World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem, köszi a segítséget.
Annyiban befolyásolja, hogy a szakaszok tagjai egy csatába kerülnek, és általában jobban vigyáznak egymásra/összehangoltabbak, mint a többi random játékos. A számok a szakaszok számát jelölik, vagyis hogy hány különbözõ platoon van az adott meccsben. (pl: 3 kétfõs szakasz esetén az egyik szakasz 2 embere az 1-es, a másiké a 2-es, a harmadiké a 3-as számot kapja)
Nem azt hogy hány szakasz tagja, hanem minden szám egy-egy szakaszt jelöl.
Annyiban befolyásolja, hogy a szakasz tagjai(nyilván) egíütt fognak mozogni.
HA jól értem akkor az azt jelenti illetõ hány szakasz tagja?A játék során ez befolyásolhatja a játékmenetet?
Köszi a választ.
Az a platoonokak jelzi
Sziasztok, kezdõként ismét lenne egy idióta , banális kérdésem.
A nick név mellett lévõ kis rangjelzés(1,2,3,) számokkal. Az mit jelent?
Köszi a választ.
Szar fos kaki! Nagyon elszarták! Nyílt terepen 110 méterre van tõlem a kv,lövöm, nem mozgok, õ sem, erre eltûnik. De ott marad, csak épp én nem látom. Másik...bokor durr neki td-nek (nem láttam)
50m -es szabály sincs már?

I.C.ram
Defeat
Battle: Komarin 2011. december 28. 4:41:59
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 1 119
Credits received: 53 052

Kíváncsi lettem volna, mi van, ha nyerünk. 😛
Nekem úgy tûnt, mintha párat könnyebben átlõnék....
Tobbnyire igen, de van 600x600 as palya is pl. Ensk, vagy 800x800 Lakeville.
Itt!

I.C.ram
mindegyik pálya 1*1 km-es...
Igen fõleg nagy pályákon. Én is kicsit meglepõdtem amikor egy közepes pályát éppen hogy át tudtam lõni vele. Kicsit furcsa nekem még hogy itt T8-9-ben sem figyelnek az arty-kra...simán otthagynak, néha úgy kell rájuk szólnom, hogy azért 1 medium igazán velem maradhatna...nem szeretek a szokott sablonos helyekre bújni, mert counterben kiszednek (ahogyan én is másokat elég gyakran...nincs fantáziájuk) viszont itt magasabb tier-ben már minden 2. lövés után mozogni kell 😛
Bugi Misi
nekem csak 1 problémám van az SU-8-l hogy a többi T5 artyhoz képest vagy 100 méterrel rövidebb a hatótávja sokszor jól jönne az a +100 méter...

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Végre meglett az SU-8 😊 Ismét csak szokatlan...végre van benne elég lóerõ, hogy vonszolja a seggét, de a fejlettebb löveget muszáj lesz hamar rátenni, mert iszoooonyatlaaaaaassaaaan zoomol....
Teszt szerveren kihúztam max ra a tier 9 es AMX et. Kimondottan tetszik, kis változatosság az eddigi gépekhez képest! 😊
Sajna a másik ágon lévõ batchat nagyon messze van és gondolom holnap leáll a teszt szerver, pedig szívesen mentem volna vele pár kört. 😞
vinki1
T-43 ig meg csak csak de utanna nehezkes

Valaki linkelt egy 0.7 barát órát nem olyan rég, de nem találom, tudnátok hozzá linket adni?

Trabant93
Gondoltam rá,hogy eladom a sturmpanzert,és nekikezdek annak az ágnak,de már érzem,hogy egy szopás lesz odáig jutni 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

vinki1
T34-85-öt en is imadtam,most T-43 van arra sem panaszkodhatom

..jah es csak a 10es agyu hianyzik rola semmi mas..
vk4502p.. 11 meccs.. 18%os arany.. csodas..
Az elején kicsit szar mert akkorát ütsz mint a stock KV. Ha meg lesz a 85 azzal már lehet jól bohóckodni. Én elvoltam vele de a T3485 sokkal jobban szerettem.

Trabant93
Hát igen,a szovjet lövegek nem a pontosságról híresek,de csak egyszer találjanak be 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Arra,hogy mennyiket hozott már nem tudom,de ahogy emlékszem,számomra egy hatalmas csalódás volt. Rettentõen vártam és a pattogós páncélon kívül semmit nem tudott nekem felmutatni ami valami hûde lett volna. Sebesség,manõverezés nem rossz,védelem (mint írtam) nem rossz, de a löveg...<#falbav>. Ruinberg-en egy házat nem bírtam volna eltalálni<#idiota>. Mondjuk mellette csak német gépekkel mentem és az ottani lövegek pontossága és szovjet lövegeké hát ég és föld (többnyire)
Szóval nem ajánlom,de ez csak személyes vélemény<#vigyor4>
Ha nyerõk vagyunk akkor szépen hoz jobban mint a síma csaták
Ha vesztünk akkor ugyan az mint a sima csatákban
Trabant93
Javítás mennyi,illetve mennyit hoz egy átlagos körben?

Nem túl jókat sajnos
Trabant93
A kv13-ról mik a vélemények?Elvétve szoktam látni,azért is kérdezném.

Trabant93
Milyen köröket mentetek,elbírtatok velük?

már fel oszlottunk
Trabant93
Plata meddig lesztek még?Lehet majd késõbb felnézek.

Köszi a választ!
1 darabig még meglesz, mert keveset játszok. Igen kv-ra gyúrok, csak már idegesít, hogy az 5-ös tankokban sem tudok kárt tenni, és így nem jön az xp.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

0T3P Companyba erõsítés kellene,legalább két emberke kellene még,tier 6 company.

Vki companyzni nem akar?

Ha van valamilyen magasztosabb célod, mint pl. KV, IS-3, IS-4 stb., akkor érdemesebb gyorsan túl lenni rajta, de akkor egy 57mm ágyú is megteszi. A 85mm talán akkor, ha meg is akarod tartani.

Szerintetek érdemes t28-ra felszerelni 1 85mm F30-at?
Fõleg támogatni szeretem a heavyket. Ezzel tudok valami kárt tenni az ellen heavy-ben?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ez teljesen válalható volt, az a manocro vagy ki meg szimplán hülye, taktikai érzéke nem sok, a statjai alapján meg még ügyetlen is, nem is picit, mondjuk politikusnak még elmehet :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

6000+ csatával a hátam mögött kell megtudnod, hogy noob vagyok!
a 7.1 patch test versioban talälkoztam 1-2 tankkal amin szerepelt az orosz klän logoja
van egy klanunk 😊
MatchDiabolo
Neked milyen fontos bajaid vannak<#hehe>

Szerencsére kimaradt, de ami késik nem múlik. Remélem lesz mód ami kikapcsolja.

WoT: Nishizumi77

hello, valaki meg tudja mondani, h vegul a 0.7be bekerult a tankokon megjeleno klanlogo opcioja? nekem ugy remlik vegul kimaradt. vagy tevedek?
nandorb
koszi.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Megyeeek,hagyjatok nekem helyet.

patchaou
Most nyitottam T6-ost

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

0T3P csinált századot lehet gyülekezni.

Igen akkor fel is mennék játszani,eddig filmeztem.

Nem tudom de jó lenne már
Mikor lesz ma company?