World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiütöttem valakit? 😊

Sippie
pepepe, tudjuk hogy igen, csak összekeverted véletlen 😛 😄
Én meg voltam elégedve az E-100 teljesítményével, 7.0 óta azért anyázok hogy IS-7 ellen szembõl semmit se ér, de mióta meglett a T30 azóta kicsit átértékeltem az E-100 teljesítményét. Elég felemelõ érzés a T30 hogy nem kell attól félni hogy netán lepattan T8-9rõl.
Arról nem is beszélve hogy úgy vitte az E-100 tornyát szembõl mint kés a vajat, meg IS-7 is viszonylag jól átlõhetõ vele.
Remélem T110 jó lesz, mert ez a T30 a 0 páncél ellenére jó.

WoT: Nishizumi77

Ha már TD, akkor én a SU-122-54-re voksolnék. Mivel szovjet TD, ezért biztos jól fogja magát álcázni, fürge lesz, jó tûzerõvel fog rendelkezni, valamint a formája is tetszetõs. Szerintem életképesebb lesz a Stug E-100-nál így elsõre, és éppen ezért fura, hogy mindenki a német megfelelõjét isteníti. Rejtély.

xblades
Én csak a Sexy beach zero-val nyomtam, élveztem is a játékot.
Bár egy kicsit merev volt a játékmenete. Kicsit olyan csöpögõs volt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Én szeretem az E-100-at, nekem ne mond. De attól még ment a csodavárás, aztán pofára esés

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

E széria azért elég jó lett, E-50 és 75 nagyon jó, E-100 se rossz, de nem olyan jó mint a másik két E a kategóriájában.
Aztán majd ha E-50,75nél is elõre lesz rakva a váltó az "csodás" lesz, alig várom már hogy szembõl szétcsapják a motort és arra használjam el a repair kitet, de ha megint kilövik szívás lesz, lesz pár heavyként mozgó E-50 ha ezt megcsinálják.

bardocz
KV3-nál a 107mm-es helyett nem az 100-asra gondolsz? Én inkább IS-en is azt használom, mint a 122-est... Egyébként a legjobb köreim is alig lennének pluszosak.
Igen. Két dologban biztosan jobb lesz mint a JT: erõsebb homlokpáncél és erõsebb oldalpáncél a kötényezésnél. Az eddigiek alapján kb ennyi a pozitívum benne.
A félépítménye még kérdéses, elvileg szembõl döntött. Kéne egy új löveg, hogy valamiben tényleg más legyen mint a JT. Csak ne az a kacat 15 cm L/38 legyen.
Jaja, mindenki megint bezsong, hogy háhá! Második TD ág...nagy lófasz lesz.

Akárcsak az E-szériánál.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
De lesz vagy 2500 HP-ja, hogy sok xp-t adjon az SPG-nek aki kilövi 😊

Szokásos...pedig egyesek várják itt mint a messiást, de ez csak egy nagyobb Jagtiger lesz, kisebb átütéssel és nagy sebzéssel. (mivel ugyanúgy a hosszú 128-as megy majd rá szerintem, meg az E-100-rõl a 150-es, csak nagyobb ROF-al, mondjuk 4, mint az Object-nél)

Úgy képzelem el mint egy torony nélküli E-100...jujj. Hát az E-100 még toronnyal is épphogy elviselhetõ 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

És persze világítani fog. Nem tud rejtõzködni. És lassú lesz. És mindig lesz modul sérülés. mert így fair.

Eagle16
Páncélzattal ki lesz egyensúlyozva, mert az E-100 lesz az alapja, magyarán papír lower hull amit még beforgatni sem lehet mivel TD, és ott lesz a váltó is --> minden 2. csatában égni fog.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tuvok
2007-8 körül játszottam vele, LCD-m lassan 10 éve van

Legalább nem kell mosakodnom hogy tényleg nem játszottam vele 😄

Igaz, 2005 (óvatosan rágugliztam, épp itt lebzselt a család, szerencsére a wiki viszonylag türhetõ és nem dobta ki full screen a monitorra).

Sippie
😮

Lammaer Lammaer, most csalódtunk... 😄
Általános mûveltség.. mint ex játékmagazin cikkírónak illett legalább nagy vonalakban képben lenni a programokkal, még ha nem is játszottam vele 😄

I.C.ram
Kevered a sima Lulával. A Lula3D már jóval késõbbi.
Sippie
Na ez a csodás T34 ágyú 2x pattant az IS7 teknõjérõl szembõl, 0 sebzést küldött az oldalába, szóval... fák off..
Köszönöm a válaszokat.
Megyek a KV 3-asért.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

szabii98
azért te is képben vagy az ilyen dolgokkal 😄

I met God. She's black

Jut eszembe Tuvi.. a Lula 3d az vmi régi program, hogy lehetett neked akkoriban LCD monitorod? Rotschild a családneved? 😊

Megeshet, hogy 276 mm-es átütése lesz a 120 mm M58-nak. De én Overlordnak nem hiszek, ha valami konkrét paraméterrõl van szó.

Kár a 17 cm-es lövegért. Mondjuk terebélyes löveg ez a 17 cm K18. A GW Tigerben megszemlélhetõ, bár nem tudom mennyire jól van lemodellezve a WoT-ban, azt most nem áll rendelkezésemre. Mintha valami sín lenne beépítve a visszarúgása miatt.
Ezt a löveget beépíteni zárt küzdõterû harcjármûbe szinte esélytelen.

Stug E-100-nak annyira nem reménytelen a 15 cm-es löveg se. Az Objectnek és a T95-nek is az van. A páncélzattal és a mozgékonysággal akár ki is lehetne egyensúlyozni. Bár ahhoz relatív gyenge felépítmény kellene.
Nah, sajnos nekem nem lehet, csak a gamecopyworldön dobja mindig fel, és nézegettem már hogy mi lenne ha.

De az asszony kibelezne, plusza fiam is használja a gépet (õ meg inkább nézzen legós videókat meg madagaszkár pingvinjeit inkább).

Nos, ha már így valódi érvelés területére mentünk:

KV1S kontra KV3

Mozgékonyság: KV1S, de még mindíg harmatos hogy igazi haszon legyen belõle.

Páncélzat: KV+ toronymagasan, még Tier8-asokat is pattintja magáról nem ritkán, vagy oldalról elnyel mindent. Én IS3-ban vertem már szét egeret miatta.
Tierjében pedig igen-igen gonosz.

Fegyverzet: lényegében azonos, kivéve hogy a KV3-on még felrakható a 107-es, ami lényegében ugyanazt tudja mint a 122-es pingpong ágyú, csak éppen majdnem dupla ROF-fal és negyed akkora lõszerköltséggel (ha jól emlékszem).

2 fontos paraméterben a KV3 jobb, innentõl kezdve nem lehet kérdés, hogyha az embernek pucér csajok táncolnak a desktopján (kompenzálandó a KV3 csúnyaságáz) akkor melyiket kell választani....

Bugi Misi
milyen hasznos progikat tudsz te😄<#vigyor>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Sippie
Pff, a faszfejek miért nem játszanak más játékkal? Erlenbergen G1-ben kempelt egy gyökér a T8-as francia heavyjével. Én meg szenvedtem T34-ben JT, T29-ek ellen akik körbezártak, az meg cseszett megmozdulni. Írom neki hogy segítsél már, erre beírja hogy paper tank... LOL? MI a fasznak megy akkor franciával? Idióta barom.
kroete56 és 8000 csatán van túl, vicc.
I.C.ram
Nekem jobban tetszett, meg a KV-nak utáltam az a fordított fürdõkád tornyát 😄

Szerintem sokkal fontosabb néha a sebesség, mint a páncél. Fõleg T6-ban, ahol úgyis mindenki átlõ, mert T7-8-9-es csatákba rak.
szabii98
1000ft / év 😄

I met God. She's black

Basszus, valami referenciás linket kellett volna betennem, hogy még hasznom is legyen a sok kiéhezett kanból... ejjj ejjj, de kár hogy nem tudom szerkeszteni a hozzászólást... 😉

Semmi személyes, csak tetszett az érvelés:
"sokkal jobb" mert szebb és mozgékonyabb, igaz sokkal sérülékenyebb. 😊

Nem jött át igazán hogy mitõl lenne sokkal jobb (eddig meg csak azt hittem a német tankbuzik vannak ráizgulva a tigrisük farára... 😊 )

Tuvok
Exnejem a Lula3D miatt felborította az LCD monitorom .
Töltöm <#miaz>

Sippie
lol 😄😄

tõltöm... 😄
I.C.ram
elnézést, hogy nem vagyok vérpistike, és nem csak azért játszom egy tankkal, mert az a legtáposabb...
"Jobban is néz ki"

Fontos szempont 😉 Javaslom inkább ezzel játsz ha szépet akarsz látni 😊

Igen, igen én is a harckocsiágyúk közül értettem. Az e100-al kapcsolatban teljesen egyet értek veled, csak akkor az orosz fanoktól ment volna a sírás. De most, h az is7 kapott egy remek páncélzatot, az e100-nak is adhatnának egy normális ágyút...(az se zavarna ha elvennének tõle egy csomó hp-t a balance miatt) amit nem fognak megtenni.

Egy hosszú 150mm-est szerintem kizárt h kapna, akkor már tényleg túl jó lenne a jt-hez képest. Mert neki csak az L/61-van a papír páncélja mellett. Örülhetnek a német fanok h megkapták az L/61-et az e100 páncélja mellé.:/
De a remény hal meg utóljára, meg kell kérdezni overlordtól...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

I.C.ram
KV1S(port) sokkal jobb szerintem. Jobban is néz ki, és fürgébb is. Viszont sokkal sérülékenyebb.
béna vagy😄
Üdv mindenki!
Úgy néz ki, hogy ma meglesz az xp-m 1 KV-3-ra, vagy KV-1s-re.
Ti melyiket ajánlanátok?
A sima KV-val a játék nagyon bejött. Szeretem ha távolra, pontosan tudok lõni. (tudom akkor ne orosz tankkal játszak :-D)

Valamint a fejlesztõknek üzenem, hogy köszönöm a francia ágat, mivel KV-val a T8-as heavy-t 40%ról úgy kilõttem, hogy rám is írt, hogy mit csinálok? A többi francia meg apró pici 1 lövéses céltábla.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Simán leradíroz? <#nevetes1><#banplz>
wmisi
eddigi csucsom

276mmes átütése lesz elvileg,régebben azt mondta overlord ugyanannyi lesz mint most a 155ösnek.

Sippie
na azé 😄 Ha már most olyan ágyúja van a top tanknak hogy 270-es pen, és 750-es sebzés, akkor ki ne szúrják a szemem valami szarral, az éltet 😄
A T110 és az M103 is egy új 120 mm M58 típusú löveget kap. Ami erõsebb lesz mint a T34-ben lévõ T53 jelû.

Az M58-nak lesz a legnagyobb átütése a harckocsi lövegek közt 270-280 mm között lehet. Pontosságra és célzási idõre illetve sebzésben is kb olyan lesz mint a francia 120 mm SA47. A tûzgyorsasággal még variálhatnak, de várhatólag 5,5-6,3 körül lesz a RoF.
Úgy néz ki letettek a 170mmes ágyúról, kár 😞

We invite all Poles to participate in Saturday's tournaments organized by Electronic Sports League (ESL) to win 100,000 gold each week! You can also participate in 1vs1 Ladder. Attractive prizes and a lot of fun are waiting for you! You can find more info on Polish version of Worldoftanks.eu.

Mi ez a lengyel hoki? Nem teljesen értem.

I.C.ram
Lehet eladom az E-75-öt, hogy meg tudjam venni a T32-öt, és majd a T34-et. E-75-öt meg majd visszaveszem, ha lesz free XP-m legalább a motorra vagy az ágyúra, mert így csak szenvedek 😞 Utálom a lomha tankokat.
Vajon egy még hosszabb 12,8 cm–es vagy csak az L/61? Ha új akkor talán az L/66. Azt tervezték a Jagdtigerbe is beépíteni.
A gáz az, hogy a mostani L/61-es körülbelül az L/66-osnak felel meg. Az L/66-ossal a JT-nek kicsit más lenne a felépítménye (azt hiszem volt már arról a verzióról kép linkelve). Gondolom nem akartak ezzel vacakolni, így kapott egy nem létezõ L/61-est, aminél nem változik a harcjármû modellje, de löveg teljesítményben azt tudja mint az L/66.

Hosszú 15 cm-es jobban hangzik. Talán a L/55-ös tüzérségi lövegen alapuló fiktív Pak.
Sippie
Kevesebb sebzés, mint a német és orosz hasonló tiernek, kevesebb átütés mint az orosznak, közel azonos mint a németnek, pontosságra egyezik az orosszal, rosszabb mint a németnek. Így stat alapján egyedül a Rof ami ûber. Szóval nem értem mitõl olyan jó 😄