World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem még nincs, de az is olyan tank mint az M3 Lee. Imádta kilõni, de most szopok benne. 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
thx
Az E-100 ugyanilyen, csak 200mm 30 fokban...na azt meg még a JT nagy ágyújával sem lövöd át gold ammo-val 😊
De mindkettõnél szép nagy célpont a test alja.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tanulság 1: Sose szabad azt a részt üresen hagyni (középen a hegy alatt), mert ilyen egyszerû ott a scoutokkal menni.
Tanulság 2: Sose állj szikla szélére, mert ha mögéd jönnek akkor véged, szegény Ferdi...
Nagyon szívesen játszanék platoont Chaffee-val két 8-as arty társaságában, szerintem ez a legjobb kombó. Így az ellenfélnél is van arty és lehet jól keresni.
Nekem összességében szerintem nem mínuszos a Chaffee, igaz prémiummal tolom.
wot nick: PsychoTrooper
Az utolsó patch óta viszont ott sem mindig.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Kérdés. Az E-75 front armorját mekkora gun viszi már át? vagy mennyi annak az effektív vastagsága? Kiszámolnám de fingom nincs mekkora a dõlés szöge.
Francia 232es ált bassza átvinni. Ezért kérdem hogy mi a tököm kell ehhez a szörnyhöz?
Remélem csak átmeneti a dolog.
Semmi haszna. A legutolsón 13 csávónak nem volt killje vagy bármilyen eredménye. Persze aztán én már csinálhattam bármit egymagamban. Három vereség lett, ötszörözés nem lett belõle.
Ennyit arról hogy nem szándékosan sorsol össze a gép winner és looser csapatot. Kár hogy nem tudom hogy kell ezt az efficiency modot használni, rögtön kibújna a szüg a zsákból.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mert itt a példa: támadnak rád mondjuk 3-an, kibeleznek mielõtt bármelyiket is magaddal vihetnéd. Egy betárazott revolverrel minimum az egyik jön veled 😊
Egyébként pedig de, ez tényleg a vadnyugat... ráugrasz valakire, 3at lõsz úgy bele, hogy még csak éppen rádfordította a tornyát.
Nemtudom tolod e ilyen tankkal, tökéletesen más élmény.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Battle: Ruinberg 2012. február 23. 1:06:42
Vehicle: IS-3
Experience received: 9 090 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 44 623
😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy csak engem szopat a játék azzal hogy ha a szaros T-28-assl vagyok mert vinném a ruszki ágat is, akkor folyamatosan berak az IS-ekkel meg hasonló kaliberû vasakkal szemben, és ha mákom van akkor az antennájáról le tudom lõni a festéket!! Érdekes hogy 10-bõl 8-szor én vagyok a lista legalján! Olyan az átlagom vele mintha lõszer nélkül játszanék kábé!<#idiota>#idiota>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
KV3 VAGY SU100? Tudom, nem egy kategória, de egyre van pénzem. <#vigyor1>#vigyor1>
Victory!
Battle: Abbey 2012. február 22. 23:13:56
Vehicle: IS-3
Experience received: 2 065
Credits received: 52 005
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Reaper
8 kill 😊
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Uramisten... ennyire különbözõek vagyunk?
Az egyetlen dolog amiért egyáltalán érdemes a francia tankokkal foglalkozni 😊