418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #390351 Celeb vagyok ? 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #390350 Replay? -
Plata #390349 Sigfried Line-on olyat láttam ami kicsit szólva durva volt,T49-el voltam Kv4 és köztem mindössze egy tank roncs volt,volt köztünk max 10 méter,a a Kv4 meg eltűnt.
-
azt hiszem,a legyél top3/top5-ben tízszer ÉS nyerj volt a misszió,de már nem emlékszem pontosan.az tuti,hogy irdatlan nagyot szoptam vele,leginkább a győzelmekkel,de én sem vagyok egy unikum
-
Plata #390347 Fv meg patriot tuti,strv nekem nem annyira jön be,szegény fury sajna t8-ba is bekerül és elég papír oda,STA-2 az meg elég vacak szerintem,olyan mint a wc papír,még a rigó pisi is átüti.
Mellé még lomha is.
-
Angelus1991ster #390346 ÖÖÖ nem. -
Szerintem jók. -
hekus2014 #390344 Sziasztok, most a garázsomban ezek a premium tankok vannak szerintetek jó vélttel volt:
M4A3E8 fury
FV4202
Strv m/42-57 Alt A.2
T26E5 Patriot
STA-2
-
Lol :DDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi a...? :D
szerencsés :D
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.15. 17:22:45 -
50? Ezért kéne használni az agyad...
1 óránál sosem kellett több a Pilótás küldikhez.
Fogd már rá a sok hülyére. "Sok hülye miatt van minden."... -
Abból a szögből az ott 260 max 280 effektív. Weak spotnak azért nem mondanám de közelről/mázlival belőhető -
Ez mi óta gyenge pont??
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mondjuk az is komolyhogy milyen zsigeri gyűlölet övezi még mindig ezt a tankot.Minden csatában minimum 1 lövés a csapattársaktól+az összes arty csak ezt lövi
-
Plata #390338 Én meg beteg lettem közben. 
És két napot ki is hagytam önszántamból.Sok volt a hülye. -
diegho™ #390337 Mivel volt lehetőség 2 nap kihagyására és ha jól emlékszem pont 2 olyan nap volt, amit nehezebb volt egyedül megcsinálni, simán belefért a napi 10 csatába a többi, sőt volt több olyan nap, amit 1 csatával meg lehetett oldani. -
ez a napi 10 jól beragadt nálad,mikor nekem 50-et kellett menni az egyik pilot küldiért a sok nyomorék miatt,az azért időben kicsit fájó... -
R3nton #390335 Nemhogy napi 10 napi 1 csatára nem volt időm akkor tájt. Amúgy a napi 10 még most is necces. Nem mindenki középiskolás, és szarik az iskolára. Meló, család mellett az ilyen jellegű küldik szinte lehetetlenek. Csoda, hogy a pilot meglett. -
diegho™ #390334 És tényleg. Ez megint olyan volt, hogy ha játszottál 10 kört naponta, akkor simán megcsináltad, de ugyanúgy nem került pénzbe, mint a T34, IS6, WZ111, T25Pilot és ugyanúgy lehet ingyen szórni a prémium lőszert.
Mellesleg a kolléga nem ott cseszte el, hogy rosszul nézett ki. Gold nélkül fele pattogott volna róla. Viszont, ha pattog róla az AP, akkor mi van? Változott volna valami? Olyan helyen állt, ahol nagy ritkán tudott weakspotot lőni, hiszen jobbára ufp-t és tornyokat látott csak. Ha top löveggel játszik, akkor ez egy lényegesen jobb pozíció lett volna, mert kevesebbszer kell kinézni, hogy sebezni is tudjon, valamint az átütése is nagyobb.
-
teszt szerveren minden adat ottvan mindenről -
wotinfo.hu mostanság alszik, vagy nemtudom
alig jönnek fordítások -
Plata #390331 Magyarul nincsen?
Nekem tök nyóc hogy hova kerül az xp,úgyis minden ág ki van fejlesztve.
Csak nincs megvéve.
Bakker ez a szöveg mekkora már.
Equal parts fun and hard to master, the T49 moves to Tier IX, receiving a larger HP pool, a boost in mobility and a better view range. Its massive 152mm gun-launcher is here to stay with no changes to its below average penetration with HEAT shells, notorious accuracy and rate of fire. So, where’s the fun? It’s in HE shells. Load it up, jump from bush to bush, check if you can get to the flanks and if yes, snipe from there, sending HE shells into enemy Grilles and Bat Chats.
A vége nagyon tetszik,mert tényleg ez benne a jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.15. 14:48:13 -
yossarianHUN #390330 Jó kérdés, a T8 alattiakról nem sokat tudni egyelőre. Nem hiszem, hogy nagyon megvágják, inkább a magasabb tierekre koncentrálnak. És ha mégis, még akkor is ott lesz a 2 tieres MM, hogy kárpótoljon érte. -
"we slightly reduced its AP shell penetration" -
T54E1-et élvezni fogod.
Gold nélkül egy okádék az a tank. Jót fog tenni az átlagsebzésednek.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.15. 14:42:15 -
Megamax #390327 Fene a T71 a kedvencem , mennyire fogják csokkenteni az áttutését? -
yossarianHUN #390326 Amcsi light tank változások részletezve
Fene bele, vissza kéne venni a Bulldogot. Úgyis átkerül rá a T49-en gyűjtött XP, és a T54E1 jobban is érdekel, mint a Sheridan. -
Jól leszűrted. Te szerinted mindent direkt csinálok. Nyomass már még valamit, hogy én mit csinálok direkt. -
Plata #390324 Ugyan ne idegelj már,minek a minimap?
Az csak a kezdőknek kell.
Ha veled van az erő nem kell se minimap se HUD.
-
Én gondolok csak 15-sec el előrre? Te voltál az, aki semmi mapfelmérés nélkül berohant egy bottom tier meccsben. Ha én csak 15sec-el gondolok előrre, akkor te nem is gondolkozol. -
Ezért nem kell egyedül menni, nézni kéne a minimapot amielőtt bemész ilyen helyekre. -
Megamax #390321 Igaz , megint én voltam a hulye. Befejeztem vele. -
yossarianHUN #390320 #390318
Szerintem nem érdemes etetned. Direkt csinálja. -
Megamax #390319 Inkább Spaced armort kérnék azzal sokkal hatásosabb lenne a Heat lovedékek felfogása. -
yossarianHUN #390318 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Teljesen egyértelmű, miről van szó. Rászólt múltkor a kollega, mikor itt rendezte a sokadik hisztijelenetet, aztán most a kóstolgatással próbál revansot venni. Nem egy bonyolult személyiség. -
Megamax #390317 Még mindig hulyeségeket beszélsz , hogyan baitelsz le valakit aki csak arra vár hogy lapos feluletet mutass ? Egyáltalánn mibol gondolod hogy van olyan hulye aza ellenfél hogy ellovi magát ha látja hogy nem ut be? Meg amugy is mindt modntad kevesebben voltunk ott várhattam volna ameddig akarok hogy elloje magát az egyik tank , de addig a tobbiek lerohannak. Csak mert annyi eszed van hogy csak 15sec nyi idore gondolkodj elore arrol én nem tehetek. -
Plata #390316 Ha egy rakás tank van szemben akkor te várhatsz arra hogy mind el lője magát. -
Plata #390315 Majd szerelünk a tornyodra valami hidraulikus emelőt. 
-
Bait-elésről látom nem hallottál. Megvárod, hogy lőjjenek és utána visszalősz? Húdenehéz.... -
Megamax #390313 Tudod mi a rohely még ha lehetséges is lenne akkoris szarrágoldozták volna t toronyfrontot. -
Plata #390312 Ha lőni akarsz emelővel fel emeled a tornyát szikla fölé és tüzelsz,majd vissza engeded a tornyot.