World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régen se volt átlõhetetlen. De elég gyakran még a tier 10-es lövegek se tudták átütni. Sokkal jobb védelemmel rendelkezett a karancsnoki kupola a 7.1 elõtt, de azért nem volt átlõhetetlen. Most könnyen átütik.
Sajnos elõ fordul én a tigrisnél tapasztaltam ezt a legtöbbször de szinte minden tankon elõ fordul ez a jelenség.
Én ugy emlékszem h 7.0-ban még simán arctámadózhattam mert csak pattogtak, bár én is forogtam mert mégiscsak ugy illik. De 25-30%-os állapotban is nyugodtan nekimehettem T8-aknak arctámadva mert tuti én gyõztem. Erre 7.1 után letámadtam egy IS3-at, és egyszercsak BUMM -400Hp.. Hirtelen at se tutam mi van. Pár másodperc után megint -400, én meg nem tudtam elképzelni h hol sebez. Aztán ahogy kiderült h mit tett a WG! Onnantól már tudtam h nem fogom megtartani a T32-õt pedig még camót is vettem rá. Végülis a lényeg h T34 megvan véve, s a garázsban bebábozódva várja h prémpillangóként ujjészülessen😊
Én meg voltam elégedve a 120 mm SA 46-al. Nálam nem volt probléma a lövedékek lepattanásával, páncél át nem ütéssel. Jobban tetszett mint a 100 mm SA 47. Kevésbé volt költséges, illetve a Maus, IS-7 páncélzata szembõl se okoz nagy problémát.

De már majdnem eladtam én is. Összességében többet vártam az AMX-50-120-tól. A 100-ashoz képest jelentõs visszalépés van a fordulékonyságban. Páncélzata ugyanúgy nincs, szembõl körülbelül tier 6-osok ellen nyújt védelmet. Szép lassan majd kifejlesztem az AMX-50B-t, de biztos nem fogom megvenni.

Az AMX-50-100 egész jó volt, csak éppen medium harckocsiként kellett alkalmazni...
A francia heavy ágon eddig az ARL-44 tetszett a legjobban. Az AMX M4 se volt elviselhetetlenül rossz, de amíg nem javítanak rajta valamennyit (például löveg kitéríthetõség vagy +HP) nem veszem vissza.
A revolvertár nem nagyon jött be. Inkább maradok a normál töltésû lövegeknél. Ezek a kartonpapír francia nehéz harckocsik nem nekem valók. Úgyhogy várom az M103-at és a T110-et.
Néha nem értelek, de komolyan 😊

hawken
Annyi mindent elmagyaráztatok a játékkal kapcsolatban (amit mindenkinek köszönök), erre is adjatok valamit, mert én nem vágom a megoldást:
"bújok" a bokorban a JagdPantherral, szembõl dönget egy PZ38na. Az oké hogy rálövök, és a lövés elnyelõdik, de mikor visszalõ akkor kilövi a motort szembõl? Há'hogy?

Nyilván az elsõ esetében voltak azok. Tudtam volna értékelni, ha a két kilõtt panther+T-25 ös meccsen fogok ki jóképességû arcokat, lett volna vagy 6000 XP az ötszörözés révén. Fõleg mivelhogy stock tankal ritkán vannak szép körei az embernek.

Hát nem tudom a T44 mennyi a javítása de nekem a PantherII max költsége 16784 volt ami csak a javítás. Természetesen mindenki átüt még egy slugger is simán átüt szembõl. Hát a lövegre shemmi panasz nincs de sajnos jó csapatok vannak mostanában. Ma csak olyan 5-jére sikerült a napi elsõ win.

Elne add!!! Istenkirály a 13-90!! 218 csatával 1700 az eff ratingem vele, szal iszonyat jó köröket lehet vele menni. Föleg azóta jó menni vele amióta megtanultam scoutolni, hála az SG fórum segítõkész tagjainak. És a feltöltött ismétléseknek😊 Szal megéri érte küzdeni a 13.75-el.
de tudlak sajnálni<#eplus2>

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Biztos hogy csak 7.1 óta sebezhetõ a kupolán? Emlékeim szerint mindig is az volt, én legalábbis arctámadózva 7.0-ban mindig forgattam a tornyot hogy el ne lõjék a kupolát...

Ezért adtam el a T32-õt. Ahogy lõhetõvé tették a parancsnoki kupolát onnantól egy kalap kakit ért sztem.. Elõtte nekimentem T9-eknek is arctámadózva, T8-ról nem is szólva. De 7.1-óta... A 105-ös amugy is kaki volt de ezt feledtette az arctámadózás, de így h azt elqrták már csak a hibáit láttam. Az utolsó csepp az volt eladás elõtt h fullszázas legénységgel alap KV3 tornyáról 100 méterrõl az oldaláról(!) kétszer pattantam. Na elegem is lett belõle. Eladtam és visszavettem az IS3-at.
Hihetetlen mekkora szutyok a 120-as ágyú az 50-120-on. Teszt szerverrõl kellemesebb emlékeim voltak róla, vagy eladom ezt a szarkupac tankot vagy inkább visszarakom a 100-as ágyút ami 6 lövetû. Hihetetlen basszus, hogy a 4 lövetû 120-as két napja gyakorlatilag minden esetben 2 lövetûként mûködik, mert bármire bármilyen szögbõl lõve kettõ tuti lepattan, erre hajlamos volt a 6 lövetû is, de ott legalább be bírtam még verni 1200 sebzést a két ding után.

haa t44-el nem voltál minuszos, P2vel sem leszel. Ne várj óriási bevételt, kb ugyanazt tudja érzésem szerint (mindkettõt most tolom).

popey8
Az hogy lehet? A P2 még elõttem van (pénz és slot hiány), de a T-44 nekem még eddig 1x v 2x volt mínuszos, akkor is csak 2-3e. Elméletileg a P2-n jóval jobb a löveg (L/71), mint a T-44-en (LB-1).

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

sry, noname-nek akartam

wot nick: PsychoTrooper

A 3.-ik van 77%-on

wot nick: PsychoTrooper

bardocz
Megnéztem az adatlapját, legtöbb kill 4, az is T3 artyval, és KV-5-el 300 az átlagsebzése... Notacleverman.
Sippie
lol 😄 jófej a gyerek 😄😄
Jogosan érezted
bardocz

Egyedül mentem át IS-3-mal, és 5+ tankkal szemeztem, megfordultam, hogy miért nem jön senki át, erre látom, hogy az okos KV-5-ös leblokkolta az egész hidat. Majd ezt büszkén be is jelentette, hogy az az oldal így le van védve. Aztán végül egyedül meglett az 5 kill, meg 100% zászlófoglalás, de azért kicsit úgyéreztem, hogy kapdbefaszom.
Hát farmolj sokat mert a PantherII viszi a pénzt rendesen!

Platoon, végy magad mellé két pró gyíkot.

a másodiknál nyert a csapat, akkor miért középszerû gyíkok? 😊

Nagyon klassz kör volt gratula😊 KV-nak mekkora mákjai voltak!! A végén még sebezni is tudott... Ha nem vagy óvatos és mondjuk ugy játszol mint én szoktam, (durr bele a lecsóba bemegyek 3 tank közé is) még ki is nyírt volna. Ügyi voltál. Nem idegesítõ h ha egy kis domb mögül akarsz lõni, az egész tankkal kikell menni szinte? Amcsi tankok után ezt a legnehezebb megszokni. Nekem..
Cs3, én úgy tudom összeadódnak
Újraindítottam a játékot, a netet és végül a gépet. Annyi változás történt, hogy mostmár lag is van. Van valami ötletetek? Rendkívül idegesítõ, hogy így megy el az 5x xp. Az elöbb a T-25-el csináltam 1905 xp-t, az IS-3-al meg 1642 xp-t.
Egy kérdés. A legénység másodlagos skilljét, hogy kell érteni? Mármint összeadódnak, vagy nem. Pl ha ketten vannak repairosok azok gyorsabban javítanak, mintha csak egy lenne?

Jó volt ez a mai 5x-ös szorzó. Én is úgy jártam, mint bgabor. Hát persze, hogy lehetõ legeslegjobban rosszul sikerült csatám lett az elsõ gyõzelem...
Na mára elég volt ebbõl a játékból.
KV-13-al mennék ötszörözésre, de mivel még nincs meg a nagy torony, a 104 átütésû csodalöveggel vagyok kénytelen menni...tier7ben.

Elsõ csata, jó helyre helyezkedek a sivatagos völgyben, kis segítséggel a domboldalról lezúzúzok elõbb egy panthert és T-25öt, majd mégegy panthert. Aztán a totálisan inkompetens másik 14 gyökér miatt elveszítjük a meccset, talán ha háromnak volt killje rajtam kívül.

Következõ kör, Ruinberg, eltalálják a láncomat, következõ lövés egy Ferdinandból másvilágra küld. Gyõzelem, 5X szorzõ, 1500 XP. <#falbav>

Komolyan, annyira utálom a csapatjátékokat, ahol nem kizárólag rajtam múlik hogy nyerek e vagy sem. Utálom, hogy a sok középszerû gyíkkal kell együtt játszanom, akik képesek elcseszni a legnagyszerûbb meccseimet is.

Basszus de hiányzik a Company of Heroes Online. <#sir>

Még 1 jó kör napi ötszörözésre, de most Lorrainel:
% killért is csak ennyit ad <#lookaround>: Jármû: Lorraine 40 t
Szerzett tapasztalat: 7 770 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) <#mf1>

I.C.ram
Elsõ köröm az újra megvett IS-3mal 😊

Victory!
Battle: Cliff 2012. február 22. 20:27:34
Vehicle: IS-3
Experience received: 7 310 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 43 413
Battle Achievements: Steel Wall, Sharpshooter, Confederate
pointer4
Nekem nincs, itt láttam fél éve olyan fotót.
Nekem csak 79%-os harmadik skilles van a type59-ben, és 45-48% os meg az E50-E100 ban.
Ha lenne Löwém akkor tuti már lenne 3. 100% os az E100 ban 😄 Meg ha érne bármit is a tûzoltás skill.
Hála az égnek eladtam a Pantheremet. Személyzet 100% persze azok a barakban várják az új járgányt. A végére egész jó kis csatát nyomtam vele szedegettem a népet 135-vel.Van másfél milla kredit az sajnos kevéske a P2-höz. Farmolnom kell hozzá, elõ a jó öreg KV-val. Lecsupaszítottam úgy adtam el, rádió, L/100,venti, töltésgyorsító, levéve, raktárba helyezve.

Azért az ötszörözõ ott van IS-4 el: Szerzett tapasztalat: 9 545 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) <#mf1>

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 22. 20:10:03
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 720
Szerzett kredit: 19 600

Nem rossz kis jószág ez a kagylózabáló
noname23
Képet róla xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

pointer4
Van 😄
noname23
+Egyáltalán most van valaki olyan aki annyi csatát játszott már hogy mind három skill-je megvan 100%on?

Az összeset hozzálehet de mindig a duplája kell majd a következõ skillnek. Így ha elég "sokat" játszol összejöhet 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Majdnem mindennel mentem ötszörözõt, de a mai MM annyira szeret, hogy kb. ez volt a második legjobb, pedig volt benne high tier rendesen. <#vigyor0>

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. február 22. 20:00:05
Jármû: T-127
Szerzett tapasztalat: 5 945 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 146
popey8
Arról van vmi infó, h 1 emberhez mennyi skillt lehet hozzá rendelni? Ha nagyon sok csatát megyek, akkor akár az összeset kifejleszthetem? Vagy esetleg lesz egy limit pl. 3 v 4?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Azokkal nincs semmi baj csak akik nekiállnak ész nélkül pattogni, márpedig ez magyarokra jellemzõ. Vannak persze kivételek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Uhh én ezt nem értem, minek ment ennyi csatát T-26al??

link

WoT: Nishizumi77

noname23
Hát a camo skill se elhanyagolható a maga kis -75%-ával

hátha megmaradnak a régiek, akkor marad elsõnek a rapair az tuti. tekintve az elõtt modulok gyakoriságára.

Én arra céloztam, hogy egész csata alatt semmit sem ír és még a nevébõl sem derül ki. Persze lehet az az ember szlovák,cseh,román is ,de Lehet hogy Magyar... <#hamm>

Azt pontosan nem tudom, hogy a meglévõ skillekkel mi lesz csak azt,hogy ezek jönnek.(pluszba vagy hozzá) Háát ha belegondolsz szerintem a javítást az sokan használják és még az a legértelmesebb most amit feltehetsz egy tankra. Az én véleményem szerint azt nem fogják kivenni.(bár nem tudom)

a skill vagy a td? 😄
ezt tudom is, meg a új skillek is tiszták, csak az a kérdés bennem megmarad e pl. a repair. gyanítom nem, de így ezt leírva, egyértelmûen nem láttam.

bardocz
És így nem lesz javítás? :S