418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kotomicuki #388309 A "kényesen ügyelnek arra hogy ne legyen pay to win a játékuk" és az "itt akár 0 zsetonnal is egyforma esélyekkel indulsz csatába" részeken felröhögtem, mert ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom!
Az "extra juttatások" igen szűk körnek szólnak és mezei játékosként az egész életed a wot előtt kéme töltened, hogy azokból részesülj (jah, nem, most már olyan "akcióik" sincsenek...) - "0 zsetonnal" kicsit másként lejtenek a pályák és az esélyek...
A pénzemet nem adták vissza, mert akkor egy szót sem szólnék, hanem választhattam a uo hasznavehetetlen prémtankok (vagy félév prémium - ami bizony p2w a kreditért gold ammo-t (+ az ehhez "illő" játékmechanizmus) korában) között...
Tényleg, amikor végérvényesen rászabadították a népre a script-et és azt a nagy versenyen sem kapcsolták ki a marhái - talán az volt az utolsó T8-akkal megvívott(?) - , láttad a (profi) versenyzők arcát és az "eredményeiket"?
Na, azután indult meg tömegesen a nép a vártündér irányába - csak az a baj, hogy a kartell miatt ott is csak a p2w várt rájuk, amikor már sokan lettek (amíg beindult, addig a wot is tiszta/tisztább volt, ezt elismerem)! -
Egyrészt játszottam konzolossal is, másrészt veled ellentétben meg kb. nem írok faxságokat anélkül hogy ne néznék utána, harmadrészt a fentieknek semmi köze a stathoz. -
Ja most te lettél a középszintű játékosból az, aki mindent jobban tud? Gondolom életedben nem játszottál a konzolossal ezért nem tűnik fel neked. -
yossarianHUN #388306 Rohadjanak meg, hogy fejlesztik a grafikát, szemét állatok. Bezzeg ha az alfateszt idejéről maradt ocsmány kockakarton tankok közlekednének most is, biztos ötször ennyi játékos lenne, hisz a grafika senkinek nem szempont.
Az artyváltoztatásokat meg pont a játékosok szavazták meg ilyenre többszöri kipróbálás után, úgyhogy ezen az önkinyírós dumán is csak nevetni tudok. -
Sherman0070
Még egyéb marhaság valakitől?
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.05. 16:44:12 -
Konzololos WoT grafikája jön át PC-re. -
Most olvasom hogy a wg összebútorozott a Graphine nevű céggel hogy még jobb optimalizálcióval menjen a játék. Azaz minden konteo ellenére még gyorsabban fog betölteni és jobb fps-t fog produkálni.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.05. 16:37:14 -
Ha máshoz nem is, WoT-hoz elég lenne -
Plata #388301 Ez kb semmire sem elég már.
Lószar még tud rajta futni,de már az I5 4x3.4ghz proci is van amihez már kevés. -
Plata #388300 Aha ezen elfog futni a a super mario. 32 fps-el.
-
Ennyi volt?? 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Tessék itt az olcsó:
Intel Core 2 Duo E7600 @ 3.06 GHz
8GB DDR3
Biostar G41D3C Motherboard
GT 610 -
R3nton #388297 a 300 euro és a 100 dollár között azért van egy kis különbség -
"Jönnek az ilyen olyan fejlesztések, most az artyknál, hogy kevesebbet sebeznek viszont gyorsabban lőnek és pontosabbak lesznek meg nagyobb területen sebeznek és lebénítanak....
Ezzel fogja kinyírni magát a wg.... "
Orvos látott?
Egyébként ha eddig nem tűnt fel akkor elárulom hogy egész jól skálázható a grafika most is...
-
Akkor ez mi a tököm lenne? (bocsánat ez ~300 eur..)
Intel Pentium G3258 3.2GHz Dual Core Processor
8GB DDR3 1600MHz RAM
MSI 1150 Motherboard (H81 Chipset)
GTX 750 Ti -
ilovearty #388294 Az jó, mert kb annyi egy videókártya hozzá , amin elfutnak a legújabb játékok... -
Plata #388293 Te nem vagy ép.100 euróból olyan gépet ami bármit elbír?
Talán viszi majd a 20 évvel ezelőttit.
-
Na igen, az object u páncélzata az extrém szögek miatt működik, teljesen más mint mondjuk az e75 stb. ami szimplán vastagon páncélozott és kiszámíthatóan forgatható, az object u páncélzatának használatához sokkal több skill kell, nagyon sokat számit pl hogy ki milyen magasról-alulról lát rá a tankra, mennyit riszálja stb. szóval a páncélzat nagyon random pattint, ezért van hogy tier 7 belövi 1 perccel később tier 10 pattan... -
Ami nerfet kaptak nem sokat ért nekik. Amikor Grille 15-öt látok, akkor mindig 3000 felett sebeznek.
T110E5 talán már könnyebben belőhető de nem igazán tudom. -
Lokker #388290 Azok nem most kaptak valami nerfet? Jó a grille így is a legjobb td marad.. -
Akiknek szar a gépe eltakarodhatnak a picsába ;)
Manapság 100-200 euróból már olyan gépet raksz össze, ami a LEGÚJABB játékokat is képes vinni +30fps-el... -
Amúgy srácok, egyet nem értek.
Grille 15, T110E5 mekkora OP szar már, mégsem sír senki sem érte itt..
Tier9 felett nem szoktatok játszani? -
SzocsA #388287 Előbb-utóbb egyszer elfog. Nekiálltak fejleszteni, jobb grafika, kevesebb játékos gépén fog majd elfutni ez az izé. Azért játszanak ezzel sokan mert az új játékok nem mindenkinek futnak el. Kéne egy statisztikát készíteni, hogy aki ezzel játszik milyen gépekkel játszanak a játékosok, hány százalékuknak van régi gépe...
Jönnek az ilyen olyan fejlesztések, most az artyknál, hogy kevesebbet sebeznek viszont gyorsabban lőnek és pontosabbak lesznek meg nagyobb területen sebeznek és lebénítanak....
Ezzel fogja kinyírni magát a wg.... -
Ebben igazad van, kéne egy pen buff az IS-6nak ÉS ez a történelemhez is illeszkedne!
Valóságvan 500 méteren 220 körül mozgott az orosz 122-es D25T lövegek átütése. -
Pedig az csak sima átb@szás volt
annyi történt,hogy bekapcsolták a rekorddöntögető szkriptjüket
-
SzocsA #388284 A löwével 450 méteres a látótávom távcső van rajta.... Alapból 400 méterre lát el, 50 dob a távcső rajta, nem tudom pontosan....
Az IS6ra feltehetem a távcsőt? Neki 350 méter a látótávja......
Elvileg ez van fent:
Töltésgyorsító
mozgás közbeni Vertikális stabilizátor
Ventilátor
Elég pontatlan az ágyúja és sokáig kell vele célozni de van úgy hogy olyanokat bead mozgás kzben, hogy csak néz az ember, mikor megérem vele belőni a weakspootokat....
Meg mióta kijöttek azok az orosz tankok eléggé keveset is ad... pedig előtte egész jó köröket lehetett vele menni. -
R3nton #388283 Ma belőttem a UFP-jét STRV stock ágyújával. Igaz annak 288 az átlag penje
Himmelsdorfon lőttem a kanyarból fel a dombra. Alapból már szétcincáltam az oldalát, és a végső lövés az ufp-n ment be, mondjuk sztem jó volt a szög amúgy. 1 lövés se pattant le róla.
-
Plata #388282 Nekem is van süket perzsa,süket duma hogy nerfelve van.
Nekem semmi bajom nincs vele.na jó van,az hogy lassú és nem tud 80-al szaladni.
Csak nem síkhülye módra kéne játszani vele talán.
-
Vicces hogy állandóan visszatérő téma hogy a wg mit mennyire profitmaximalizál, holott kényesen ügyelnek arra hogy ne legyen pay to win a játékuk, a blitz az más tészta mivel az összes androidos játékban masszívan többet kell költeni a játékra hogy eredményes legyél, ezért ott pl. szarnak a balanszra, ha nem válik be valami vehetsz más járgányt és kész. Ezzel szemben itt akár 0 zsetonnal is egyforma eséllyekkel indulsz csatába, 6-7 év alatt rengeteg event volt az ingyen szerezhető prém járgányokra, esl, stb. keretén belül is szerezhetsz extra juttatásokat, mindig van akció és ki van nyalva a playerek segge, de ez valahogy mégsem elég, mert az az 1 db nyomorék prém SP (ami mellesleg a mai napig lazán farmol) aminek az árát akciósan kiköhögted (és a wg ráadásul vissza is vásárolta volna tőled) már olyan kicseszett sok anyagi áldozattal járt hogy itt fikázd hogy milyen rohadt anyagias szemléletű a wg és azon drukkolsz hogy beleálljanak a földbe. Ez sajnos nem több egy kicsinyes, szánalmas dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitásnál, aminek a játékhoz semmi köze.... -
Lokker #388280 Azok WG botok semmi több... megpróbálják mesterségesen életben tartani a játékot.
-
Kryon #388279 Nem azt írtam, hogy most halódik a játék, hanem azt, hogy ha a rövidtávú profitmaximalizálásra mennek rá, az azt jelentheti, hogy úgy látják, túljutott a játék a csúcson és hamarosan hanyatlani fog. -
yossarianHUN #388278 Imádom, hogy bármilyen témából két-három hsz alatt el tudtok jutni a prófétai következtetésre, hogy a játék a halálán van, és pillanatokon belül bedől. Ezt úgy átlag kéthavonta megjósolja itt valaki 7 éve. Egyébként asszem előző hónapban volt egy hír valamelyik Status Report vagy TAP blogon, hogy megdőlt az eddigi, összesen online játékosok száma rekord a WoT-ban, amivel anno beállították a Guinness-rekordot. De biztos halódik a játék :) -
Kryon #388276 P2W-el rövid távon sokat lehet keresni, de aztán lelépnek a játékosok. Tipikusan keletről behozott játékokban szokták bejátszani, hogy gennyesre keressék magukat, míg le nem cseng az érdeklődés, többek között épp emiatt az üzletstratégia miatt. Az hogy WG elindult ebbe az irányba, szerintem azt is jelentheti, hogy már ők sem látnak hosszútávon jövőt a játékukban, ezért megpróbálnak minél több pénzt kisajtolni belőle, még így a hátra lévő 1-2 jó éve alatt. Ha igazam van, akkor már nem éri meg sem a további pénzköltést sem a grind-ot. Játszunk amíg még van játékos, aztán ennyi volt. -
Kotomicuki #388275 Egyszer vettem prémium gépet a SP-t - természetesen: akciósan. Elvoltam vele, amíg nem nerf-elték szarrá (de inkább csak a találati arány script-jük tette túl OP-vá, hogy már közelről sem lehetett belőni a gyenge pontjait), ekkor - tudtommal egyedüliként - a wg felajánlotta, hogy gold-ért visszavásárolja az általuk hasznavehetetlenné tett gépet.
Én éltem a lehetőséggel és megfogadtam, hogy soha többet olyan "játékba" nem fektetek be, ami "kiegyensúlyozás", vagy bármi más, hazugság árán tönkreteheti a pénzem ellenértékét!
Amúgy igen, ha túlzásba viszik SerB-ék az átveréseket, akkor talán az a síkhülye tömeg is kihátrál a wot mögül, ami eddig eltartotta - így is évekkel tovább húzták, mint szabad lett volna! -
Kryon #388274 Hogy túl nagy hiszti-e, az majd kiderül, nem örülök a helyzetnek, az biztos. Rossz előérzetem is van, eddig az összes játék, amivel játszottam nem sokkal azután, hogy elindult p2w irányba durván bezuhant. Játékélményben és a játékosok számában egyaránt. Tenni sajnos nem tudok ellene, de a magam részéről úgy döntöttem kivárok. Új fejlesztésbe nem kezdek és új prémiumot nem veszek, míg ki nem derül, hogy időszakos botlás volt, vagy sem WG részéről ez az irány. Ha nem, akkor nagy jövője nincs ennek a játéknak, tapasztalatom alapján.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.03.05. 11:59:05 -
Kotomicuki #388273 Igen, jó kapitalista módjára, eladják ugyanazt még párszor...
"Megnyugodhatsz", ha még 2 évig húzza a wot, akkor a mostani, OP prém-gépek gazdái is uú fognak méltatlankodni, hogy anno ők nem ilyet vettek! -
Kryon #388272 Lehet, hogy vicces, de a régi prémeket megvásárlók szempontjából elég nagy szemétség amit csinálnak. -
Kotomicuki #388271 "...Buffolják a régi prémeket is az újak szintjére."
Már megkezdték: a prémium, T7-es Párduc a legutóbbi patch óta már megüti egy T6-os gép szintjét..., még egy kicsit hegesztenek rajta és valódi T7-es válik belőle! -
green64 #388270 Nekem is az összes sima tankomat buffolják mert nem azért fejlesztettem, vettem etc. hogy rosszabbak legyenek a prémeknél, miért csak téged kompenzáljanak, "ingyenélők" írjunk mi is peticiót!
-
robogo81 #388269 az átütés buff mellé még vagy 10-20 mm páncélt szemből,meg +200 hp,és akkor nem kellene tierlimit ha ezt kifogásolnák.