World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még 1 milliot kell összeszednem ezzel az undorító gyennyivadék torzszülött orosz fos KV-val. Hogy rohadna meg aki ezt állította be OP tanknak. Nem bírom nézni olyan egy ocsmány féreg.
Random work
Imádom a T1-et. Olyan szép kövér célpont! Oldalról a legjobb lõni. 😄

Nekem még nincs, de az is olyan tank mint az M3 Lee. Imádta kilõni, de most szopok benne. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Ja és tegnap megvolt az elsõ TK-m. Egy lövéssel kilõttem a csapattársunk, tény, hogy elém gurult, de akit meg céloztam az meg kigurul. Szóval nem kellett volna tüzelnem, de már elindult a gombon az ujjam. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy már utolsók voltunk és csúnyán aláztak minket.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

StephenKing
T1 Heavy-vel mi lenne a helyes taktika? Egyszerûen nem tudunk megbarátkozni ezzel a tankkal 50 meccsbõl 25%-os a nyert meccsek aránya katasztrófális túlélési aránnyal. A KV-val ellenben egész jól megy. Írták hogy az elejét mutassam mert jó az orrpáncélja de hiába próbáltam azt is simán átlövik.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Random work
Ma jobban teltek az ötszörözõ körök, de volt olyan meccs, ahol imádkoztam, hogy ne nyerjünk. 😄

hogy sikerült megoldani a problémát? mert ma reggel felraktam én is, de ugyanaz a jelenség 😞

thx

Eagle16
232-es átütéssel nem fogod átlõni...még a BL-10-zel se lövöm a front felsõ részét, ha jól emlékszem akkor effektív 260mm vastag kb.

Az E-100 ugyanilyen, csak 200mm 30 fokban...na azt meg még a JT nagy ágyújával sem lövöd át gold ammo-val 😊

De mindkettõnél szép nagy célpont a test alja.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tegnapi ötszörözõ a kicsivel.

Tanulság 1: Sose szabad azt a részt üresen hagyni (középen a hegy alatt), mert ilyen egyszerû ott a scoutokkal menni.
Tanulság 2: Sose állj szikla szélére, mert ha mögéd jönnek akkor véged, szegény Ferdi...

Az nem könnyû pálya tényleg. Elindulok középen és vagy a szökõkútig megyek, ha nagyon jön szemben az ellen vagy tovább az elsõ utcáig a téren át és ott elfordulok a vasút felé. Ezzel jó esetben a fél ellen csapatot bespottolom, még jobb esetben 2-3 arty-t is. Sokszor beírom, hogy az arty-k maradjanak a helyükön mindjárt lõhetnek is. Sokszor sikerül így kilõni 1-2 ellen arty-t, na persze ha vannak egyáltalán.
Nagyon szívesen játszanék platoont Chaffee-val két 8-as arty társaságában, szerintem ez a legjobb kombó. Így az ellenfélnél is van arty és lehet jól keresni.
Nekem összességében szerintem nem mínuszos a Chaffee, igaz prémiummal tolom.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/49299-its-official-e-75/page__st__160

wot nick: PsychoTrooper

Remek. KT-ról meg annyit, hogy a 88 L71 átviszi a homlok páncélt- felsõt - miden féle géppityu nyílást nem számítva. Ha én ülök benne legalább is. 😊
A felsõt az elõzõ patch-ig is csak a kémlelõnél lehetett átlõni, meg esetleg a géppuskánál épp úgy ahogy a KT-t.
Az utolsó patch óta viszont ott sem mindig.

Nem az alsót. A felsõt. Alsót átviszi. már amikor. kicsit szögbe van már azt is bassza pedig az elviekben - fórumon olvastam - 130mm only.
Az alsò lemezt?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Reggelt emberek!

Kérdés. Az E-75 front armorját mekkora gun viszi már át? vagy mennyi annak az effektív vastagsága? Kiszámolnám de fingom nincs mekkora a dõlés szöge.

Francia 232es ált bassza átvinni. Ezért kérdem hogy mi a tököm kell ehhez a szörnyhöz?
Az eredeti rating mod nálam ma már nem mûködött.
Remélem csak átmeneti a dolog.

Na, ma megpróbáltam hajnalban ötszörözni a Tigerrel. Három meccset tudtam lejátszani a server restart elõtt (nem is tudtam, hogy mostmár 6:00-kor van), mindháromban top tank voltam, és mindháromban az elsõ három percben elvérzett a dilettáns csapatom több mint fele. Perdig direkt kértem õket hogy ne rusholjanak, használják a fejüket.
Semmi haszna. A legutolsón 13 csávónak nem volt killje vagy bármilyen eredménye. Persze aztán én már csinálhattam bármit egymagamban. Három vereség lett, ötszörözés nem lett belõle.

Ennyit arról hogy nem szándékosan sorsol össze a gép winner és looser csapatot. Kár hogy nem tudom hogy kell ezt az efficiency modot használni, rögtön kibújna a szüg a zsákból.

patchaou
Az is-3-nak egyik elõnye, de ugyanakkor hátránya is a lapossága. Ha közel van egy kõkerítés esélytelen átlõni fölötte, így sokszor egy ezres arra megy el hogy azt lebontsam. Ha egy dombon van az ellen és rá akarsz menni akkor bizony be kell vállalnod egy találatot, mert az ágyút nem lehet úgy leereszteni mint az usákoknál, ráadásul szembõl a legsebezhetõbb részt tolod az enemy felé. Domb tetejérõl szintén nem lehet lefelé lövöldözni, de itt a sebességét szoktam kihasználni. Olyan gyorsan indulok le ahogy csak tudok és már az ellen mellett/mögött is vagyok 😊 Remélem délután vagy este tudok majd lenni. Tolhatnánk pár kört. 2-3 IS-3 tímszpikkel nagyon veszélyes <#eplus2>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Alien69
Hát, ne arra menj, amerre a nagyobb ellenfelek vannak. <#vigyor1>

a heavy nekem sem tetszik, support-sniper tank akkor meg már inkább batmobil ami viszont túl jóra is sikeredett😊
De a lényeg az: nehogymár egy revolvertáras ágyú rosszabb legyen mint egy lassú.

Az ágyúról beszéltünk, nem a páncélról. Abban egyetértettünk hogy a páncél hiánya gáz, de azt írja a revolver ágyúval rosszabbul tudja tartani magát az ellenféllel szemben mint a nem revolverrel.

Mert itt a példa: támadnak rád mondjuk 3-an, kibeleznek mielõtt bármelyiket is magaddal vihetnéd. Egy betárazott revolverrel minimum az egyik jön veled 😊

Egyébként pedig de, ez tényleg a vadnyugat... ráugrasz valakire, 3at lõsz úgy bele, hogy még csak éppen rádfordította a tornyát.

Nemtudom tolod e ilyen tankkal, tökéletesen más élmény.

noname23
LoL vagy most mit kötekedsz vele már megint félreérted õ azt írja ha nincs páncélod bármi szitává lõ most te így mit érsz túlerõvel szemben hiába lõsz hatot ha hatot vissza is kapsz pár másodperc alatt úgy hogy lehet ki se tudtad lõni a revolver tárad ez nem a vadnyugati western film ahol a jó fiú villám kezével lelõdözi az összes gonoszt<#nevetes1>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Nem teljesen értem a logikádat. Tehát azt állítod, számbeli fölénnyel szemben jobban tudod tartani a pozíciót egy olyan ágyúval, ami 1 perc alatt oszt le annyi sebzést mint egy olyannal ami 10-12 sec alatt teszi meg ugyanezt?

A revolvertár se tetszik különösebben. Lekorlátozza a lehetõségeket, fõleg a 120 mm-es négyes kapacitása. Eleve nem nagyon lehet poziciót megtartani számbeli fölényt élvezõ ellenféllel szemben. Vagy feladom a poziciót vagy lerohannak. Ha elakadunk támadásnál mert több a védõ, vagy a mellettem lévõk leállnak az elõre nyomulással, akkor helyben topogás van vagy indulhatok vissza, hogy másik útvonalon támadjak. Mert támogatás nélkül nemhogy áttörni nem tudok, néha még magamat se tudom megvédeni. Aztán sok olyan eset van, hogy azért lövik ki a mellettem lévõ csapattársat, mert nem tudom fedezni a tárazás miatt.
I.C.ram
nem akarom veszni hagyni az 5x szorzókat 😊
KOCKAAAA 😊

I.C.ram
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. február 23. 1:06:42
Vehicle: IS-3
Experience received: 9 090 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 44 623

😊
kognitív disszonancia jeje, persze lehet, hogy goldammos :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem hihetõ. Meghekkelte a WG adatbázist, és átírta a paramétereit. Most komolyan, mit akartál kérdezni? 😊

Doc Hooliday
Ezek az idióta ruszkik elmennek most már a sunyiba tényleg!<#violent><#falbav><#gun>

Amúgy csak engem szopat a játék azzal hogy ha a szaros T-28-assl vagyok mert vinném a ruszki ágat is, akkor folyamatosan berak az IS-ekkel meg hasonló kaliberû vasakkal szemben, és ha mákom van akkor az antennájáról le tudom lõni a festéket!! Érdekes hogy 10-bõl 8-szor én vagyok a lista legalján! Olyan az átlagom vele mintha lõszer nélkül játszanék kábé!<#idiota>

Metalmilitiakid
Ja és ráadásként egyetlen T10 még talán T9 heavy sincs, egyetlen T9 TD, meg 2 T9 medium, szóval leginkább médiummal élt túl ennyi csatát.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sippie
súlyos kockával van dolgod 😛
ehehehehe 😛
Metalmilitiakid
Mennyire hihetõ az 1900 as Eff, 64,7 % os winrate, 60% os csata túlélés és 66% os pontosság ? 6300 csatánál, mert nekem kicsit durvának tûnik. ÉS majd 12k kill a 6300 csatához.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Akkor a páncél hiánya zavar, nem effektive a revolvertáras ágyúkkal nem vagy haverságban 😊

értem. köszi a választ

Csak magát a launcher progit frissítette, nem a játékot. Ezért indította újra a launchert.

hali. volt valami frissítés vagy hasonló mert amikor ma elindítottam a launchert akkor töltött le valamit a verziószám viszont nem változott. vagy ezt csak nálam csinálta? tegnap este még játszottam vele szóval ma délelõtt babrálhattak valamit.

Meglehet. Ha közepes és könnyû harckocsikkal játszanék biztos jobbán tudnám értékelni. Szerintem nehéz harckocsiknál nem ad akkora elõnyt, mint amekkora hátrány a páncélzat hiánya.
KV3

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

I.C.ram
SU100 szerintem sokkal szerethetõbb. Fõleg a 122 mm-sel.
na, három nap pihi után re (kicsit sok volt a csíter/mindenrõl pattanok/engem mindenki átlõ)

Alien69
Tudom, hülye kérdés, de ez van. <#idiota>
KV3 VAGY SU100? Tudom, nem egy kategória, de egyre van pénzem. <#vigyor1>

I.C.ram
Imádom ezt az IS-3at a BL9-cel... 😄

Victory!
Battle: Abbey 2012. február 22. 23:13:56
Vehicle: IS-3
Experience received: 2 065
Credits received: 52 005
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Reaper

8 kill 😊
noname23
xD

No ez most nem jött át.

noname23
Legitimista(Artista) ez az új? burkolt neved ladista(szadista)

"A revolvertár nem nagyon jött be"

Uramisten... ennyire különbözõek vagyunk?

Az egyetlen dolog amiért egyáltalán érdemes a francia tankokkal foglalkozni 😊

Jajjmá, az arctámadás csak last resort technika. Hulldownban kell matatni vele 😊

Elöl van a váltómû, amit a rendszer motorként kezel.