World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
sirarcheer -re keressetek!
Köszönöm a prém tank tippeket.
Lõwe lett belõle, nem bántam meg, nekem való.
Sima Panthernél rosszabb tankot én még nem vezettem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csata: Mountain Pass 2012. január 4. 21:12:54
Jármû: M41
Szerzett tapasztalat: 390
Szerzett kredit: 20 180
ennyi pénzt se kaptam még vesztes csatáért (2 kill, 3 sebesítés és meghaltam)
Most raktam fel a játékot egy A6-3400M 4 GB RAM, ATI HD6540G2 1 GB dual laptopra és azon is minden low-al éppen megvan az elfogadható sebesség.
Akkor azon a gépen mit várjon szegény? Az 500 megás ramot meg nem is értem kb 3 éve nem is láttam olyat utoljára tán DDR-be használtam a jelenlegi ram árakról nem is beszélve.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az nálunk 15:00
WoT: Nishizumi77
KwK 42 L/70-ról olvastam, eddig.
amúgy volt már jobb köröm is vele 2000xps csak hát abban nem volt ennyi kill meg medállion
Victory!
Battle: Murovanka 2012. január 4. 20:30:26
Vehicle: T34
Experience received: 1 746
Credits received: 70 357
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ami nagyon kéne a játéknak az új játékmódok.
Komolyan mondom, nem érdekel a pénz, rögtön kilövöm utána a 152esel.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fulgrim: Azt javaslom neked, hogy állítsatok le minden programot ami fut. Ezt egyszerûen ccleanerrel vagy az msconfigban tudjátok megcsinálni. Ha nem megy írj privátot leírom mit csináljatok pontosan. A View distancet én sem ajánlom közepestõl lejjebb venni mert, nálam közepesen is azt csinálta hogy láttam a tank ikonját de ködben volt így nem láttam hogy van-e elõtte szikla vagy bármi más.
Fejlesztésekre kíváncsi lennék. Tas Schmalturm toronnyal és 88 L/71el 😄
És ami a vicces hogy 2012re mondták a japánokat is amkik a brittek után jönnek. AHA 😄
Örülhetünk ha az angolok kijönnek idén.