World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Tudom, hogy ennél sokkal többre képes, még tanulom, hogyan kell vele játszani.
De eddig nagyon tetszik. Gyors, pontosan lõ, erõs páncél, igaz nagyon sok a lepattant golyó, de egy felüdülés a KV-3után.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Gyakorlatilag az egész francia light oszlopot inkább érzem Tank Destroyernek, mint tanknak.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ha eddig vesztettem, alig jött pénz, erre ma vettem a Kv-5öt és:
Vereség
Csata: Siegfried Line 2012. január 21. 21:48:35
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 543
Szerzett kredit: 44 122
javítás+ lõszer 10000. Marad: 34000
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Am igaz is, most még csak olyan mozgékony az amx mint egy type, de majd ha meglesz a motor akkor már mint egy t-44... de te úgy is csak a hátra fokozatokat használod.😮😄😛
Virkir: cikizném a haveromat, ezt nem kell komolyan venni.😊
Tobyval nyomtuk, ha Õ nincs ott akkor jóval szerényebb lett volna...kell a jó társ! 😊
Ilyen gyenge ágyút ezen a szinten még nem láttam.
Azt azért remélem vágod hogy a Pershing és a T-44 is gyengébb ágyúkkal rendelkezik. Ez a "gyenge" ágyú a legerõsebb medium tank ágyú Tier8-on.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT account: cpt_Hungarian
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A sebesség nem csak arra jó, hogy elsõnek tudjon megpusztulni.
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. január 21. 20:02:41
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 276
Szerzett kredit: 45 921
Csatában elért Achievement: Szárnysegé
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
WoT account: cpt_Hungarian
Tudom, hogy most mindenki Typ-ot vett, de akkor is nagyon keveset látok.
Vagy lehet, hogy csak azért van mert kv-3al vagyok nem találkozok vele.
Érdemes-e még megvenni, vagy várjak a 7.1es új prémekig?
Sajna nem annyira szupergyors a gép, még a legjobb motor nincs benne, de miért is kellett volna közelebb mennem a bázisukhoz, mikor onnan is nagyszerûen kilövöldöztem mindkét artyjukat, az E-75 meg rá sem látott? :-D
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ilyen gyenge ágyút ezen a szinten még nem láttam.Arról nem beszélve,hogy csak a javításra kerestem.Többet vártam tõle.
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. január 21. 18:17:47
Jármû: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 2 646 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 605
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Én nem hinném, hogy van normális ember aki ezt ok nélkül rárakta volna a gépre.
Replayt!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tegnap meglett vele a második Böllérem, elég durva csata volt, t10 volt mindkét oldalt legfölül, nekünk volt egy t9 heavynk, meg két t8 velem együtt, túloldalt nem volt t9 tank, viszont volt 7db t8, szal nem gyengén az ellenfél volt az erõsebb (papíron) sõt, még az IS-7-ünk is noob volt, berohant egy csomó ellenfél közé mert azt hitte, hogy sérthetetlen, egy vacak Type 59 lõtte ki és közben az egész csapatot noobozta, de az autoloaderrel sokszor sikerült már eddig is megfordítani a csata menetét, most is segítségemre volt. :-)
Érdekes, hogy az elõzõ AMX-50 böllért is ezen a pályán szereztem, egyik kedvencem lett. :-)

WoT: Nishizumi77
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Az lenne a kérdésem, hogy amit itt ajánlgatnak néhányan, hogy 1250-1500Ft-ért kapsz 1000 kredited, meg 1 slotot, az tényleg igaz-e/megbízható-e, és ha igen ki tud olyat, akitõl vehetnék?