World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FCH kari
orosz ág érdekelne igazábol

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Nézz már rá az E-75 toronyra bazzeg.

Aránylag kis felületû páncéllemezek, szinte akárhol találod el, közelben van egy hegesztés, távmérõ, kupola, akármi. Ráadásul szemben az orosz tankokkal ott csücsül az egész miskulancia a test közepén, ergo a robbanás könnyen a test tetõpáncélja felé térítõdik el. Még szaros 8,8 cm-es HE-vel is stabilan sebzem ingame az E-75-öket 5 százalékokkal oldalról. Ráadásul szembõl is simán rá lehet lõni a torony tetejére.

Logika?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ki tart vissza? Ha nem élvezed a játékot, akkor nincs mirõl beszélni...

Igen. Szeretem azt az érvet, hogy "kipróbáltuk, a HE használható hogy ellövöd a motortér kilincsén az elzett záron a lyukat, mert ott jó eséllyel sebzi".

Az E75-ön a nagy kaliberû He is maximum a jingle bells WOT verziójának eljátszására jó.

KV 152esének elég jótékony hatásúan hatott az új HE rendszer, épp most oneshottoltam egy másik KVt 100%ról HEvel XD
6.7ben kb csak megfelezte volna szembõl. Utoljára kb 1 éve lévõ verzióban lehetett 152 HEvel one shottolni KVt.

WoT: Nishizumi77

A JPZIV tényleg egy fostaliga azzal az ágyúval. Én örülök, hogy sikerült átvészelnem.

HP Elitebook 8530W + SSD . LG Optimus 7 WoT nick: Vojtech [HHR]

Most lett elegem ebbõl a szarból!

Megvettem a rövid 88- ast a JagdPz IV- esemre, elsõ csata Himmelsdorf én voltam a top tank, gondoltam nem lesz ezzel gond, csak leesik pár kill...
Különbözõ jármûvekre lõttem (KV, T- 34/86, Pz IV) és sorban egymás után csak csilingelõs 0- ás critikalokat értem el, sorban a hetedik után rage- quit- tel kiléptem, és most ott tartok, hogy komolyan elgondolkodtam, hogy uninstallálom ezt a szart. B*sszák meg a hülye random faktorukat, meg az 5x- ös szorzójukat!
Értelme is van a kérdésnek? Ha eltalálod az egész tornyot, jó eséllyel sebezni fogja és kész.

The list of changes between test #1 and test #2 of update 7.1:

- Maximum battle level for "Type 59" increased by 1;
- Maximum battle level for Tier 4 and Tier 5 SPGs decreased by 1;

Jó hírek 😊

HP Elitebook 8530W + SSD . LG Optimus 7 WoT nick: Vojtech [HHR]

Laboratóriumi körülmények közt ugyi? Szépen beállva, nem mozogva, pixeleket ellõve.

Azt veszel fel, amit akarsz. Több tucat lövést adtunk le 105-ös HE-vel E-75-re. Meglepõen törékeny volt a IS-4-hez képest.

Elõbb volt egy csatám Murovankán IS-4-el, t9 heavykba csak öt 0 sebzéses criticalt lõttem, egy E-75-be hármat is, emiatt dögöltem meg. Még hogy nem nyúl bele a játék...

Ha felveszem videóra hogy nem, elhiszed hogy semmit nem ér a HE? 😊

Igen, láttam ezt. És kb 0 amibõl ezt érzékelni lehet a játékban.
És egy ilyen véletlenszám generáláson alapuló arcade játékban ez tökéletesen értelmetlen is.

ximix
Na már 20k free xpnél járok, és még 5 tank hátra van az 5x szorzásból 😄

Örülhetünk ha márciusban kapunk tesztszerveren belõlük.😊

Vajon ebbe a "TDs"-be a második amerikai td ág is beletartozik? Valaki rákérdezhetne. Elvileg készen vannak azok is. De ha jön a 2. td ág, akkor megtörténik a t30 helyettesítése, vagyis jön a t110. És megszerzem magamnak! Dráágasáág!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

E-75 tornyát akárhol eltalálod HE-vel, sebezni fogja.

noname23
Fórumon Overlord azt mondta megkapták a 16 armour groups + spaced armour-t E seria, KT, VK45P, Mouse is.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Nem nem, a T1 HT-nak még ott van az extra bugos oldalpáncélja is, ami simán képes benyelni 1800-as arty lövéseket is. Meg sokkal fürgébb is. Komolyan, ez a G1B még a KV-nál is lomhább, a páncélja meg rosszabb.

Jó, és beépített teleportot adsz? APval ugyanúgy nem történik semmi.
Mégis, 300 méterrõl mi a f*szt lõjek?

Eddig olyan értelmes volt az AP/HE mechanika, nem panaszkodott rá senki, muszáj volt a WG-nek megjavítani.

Mi a pláne ezen a képen? Felcsúszott a testrõl a toronyra az egyik lövés, aztán lepattant onnan is.

Ha simán a test oldalára lõsz, nem fog történni semmi.

nem baj. nem lesz JT. addig gyûlik az xp. így végre ráállhatok már az is3 ra. már csak 40k xp hiányzik az is 4hez. legfeljebb arra veszem meg a tornyot freebõl

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Jaja, épp így. Szerintem ha nem sürgõs nagyon a t9-es td, akkor várd meg a stug e100-at(legalább a tesztszerót)! A jt amúgy is harmatgyenge tank, egyetlen jó dolog van benne, az ágyú...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Igen ha kijönnek az új TDk akkor a ferdibõl kell kifejleszteni a jagdpanzer E-100at, nekem van JTm, most meg 62k xp a ferdinél.

Középtájra lõhetted, ha szétmegy a tornyán úgy, hogy a test tetõpáncélja felé terelõdik a robbanás, akkor még kisebb kalibernél is tud rajta 5 %-okat sebezni.

Én IS3-al próbáltam HE-t tegnap, hogy reseteljek vele egy cappelõ Maus, E100, E75 triót.

5 lövésbõl - melyet kizárólag az oldalukra adtam le - egy HE volt képes vmi sebzést bevinni, és így resetelni. Azért ez gáz.

Nem lenne rossz a BDR... mert a top ágyúja annyit tud mint a 88 L/56, 240sebzéssel, tehát T1 heavynél jobb LENNE ha nem akkora lenne az MM besorolása mint a KVnak.

Ha elég pontos az ágyú, akkor kisebb távolságból (mondjuk 150 alatt) el lehet dolgokat találni és sebezni is. Ez attól még mondjuk elég komoly nerf.

érdekes. ferdinándból. jagdpanzer E-100 következik. azt hogy oldják meg ha meg van a JagdTiger? újra veszel Ferdinandot?és kezdheted a Jagdpanzer E-100at? pedig jövõ hét végére már JagdTigert akartam.<#confused> freeböl az ágyut is rá tudnám tenni rögtön. a motorokkal sincs gond.az is meg van kt röl. E-50 en meg már az 1200es paci is<#eplus2>

Kisebb kalibernél is használható még valamennyire, csak elég random. Most lõttem ki 5%-ról egy masut pershával oldalról. Az elsõ lövés valahova nagyon betalálhatott mert 4%-ot vett le(nem láttam pontosan hova, mert egy bokor kitakart elõlem mindent), a következõ 3 HE lepattant meg eltünt a végtelenbe, de egy utolsó HE kinyírta.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

91k free xp. :-)

Szar BDR G1B-t kihagyom tutira, akkora egy fostaliga, még a T1 HT is jobb nála.
Amúgy komolyan elgondolkoztam a napokban azon, hogy mégsem kellenek a francia heavyk, a t9-10-et úgy nerfelték, hogy az már sok sztem. Még megvárom a test3-at, állítólag lesz és az legutóbb is már a végleges beállításokat tartalmazta.

Nemtom, nekem túl science fiction ilyen pontokat harci helyzetben ellõni. Ha ez kell a HE-hez, nekem ez továbbra is értelmetlen, Overlord szintû érvelés 😊

Nincs mindegyik derpnél AP.

Ez egy ilyen általános szabály a gyenge pontokra. VK DB-vel E-75 motorházáról 5-7 százalékokat lõttem le, AP-nek extrém lenne a szög.

A francia tech tree és tankjai (t8 kivételével, sztem bug) már kint vannak a wotdb-n, de még csak a test1 adataival.

Ha ezeket el tudom lõni, akkor APval ugyanott vagyok. Értelmetlen a HE.

Eleve ilyeneket lõni hogy toronygyûrû, meg varratok... még közelrõl se próbálom eltalálni semmivel, nem hogy 100méterrõl...

Használható, ha közelrõl eltalálod a toronygyûrû környékét, a motorházat, szembõl a torony széleit, kupolát, bárhol varratok mentén, ahol sok a hegesztés.

Csak ezt derp ágyúval kicsit nehéz kivitelezni. Nincs meg a pontossága hozzá, hacsak bele nem mászol az arcába.

nem

FCH kari
olyat nem tudsz ahol meglehet nézni uj tankok fejlesztéseket is??

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Egyáltalán a HE még használható a 10.5-esben?

Vagy lehet HE volt az, csak lepattant mindíg. TEljesen használhatatlan lett amióta pattog ÉS alig sebez.

Szerencsére egyik hetzi volt olyan noob hogy 105ös APval lõtt engem.

hetzer a t4 csaták réme, viszont bámulatos különbségek vannak ugye tapasztalatlanság miatt. Szerencsére kevés az ügyes hetzi pilóta, azok viszont menek és darálnak.
Ráadásul sokaknak még nagyon misztikus dolog t4 szinten a chat ablak meg a minimap és hiába írod be, h artyk lõjétek a hetziket, vagy, hogy csak az lõje a frontjukat akinek 100 feletti a penje, ez sokszor el sem jut a játékosokhoz, szóval ja hetzi az igazi mumus low tierben :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

az új német és orosz TD vonal? mik lennének ezek? és hol lehetne megnézni? nekem a ferdivel van 100000 xp.de ha jön valami új és innen lehet továbblépni akkor kihagyom a jagdtigert.

Bár most flankeltem meg egyet simán, csak le kellett trackelni 😄

Jobb mint a rádió. A rádió elromlik. A rugdosás nem romlik el.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hetzerek de elszaporodtak T4 csatában, félek tõlük egyetlen tank aminek nem merek nekimenni nyílt harcba B2vel 😞

ximix
Ó milyen praktikus rádió helyettesítõ volt az oroszoknál 😊

nem puffogok én. csak sokszor pont ennyin múlik a gyõzelem. az hogy másodpercekig 1 helyben állunk.hegynek fel. a javítást meg ugye nem akarom ellõni az elsõ fél percben a lánctalpra.