World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De jó is lenne.

Ki kell ábrándítsalak most már nem 1,5x szorzása van xp fõleg nem a kreditnek. Mind a kettõ 2x szorzóhoz közelít. Tudod így folyik be pénz.

Persze, álmodban. 56k-t kaptál volna.

Ha artyval megyek miért én kapok az agyilag zoknikat? Artic region 4 arty megy a pozícióba 2 leopard balra többiek jobbra! Hiába csipogsz mondod nekik hogy mi van õk csak támadnak majd szidnak hogy miért nem lövöd az ellen artyját mikor spotolják csak az a baj hogy 5 type meg 2 t50 meg még 3 tank van már a bázisunkon.

Hát igen meg van az ára a nem prémiumos felhasználónak. Prémiumosan kaptam volna vagy 70K-t.

Bugi Misi
olyan sokat nem kerestél rajta 20K lõszer😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Jah elfelejtettem hozzá írni hogy balance se volt kutya ellenek 5 type és 3 több T8as. Ha van érdeklõdés teszek fel vidit.

Hm felraktam a 105öst a T29 hát kellemesen csalódtam. Úgy emlékeztem pontatlanabb. Mester meg lett.

bardocz
Én se hittem volna, aztán már IS-3-ra gyûjtöm a kreditet.
Nem hiszem, hogy elviszem odáig.
De gondolom, hogy nehéz szülés.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Majd amikor is-3-on kell elérned a 40k xp-s ágyút, vagy is-4-en a 63k xp-s pukkantót, akkor ezt még visszasírod 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
Köszi a gyors választ.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ez megis mi a kibaszott kurvasitanfasza balance????????????

Ez azért vicces.
Megveszem a KV-3at, nem tudom felrakni a 107est rá, mert kicsi a láctalp. a 85-össel szedjek össze 5k-exp-t. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha még játszana, esküszöm meghívnám platoonozni. Gyors kinyíratnám magam, h csak rá koncentrálhassak és egy egész estét mozit összedobnék a végeredménybõl. Garantált halálra röhögés és kasszasíker! Nem hiába, õ egy sztár.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Heavynél T8ban jön be. Az elve egyszerû. Vannak tárak a tankban amiket a legénység rak be ez 15-20 másodpercig tart berakniuk amit az automata löveg 1-3mp betölt amint kifogy a tár akkor újra 15-20 másodperces töltés következik. 1 tár 6 tölténybõl áll ha jól tudom.

popey8
Vki, akinek van már gyorstüzelõ franciája<#kacsint> röviden el tudná mondani, h is mûködik ez a dolog? A heavy ágon melyik lövegtõl kezdve van ez a gyors tüzelés? Csak mert én most a stock BDR-nél járok és egyelõre semmilyen gyors tüzelõ effektust nem tapasztaltam.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Brutal
Srácok
Véletlenül kilõttem egy társamat a harcban és bekékültem.
Ez meddig tart?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

És igen természetesen legfölül volt 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Bázis leghátulján kempelt fjord pályán egy bokorban, egy sima IS majdnem kinyírta, írtam a csapatnak segítsenek már rajta mert egy núb nehogy befoglalják már a bázist.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

vinki1
Hogy mennyire utállom mikor Tigris2-vel bujik mögém (T-43) mer odajött 2 type amiböl az 1-iket kiszedtem de aztán arty meg evett.De ha fél akkor nézzen mesét vagy jatszon Super Máriot baxxa meg.

Kár hogy nincsenek replayek róla😊) lehetne best of wolfyn😊))))

Biztos valaki belerohant és õ élte túl a rammolást...

De ez akkor mit csinál, mi az 0%-os találati arány, jézusom....

Hát igen, a jó öreg wolfyn haverom.😊 Nekem 2x is volt alkalmam anno egy oldalra kerülni vele...

T-82-vel 140 csata után, kemény 0(!!!!!!) százalékos találati aránnyal áll, 1 killt szerzett. Ingame érdemes igazán megnézni a statját! Kár h rég nem játszik már, egy videót megért vona.😞😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Már régen nem nõt a csataszáma...
Csak nem abbahagyta a MESTER?<#idiota>

pl ezért is vannak ilyen 15:0-es csaták amikor sok Wolfyn összekerül😊

jaja, erre nincsenek szavak.. egy bot jobb 😄
2159 csata 185 kill?😊

3% hit ratio nemár 😄DDD szerintem egy újszülött vagy egy kutya jobban nyomná... 😄
Hát arról nem is beszélve hogy az ilyenek anyuci-apuci pénzecskéjét verik el aztán arra hegyezik magukat milyen spíllerek így...

Nekem akkor is õ a favoritom😄DDDDD

Da Pro😊))

Szerinted a WG-t mennyire érdekli a te játékélményed amíg az ilyen faszlámáktól behussan neki a laza 30k?

vinki1
hiába a prém tank akkor is tapasztalatlan,ki szedik mint a xart a prém tankjával eggyütt.aztán mehet rinyálni hogy minek adott pénzt érte.

Hát szüksége van mindhárom T8-prémre a Stug már igazi pénznyelõ!<#banplz>

Legalább gondolom Top-tankként boldogított ez a gyökér igaz?

Komolyan mondom megkötéseket kellene bevezetni prémium tank vásárlás esetén.
http://worldoftanks.eu/community/accounts/502025029-Ghost48/
Minimum 1k csata kellene hogy legalább lehessen venni egyáltalán tier 8 prémet mert így csak másik játékát kúrja el.

vinki1
szép jo estét

Eagle16
Meg volt ma két érdekes kill.

- T32-ben szembõl 8%-os E-100-at alap AP lõszerrel kilõttem...(engem is nyírt már ki T32 szembõl E-100-ban)

- T95-re lõttem Bl-10-zel 3 HE-t, levitte 66%-ra. Következõ két 152mm-es HE lepattant (!!!), aztán úgy is mindegy alapon ellõttem rá egy AP-t, erre az meg átvitte. De ez semmi, a következõ AP is átvitte és meg is ölte.

Random...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mert tervbe van véve ilyen változtatás? Akkor adom is el a búsba a P2-t, így is csak kínlódok vele.

Eagle16
Nekem az is elég lenne, ha a Bl-9S lenne benne, bármit, csak ne a Bl-10-et...annyira össze-vissza lõ az az ágyú hogy hihetetlen. Elõbb 280m-re lévõ Is-4 közepét becéloztam, erre eltalálja a lánctalpát.

Következõ lövés megint test közepére, erre megint csak leesik a lánctalpa.

350m-re lévõ Ausf. B. Becélzom a közepét, erre a lövedék becsapódik 10m-rel elõtte a földbe.

Hihetetlen...nagyon megbízhatatlan löveg, kb. olyan mint egy shotgun, az E-100-ason lévõ 150-es sokkal megbízhatóbb, hiába pontatlanabb papíron. Bl-10-el olyan melléket lehet lõni hogy elképesztõ.

Ha lenne valami 390-et sebzõ löveg kb. 7-8-as ROF-al meg 240-es átütéssel és 0,3-as pontossággal akkor tuti azt választanám.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Bugi Misi
imádom a MM-t

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Nem valószínû a 130 mm-es. Az az ISU, Object 704 párosban kellene hogy elérhetõ legyen.

Az SU-122-54 eredetileg 122 mm D-49 löveggel volt felszerelve, ez kb az IS-3 lövegének felel meg. Valószínûleg már a fejlesztett páncéltörõ lõszerrel (kb 190-200 mm-es átütés a WoT-ban) volt ellátva.
A top lövege a 122 mm M-62-T2 lehet, ami a T-10M lövege volt. Pár napja írtam róla. TD-be építve 8+ körüli RoF-al rendelkezhetne, amivel már elég veszélyes.
E-75el már nem játszok úgyhogy annyira nem fog érzékenyen érinteni, de amúgy tényleg elég pattogós az alja.
E-50nek már annyira nem kemény, 88 L/71 egész jól viszi.

WoT: Nishizumi77

Persze 😄

Ha összekötnek kettõt belõle akkor esetleg 😄
Hosszabb az ágyú mint a T-54 váza, kizárt hogy 122esnél nagyobb kalibert kap. Majd gondolom találnak neki valami jó ágyút, nem tudom igazából milyen fajta 122es volt rajta, de megoldják.

Én nem félnék attól az elõrerakott váltótól.. az én könyvemben mindkét E (E50/E75) eléggé nehezen átlõhetõ szembõl, ergó nincs nagy veszély a motorsérülésre.

bardocz
Hm, megnéztem, és valóban sokkal jobb rá az.
Biztos, hogy 122-es ágyút fogja megkapni? Én látnék lehetõségeket egy T-54 sebességû 130mm ágyúval felszerelt TD-ben. 😊

Engemet-e.... 😊

Bard: nem, továbbra is a 107-esre gondoltam. Jó kis puska az, bár elnézve, a 100-as is kb azt tudja.

De szerintem CWre semmi értelme se lesz annak, kitörölheti a 122es ágyúval, a sebesség meg nem lényeg arra ott a T-54. ( nem mintha a T95öt leszámítva lenne értelme a TDnek CWn. )
Jagdpanzer E-100on ha lett volna 170es tuti vinnék CWre. DE mivel volt pletyka hogy esetleg terveznek T10 TDt hátha megcsinálják tier T10nek az E-100 krokodilt mivel rajzokon azon 170es van lehet ezért nem kapja meg a jgpz E-100 a 170et 😄 ( de jó is lenne )

Sippie
én is ezért féltem a 120-astól, az egyetlen vígasz a T34-el jelenleg, ha megnézem a T30 ágyúját.