World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Artman
Sajnálom, mert 6.7 alá elég szép kis gyûjteményem volt. Vagy 8 kiegészítõ fent volt, ez a csupasz "origin style" meg elég fura utánuk 😊

Artman
Na mindegy, barátkozom akkor a Google-val 😄

szabii98
van, ami jó 7.0 alá is. Most épp nemtudok neked linket :S

I met God. She's black

Artman
Szóval amik a 6.7 alatt voltak el kell felejteni? :S
S hol találok 7.0 alá? Nagyon köszönném a segítséget 😊

szabii98
olyanok kellenek, amik jók a 7.0 alá! 😊

I met God. She's black

Artman
Sziasztok.
Ti tudtok kiegészítõket rakni a 7.0-ás játékba??? Minimap zoom, óra, célkereszt, meg ilyenek... Vagy úgy van megcsinálva a 7-es hogy ne lehessen hozzápiszkálni???

én nem szoktam, annyira tartalmatlan a hozzászólások többsége
van egy-két ember akinek a posztjaira figyelek és amúgy csak átfutom az egészet 😊

Nagyon nem örülök mert eddig azt használtam a tier 8 as amx en is. Most kénytelen voltam felrakni a SA-47 et annak viszont borzalmasan lassú az újra töltése.
Lehet inkább a kisebb pen-t fogom választani, mindenesetre eddig nagyon vágytam a tier 8 amx re most már nem annyira. 😞
szabii98
Akkor okés.Én is visszaszoktam olvasni, de most valahogy nagyon nemvolt kedvem 😄

I met God. She's black

Nekem csak négy oldal volt, de tisztességesen visszaolvastam. Nem hajt a tatár, mondjuk a fórumozók 99%-a sztem nem teszi meg, inkább chatként tekintenek a fórumra.
Amúgy semmi extra nem volt, nem jött ki a 7.1 vagy ilyesmi.

szabii98
5 oldalni olvasatlan üzenet, és tegnap reggel mentem el..Összefoglalót ! 😊

I met God. She's black

ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hja olyan "effekt" van itt is, de nem szeretnék éppen arra ibolyázni😊
http://youtu.be/UvvQRIxXGzA
az elõbb! pár másodperc hogy elfoglaljuk a bázist! mindkét oldal! mi nyertünk volna .annyival elõrébb voltunk! 1 k****g f******o! a mi oldalunkról telibe lõtte a fõ foglalót! ki is lõtte. remélem valaki jelenti mert így is szívok állandóan az Is3al.(elátkozott szutyok).

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Ráadásul azt is nerfelték, mert 236 volt eredetileg az átütése.

Akkor megkaptak, de a realese planben nem volt feltuntetve egyik nemet heavy sem, ellenben az oroszok igen.
Nem lesz auto loadere, heavy ágon T8tól van auto loader, "med" ágon meg T5tõl.

WoT: Nishizumi77

Remélem ennek nem lesz forgótárja, nem akarok Tier6-on 212-es átutésû gránátokból hatot a nyakamba. Mégis, ha minden másban rossz is, nem tudom mire lesz elég ezekután például a T-34/85ös.

darki81
miért van az hogy tegnap óta csak vesztek?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Nem mert 3as a célzási ideje, és lassan tölt be a többi hasonló sebzésû ágyúhoz ( 88,90,100 ) képest, kicsi a DPM.

darki81
az már rég fel van borítva..

Jól látom hogy a Tier6os francia heavynek 212-es átütésû, Tier8as ágyúja van?
Nem borítja ez majd fel egy picit az egyensúlyt?

noname23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kis off pár hatásos effekttel:
3:30 Star Wars Birodalom visszavág xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Tudtok valami jó célkereszt modot?Olyan kellene ami sniper nézetben változtatja meg.

darki81
hát mindegy, végül is meg vagyok nélküle 😊

remélem már nem kell sokat várni a 7.1-re.. 😊

Hmmmm... amennyi aranyat kellett preorderben venni érte.... vmi 100 dollár volt... 😊

Elkéstél, ilyet már nem lehet szerezni, max csak akkor lehet majd ha lesz a játékban aukció és valaki el akarja adni.

darki81
hát de hát ez nekem is kéne 😄

Heavy pre-order packhoz járt ajándékba, épp most dupláztam vele:

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2011. december 26. 14:26:23
Jármû: M6A2E1
Szerzett tapasztalat: 8 310 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 80 208

darki81
Az m6a2e1 az mit keres a játékban? sehol nem látom

Lemaradtam az elejérõl, milyen tankkal és ágyúval lõtted?

jó tudni 😄

Kérlek. Akkor ennyi.

David: cappelõk resetelésénél nem a sebzés (1-2%) mértéke a lényeg, hanem az hogy sebezze. Én lettem volna ott a legboldogabb, hiszen mi is húztuk a zászlót.

Vagy ugye amint a kolléga lent említi, egy 64HPs Tier9-en eddig volt értelme HEt alkalmazni.. most meg 0.

Egy szót se írtál arról hogy megpróbáltad AP-vel. Másrészt el se hiszem.
Elõbb lettem lenoobozva hogy miért használok HEt nagy tankon, csak azérttúráztatlak. Te is noob vagy 😊

Elhiszed hogy megpróbáltam elõször APvel?

Olyan ding-dong fesztivál lett belõle (E75-t egyszer sikerült átlõnöm, de az E100-Maus esélytelen volt), hogy utána felkérést kaptam a Yamato japán dobcsapattól, hogy februárban én legyek az elõzenekaruk.

A foglalókra még elfogadható lenne ha csak szembõl látod õket. De oldalról baromság HE-t használni.
Az E-75, E-100 harckocsikat AP-vel is átütöd oldalról akkor is, ha 2-300 méterre vannak. Ha az AP-ból is csak egy üti át mert a többi mondjuk nem találná el vagy elnyelné a célpont már akkor is sokkal elõbbre vagy mint HE-vel mert nem 1-2 %-ot sebez rajta.
A 120-al szerintem még akkor se találnám el a varratokat ha lefejelem a tankot.😄 Nálam most õ a favorit trackelõ tank, ez mindent elmond róla, mindig akkor szarik be, mikor pontosan kéne lõni...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

105mm L/52 volt és gondoltam 500 méteren lévõ 64HPs IS-4et megpróbálom HEvel kilõni mert ha fejre állok akkor se ütném át.

Egyébként marha egyszerû, a ruszki öntött tornyok (nincs varrat) a test elején vannak, a HE blast így nem talál magának felületet, amibe "belemarhatna".

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nazarov... hát te is ilyen noob vagy, hogy nagy heavytankokban HEt használsz??? 😊

Király. Mondom, irigyellek érte ha te ezt elhiszed a WOTról.

Csak gondold be: amikor a fejlesztõk azt képtelenek megcsinálni, hogy 8 egyforma tankot egyenlõen elosszanak két csapat között, akkor majd pont az ilyeneket meg tudják csinálni. Ugyanmár.

De maradjunk is ennyiben, mert a végén megsértjük egymást, az meg nem lenne jó. Nem haragszok én rád, örülök ha ilyen jó élményeid vannak a játékban. 😊

Én úgy vettem észre E-75,E-100at sokkal könnyebb sebezni HEvel mint pl az oroszokat. 105ös ágyú HEje simán vette le E-75bõl a 80-100Hpkat, persze volt 0sebzõs is. Viszont múltkor a 64Hps IS-4et meg se tudtam karcolni 3 105ös HE gránáttal.

Hát képzeld, figyelembe veszi.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mert nem lõtted a hegesztési varratokat, gondolom 😊

Logika? A WoTban? Amikor minden +-30%ot fluktuál benne, plusz még az amit nem uis tudunk. Itt keresel te logikát és meg is találod? Irigyellek, nagyon jó neked 😊

Érted, ez nem tankszimulátor, hogy majd figyelembe veszi a hegesztést meg a varratokat.

Tegnap t34-el és egy társ e75-el képtelenek voltunk közvetlen közelrõl, szembõl(!) átlõni egy e75-öt. Én 3x pattantam az aljáról, az e75-nek is talán csak egy ment át. A vicces az volt h az ellen meg simán átlõtte minden lövésével az e75-ket. Pedig mind2 úgyan olyan mértékben volt csak beforgatva. 4x-re meg a parancsnoki kupolájáról pattantam, aztán kilõtt.

Ma meg én is 3x adtam egy 0 sebzéses criticalt egy e75nek, t34-el.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

David.. mint leirtam, HE-t akkor használok, amikor pl resetelni kell a célpontot mert cappel. És mint legutóbb írtam, 2-300 méterrõl 5 lövésbõl nagy kaliberû HEvel képtelenség volt resetelni E100+Maus+E75 triót.

Ha ez mánia meg szerinted hülyeség, ám legyen.

noname23
Szerintem is ez a legnagyobb tölgyfaság hogy nem történik semmi és ezt bármilyen tankkal megcsinálhatja hiába papírvékony és a te pened kábé 2x összehajtogatva is ketté lövi mint pl: T50-2 vs 128mm csak csilingelt mint a villamos.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

A gáz az, hogy IS-3-al a célpont oldalára lövöldözve HE-t használsz. Rohadtul nem tudom megérteni ezt a HE mániát nagy harckocsiknál.