulás volt részetekről, és nem zsinórszopás minden szinten.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egyszerűen, nem volt időm lőni, mert a gyorsabb tankjaink legyalulták, a teljesen idióta ellenfelet.Csak mentem a nyomukban és tehetetlenül néztem, hogy szarrá lövik őket, míg én még a kanyar mögött vánszorogtam.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Én se látom, hogy kinél van a bomba vagy a javító a modok miatt, de nem is sokat érdekel. Ebben a módban egy a lényeg, hogy legalább 1x vigyük be a bombát vagy javítsuk meg a tank lánctalpát. Ennyi. Erre már jár a 750xp, akár ott is hagyhatod a tankot és elmész mondjuk inni egy pohár vizet vagy sört. Az összes többi görcsölés csak a 15e kredit miatt van meg a személyes tartalékot adó küldetés miatt.
Lazításnak jó ez a mód, de én már letettem az 1 skill soros cromwell legénységről. 270 ilyen csatát nem fogok tolni, inkább csinálom a t44 maratont.
És valoszinű sokan mások is igy vannak vele,azért rohangálnak sokan csak eszetlenül:-D
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.17. 00:18:14
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.17. 00:03:39
Bezzeg az orosz 122-esek meg lézerpointerként működnek legtöbbször....
Ez kellett mindenkinek....