World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totális tévedés, iszonyat jó medek csak ésszel kell használni. Kb mint e-50 hátulról támogatni, megfelelõ pillanatban megindulni, de gyakorlatilag akármit le lehet radírozni velük.
Pales27
ZIS-4

valaki tudna segiteni hogy t-50-2 -re milyen gun-t rakjak meg tudom rá venni az összeset full-ra .Elõre is kõszi a segitséget.
bardocz
Most néztem meg, és tényleg, azt hittem a T8 prémek ugyan annyiba kerülnek mind.
(Y) Ennek az egyedüli oka az, h neked nem merek hátat fordítani! xD😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

A löve drágább, és nem tudom miért, de nekem tetszenek az orosz tankok.
Tudom, hogy ennél sokkal többre képes, még tanulom, hogyan kell vele játszani.
De eddig nagyon tetszik. Gyors, pontosan lõ, erõs páncél, igaz nagyon sok a lepattant golyó, de egy felüdülés a KV-3után.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Így van, de nekem valahogy nagyon nem akarózik a fracia tankokat is belevenni a képbe. A meccseken alig van belõlük néhány, többségük nagyon gyenge szerkezet, ami meg tud, azt nem könnyû kezelni. Kevés a jó játékos. Ez a Lorriane pedig, lehet hogy nagyon jó az ágyúja, de nemtudom hogy ezt a negyvenes test és toronypáncélt mivel lehet ellensúlyozni T8ban.

Gyakorlatilag az egész francia light oszlopot inkább érzem Tank Destroyernek, mint tanknak.

LOL, mivel folyamatosan seggel támadsz így nem csodálom, hogy úgy érzékeled hogy mögötted vagyok, miközben pont fordítva van. :-DDD

A Lorraine 40t megjelenéséig valóban ez volt a helyzet. Szívem szerint én attól elvenném a 100mm-es ágyút, azzal már nagyon OP, bõven elég lenne ha csak a Batmobilnál lehetne elérni, még t9-ben is a legjobb ágyú.

Ez azért van mert a kv-5 egy magas credit szórzós prém tank, csak úgy mint a többi t8-as prém(type, löwe). Kifejezetten creditfarmolásra való, és sokkal többet tud mint 44k.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

bardocz
Miért nem Löwét vettél? KV-5 nekem elég gyengusnak tûnik.
Ismerõs "taktika"... Nem bmtm volt a játékos neve? Õ minden tankjával a bázisnál szokott bújkálni, e100-al is, top tankként. Szerintem nem is járt be még egy mapot sem...

Ezt nehezem hiszem el.
Ha eddig vesztettem, alig jött pénz, erre ma vettem a Kv-5öt és:

Vereség
Csata: Siegfried Line 2012. január 21. 21:48:35
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 543
Szerzett kredit: 44 122

javítás+ lõszer 10000. Marad: 34000

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na, bagoly mondja verébnek, h nagyfejû.😄 Csak azért játszol a franciákkal, mert így 6-4 lövéssel tudsz lopkodni gyors egymás után!😊) Utóljára még is4-ben láttalak támadni jópár hónapja, azóta minden tankoddal többet mész hátrafelé mint elõre! Mindig 100m-re mögöttem vagy, ha én kempelnék, te még a pályán se látszódnál!😊

Am igaz is, most még csak olyan mozgékony az amx mint egy type, de majd ha meglesz a motor akkor már mint egy t-44... de te úgy is csak a hátra fokozatokat használod.😮😄😛

Virkir: cikizném a haveromat, ezt nem kell komolyan venni.😊

sanya01
Ja nem, rosszul emlékeztem, sorry.<#whatever> A szárnysegéded asszem õ vitte el. Védõ, mester lövész, acélfal, topgun és Boelter lett besöpörve.

sanya01
Tegnap összejött E75-el egy olyan szárnysegéd, hogy mellette meglett a Böllér is.
Tobyval nyomtuk, ha Õ nincs ott akkor jóval szerényebb lett volna...kell a jó társ! 😊

Én már eladtam a P2-õt,pedig fullos volt és volt vagy 30k xp-m is vele.
Ilyen gyenge ágyút ezen a szinten még nem láttam.

Azt azért remélem vágod hogy a Pershing és a T-44 is gyengébb ágyúkkal rendelkezik. Ez a "gyenge" ágyú a legerõsebb medium tank ágyú Tier8-on.

Bugi Misi
6 után jár

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Az ember minden nap lát valami érdekeset... T-44 körözött IS-3 körül és HE-vel lövöldözte, 1%-okat sebezve rajta. Egész addig, míg az ki nem szedte 2 lövésbõl. Természetesen a T-44 volt a mi csapatunkban 😊

patchaou
Bezony, voltam már két killel szárnysegéd.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az E-100-zal fasznak kempel a bázisban? Mé nem megy az ilyen TD-snek?És eljutott Tier 10-ig az ilyen...

Hm, akkor rosszul tudtam eddig.

WoT account: cpt_Hungarian

Gottfried
Akkor leszel szárnysegéd ha mások lövik ki azokat akiket megsebeztél(legalább hetet).ha nem lövik ki õket,akkor nem kapod meg.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ugye ez nem volt komoly? Mert nem gondolnám, hogy azt hiszed a fransziák dolga lenne az elsõ vonalból nyomni.
A sebesség nem csak arra jó, hogy elsõnek tudjon megpusztulni.

Gottfried
nem mondod???

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. január 21. 20:02:41
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 276
Szerzett kredit: 45 921
Csatában elért Achievement: Szárnysegé

Aktív voltál grat <#nevetes1>
Csak akkor leszel szárnysegéd, ha nem lõsz ki senkit...

WoT account: cpt_Hungarian

Gottfried
Hát ennyi sebzett tankkal még nem voltam szárnysegéd. :-S

Nekem 23k xp-m van rajta, de az a maradék 140k nem fog egyhamar összejönni, az tuti. El egyelõre nem adom, mert túl sokat buknék rajta, de ha nagyon felidegel, még megeshet az is. Napi duplákig rohangálok vele általában, de még azt se szívesen, mert nem is élvezem vele a játékot.

Hali. Nem nagyon vagyok otthon a katonai rangjelzésekben, szal a parancsnokomnál egy aranyszínû csík van az a kapitány ugye? Attól fog még tovább is "fejlõdni"? A végén tábornok lesz vagy mi?😊)
A kv-5-el lehet még jól keresni, mert alig látok 1-2 a játékban.
Tudom, hogy most mindenki Typ-ot vett, de akkor is nagyon keveset látok.
Vagy lehet, hogy csak azért van mert kv-3al vagyok nem találkozok vele.
Érdemes-e még megvenni, vagy várjak a 7.1es új prémekig?

Basszus, ha lopkodással is lehet 2500 xp-t meg majd 70k-t keresni többet nem kockáztatom így a seggem, de te biztos jobban tudod camperek gyöngye. :-P

Sajna nem annyira szupergyors a gép, még a legjobb motor nincs benne, de miért is kellett volna közelebb mennem a bázisukhoz, mikor onnan is nagyszerûen kilövöldöztem mindkét artyjukat, az E-75 meg rá sem látott? :-D

patchaou
Ezüstért is lehet venni camot. Nekem is volt már, de a német himlõst Én sem tenném fel semmire.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én már eladtam a P2-õt,pedig fullos volt és volt vagy 30k xp-m is vele.
Ilyen gyenge ágyút ezen a szinten még nem láttam.Arról nem beszélve,hogy csak a javításra kerestem.Többet vártam tõle.
Bugi Misi
jó kis csata volt(:

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. január 21. 18:17:47
Jármû: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 2 646 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 605
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Csak azért kérdezem, mert az elõbb láttam 1 Jagdtigert ami úgy nézett ki, mintha valaki vörösboros, brokkolit, és szezámmagot fosott volna rá.
Én nem hinném, hogy van normális ember aki ezt ok nélkül rárakta volna a gépre.

Ám az aranyba kerülõ kamu, az ér is valamit, csak arra jó, hogy lássák, hogy te 1x vettél aranyat, és össze tudtad csokizni a tankot?

darki81
hát ez nagyszerû 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Haha, már látom lelki szemeim elõtt ahogy a csata elején rohansz a szupergyors franszia heavyddel F9-be kempelni.😄 És megint csak háttúlról lopkodtál végig (szokás szerint), a fele olyan gyors e75 közelebb van az ellen bázisához mint te!😄😛😊

Replayt!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

TVelvet
amúgy igen, lepattanó lehet ilyen. 😊
Leptattant a hátuljáról és telibetrafáltad a tornyát? O.o

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Bugi Misi
hajnali játékomból 1 szerencsés lövés😊

HappyHunter
WTF moment:

Ez mûködhet úgy is hogy ha lepattanik a lövedék, akkor eltalál egy másik tankot? 😄

Be happy. :) Running!

IS-3 7.0 óta sztem is ráver, nem is kicsit, de úgy érzem, hogy most a t8 heavyk közül az AMX-50-100 a király.

Tegnap meglett vele a második Böllérem, elég durva csata volt, t10 volt mindkét oldalt legfölül, nekünk volt egy t9 heavynk, meg két t8 velem együtt, túloldalt nem volt t9 tank, viszont volt 7db t8, szal nem gyengén az ellenfél volt az erõsebb (papíron) sõt, még az IS-7-ünk is noob volt, berohant egy csomó ellenfél közé mert azt hitte, hogy sérthetetlen, egy vacak Type 59 lõtte ki és közben az egész csapatot noobozta, de az autoloaderrel sokszor sikerült már eddig is megfordítani a csata menetét, most is segítségemre volt. :-)
Érdekes, hogy az elõzõ AMX-50 böllért is ezen a pályán szereztem, egyik kedvencem lett. :-)

Gottfried
Ma már a 2. ilyen ellenfél században. :-D

A fene tudja mostanság, én inkább visszacseréltem az IS-3-ra, de azt elismerem, hogy nem rossz. Csak amilyen a MM nem tartom kizártnak a szopást.

Jó az a KT, már stock ként is lehet vele pusztítani.

WoT: Nishizumi77

Hát kinek mi, én a Pershingel nagyon jól elvagyok most, hogy fullos lett, pedig az állítólag még rosszabb is a Panther2nél. DB meg álmomban ne jöjjön elõ a "grindelj ki szar ágyúval 26.000XP-t,hogy felrakhasd végre a jobb löveget...ami a rövid csövû 88-as, és sokra azzal se mész Tier7-ben" címû történetével. 😄

PLaci
Öltem én már kisebb tankkal is egeret! 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Üdv srácok!
Az lenne a kérdésem, hogy amit itt ajánlgatnak néhányan, hogy 1250-1500Ft-ért kapsz 1000 kredited, meg 1 slotot, az tényleg igaz-e/megbízható-e, és ha igen ki tud olyat, akitõl vehetnék?