World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Én se azért írtam hogy oda bárki is becsatlakozzon. <#szomoru2>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

104000/(avgxp*25)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

változó de számoljunk átlag 20-25 csata per nap. van mikor több van mikor kevesebb

Mennyit játszol naponta?
Master91
Tier VIII szakasz indult, 8as heavy, vagy 6os arty, type, löwe, jöhet!

sirarcheer -re keressetek!
szerintetek átlag teljesítmény mellett mennyi idõ kb 104ezer xp?

Ja tegnap is volt ilyen,de én csak Patchau által szervezett companyval szoktam játszani.Kár hogy mennie kellett.<#rinya>

Helló!
Köszönöm a prém tank tippeket.
Lõwe lett belõle, nem bántam meg, nekem való.
ces'la vie😊
Tudomásul véve, csak nálam ellenkezõ elõjellel😊.

Sima Panthernél rosszabb tankot én még nem vezettem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

..keves iylen szar tankom volt mint a t20. a panther ehhez kepest csodagep..
Mondjuk ne vegyétek készpénznek, én tisztán emlékszem, hogy könnyebben átlõttem folyamatosan Kwk36-al is pl. az orránál.

Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. január 4. 21:12:54
Jármû: M41
Szerzett tapasztalat: 390
Szerzett kredit: 20 180

ennyi pénzt se kaptam még vesztes csatáért (2 kill, 3 sebesítés és meghaltam)

Juhé...3k-s duplázó Pantherrel prém nélkül, ezzel az ócskavassal már ennek is örülni kell.

Nem vagyok nagy guru csak kicsi 😄
Most raktam fel a játékot egy A6-3400M 4 GB RAM, ATI HD6540G2 1 GB dual laptopra és azon is minden low-al éppen megvan az elfogadható sebesség.
Akkor azon a gépen mit várjon szegény? Az 500 megás ramot meg nem is értem kb 3 éve nem is láttam olyat utoljára tán DDR-be használtam a jelenlegi ram árakról nem is beszélve.

xblades
Ilyen nevût nem találtam, de a keresés közben egy ilyent igen:

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Eagle16
Szerintem meg 14:00.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

We will go into maintenance from 06:00 to 14:00 CET

Az nálunk 15:00

WoT: Nishizumi77

Pales27
Az is jó lenne, ha egy lomhább t7-es med lenne L/71-el 😊

Master91
Hány óra körül jön a 7.1 holnap?
hát igen mert elég silány a választék az biztos. de hallottam hogy akarnak újakat de nem tudom h abból is mi lesz. majd talán a gyerekeim élvezhetik 😊

Nincs, csak fantáziálok, mivel párduc másolat ezért simán mehetne rá a Schmalturm torony, meg egy L/71. T8 mednek simán el tudom képzelni így.

Pales27
Van róla vmi infó, hogy a 88 L/71 löveget akarták bele tenni?
KwK 42 L/70-ról olvastam, eddig.

noname23
Megható<#sir> tud ilyet is a papírtank
amúgy volt már jobb köröm is vele 2000xps csak hát abban nem volt ennyi kill meg medállion

Victory!
Battle: Murovanka 2012. január 4. 20:30:26
Vehicle: T34
Experience received: 1 746
Credits received: 70 357
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

felraktam az új ágyút az m41-re és kva jó. a pontatlanságot nem említem mert az nálam már megszokott az amerikai lövegeknél hogy az elsõ három lövésem esélytelen hogy oda megy ahova akarom de utána jó lesz és nagyon odavág. löwerõl 2 lövésbõl 70%-ot szedtem le IS-7-rõl (ne kérdezzétek hogy hogyan került oda de nem elõször fordul elõ hogy t5 artyval összerak t10 tankokkal) pedig 30%-ot sikerült lehámozni (nem számoltam a lövéseket az is-7-nél de kb 3-4 lehetett)

Igen ezzel mindenki tisztában van csak a fejlesztõk nem. Úgy vannak vele 1-2 havonta kiadnak 1-2 mapot és pár tankot az le van rendezve.

Ami nagyon kéne a játéknak az új játékmódok.

nem a fenét nem tudnák életben tartani a játékot. egy patchnek nem csak új fákat lehet tartalmaznia hanem olyan hibákat amik miatt a játékosok 90%-a panaszkodik. van elég bug a játékban ahhoz hogy legyen munkájuk bõven évekre is. nem kellene segget csinálni a szájukbõl sem így

Gottfried
Sajnos Tier6-osom most nincs,csak 5,7,8.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

TD szokott kelleni? E8 Shermi van meg Szu-100, elit.

Gottfried
su85-el beszállok ha lehet

fritz néven vagyok

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

De csak azt nem értem, hogy mire jó ez a szokás, hogy kezdõdik a meccs, és rögtön lõ 1et?
Komolyan mondom, nem érdekel a pénz, rögtön kilövöm utána a 152esel.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Juhéé,jövök,kicsit szar a vérnyomásom de leszarom,viszont vk-m már nincs tigris van helyette. 😄

Örülj neki hogy túlélted,amikor engem hátba lõtt t8 arty nem éltem túl.

patchaou
Nyitottam tier 6 századot 0T3P néven lehet keresni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Faszért lõ picsán kezdésból a saját csapattársam? azután meg írja, hogy sry

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

táááádám :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ugye, ilyen ez nem prémium lét :-)

Volt ott egy TK is nem ? 😄

WoW,5 killes top gun.nem sok pénzt kaptál.

5 kill és Top Gun?

bardocz
Mióta 5 kill a topgun?
na, hol a hiba és ki fejti meg :-)

Látom nagy gépguru lehetsz ha ennyire elküldöd a gyereket a játékból. Havernak fut a game 2.1ghz intel dualcore-al integrált 256-os INTEL VGA-val és 2 GB rammal. Igaz neki az új patch bebukott azóta csak arty sniper módjában nem akad sajna kibaszott vele a patchel hozol config beállítás.

Fulgrim: Azt javaslom neked, hogy állítsatok le minden programot ami fut. Ezt egyszerûen ccleanerrel vagy az msconfigban tudjátok megcsinálni. Ha nem megy írj privátot leírom mit csináljatok pontosan. A View distancet én sem ajánlom közepestõl lejjebb venni mert, nálam közepesen is azt csinálta hogy láttam a tank ikonját de ködben volt így nem láttam hogy van-e elõtte szikla vagy bármi más.

Nekem Tas kell.
Fejlesztésekre kíváncsi lennék. Tas Schmalturm toronnyal és 88 L/71el 😄

vagy toldi-val
Amúgy meg azért szarakodnak hogy minél tovább tudják a játékot életben tartani a patchekkel. De ahogy most haladnak 10 év lesz mire a 8 tervezett tech tree elkészül.

És ami a vicces hogy 2012re mondták a japánokat is amkik a brittek után jönnek. AHA 😄
Örülhetünk ha az angolok kijönnek idén.

Majd 5 év múlva ha kijön az európa tech tree.

milyen fasza lenne Zrínyi II-vel tolni.

de ha kész vannak akkor miért nem tudják akkor kiadni a patchet amikorra eredetileg ígérik? hallottam olyanról is hogy lesznek brit és japán fák is sõt még egy "európai" vagy inkább "egyéb" fa is lesz amiben a kisebb nemzetek tankjai kapnak majd helyet de ebbõl nem tudom hogy mi az igaz és mi a pletyka.