World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Van szerver. Persze még nincs kihírezve.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szerintem meg jó tudni, mert ilyenkor eleve más taktikával játszok.

wot nick: PsychoTrooper

Eagle16
Itt van a kép róla: link

Elvileg így van lemodellezve a játékban is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lehet nem tudja mi a noob. Csak látta, hogy írkálják, így írkálja õ is.

noname23
Jawoll hogy ott még vaskosabb hát akkor nem ártana egy rendes mûszaki leírás ehhez a tankhoz mert a spaced armoros képbõl nem nagyon vettem ilyet ki sõt a sárga rész még gyengébb is elvileg nem.

Ha a tankok nem akkor mi más majd az arty igen megoldja.

Ez a noobozás meg már a szokás hatalma hiszen biztos te vagy a noob, ha megölöd xD Ilyen madbrokon mindig csak rofl
ne akkor noobozzon, ha meghalt akkor lehet ha õ maradt felül én meg fekszem a padlón K0.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Kipróbáltam az ingame rating használatát, majd abbahagytam. Nem jó tudni elõre, hogy bukó lesz. 😊

Hogy itt meg hogy megnyírbálták az elsõ hsz-t mióta utoljára néztem. <#conf>

Nyiss meg egy csatornát mondjuk az SG-st és meglátod hetente hányszor törlõdik.
A mostani héten eddig kb volt már három alkalom amikor újra kellett keresnem, ez ennyi szerver restart.

Eagle16
Aztán meg a két csapattársát is lenoobozta...az ilyenek utálom 😊 Nem tudom mit várt, majd nekem esik IS-el aztán kiszed 3 Tier különbséggel? Nem sikerült neki aztán egybõl én vagyok a szar 😊

a kérés helyesen:

srácok elakadtam, tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan telepítsem és indítsam? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Hát ezt akkor se mentettem volna meg ha minden talál és minden átmegy...vagy 6 közepes tank felment a hegyre és még így is elbuktak ott...

noname23: az nem bug, ilyen van az E-100-nak is. A valódi páncélzat a 90 fokos rész mögött van és az döntött. Ez a külsõ csak egyfajta elõtétpáncél, elnyeli a lövedék energiájának egy részét is gondolom. Viszont az is látszik hogy ha a futómû felett lõnek meg akkor még egy alap IS is tud sebezni...

Amúgy így visszanézve még bírtam volna egy darabig, de nem vettem észre hogy bement mögém a köcsög S-51.

"Acorp alaplap Vargáné táp"
hejjj a régi szép idõk, tedd mellé még a Sector alkatrészeket, meg 40*-es Sony CD-ROMot is :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Akár. Amúgy szerintem 2 hetente van restart. Bár csinálhatnák éjjel...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

mi a faxnak?

ott a wot fórumban az egész cucc, csak ki kellene választanod a megfelelõt, meg telepíteni kellene....

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/81273-in-game-player-ratings/

hogy lenoobozott a magyar srác a kis IS-el xD van ami soha nem változik 😊
Vagy csavarnak valamelyik szorzón egyet hagy szopjon a sok sügér.
Már ne is haragudj de miken futtatják a játékot, hogy hetente van öszvisz vagy 10 szerver restart.
Acorp alaplap Vargáné táp? 😄

Vicceltem, ne vedd komolyan. 😉

noname23
jah remekül látszik kb 9.-ik percnél ez az új bug vagy micsoda mikor oldalt a döntött részen meglõnek még látszik is a behatolás nyoma azt semmi baja tisztára mint IS3-nál.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Nem értitek meg, hogy ez tervezett leállás? Az is lehet hogy elment az áram, felrobban a hálókártya...stb.

Ingame efficiency programot (vagy fájlt vagy mit) tudna vki feltölteni? Mert amit én letöltöttem és bemásotam az nem mûxik..
Nem szeretem mikor 3-4 szinttel kisebbekkel kell lennem. Nem tudják vagy nem akarják azt csinálni amit kellene nem tudom. Szaladgálnak a mezõn nem segítenek. Lehet hogy mindenki felderítõ akar lenni.
popey8
Na most már bekaphatják ezek a hülye komcsik. Nem igaz. Miért kell az ilyen fontos infókat az utolsó percben kirakni? Pont IS-4 körben voltam és egyszer csak behalt az egész játék. Még jó, h a vereség szélén voltunk, különben lõttek volna a duplának. Jelzem, h háromnegyed körül néztem a híreket.
,l, ---> ezt nekik😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

nem rossz, bár meglepõen sok lepattanót lõttél, nem ezt szoktam meg tõled :-)

Itt a példa, hogy mi történik, ha nem teszik meg.

Mi???? Még az apróbetûs részt is??? <#pias><#nevetes1><#pias>

Na arra várhatsz
Vagy többet ne csinálj hülyeségeket és elolvasod a leírásokat és az EULA-t...

Mondjuk zárold a pénzt. Vagy csináltass új kártyát.

jaja, nem volt szabad dugaj, aztán a takarítónõ kihúzott valamit, mert porszívózni akart :-)

Eagle16
Amíg nincs szerver addig egy kis offline móka: link

Ez volt a 2. Is-7-es csatám, 55 találatom kaptam mire megöltek. Meg el is vesztettük a csatát, de a végén már csak röhögtem hogy nem tudnak kinyírni 😄 Eddig tetszik a cucc, határozottan tetszik.

Szerintem sûrû sajnálkozások közepette most tekerik vissza a tankok elcseszett kredit szorzóját 😄

Tono34
Lehet vodkát kell inni annak aki a dinamót hajtja ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

az is egy megoldás de kb annyi értelme van mintha levágnád a kezed mert az ujjadba szálka ment.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Unsceduled Server restart azt jelenti, hogy tervezetlen újraindítás... Lehet hogy meghalt egy disk, ramot bõvítenek, seprik a szervertermet...

Egy kis ajándék.

"A bónusz kódot FREEHUGS 2012.02.14-én 05:30-tól, 2012.02.21-én 23:59-ig aktiválhatjuk. A kód 24 óra prémium fiókkal ajándékoz meg minket."
egy órán belül az biztis
Tono34
70% körül volt a 2. skilljük.

Remélem a duplámat még pont megadta ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

The maintenance works will begin on the EU game server at 13:00 GMT on Friday, 17 February.

Estimated downtime: up to 30 minutes.

Reasons: unscheduled game server reset.

We will notify you once the works are over.

http://worldoftanks.eu/news/59-Unsceduled-server-maintance-17/

Éppen akartam írni, hogy mennyire jó fejek mert megint kb a leállás elõtt rakhatták ki hírnek.
Meg azon is elgondolkodtam mire is ez a sok szerver restart. Talán megint csavargatnak valamit?

Ezt a karbantartást hol irták mert én nem láttam sehol még szerencse hogy most értem volna rá játszani.Meddig lesz a karbantartás ?
meg mindent kb. az utólsó percben raknak ki, hogy most ilyen akció lesz most ez lesz most az.
A WG bazz+ mindig kb 10 perccel elõbb rakja ki a karbantartást.
Nem az a 15 dollár de meglepõdtem egy kissé. Amúgy a tegnap vettem eszre. Es ha a kártyáról le szedem az összes pénzt akkor mi lenne vajon? Jó ötlet?<#fejvakaras>
Ha maradt free xp, amit nem költöttél el valami extra képességre, akkor az beleszámít az átképzésbe. Szóval ha sok kört mégy, és nem veszed fel a tûzoltás képességet még az is lehet, hogy 100% lesz az az ember.

User does not have any active subscriptions. ezt írja ki akkor most mi van?Igazatok van el szúrtam valamit biztos de akkor is kell legyen ahol írja meddig kell fizessek legalább.
15 dodós tanulópénz, az semmi. Fel a fejjel, ha tanultál belõle, akkor már megérte :-)

Nem konkrétan errõl az esetre értem, hanem általában. Ez így olyan, mintha nem tudnám visszazárni a pénztárcámat, ha már egyszer kinyitottam. Mert a bank csak mossa a kezeit, de közben õ kezeli a pénzed. Ráadásul még esélyt sem ad a pénztárcád bezárására, mert azt nem lehet. Furcsa ez azért így.

Úgy látom nem csak én vagyok így vele😄
Tono34
Átképeztem az embereimet T32-rõl T34-re és érdekes módon 2 emberem is 91%-os a 90 helyett 😊