World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyiban befolyásolja, hogy a szakasz tagjai(nyilván) egíütt fognak mozogni.
Köszi a választ.
A nick név mellett lévõ kis rangjelzés(1,2,3,) számokkal. Az mit jelent?
Köszi a választ.
50m -es szabály sincs már?
Battle: Komarin 2011. december 28. 4:41:59
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 1 119
Credits received: 53 052
Kíváncsi lettem volna, mi van, ha nyerünk. 😛
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Sajna a másik ágon lévõ batchat nagyon messze van és gondolom holnap leáll a teszt szerver, pedig szívesen mentem volna vele pár kört. 😞
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Szóval nem ajánlom,de ez csak személyes vélemény<#vigyor4>#vigyor4>
Ha vesztünk akkor ugyan az mint a sima csatákban
1 darabig még meglesz, mert keveset játszok. Igen kv-ra gyúrok, csak már idegesít, hogy az 5-ös tankokban sem tudok kárt tenni, és így nem jön az xp.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Fõleg támogatni szeretem a heavyket. Ezzel tudok valami kárt tenni az ellen heavy-ben?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú