World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Áh, szerintem ez kamu. Nem lesz ilyen

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mi a fene van amúgy az MM-el? BDR tankomat zsinórban hatodjára vágja be olyan csatába ahol senkit se tudok karcolni se. Legalább egy normális csatába tegyen be.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Type 62...

link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ja közben láttam hogy Maus , csak már rossz a szemem(öreg vagyok)Amúgy nem volt arty? Nagyon szép sorozat, de én ilyeneket(bár ilyen jót nem) csak akkor mentem Maus-al ha nem volt arty

Eagle16
Ház mázlid volt hogy Nem Párduc II-ket rakott be, azok szétszedtek volna 😊

Na meg az E-100 se volt a helyzet magaslatán, és volt egy okos AMX-13-asotok...

Meg ugye az SPG-ket is kinyírták idõben.

Szép volt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

persze, Maussal
ha már unjátok a banánt!(wot) én már nagyon. akkor 1 kis felfrissülés.ma próbáltam ki.meglehetõsen szórakoztató game.billentyû\egér is könnyû irányítani.renegade ops

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

A tankra gondolt szerintem. Masu volt ugye?

AP-val, vagy hogy erted?
Alul 95181-ben linkeltem a meccset, vegen 5 typeal kergetoztem 😄, most bosszutalltam minden typeon 😄
És ezeket mivel lõtted?

Ellenséges 3 AMX 50 100ból álló platoon letámadott egy T34et, kb 5 másodpercig húzta szerencsétlen, veszedelmesek ezek nagyon platoonban 😄

WoT: Nishizumi77

patchaou
Nájsz!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

[/url][/img]
pointer4
Olyat én is kaptam valamelyik nap, fullhp-ról pukk. A 0.7.0 óta ezek az ISx ammorack-ek elég sebezhetõek lettek 😄
Láttam a patch óta 1 lövéses ammorack-es pukkot, IS4-tõl T30ból, és IS7-et E100ból.
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. január 19. 17:32:44
Jármû: Maus
Szerzett tapasztalat: 1 957
Szerzett kredit: 98 193
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés

http://data.hu/get/4638879/20120119_1733_germany-Maus_prohorovka.wotreplay
itt a replay, erdemes megnezni 😄 epphogy nem lett kolobanov medal
Tono34
Az elõbb IS3-al olyat éltem meg mint még soha.
Karelia, I-es bázis felõl jobbra elindulok, mondom magamban nincs sok med odaérhetek a dombra. Oda is érek jön vmi kis sherman féle lövök egyet majd 2 sec múlva halott vagyok. ISU BL9 1 lövés, ammo rack nélkül. Jónép érdeklõdött, hogy mi történt, természetesen zsenike a KV-ban már noobozott is.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Victory!
Battle: Cliff 2012. január 19. 17:17:42
Vehicle: IS-4
Experience received: 2 023
Credits received: 72 226
Battle Achievements: Top Gun, Kay's Medal II Class, Sniper

E 75 csap. társ miután 3 percig afk volt kezdés után, majd a 2 perces térkép pingemre se figyelve elkezdte megmászni a hegyet, egyedül begyaultam azt az oldalt, ahol az összes kurva enemy top tank jött. rettetnõ sok értelmi fogyatékos van, aki vagy vak vagy süket.
Nekem ilyen kép már van még Tiger(P)-s is...
Nem egy ilyet láttam már,még PantherII-õn is láttam ezt a csúzlit!

Ilyet még nem láttam csak ehhez hasonlót T7ben, de ebbõl sokat.

Megalol...
Lõdözök Is-4 el egy hull down Is-4-et artcon lent a feljáró egyik végébõl a másikba,nem tudom eltalálni a lövegénél,de amint kinyírja a lövészemet(medkit már nem volt) 2-bõl 2x azonnal eltalálom és kilövöm...

A néni bemutatja a weak spotokat:
http://www.youtube.com/watch?v=M7n1ACOm9AE&feature=related

bardocz
Úgy tûnik az én tudásommal max tier7-ig van értelme elmenni. Viszont ebben az esetben az Is helyett a Panthert adom majd el a garázshely miatt, azt úgyis utálom.
..reggel olvastam az uszodaban az egyik edzo polojan 😊
darki81
hogy mi? 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

ha jo a csapat, akkro jo az edzo.
ha szar a csapat... akkor szar a csapat.
Epic team:

http://kepkezelo.com/images/dx13z4mnsv0f4fr0i0.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

Mostanában ilyen a jó csapat...

patchaou
Döntetlen
Csata: Abbey 2012. január 19. 15:40:20
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 1 221
Szerzett kredit: 62 389
Csatában elért Achievement: Acélfal, Megszálló

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nandorb
Ilyen,ez de az IS3 nagyon draga,az eltartasa. 11-12k a javitasa + amennyit lossze, mert minden loszere kb. 1000korul van. Ha,az arty a kor elejen kilo akkor, szamits -12k-ra. Ha jol jatszol akkor hozni is,tud mint pl. ez a kor nekem: IS3 replay.
Mikor oltem nagy tierbol 6-ot. Mikor azthittem hogy hallott, vagyok behoztam es a vegen nyertunk.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

De az a poén ebbe hogy ez nem is annyira ritkaság, többször láttam már Pattont 105ös howitzerrel, meg egy-két pershinget. Ezek tuti trollkodnak vagy én nem tudom.

WoT: Nishizumi77

pointer4
Mondjuk megértem, ez van a fejlesztett torony mögött, gondolná az egyszerû ember fia, ez a fasza cucc 😄
darki81
az a táncparkett ördöge 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

bardocz
Ezt örömmel hallom, akkor gyûjtögetek rá tovább vidáman😄 Kár, hogy a pénzszerzõ tankokkal két napja csak szopok, egyedül az IS-el tudok rendesen pénzt keresni.
Jóképességû hazánkfia <#falbav>

nandorb
Sokszor.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

sûrûn

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

lol <#taps>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

bardocz
IS-3 mennyire szokott top tank lenni?
ollie
Az a loltracktor biztos, hogy platoonban volt.

gvarga12
ne bosszankodj ilyenek miatt nem eri meg
tegnap en is felvettem par allat csapatot
a legjobb az volt mikor KV-3-mal megyek balra egyedul a jobb felso sarokban kempel a maradek 14 zuzmara
en pingelem magam elott a kockakat az artinak ahol dol afa meg a kerites,
a nyomik meg beszoltak hogy azonnal fejezzem be mer feljelentenek
en kilotem egy IS-t aztan lebontottam egy KV-t es kilotek az arty meg lot 2 kozben
14-12-rol sikerult 14-0 lekuzdeniuk ugy hogy az IS a top tier volt...

erre szokta a felesegem azt mpndani hogy nem lehet mindeki olyan okos mint mi<#mf1>

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Lehet, hogy hülye vagyok, de nem lehet, hogy ez inkább arra megy ki, hogy a magasabbik Tier kerüljön többször alacsony tankok közé?
És ez miatt becsúszik 1-2 ilyen is.
Viszont én már láttam olyat, hogy én voltam a 2. legalacsonyabb KVval, alattam csak 1 loltraktor volt. Nem volt platban senkivel.
Azon jót nevettem, amikor 3an lõtték az IS-t és írta, hogy "Help" (mert persze a könnyû tankok 50-60méterrel mögötte beálltak campelni) és a loltraktor miután kiírta, hogy megy segíteni halált megvetõ bátorsággal nekirohant az ellennek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Amúgy az eleve furcsa matchmaking szisztyembe ráadásul átgondolatlanság miatt alapvetõ hiba is van. A 4-es light 10-es meccsekbe is kerülhet, amibe 10-es heavyn kívül minden böhöm belekerülhet. A T-50-, vagy a Leopard esetében ez nem olyan nagy gond, hisz gyors, de amennyiben PzIV-re hajtasz akkor annak az elõdje jelenleg a 4-es Panzer38na. Na az meg se nem gyors, se nem védett, se nem lõ nagyot. A Pz38na-val nagyobb böszméket láttam szembejönni, mint a PzIV-gyel. 😊

Az öt centis ágyúval csak úgy kopogtattam az IS-4-eseken.

majdnem leestem a székrõl, mikor megláttam

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

patchaou
Ha az ellenél látok ilyet azt nem bántom, legfeljebb ha foglal.

5-ös light simán mehet 8-as artyval.

Egyszer az egyik haver véletlenül a rossz T1-et rakta be a csatába. Még bétában volt régen. Akkor az ellen azon poénkodott, hogy nem ér lõni, csak rammelni.

patchaou
Tököm kivan. Teljesen idióta csapat. Alap motoros is-4-el bl9-el egyedül maradok 4 db T8 med ellen és Én vagyok a noob miután szétkapnak. Azzal senki nem foglalkozik hogy 2 top tier heavyt egy isut meg egy typeot egyedül lenulláztam. Nem, noob vagyok.

Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. január 19. 14:48:08
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 927
Szerzett kredit: 51 040
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész

Az 5 type-hoz már most se kell superplatoon 😄 épp tegnap volt hogy egyik oldalt 6 type, nálunk meg semmi. De kihoztuk döntetlenre /egyszerre foglaltunk/

pointer4
Most is szoktunk menni haverokkal, két 8as arty, meg egy 5ös light tank. És ezt háromszor, vagy amíg mindenkinek le nem jön a csillag a tier5 lightról.
Milyen fasza lesz mondjuk majd öt kilences mediummal elindulni, vagy 5 tpye59 XD. El lehet vele könnyen dönteni a csatákat.
patchaou
Az biztos hogy lesznek ilyen artiszuperplatúnok.