World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról nem is beszélve hogy úgy vitte az E-100 tornyát szembõl mint kés a vajat, meg IS-7 is viszonylag jól átlõhetõ vele.
Remélem T110 jó lesz, mert ez a T30 a 0 páncél ellenére jó.
WoT: Nishizumi77
Bár egy kicsit merev volt a játékmenete. Kicsit olyan csöpögõs volt.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Aztán majd ha E-50,75nél is elõre lesz rakva a váltó az "csodás" lesz, alig várom már hogy szembõl szétcsapják a motort és arra használjam el a repair kitet, de ha megint kilövik szívás lesz, lesz pár heavyként mozgó E-50 ha ezt megcsinálják.
A félépítménye még kérdéses, elvileg szembõl döntött. Kéne egy új löveg, hogy valamiben tényleg más legyen mint a JT. Csak ne az a kacat 15 cm L/38 legyen.
Akárcsak az E-szériánál.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szokásos...pedig egyesek várják itt mint a messiást, de ez csak egy nagyobb Jagtiger lesz, kisebb átütéssel és nagy sebzéssel. (mivel ugyanúgy a hosszú 128-as megy majd rá szerintem, meg az E-100-rõl a 150-es, csak nagyobb ROF-al, mondjuk 4, mint az Object-nél)
Úgy képzelem el mint egy torony nélküli E-100...jujj. Hát az E-100 még toronnyal is épphogy elviselhetõ 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Megyek a KV 3-asért.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kár a 17 cm-es lövegért. Mondjuk terebélyes löveg ez a 17 cm K18. A GW Tigerben megszemlélhetõ, bár nem tudom mennyire jól van lemodellezve a WoT-ban, azt most nem áll rendelkezésemre. Mintha valami sín lenne beépítve a visszarúgása miatt.
Ezt a löveget beépíteni zárt küzdõterû harcjármûbe szinte esélytelen.
Stug E-100-nak annyira nem reménytelen a 15 cm-es löveg se. Az Objectnek és a T95-nek is az van. A páncélzattal és a mozgékonysággal akár ki is lehetne egyensúlyozni. Bár ahhoz relatív gyenge felépítmény kellene.
De az asszony kibelezne, plusza fiam is használja a gépet (õ meg inkább nézzen legós videókat meg madagaszkár pingvinjeit inkább).
KV1S kontra KV3
Mozgékonyság: KV1S, de még mindíg harmatos hogy igazi haszon legyen belõle.
Páncélzat: KV+ toronymagasan, még Tier8-asokat is pattintja magáról nem ritkán, vagy oldalról elnyel mindent. Én IS3-ban vertem már szét egeret miatta.
Tierjében pedig igen-igen gonosz.
Fegyverzet: lényegében azonos, kivéve hogy a KV3-on még felrakható a 107-es, ami lényegében ugyanazt tudja mint a 122-es pingpong ágyú, csak éppen majdnem dupla ROF-fal és negyed akkora lõszerköltséggel (ha jól emlékszem).
2 fontos paraméterben a KV3 jobb, innentõl kezdve nem lehet kérdés, hogyha az embernek pucér csajok táncolnak a desktopján (kompenzálandó a KV3 csúnyaságáz) akkor melyiket kell választani....
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
kroete56 és 8000 csatán van túl, vicc.
Szerintem sokkal fontosabb néha a sebesség, mint a páncél. Fõleg T6-ban, ahol úgyis mindenki átlõ, mert T7-8-9-es csatákba rak.
"sokkal jobb" mert szebb és mozgékonyabb, igaz sokkal sérülékenyebb. 😊
Nem jött át igazán hogy mitõl lenne sokkal jobb (eddig meg csak azt hittem a német tankbuzik vannak ráizgulva a tigrisük farára... 😊 )
Egy hosszú 150mm-est szerintem kizárt h kapna, akkor már tényleg túl jó lenne a jt-hez képest. Mert neki csak az L/61-van a papír páncélja mellett. Örülhetnek a német fanok h megkapták az L/61-et az e100 páncélja mellé.:/
De a remény hal meg utóljára, meg kell kérdezni overlordtól...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Úgy néz ki, hogy ma meglesz az xp-m 1 KV-3-ra, vagy KV-1s-re.
Ti melyiket ajánlanátok?
A sima KV-val a játék nagyon bejött. Szeretem ha távolra, pontosan tudok lõni. (tudom akkor ne orosz tankkal játszak :-D)
Valamint a fejlesztõknek üzenem, hogy köszönöm a francia ágat, mivel KV-val a T8-as heavy-t 40%ról úgy kilõttem, hogy rám is írt, hogy mit csinálok? A többi francia meg apró pici 1 lövéses céltábla.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az M58-nak lesz a legnagyobb átütése a harckocsi lövegek közt 270-280 mm között lehet. Pontosságra és célzási idõre illetve sebzésben is kb olyan lesz mint a francia 120 mm SA47. A tûzgyorsasággal még variálhatnak, de várhatólag 5,5-6,3 körül lesz a RoF.
Mi ez a lengyel hoki? Nem teljesen értem.
A gáz az, hogy a mostani L/61-es körülbelül az L/66-osnak felel meg. Az L/66-ossal a JT-nek kicsit más lenne a felépítménye (azt hiszem volt már arról a verzióról kép linkelve). Gondolom nem akartak ezzel vacakolni, így kapott egy nem létezõ L/61-est, aminél nem változik a harcjármû modellje, de löveg teljesítményben azt tudja mint az L/66.
Hosszú 15 cm-es jobban hangzik. Talán a L/55-ös tüzérségi lövegen alapuló fiktív Pak.