World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Az utobbi idoben nem kisse elb*szott MM mellett semmit. Mikor 7db type van az ellenfel csapataban, 1300-as HP-val, tizet kell belelonod egybe, a tied meg 350. Fair.

Saor Alba

Így van, ezért is írtam, hogy ez nem épp egy TD-re való löveg, amivel nem a flankolgatás lenne a feladat 😊

Master91
Én imádtam a JagdPzIV-t. Fõleg fullosan. Lerohanni is jól lehetett vele kisebb tankokat vagy low hp-seket.
xblades
Ez igaz szerintem az összes rövid 88-al közlekedõ tankra. De a Jgpz4 és az elején a Jagdpanther-nek még tornya sincs és utobbi meg már lassú is.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
A Jgpz4 rövid 88-a szeret nem átütni még az oldal vagy hátsó részt sem (még a jagdpanther-nél is) és majdnem annyi a kifejlesztése mint a Jp-nél a Ferdinánd (64440) de alacsony és elég jól rejtõzik még, ami a nála nagyobb páncélvadászokra már nem érvényes. Ki kell használni a relatív gyorsaságát ha lehet és oldalba vagy hátba kapni az ellenfelet.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A probléma legkevésbé sem az, hogy mit kezdesz egy azonos tierûvel, hanem hogy mit kezdesz a tier9-esekkel, ahol a csatáid jelentõs részét tölteni fogod.

jagdpz4 szenvedés, jagdpanther viszont szerintem nagyon jó, a ferdinand meg K*-va jó a maus ágyúval, addig az is szar, viszont az új ágyúval mintha szárnyakat kapna... 😄. nekem is az van, csak nemtudom most h az xp-vel megvárjam-e a stug e-100-at, vagy a jagdtigert vegyem meg. egyébként a stugIII- a kedvencem.
Solten
A Stug legnagyobb agyuja megtalalhato rajta termeszetesen (7,5 cm StuK 42 L/70), finomabb a 8,8 cm PaK 36 L/56 aminek ugyan valamivel kevesebb, 132-es atutese van, viszont 220-as HP-t letol(hat). Jo ez a 75-os StuK 42, lazan atlottem vele a SU-100 frontpanceljat.

Saor Alba

Ez minden második T34 csatámra is igaz, de most ammo rack pukkanásról beszéltem. :-)

Nem tudom más is mondta már de nekem nagyon nem áll kézre.
Baromi pontatlannak találom az ágyúját, olyanokról képes pattanni a 212-es penn-el, hogy csak nézek ezmostmi, alapmotorral egy csiga tolatva lehagy, ja és el ne felejtsem kb mindenki átlõ még 7-es csatába is.

Azért peccs óta P2-vel sem nagyon múlik el csata amo rack sérülés nélkül. Fel nem robban, az igaz, de stabilan elõre hozzá kell kalkulálni a javítócsomag árát a szervízköltséghez.

Azért annyira ne félj tõle nem sokat látok randomba menni a franciákból

vinki1
Jgpz4 nekem nagyon be jött persze fullossan.Nagyon jo csatakat nyomtam vele, meg 7500tp aztán meg van a jgpanther.

Nekem még nem volt, és nem is akarom elvenni a kedvedet tõle. De az ágyúja átlag páncélátütése 132 mm, míg az egy tierrel kisebb Stugnak is 138 mm. A JagdPz bekerülhet már tier9-es csatákba is, oda az szerintem már nagyon kevés, több tankot már oldalról sem tud sebezni.

értem. akkor kemény lesz a jagdpanthert megszerezni?

Type59/T-44 után sztem az kapja a legtöbb ammo rack robbanást. Amúgy meg jelentõsen alulfegyverzett.

Az egész jármû egy motor. Bárhonnét lõnek elsõ vagy második lövésre a motorom meghal és onnantól ugyebár halott ügy az egész.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

ennyire rossz a Jagdpanzer IV?? ez miben nyilvánul meg?

Solten
Errol a keprol is nyilvanvalova valt szamomra hogy bejott a wargamingnek a veddmegatajpotmer'megszuntetjuk akcioja... <#alien> Meg az a jokepessegu Gipsz Jakab is vett egyet aki a tavoli jovoben tervezte. Vagyok olyan "szerencses" hogy 7 van beloluk random a masik oldalon.

Saor Alba

Én ráérek 😊 a legénység csak fejlõdik a Stugban, a pénz gyûlik vele, JagdPz-vel meg tuti nem fogok kínlódni 😊

ha szerencsénk van akkor még idén...

Hol lesz az még... 😊

Nekem nagyon jól ment az ARL-el, de az M4...az a tank el volt átkozva nálam, rohadt lassan lett meg vele az AMX-50-100, ami úgy so-so, elsõ 15 csatámból 13-at megnyertem, azóta zuhan a ratio, épp 57%-nál tart. Nem mondom, a killek rendesen jönnek, de amennyi noobozást kapok hogy miért nem megyek mikor még 20 másodperc van hátra a töltésbõl... De fordítva is volt már, hogy kaptam a csíterezést hogy mi az hogy egymás után így lövök, feljelent meg kibannol, stb. Eszméletlen mennyi balfasz játszik ezzel a játékkal. De M4-nél a kedvencem az volt, hogy igen sok játékos valszeg azt hitte, hogy már ott van autoloader és két tierrel nagyobb tankkal nem mertek letámadni, vagy csak s szokásos balfaszokat fogtam ki akik Tigris II-vel nem mernek letámadni egy sérült PzIV-et, mert lekopik a festék még a végén.

Vagy a 2. német TD ág 😊

.. kozonom, ez sokat segit a probleman.. legalabb olyan jo megoldas mint mikor mostantol nem lehet tobb typot venni..

de ez majd jusson eszedbe akkor is, amikor ket honap mulva, tele lesz ilyen szarral a jatek..
csak nem tudom átugrani a jagdpanzert

De mire heavy ágon eljutsz odáig, addig igen meg kell szenvedni.
Minden darab xp-ért vért izzadok az ARL-el. Nincs még egy ilyen szar hatos statom.

ha valaki nem ért valamit mostanában már egybõl illegális 😮
még mindig van wot keyem eladó ami a következõt adja:
1. aktiválásnál 1250gold és 1db M3 Stuart + 1 garázs helyet
minden további aktiválásnál 1250gold + 850gold + 1 garázs helyet !

részletekért pm

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

A JgPzIV-et annyira ne várd. Inkább a JgPanther lesz a megváltás.

köszi lammaer, értem a lépéseket meg a logikát, de nem tûnik számora ez a módszer megvalósíthatónak😞
- nem tudom a wot ip.jét és portját
- nincs otthoni állandóan mûködõ szerverem
- wot konfighoz nem értek
plusz fontos számora h legális legyen...😊
azért köszönöm a gyors és szakszerû választ
Victory!
Battle: El Halluf 2012. január 15. 22:08:23
Vehicle: StuG III
Experience received: 1 177
Credits received: 30 711
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper

8 kill tier 7-es meccsben, megy ez.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

na végre sikerült megvennem a StuG III-at. vár a Jagdpanzer IV

.. ezuton szertnem megkoszonni a wg-nek h kitalaltak a gyorstuzelo francia agyukat.. igazan sikerult szetbaszni az egeszet vele, amikor egy sortuzzel egy laza 1000-1500at elhet sebezni.. es hagyjuk mar ezt a mello es lepattan bullshitet.. egyet bekapsz avval ugysem lonek ki, ezutan ramesz es ennyi.. meg celozni sem kell, hiszen gyors rafirdulsz az oldalar a segger azt annyi.. mostanban kezdek megbaratkozni a tarackokkal, hat most megvan az ujabb fasszopas a jatekba.. koszonjuk..
"SSH tunneling"-nek illetve portforwarding-nak hívják a dolgot amit keresel, ez kb annyit csinál hogy pármilyen szabad porton (jelen esetben a kollégiumi HTTP 80-ason) kijutsz egy külsõ gépre (pl otthoni szerver), ami ezek után továbbküldi (forwardolja) a forgalmadat a célszerverre.

szükség van hozzá:
- putty nevü apróságra
- a wot szerver IPjére és portjára
- egy otthoni kis szerverre amihez hozzáférsz a koliból és van rajta port forwardolás képes szerver (Winssh) pl.
- illetve lehet hogy még a WOTot is kéne tudni konfigolni hogy localhostra menjen (mert azt tudja a putty kiforwardolni).

Annyit errõl, hogy nekem pl egyik munkahelyrõl (ahol szintén ilyen fasiszta volt a gateway hogy csak a web ment) sikerült igy megoldanom az Anarchy Online-t, játszható pinggel.

Ha tudsz angolul, guglizz rá a fenti szakkifejezésekre, van sok guide. Részletes lépéseket nem tudok adni (privibe se) sok egyedi tényezõ van, és egy pici informatikai szaktudás elfér. Ha nagyon nincs ehhez tudásod, akkor környékezd meg a koli admint, lehet hamarabb meglesz 😊

Mindenesetre elméletileg megoldható.

Reménykedek hátha van egy számtech zseni köztetek. A következõ lenne a problémám. AZ otthoni neten tökéletesen megy a játék, de a kollégiumban a neten csak HTTP oldalakat tudok megnyitni. Így a wot szerverre nem tudok felcsatlakozni. Találtam a neten valami proxi megoldást de én nem nagyon értek hozzá..meg azt írták az nem is túl legális... A rendszergazdával nem tudok beszélni, hogy engedje át a játékot. Van valakinek valami tippje?
szabii98
bocsánat, zis-4 ha gyorsan át akar menni

I met God. She's black

T-28-at kérdezett, nem KV-t...

A kérdésre válaszolva sztem az F-30.

szabii98
zis-6

I met God. She's black

orosz t28 melyik ágyúval a legjobb tier 4es companyba?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nálunk az E-75-ünk nem bírt még sebezni se egy Type-ot az elõbb. Rá is lestem a statjára. 8500 csata, hozzá kb 0,4-es kill ratio, E-75-tel 300 csata után 36% winrate. Azt hiszem, az ilyenekre találták ki, ha a butaság kitartással párosul, az a legrosszabb 😊

Én azt se tudtam, hogy megy.

Hát ez kurva jó, ekkora noobot, AMX-50-120 lebontott 22 hp-ra egy IS-3-at csiki-csukiban Ruinbergen, de már neki is csak 410 hp-ja maradt, visszahúzódott a francia tankos tölteni, a fél csapat írja az IS-3-nak hogy menjen már rá baszki mert most tölt és ez fél perc, ez meg ott fosta össze magát, simán megvárta míg az AMX betölti magát és átküldi a túlvilágra. Ja és ne legyek ideges, mikor ilyenen csúszik el a csata.

Master91
Mázlista! 😮
szabii98
hoppá. grat. még tart az az event?

I met God. She's black

Gotcha

Igazad van, legközelebb az lesz 😄

csak menni kell utánuk tökéletes golyófogók 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Gottfried
köszi!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Annyival egészíteném ki, hogy nem az ellennél lévõ type-ok zavarnak, hanem a saját csapatbeliek 😊

Az fasza, ezt is elbaszták? Majd jön a régi bétás korszak, amikor a B2-õt betette a Tigrisek közé, na az nagyon kalandos volt