World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aránylag kis felületû páncéllemezek, szinte akárhol találod el, közelben van egy hegesztés, távmérõ, kupola, akármi. Ráadásul szemben az orosz tankokkal ott csücsül az egész miskulancia a test közepén, ergo a robbanás könnyen a test tetõpáncélja felé térítõdik el. Még szaros 8,8 cm-es HE-vel is stabilan sebzem ingame az E-75-öket 5 százalékokkal oldalról. Ráadásul szembõl is simán rá lehet lõni a torony tetejére.
Logika?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az E75-ön a nagy kaliberû He is maximum a jingle bells WOT verziójának eljátszására jó.
6.7ben kb csak megfelezte volna szembõl. Utoljára kb 1 éve lévõ verzióban lehetett 152 HEvel one shottolni KVt.
WoT: Nishizumi77
HP Elitebook 8530W + SSD . LG Optimus 7 WoT nick: Vojtech [HHR]
Megvettem a rövid 88- ast a JagdPz IV- esemre, elsõ csata Himmelsdorf én voltam a top tank, gondoltam nem lesz ezzel gond, csak leesik pár kill...
Különbözõ jármûvekre lõttem (KV, T- 34/86, Pz IV) és sorban egymás után csak csilingelõs 0- ás critikalokat értem el, sorban a hetedik után rage- quit- tel kiléptem, és most ott tartok, hogy komolyan elgondolkodtam, hogy uninstallálom ezt a szart. B*sszák meg a hülye random faktorukat, meg az 5x- ös szorzójukat!
- Maximum battle level for "Type 59" increased by 1;
- Maximum battle level for Tier 4 and Tier 5 SPGs decreased by 1;
Jó hírek 😊
HP Elitebook 8530W + SSD . LG Optimus 7 WoT nick: Vojtech [HHR]
És egy ilyen véletlenszám generáláson alapuló arcade játékban ez tökéletesen értelmetlen is.
Vajon ebbe a "TDs"-be a második amerikai td ág is beletartozik? Valaki rákérdezhetne. Elvileg készen vannak azok is. De ha jön a 2. td ág, akkor megtörténik a t30 helyettesítése, vagyis jön a t110. És megszerzem magamnak! Dráágasáág!😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Mégis, 300 méterrõl mi a f*szt lõjek?
Eddig olyan értelmes volt az AP/HE mechanika, nem panaszkodott rá senki, muszáj volt a WG-nek megjavítani.
Mi a pláne ezen a képen? Felcsúszott a testrõl a toronyra az egyik lövés, aztán lepattant onnan is.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
5 lövésbõl - melyet kizárólag az oldalukra adtam le - egy HE volt képes vmi sebzést bevinni, és így resetelni. Azért ez gáz.
Szar BDR G1B-t kihagyom tutira, akkora egy fostaliga, még a T1 HT is jobb nála.
Amúgy komolyan elgondolkoztam a napokban azon, hogy mégsem kellenek a francia heavyk, a t9-10-et úgy nerfelték, hogy az már sok sztem. Még megvárom a test3-at, állítólag lesz és az legutóbb is már a végleges beállításokat tartalmazta.
Ez egy ilyen általános szabály a gyenge pontokra. VK DB-vel E-75 motorházáról 5-7 százalékokat lõttem le, AP-nek extrém lenne a szög.
Eleve ilyeneket lõni hogy toronygyûrû, meg varratok... még közelrõl se próbálom eltalálni semmivel, nem hogy 100méterrõl...
Csak ezt derp ágyúval kicsit nehéz kivitelezni. Nincs meg a pontossága hozzá, hacsak bele nem mászol az arcába.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Vagy lehet HE volt az, csak lepattant mindíg. TEljesen használhatatlan lett amióta pattog ÉS alig sebez.
Ráadásul sokaknak még nagyon misztikus dolog t4 szinten a chat ablak meg a minimap és hiába írod be, h artyk lõjétek a hetziket, vagy, hogy csak az lõje a frontjukat akinek 100 feletti a penje, ez sokszor el sem jut a játékosokhoz, szóval ja hetzi az igazi mumus low tierben :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog