World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig az ilyen nyomoréknak igazán ki kellet volna taposni a belét...rühellem ha -1 tank van a csapatba egy traktor miatt,és ha valaki Tk-za a gyökeret néha még a haverja is nekiáll lõdözni a csapat hasznosabb állományára...

Prémium nélkül randomba? Szerintem meg nagyon is jó kör Tiger-el.

Gottfried
A hõs MS1 egy tier8-as csatában.(Végül túlélte mert elbújt valahová. :-))

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Nem hiszem hogy hencegtem volna vele de sokan szidták itt már a Tigert,én pedig kifejezetten szeretek vele játszani és ennek a miértjére tettem ide ezt a jelentést.

saslaca
Ha van idõ rá akkor én is megvárom, de nem mindig optimális a helyzet. A kanyonos pályán(nem tudom mi a neve) Ha megpróbálok átlõni a másik oldalt lévõ tankra csak nagyon ritkán talál. De közelebbi célnál embertelen. 😄 Fõleg R.RO lövedékkel.

Nem tudom én se pontosan de mintha lett volna szó ilyenrõl a napokban itt...
(de biztos ami biztos megvettem az összes trakit...)

szerintem ezzel nem kéne hencegned.nem nagy szám...

Sippie
igen? akkor gyorsan veszek minden üres helyre valami szart
Holnap akkor kapunk kis T1 franciát(slottal) vagy nem?
Mintha lett volna szó róla itt hogy ha van üres helyed oda kerül,ha valaki tud bõvebbet kérem világosítson fel!

Nik0Bellic
Szerintem pontos az a 152es csak meg kell várni a jó alkalmat összehúzódjon a célkör meg megálljon az ellen.

Gottfried
Természetesen ez prém nélküli kereset. :-)

Gottfried
Írtam már hogy szeretem a Tigert? Azt hiszem írtam....
Ez a 88-as az egyik legjobb ágyú a játékban.

Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. január 4. 23:23:38
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 323
Szerzett kredit: 33 290
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés

Én vagy távcsövet, vagy vertikális stabilizátort tennék re, havernak az van rajta, nagyon megvan vele elégedve, nekem a Chaffemon van olyan 😄, mini Pershing
..miutan az elmult ket napban es ma is joreszt csak szoptam, mindennel, foleg a t20 utolso 16k xpjevel, 2ezer xpvel a vege elott, atbillent a kapcsolo es zsinorban nyertem hatot vele, 980-1400as korokkel.. meglett az 50% winrate, de mar ez sem segitett rajta.. eladas, es soha viszont nem latasra..

m26 perschinghez ezutan most elegge remego gyomrral ulok.. ventillatort mar raktam ra, ehhez az agyuhoz toltesgyorsito is illik.. mi legyen a harmadik? akinek van, mit hasznal hozza? ez is iylen bujkalos leskelodos fostaliga mint a t20? azaz valamelyik kukkert vagy stabilizatort erdemes raheggeszteni?
Bugi Misi
nekem KV 152mm legnagyobb sebzésem 845-t, Full HP-s VK3601-k maradt 5 HP-ja utána😛 de volt hogy oneshotoltam egy VK3001H is

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Hjaa, bocs, nemtudtam h. így hívják, hát scoutnak elég lassan gyorsul, és a fordulása sem a régi már :\
Dagi --> német Leopard (szintén scout)

saslaca
Ha a pontosságra számolsz akkor a KV 152-ese kb kuka 😄 Nálam is elõfordul hogy az oldala közepére célzok félpályáról és 5 méterrel elé vagy mögé sikerül lõni. Valamit valamiért. 😄 Az egyik körben kilõttem egy IS-3-at egy Tigris II-est meg 2 KV-t. A KV-kat oneshotoltam Az IS-3 23%-on volt A tigrisnél pedig szemét voltam mert épp ostromolta egy Löwe.

elõbb volt 5-5 tier7-8as egy csatában😄
Nem volt patch elõtt Chaffem ezért nem is tudhatom milyen volt akkor, nagyon szeretem, kedvenc tankom az összes közül ami a garázsomban áll, de mit nerfeltek rajta?
patchaou
Nekem is volt ilyen pont kempinovkán. Egy centit nem gurultam arréb és négy kill 3 perc alatt 😊 Volt hogy a 4-500 méterre cikázó t-50-2 elé céloztam és beadta, de volt hogy 10 méterrõl ellõttem a tigris mellett... Ha meg nem akarja beadni a nagy sebzést akkor gáz az a ~22 másodperc, annyi idõ alatt majdnem hármat lövök zis-6-al.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na persze 😊, voltam csatában chaffevel ma, szerintem az összes artyt amivel te nem találkoztál, azt hozzám sorolta be nálunk: 2 T92 2 GW type-e vel

ellenfélnél: 3 db OBJ 261 meg két GW type-e 😄
a dagit nerfelték

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Gottfried
Az artykról tud valaki valamit? Csak nem meghallgatták a tankosok imáit?
Ma kettõnél többel még nem találkoztam egy csatában pedig egész nap tigerrel tolom és ott azért már szoktak lenni.

Chaffe-t nerfelni? Mirõl beszélsz? Én patch után vettem 😄.
van vele vagy 113 csatám 129 kilõtt tankal 😄 meg átlagos xp-m az 972 per csata 😄, szerintem ez nem nerf 😄 30 ezreket hoz a konyhára(na persze ha csak befutsz vele meghalni akkor rohadtul nemér semmit, ez support tank nem felderítõ csak sokan nemtudják 😉)
Gottfried
A KV 152-ese elég rapszodikus.Volt hogy Campinovkán 3 tankot oneshotoltam vele egymás után az ellen bázisán,úgy hogy a saját bázison álltam. :-)
Néha meg egész közelrõl is mellé lõ.
Én minden esetre sokkal jobban szeretem mint a 107-est,pedig az sem egy rossz puska.

Régen én is KV-ztam troll ágyúval, egyszer kiszedtem egy IS4-et 560m-rõl (amikor kilövök vele ezt szoktam beírni Trollolo u got D.1 E.5 R.2 P.mm -ed)

és erre beírta h. én hülye vagyok, és nemlõhettem ki KV-val õt egy arty ölte meg 😄
patchaou
Ha a játék nem akarja beadni akkor nem fogja. Fordítva ugyanez a helyzet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szabii98
tanulj meg az orosz cuccokkal lõni. ha ezekkel tudsz, akkor a németekkel milliméter pontos leszel 😄

I met God. She's black

SirAlo
ezigen😄 en most vettem meg ra a vastag csovet de 80 meterrol se sikerult eltalaljam vele az ellenseget 😄 te hany meterrol lotted ki oket?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

én pöcs után eladtam a dagit, picit szétnerfelték
t50-2: játék kezdetén bemész az ellen bázisára kilövöd az összes arty, majd visszamész a sajátodra egy cigire, ha megvan, megölöd az ellen td-éit, német tankjait :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

patchaou
Holnap megint csinálok, de válogatva lesznek az emberek. Ma kaki volt. Ha a múltkori brigád összeáll akkor tõlem tolhatjuk reggelig, de ilyen összevissza felállásban inkább tolom a random csatákat.

Üdv

Srácok, futottam tegnap egy kört Chaffe-val (új kedvenc) és csináltam vele 2922 xp-t 😄.

Imádom ezt a dögöt 73%-os a gyõzelmi arányom és az átlag xp az 972 😄.
Szerintem nagyon jó, valakinek a másik két futóról vélemény? Azokat is szívesen kipróbálnám ha van pozitívum róluk😊
tegnap az én e-100asomba másik e-100as 1189et sebzett szembõl, modulsérülés nélkül fogalmam sincs ezt hogy sikerült neki😄
Nem, 7.3-ban talán.

Sippie
pfff, fostos E100, T34-em tornyába 900-at sebzett szembõl. Miket nem tudnak ezek az E100-asok.
bardocz
Nem, hanem késõbb valamikor.
saslaca
Mentem egy kört a KV-val. Mikre nem képes ez a 152-es 😄

Ezeket most szereztem:

darki81
mi van a KV-val? most adtam el a T1-et 😮

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

flashpointer
kv meg kv3 holnapi peccsben lesz lecserélve?

Emancipate yourself from mental slavement!

Finom falat volt ez a 10 type, a hülyék hármas turnusokban jöttek, az E-75-jük meg a leghátsó sarokban kempelt, úgy lõttem ki, hogy meg sem tudott sebezni. Prém nélkül is elég jól hoz ez az E-75, ha sikerül túlélni a csatát. :-)

Mighty
óóóó jeeee:

Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. január 4. 22:06:40
Jármû: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 212 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 7 520

egyet tudtam lõni, az is lepattanó volt... Még jó, hogy már csak a legénységnek kell az XP.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

jó lesz az de ott már lesz mire fogni a késéseket. meg kellett õket még tanítani repülni illetve úszni

ja hát igen a kinézete az botrányos😄 szappantartó😄 lehet azért se szerettem😄
Én tuti a medet fogom. Sztem a heavyk ugyanolyan papírok mind a medek csak a medek jóval gyorsabbak. Bár a tier10 az még szembõl viszonylag jó.
darki81
szerintem elég jól sebez ahhoz képest hogy kb 6 mp alatt tölt be, bár nekem a kinézete annyira nem jön be 😄

am melyik vonalat érdemesebb elkezdeni, a medet vagy a heavy-t? vagy mind2-t 😊

áh én utáltam😄 mondjuk heavy vonalon amx50-100ig jutottam, egyik se tetszett igazán. Amx50b-t kipróbálhattam, az nem rossz egyébként. Med vonalon végig mentem, azok sztem egész jók. Lorraine és batchat viszont epic😄
Master91
World of Airplanes & World of Ships.
Hogy fog ez mûködni?
Kezdünk 1 kenuval, aztán gumi csónak, stb, ? 😄
darki81
ahogy nézem nem lesz ez rossz tank, szerintem a KV-val is fe fogja venni a versenyt..

köszi. bocsi csak matekhoz nagyon hülye vagyok