World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kis gondom ha platoonban játszom.Már másodszor jártam úgy hogy eltûnt a célkeresztem amint elindult a csata.nem kell mondanom hogy semmit nem találtam el. :-(
Randomban soha nem csinálja ezt,platoonban pedig ma már harmadszor jártam így a KV3-al.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Már az undorító, hogyha valamibõl -bármi is legyen az- ennyire sok van, de még minõsíthetetlenül ostobák is! Még a 3 éves gyerek és a szobanövény szintje közt vegetáló "átlagplayerekhez" képest is fájdalmasan sötétek.
Most is 6 ilyen "hülyegyerekjárgány" volt a csapatban, top tierként, mind el egyoldalra. Beírom, hogy nem kéne a várost üresen hagyni, visszaírja a hülyegyerek ezzel a tökéletes irodalmi angolsággal: "def we rush". A rush jó szokáshoz híven félpályáig tartott. Város felõl mejött az ellen, elsõ bekapott lövés lõszerrekesz megsérült, második bekapott lövés, lõszerrekesz felrobbant, csata bukó, type-os baromállat beírja a csetbe: "noobs"...
Remélem nem azért mert nem volt érdeklõdés.<#ticking>#ticking>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Sündörögtek és haltak mint a hangyák én meg semmitõl nem zavartatva lövöldöztem biztos távolról. 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Battle: Karelia 2012. január 15. 19:24:45
Vehicle: M36 Slugger
Experience received: 216 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 2 772
Stock Sluggerral IS-4 ellen, hello WG

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
........................................................................
World Of Tanks😞MAKETTEK), én készítettem még tavaly, folytatnám de nincs kedvem már költeni ezekre ! 😊 de azért jó kis hobby ( bevallom a -wot ösztönzött erre is), (katt a képekre).
http://www.mypicx.com/01152012/tankok/
© 3636
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Q: what can we expect in the "near" future, after 7.1, no dates, just content, if not "patch defined", maybe just a brief order, since the plan changes everyday ;D
7.2 : USA revision with new TD line + M103 & T110, correct ?
7.3 : ?
7.2 - correct.
7.3 - Soviet heavy line revision.
És még jó pár ehez hasonló megerõsítés van overlordtól. Most hírtelen csak ezt találtam, rengeteg az oldal, kicsit olyan mint tût keresni a szénakazalban. Itt a fórumon vagyunk páran, akik napi szinten olvassuk a q&a topicot és továbbitjuk ide a híreket. Nem szoktunk hülyeséget beszélni.😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
World Of Tanks😞MAKETTEK), én készítettem még tavaly, folytatnám de nincs kedvem már költeni ezekre ! 😊 de azért jó kis hobby ( bevallom a -wot ösztönzött erre is), (katt a képekre).
http://www.mypicx.com/01152012/tankok/
Elõre is köszi.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. január 15. 18:03:54
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 1 725
Szerzett kredit: 42 739
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész
Darálás KV-val 😄DD
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
4 Tier 7-es szembe 4 Tier 6-os nálunk,utána még két 5-össünkel szembe 6-os náluk???
Végigjátszottam de már lassan ha így folytatja akkor kilépek a francba nem vagyok kíváncsi erre,ma folyton ilyen marhaságokba pakol...
Másnál is ez van ma?
és ha lesz TAS az tier 7 lesz ,ez is biztos mivel szinte " magyar párduc .
A t49 valami nagyon korai m18 protó, 80 km/h-s sebességgel. Jónak tûnik majd t5-ben! Az m18/t25-2/t28 proto csak hab a tortán. Én amúgy se boldogulok már a sima td-el, pont a magamfajta tûrelmetlenebbeknek találták ki ezt a tornyos ágat.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ha megkapja az m1a1-et és mért ne kapná, hiszen a t40-en is az van, akkor egy nagyon jó kis fürge td-t kapunk, 58 km/h-s végsebességgel. Én nagyon várom már.
Az egész 2. td ág tele van nagyon de nagyon érdekes és ígéretes cuccal, edig egyetlen patcht se vártam ennyire, mint a 7.2-õt.😊