World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
OMG meglett a 100. böllér😮 Asszem bontok egy pezsgõt😛😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Mért kell elrontani más kedvét már elõre? 😄 Sima Tigris is megy tier10-be, és még mindig többre képes ott, mint mondjuk egy IS.

Hûûûûûûûû... mekkorákat fogsz vele szopni amint bevág t10-esek közé a 88-as ágyúval.

Jól gondolom, hogy még a 7.0 patch elõtt játszottál vele?
Csak mert abban gyengítették az amo rackjét, ami bizony érzõdik rajta rendesen. Az a legjobb ágyú (ami egyébként a Tigriseken mûködik is rendesen) valahogy többet pattan, mint amennyit nem, fõleg amilyen csatákba kerül. Egy páncélt meg nem tudom, hogy lehet jónak nevezni, amit BÁRMI amivel találkozhat csatában, át tudja lõni... Minden tier5 viszi szembõl is. Szinte minden bekapott lövés modulsérülés, vagy legénység. Ebbõl kifolyólag alacsony a túlélési arány is ami a 15k-s javítási számlával (mint a tier9-eknek) és az állandó javítócsomag használattal kész ráfizetés, mivel sebezni sem egyszerû vele, így a kredit sem akar jönni.

PLaci
Cserébe a DB-nek csak rövid 88-asa van. <#gun>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Viszonylag jó páncélzat? 😄 csak az nem lõ át aki nem akar 😄 De valóban tier 8 medek közül talán P2 a legjobb (fõleg az ágyú miatt) Viszont a DB után hatalmas csalódás volt. DB ezerszer jobb.

PLaci
<#eplus2><#eplus2><#eplus2> Hûûûûû, milyen vérengzéseket fogok még majd mûvelni! <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Replay

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

darki81
gondolom nem nagyon kempeltetek a fedezékek mögött 😄
állom enemy XD

#95492 nemtudom<#miaz>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

a panther2 a legjobb tier8 med, sok hp viszonylag jó páncélzat, jó mobilitás, legjobb ágyú a tier8as medek között, én nagyon szerettem. E-50 meg még tõle is sokkalta jobb
Gottfried
Ezt a csapatot nézzétek meg :-)
Kemény ellenfél volt!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Solten
Hasonloan trafaltam telibe a "sajat" Luchs-ot. Jokepessegu team member meg kerdezi mi a f*szert lottem ki. Mi a f*szert rohangal a KV korul mikor tuzharcot vivok vele.

Saor Alba

bardocz
Áá, nem hiszem el, épp becélzom az ellen artyját, erre a T-50-esünk bejön közénk, és õt lövöm ki, ezután hiába volt 4 killem, lófaszt kreditet meg xp-t nem kaptam a körért(10 találattal...), és még le is vont csapattárs kilövéséért 6k-t...
USA Arty ág tier 6 és felette vélemények valaki akinek van?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez melyik filmbõl van? Néznék egy jó kis Chuck Norris movie-t 😄

darki81
csak azt hogy ne döntsék ki a fákat 😄

komolyra fordítva a témát, én az összes war tipusra készen szeretnék állni, (már csak egy 10-es tank hiányzik)és komolyan szeretnék majd warozni, mert ez a játék csapatban az igazi 😊
Kaptam is egy kecsegtetõ ajánlatot, szerintem majd élek is vele, legkésõbb akkor ha meg lesz a kis egerentyûm 😛

nandorb
Attol,fugg mit varsz el a klanodtol? Ha ESL-n,warozni akkor ott 7v7-van 8-as Heavys/Medium meg asszem 5-os arty van.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

patchaou
Nekem most s-70-el mégjobban termeli a pénzt meg a zikszpét az is-4. Egy gyenge körrel mentem csak mínuszba. Remélem este is ilyen jó lesz és akkor a motort meg a lánctalpat is kifejleszthetem 1 nap prémmel 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

7 csatát mentem ma, ebbõl 6 gyõzelem, de még így is több, mint 30k minusz <#szomoru1>

Nem, semmi olyasmi nincs.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az elõbb néztem, mióta megvan, most van vele elõször 50% fölött a winrate-em 😊
Egyébként az a legdurvább benne, hogy amellett, hogy rossz, még többe is kerül a fenntartása, mint az IS-4-nek. Azzal általában pluszos vagyok prém nélkül is, de ez még gyõztes körben is veszteséges, mert tuti kilövik, javítócsomag is mindig kell, meg elsõsegélycsomag is. Még szerencse, hogy a lõszer nem drága bele, de most is pattantam Leotól elkezdve T25-ön keresztül mindenrõl.

szabii98
van rá esély

I met God. She's black

Hát sztem ha már fullos addig ne add el amíg nem unlockolod vele az E50-et. Ha már megvan... Én is így voltam vele, vhogy Panther-t jobbnak éreztem. Ahogy meglett E50, egybõl el is adtam😊
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nekem nem lesz E-50-em.
Ez a P2 annyira rossz, hogy az valami hihetetlen! E-50 nem tud annyira jó lenni, hogy ezt megérje átszenvedni miatta. Ágyú vertikális kitérítése egy vicc! Minden egyes körben megkapom az amo rack sérülést. Most is elsõ bekapott lövés amo rack, megjavítom, következõ megint az<#falbav>
Még a tier4 T-50 is átlövi, tier5ök meg szinte meglincselnek, ha többen vannak. Cserébe gyakran lepattan még a KV-ról is... Ha így folytatja, rövid úton meg fogok szabadulni tõle.

Mármint h van már vmi csalás, csak még nm tudunk róla.
Az nem lehet h úgy csal vki h nem vesszük észre?
én tegnap t-44et nulláztam le egy sorozattal 100%ról úgy hogy 200hpt vesztettem xd
Szerveroldali sokminden ezért nem nagyon lehet ebben cheatelni.

darki81
hát, majd akkor ahogy adják majd a körülmények..<#smile>

Na, megjött Megmondó kapitány. Mégegyszer leírom, nem szándékos volt.

Legitimista
Nem, ez nem lol. Válts át színtévesztõ módba.

Hát szerintem meg nem. Jön pár med és szét kapja a fenébe, vagy szépen belövi az arty. Egyébként is, a védekezés mondjuk a Jagdtiger dolga. Nem a Maus-é.

Igaz hogy lassú, de szembõl jól bírja, ha elõre tör nem sok minden állítja meg. Szerintem nem jó védekezésre pazarolni

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem, mert idegesített, hogy ott köröz körülöttem, azt hiitem, flankolni akar. 😉

darki81
igen az jó taktik hogy 1 maus marad védeni, mert amúgy is lassú és nem csak az eleje szívós 😊

#95472 nem tûnt fel hogy zõd?<#vigyor1>

LOL. az elõbb Tiger P-vel nyomtam, és lövész módban célozgattam. egyszer csak észrevettem, hogy egy Type 59 köröz körülöttem. Kilõttem. Saját volt. 😄 Aztán persze sûrûn bocsánatot kértem.

Ok, kipróbálom. Mondjuk én E-75 ellen AP-t használtam, durr bele kettõt max hármat a hasába, és robban. Csak hát ha mondjuk fedezékben van, ez mindig használható. A tornyát meg az AP nem viszi

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

AMX 13 90 valami iszonyat jó tank, most öltem meg egyedül egy 100%os E-50et, épp ment fel mines hegyre, csak úgy döntött rám támad, én meg belenyomtam 1 tárat az oldalába 90essel, meg közben kigyulladt, azt simán meghalt 😄

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Minden tankon az ágyút célzom szembõl a 150-es ágyúval HE-vel. Nagy eséllyel kiüti az ágyút, egyszer megjavíthatja, de aztán megint kilövöm 😊
A parancsnokot is kiszedheti, de akár a töltõt is. (nekem másik E-100-as lõtte ki a töltõmet nagyon messzirõl 150-es HE-vel) Szóval modulok és legénység ellen halálos.

Elég random, volt hogy Is-7 tornyába csak 170-et sebzett, de utána feltûnõen visszahúzódó lett, nem volt kedve letámadni 😄 De E-75 tornyába 350-450-ek simán mennek.

Elõször 4 HE lõszert vittem, Maus felgyújtása után 6-ra növeltem. Mikor láttam hogy E-75 tornyába mennyit sebez, felvittem 8-ra.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Azt mondják védéshez masu a legjobb.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

darki81
volt egy idõszak amikor a KV-n a 152-es gun volt fent, azzal akkor is sebeztem egy jó nagyot ha lepattant

amx17 = amx12
darki81
szerintetek ha meg lesz a maus tankom akkor azzal majd bevesznek egy komolyabb klánba? vagy az nem annyira jó warozni? (mondjuk az IS-7et is ki szeretném majd unlockolni egyszer)

amx17t

battles particiated: 7
victories: 1
defeats: 6

csodas 😊
Hm, HE-vel? Ezt ki fogom próbálni. Csak hát azt mondják módosítva lettek a HE lövedékek. Bár ha 300-400-at sebez egy IS7-be, az jó mert AP úgyis lepattanna.

De hova lõsz IS7-re HE-vel?

Eagle16
E-75, Vk4502, Maus, Is-7 ellen szembõl nagyrészt HE-vel lövök, ha jó helyen találom el akkor leszed 300-400 HP-t és kiüt valami modult is.
Tegnap pl. szembõl HE-vel felgyújtottam egy Maus-t.

De AP is jó ezek ellen sokszor, lásd pl. a képet amit beraktam. Akkor használok csak HE-t hogy ha tudom hogy az AP tuti nem lõné át.

T30-at viszi AP-vel, E-100-nak az alját is nagyrészt.
Szerintem elég neki ennyi pen., csak lehetne pontosabb. Mondjuk 0,33 legalább.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ez meg a másik😄
patchaou
Itt csal a játék a kis taknyok helyett.

lol hát azért ne túlozzunk😄 Kb mindent meg lehet változtatni a játékban különféle modokkal. Pl ez a kizoomolás, vagy a skinpackok, vagy a tracer festés, ha nem is annyira kemény csalás mint mondjuk fps játékban a wh+aimbot, azért "softosabb" cfg buheráláshoz simán hasonlítható szvsz.
hát keményebbek lettek a tankok úgy általában, de ennyi erõvel az is-7 is panaszkodhatna. El kell fogadni a 150es ágyú ilyen. Nekem van IS-7, E-100 és t30is. Elég az e-100nak ennyi pen, mert túl erõs lenne különben, arany lõszerrel így is az. Jó az a 150es, kritikus pontokat kell vele lõni, vagy HE-t.
Hát igen én sem hallottam csalásról pedig az összes eddigi multis játék amivel játszottam, "tele" volt csalóval. Összes CoD, nameg az NFS World de eddig vhogy a WoT kimaradt. Hál'Istennek😊
De amúgy mennyit pattog 7.1 óta a 150 milis ágyú a többi T10-rõl? Mert olvasom a fórumokat, rengetegen panaszkodnak a nagyobb ágyú miatt.