418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #388268 Én azt érzem hogy túl nagy hisztit csináltok belőle.
Nekem is van pár T8 régi prém,de nem érzem hogy gondom lenne a defenderrel.Ésszel kell lőni nem auto aim-al. -
Kryon #388267 Ez nem vigasztal, amikor szembejön. Ekkora különbséget nem indokol a tierlimit. Érzem, hogy szarabb lett vele az átlagteljesítményem, mióta ellepték a csatákat a defenderek és a skorpiók. -
Kryon #388266 Egy átütés buff elég is lenne, adjanak nekik 220-225 mm-es AP-t, akkor rendben van. A 175 mm eddig is egy vicc volt, de azért taktikus játékkal még lehetett vele boldogulni. Most már egyre kevésbé. Vagy a másik lehetőség, hogy tegyék lehetővé a cseréjét régieknek újakra. -
Lokker #388265 is-6 tierlimites a defender meg nem.. -
Kryon #388264 Minek vegyek defendert, ha van már egy is6-om? Azt akarom, hogy az IS-6 érjen annyit csatában mint egy defender, mert árban is annyi volt. -
mondjuk az m12 nekem folyamatosan kilő a körből...97%-os crew,szerintem a crusader SP pontosabb bár az előző csatában kétszer lőttem felé az álló Leonak fullra beszűkülve,azt hittem lebontom a csillárt
-
haflac #388262 Ha a régi prém tankjaid szarok,vegyél te is defendert.Még pár óráig kapható. -
robogo81 #388261 Nem hinném hogy bármit is csinálnának ezeken a tankokon,bár a Lövét,meg a Sperzsát buffolták.
Nem kellene sok,csak a 122mm átütését növelni kissé,csak annyira hogy ha más nem a goldja szemből eséllyel beüsse szemből ezeket a szörnyeket,meg a ST-I E75 Párost is. -
Lokker #388260 Löwe kapott buffot és érzésem szerint a régihez képest sokkal játszhatóbb lett. Bár szerintem még elbírna egy kicsit a gyorsulás terén.. -
Kryon #388259 Erről van szó. Azzal, hogy beraktak egy olyan prémtankot, ami ellen az én prémtankjaim használhatatlanok és így a velük való farmolás kevésbé hatékony, mióta hemzsegnek a defenderek, anyagilag érzem magam megkárosítva és átverve, miután a "prémiumoknak gyengébbnek kell lenniük a normál tankoknál, mert bla bla bla" szöveg után most elkezdték kiszórni az ilyen Defender féle túlhúzott gépeket.
Erről kéne petíció. Buffolják a régi prémeket is az újak szintjére. -
robogo81 #388258 Vagy eltalálják a tetőn a 2 kicsi gyenge pontot,azzal a célzással meg pontossággal,vagy nem,akkor meg előveszik a goldot,jah bocs még 220 sincs a penje. -
Kryon #388257 Értem én, hogy mi benne a logika, de ha már ez az új irány, akkor illene nekik a régi prémeket is buffolni, mert aki bevásárolt belőlük, az most joggal ideges. Mondjuk nagy öröm IS-6-al vagy 112-vel beleszaladni a Defenderbe, elhiheted. Gyakorlatilag esélyem sincs, pedig ugyanannyit fizettem értük. -
sempike #388256 A brit ágból a Crusader SP azért felér egy komolyabb kínzással és valami 100ezer körüli XP rémlik amit ki kell grindelni vele.
Én ott álltam meg a brit arty line-al. Az amcsi vonalnak viszont nincsenek nagyon szar artyjai t5-től felfelé. -
Kevesebb is elég, cromwel is gold is viszi, valaki e25 öt is írt... -
Faboo #388254 A skorpiót se hagyd ki. -
Faboo #388253 Akkor ha jól értem, akinek 226 a penje, az vagy beviszi, vagy nem? 50-50%. Egyetértek azzal, hogy saját szintjén elég erősre sikeredett a páncélja. Az cdc-vel oldalról is nehezen adja be, 212 pen ha jól emlékszem. -
asolyom #388252 Gondolom, hogy az emberek már nem vevők a ratyi prém tankokra. Több vonzerő kell a plusz legénységi xp-nél, és kredit szorzónál. A összes új tank (Liberté, Patriot, Defender) ebbe a vonalba illeszkedik. -
Plata #388251 Süketperzsa is átüti,pedig annak aztán szutyok szar ágyúja van,mittomén mennyi pennel.Igaz szerencse is kell hozzá.
-
Userx2 #388250 Ennyire nem erős, hogy nerfet sírjatok neki. Alja nincs 226, de még 220 sem, mert nem kell szemben állni vele. Próbálom beforgatni, de szétkapnak a 8-asok.
A nép nincs hozzá szokva a használható prém tankokhoz. Régen ontották a f*sokat. Gondolom annyira nem jött be nekik. -
Kryon #388249 "Pedig az egész tank csak egy picivel erősebb is-3"
Vagyis csak egy picivel erősebb az eddigi legerősebb t8 heavy-nél, de nem OP, dehogy...
Száradna el, aki így berakta a játékba. Szemből már csak HE-t lövök rá, mert AP többnyire csak mázlival üti be, vagy ha magasabban vagyok. Ha nem tudok az oldalába vagy a seggébe kerülni, akkor otthagyom, szenvedjen vele más. -
úú,az nekem még hátravan...sőt,a tigris p-re hajtok,de ha olyan ütemben fogok ragequitet nyomni mint az elmúlt 1 héten,sose lesz meg
-
VK 45.02 (P) Ausf. A 200 penes top löveggel, mondjuk nem is értem hogy bírtam kihúzni belőle a B-t... -
225 a Tigris2 és az IS3 is ap-val...ha megvan a top ágyú... -
yossarianHUN #388245 220 akkor, ha centire pontosan közvetlenül szemben, vele egy szintben állsz. Lássuk be, ilyen azért ritkán van. -
asolyom #388244 Akad néhány. T32, IS-6, KV-5, ez a két utóbbi golddal is csak alulról kaparássza a 220-at. -
AMX40 is OP tier2-esek ellen.
Azt mikor nerfelik???? -
te komolyan ekkora balfasz vagy? :D
tier8-ban minek nincs +220-as penje? -
bocs,hogy nem szaladtam körbe se az IS3-al,se a Tigris2-vel... 
persze tudom csak én vagyok olyan szerencsés hogy a 200-210 effektív páncélt nem viszi semmi,még a 225-ös KT sem,már hozzászoktam... -
asolyom #388240 Na de aki nem használ goldot? És még büszke is erre....
-
Aminek 226 felett van a penje az már be tudja vinni az alsó lemezt. -
Lokker #388238 E-25, KT, Löwe, E-50, IS-3, Caernarvon, Tiger(P). Ezekkel mind belőhető a hasa. -
110-et várom HD-re átdolgozva. Annak is ilyennek kéne majd lennie. -
Ez igazából egy IS-3, amivel lehet kreditet is farmolni. -
Ja meg végre egy olyan alpha sebzés, amivel nem 300-akat fog sebezni a 122-es löveg. -
Obj 252 = IS-3 + IS-6 + 110
-
asolyom #388233 Mert nem az elejét kell lőni. A KV-5-tel a kupoláját nem egyszer meglőttem. -
asolyom #388232 Egyetértek. Jó tank, de nem OP. Ha úgy is adja a helyzet, hogy el tudod dugni a hasát, a kupola akkor is belőhető, ha meg valami az oldalába kerül, akkor vége a mágikus páncélnak. Más kérdés, hogy én múltkor egy IS7-et ettem meg vele, igaz nem volt valami nagy májer a gyerek.
Más. Fiery Salienten encounter ütközet, és az északi körből indulva 20k csatás (46% WR-es) gyerek beáll a FV4202-vel foglalni, és csodálkozik, hogy lőnek rá a hegyről. És mi vagyunk a g**ik, akik nyomulnánk fel a hegyre, hogy nem rusholunk meghalni. Elkezdett ránk oldalról lőni, be is kékült. -
"kb minden"

ezt ugye te sem gondoltad komolyan?ha nincs top ágyú az is3-on még apcr-el sem baszom be sehol az elejét... -
Lokker #388230 Látom fogyi volt az ellenség. Duck hunt volt? -
ilovearty #388229 Ugye... Elő lehet ezt csalogatni belőled, csak kicsit fikázni kell hozzá