World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De valami most már nagyon érdekelne,JpZ E100-al úgy küldtem az anyjába a beképzelt olasz heavy-t mint a fene,de mondja meg valaki mostmár komolyan,miért jön nekem T8 olasz heavy a hátával?
Van valami különlegessége az olasz heavy hátának?
Komolyan érdekel,mert már nem ez az első eset hogy úgy lövök ki olasz prémet hogy tolat felém.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Három ládából többet kaptam mint huszonötből.<#idiota>#idiota>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
DIGI optika van. Ma meg megint jó, lagmentes a játék. Volt valahol valami gixer.
A pofám leszakad.
Azt hittem hogy nulla esélyem és csak heccből játszottam.
Ha nem szólsz észre sem veszem.
Köszönöm
Hogy kapom meg a jutalmat?
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2020.12.12. 08:29:49
Plusz hozzájön a többiek állatsága. Tegnap éppen pár kört mentem és megvoltak a napi küldik meg Chucké is, ma meg 18meccsből egyet nyertünk, az alap 350XP-s küldiig alig bírtam elmenni LOL!
Lehet hogy van valami titkuk?
Most kötöttek be 300 optikát, azóta 30as pingem van,de a 100hoz voltam szokva.<#hehe>#hehe>
Valaki azt mondta hogy valahol ausztriában van valami akadás a rendszerben.Keressetek vissza,asszem azt mondta.
Gondolom a szerverekre szánt pénz is chuckra kellett...
Olyan kérdésem lenne hogy tegnap óta nagyon laggol az egész játékom szolgáltató közölte hogy minden rendben,letöltés feltöltés nem megy.Semmi nem fut a háttérbe más netes játék jól fut.Valakinek vmi ötlete esetleg vagy másnál is előfordul?Szervert már nagyon sokszor váltottam.
Az meg kriminális amit az új tankokkal művelnek.Láttam csapattárs táras td-t T8 csatában ahol nem sebzett annyit mint én szar P43-al.
Asszem 14 lövésből volt 3 sebző lövése.Láttam ma olyat hogy ellenfél GW Tiger-e egyszerre három gyökeret ölt meg,bár valahol mókás volt,két hülye heavy meg egy td-t csapott ki egyetlen lövéssel.Nekem miért nincs ilyen mázlim?
El is gondolkodtam a Gw tiger megvételén.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.11. 11:07:24
De amikor 12 ember elmegy 1 oldalra, és megöli öket 4 ht, akkor már csak röhögök.
Csupa ökör.
A szerencsejáték is pont olyan, hogy aki arra szeretné "pazarolni" a lóvét, az miért ne tehetné, hiszen az övé?
Ennek ellenére a lootboxokkal én sem értek egyet.
Utoljára szerkesztette: Balcsix, 2020.12.11. 00:44:56
Remélem a díszeket be is zúztad, mert különben sz.rt se ér, Majd legközelebb adhatsz el spec tankokat(t9-t10 rewardokat) is,ha gondolod, úgy is van elég<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.12.10. 16:45:19
Több hibát is észrevettem a garázsodban . Mint például nem vetted meg ma a kalendárium ajánlatot ( Löwe ) Segítettem , láttam van bőven aranyad , és megvettem. Leszereltem a karácsonyfát 0 szintre . Szerintem korai még díszíteni . <#hehe>#hehe> <#wave>#wave>
Csak edge nevü szarral lehet megnézni.
Viheted, de gunmarkok nélkül vissza se hozd<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
kidobta az olaszt+a boroskolát<#banplz>#banplz> +12k arany 7 prémnap,1.5m kredit.
Ez most megérte<#hehe>#hehe>
angelus1991ster.blogspot.hu
Most próbálok visszaszokni:<#hehe>#hehe> de ezek a 15-1,2 csaták valami fenomenálisak<#eplus2>#eplus2>
Eddig 18 /8 (44%) <#banplz>#banplz>
Győzelem/Csata: 1 (6) (16.7%)
2 perc / csata, minden rohadék aranyat szór. Boldog karácsonyt.
EZÜST GOLD PRUIM
2100000 18000 38
Matilda BP, Isu 152K, T78, GSOR 1008, Matilda BP
Skinek: WZ, 60TP, ConqGC
Reméltem, hogy vmelyik T8-at beadja.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyébként meg nem veszélyesek ezek a tankok.
Csapattársként kész gázok.
Az előbb legszívesebben vízbe fojtottam volna köcsög csapattársat.
Állok a tuti bokorban kempinovkán,az ellenség nem lát én meg zsinórban spotolom a népet.Erre egy ilyen hülye gyökér odajön és kiszúrják és olyan sortüzet nyomnak hogy épp csak túlélem,mert ez a nyomorék mögém áll be.Mi a frászt keres egy ilyen hülye heavy tankkal a spot helyen?
Mondjuk nem csodálom hogy balfék volt,a festésén ott virított hogy csak 1 éve játszik.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De nem veszek több ládát.Úgysem jön semmi,tavaly 5 ládából többet kaptam mint idén 25-ből.
Van 13k aranyam,abból veszek egy prémet és kész.
Egyébként már mind a kettővel volt szerencsém találkozni.
Nem hiszem hogy túl jók valóban.
De én a rossz tankokat is tudom élvezni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.09. 17:51:49
A wg-nek ismét sikerült alulmúlnia magát és a brit lightok után itt is elhozta nekünk a legrosszabb dpm-et.
Bár még nem vettem meg a ládákat mert csak most értem haza de az biztos hogy ha megkapom akkor azzal a lendülettel adom is el azt a papírnehezéket <#mf1>#mf1>
"75 láda, 0 8as prémium tank, 1 hatos... szoval nem feltetlen eri meg.."
Megéri-e a ládanyitás?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png