World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe, ez többet ér mint bármilyen medál. Te vagy a király! 😊

<#eljen>

HEHE! LOOLL.

Faszom kivolt már a kurva MM-el hangot adtam a véleményemnek ált csatin 😊
Tudjuk mire valók, és rühelljük õket. Sztem ez a többség.

A többség ugyanis tankos játékot akar játszani, nem Worms-t...

Ez egy igen valószerû forgatókönyv.

Szóval Zoltán, sztem várj egy kicsit, tuti fel fog tûnni a type megint a depóban.. mondjuk vmi kinai császár születésnapi eventen.

Ki van zárva hogy leölték volna a fejõstehenet.

patchaou
Talán azért, hogy az addig hezitálókat vásárlásra ösztönözzék és késõbb borsos áron ismét eladhassanak belõle.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Amúgy tudja vki miért vonták ki a Typeot a forgalomból?

Nem,ez hülye ha játszik máskor meg afk,régebben is találkoztam vele akkor Is-3-al nem bírt el egy Is-el(100% mindkettõ),legutóbb meg Is-7-el volt afk-zott a bázison, a csapatot nem bántotta 1x sem...(csak a top tank hiánya...)

Vajon mit kell ahhoz csinálni, hogy ilyen szar legyen valaki?
Azzal kezdi a kört, hogy le tk-za a fél csapatát?

Ki érti ezt, most hoztunk le egy csatát 15:0-ra egy az ingame rating szerint esélyesebb ellen.

replay:
http://www.mediafire.com/?9hdd22ykdi1ggxh

screen:
http://noob.hu/2012/02/25/shot_674.jpg

wot nick: PsychoTrooper

darki81
látom nem megy neki az artyzás az IS-3al 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Amúgy sem tudom megérteni, hogyan gondolhattátok h max t5-ös tankok majd feltartják a t7-et, ha még lett volna köztük fullos kv, akkor talán... de így...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

pointer4
"Olvastuk, csak a normálisabb játékosok rühellik az artykat"

Ebben nem lennék biztos, akiket én ismerek normálisabb játékosok, azok mint tudják mire valók, mi a gyengéjük, és hogy kell ellenük játszani.
Mindenki anyázott már életében, hogy kikapta egy arty, de hályogkovács módon utálni õket, az nagy csacsiságra vall 😄

#105190: Hát akkor marad az elsõ pont 😄
Sippie
M6-os amcsy heavy 😄 mellette volt kapásból egy VKDB, az már keményebb szvsz, de más is megjelent már is3-tól kezdve stb.
M6 meg azért nem egy scout kaliber se 😄
pointer4
Ha tudnám mi a tank, könnyebb lenne.
- Lehet csak hülye, és frag-re megy
- De lehet, ezt a kis tier-û jelentéktelen scout tankot, már annyiszor engedte a nyakára a balfasz team, hogy próbálja biztosítani a játék végig az életben maradását. 😄
Gottfried
Mert az artysták kocsogok.
Ez a magyarázat. :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sippie
Egy dolgot magyarázzatok meg nekem. Miért van az, hogy ha a játék elején spottolódik pár ellenséges harckocsi, a Tier8-as arty a legalacsonyabb szintû ellenséget szedi ki elsõre? Egy szaros heavy ami ráadásul tetû lassú, szar ágyú, és semmi fenyegetést nem jelent szinte a csapatra, tényleg azt kell kiszedni elsõre?
Az is lehet hogy mozgékonyabb mint a legtöbb heavy tank, de kanyarban sincs a med tankokhoz képest. Szerintem majd próbálj ki egy-két igazi med tankot.😉

Egyébként írtad hogy pz4 volt lent a legnagyobb és mivel a medek nem akartak felmenni, feltételezem, hogy õ volt a legnagyobb "med" tank, legalábbis tierben biztos. Így gondolom miért nem akart menni a hegyre.😄 De akkor is mért kell 5 db top tier heavynek felmenni a hegyre, mikor legtöbbször az a leghosszabb út és mire eléritek az ellen bázisát, már 2x befoglalják a sajátotokat.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

De van, amikor egy csatba kerültünk is azzal volt.
Szerencsére velünk. 😊

Emr3 annak az illnetõnek nincs véletlenül batchatje?
Bocsi de azt ki dönti el hogy a normálisabb játékosok?! Már boccs de a háborút nem csak a tankok nyomják hanem td-k meg arty-k! Én sem szeretem ha ki lõ az arty pláne ugy hogy a jgtigeremet 100%-ról nyomja le 1 shoot-al 0-ra de nah ez van! 😊 és ezt most nem kötözködésbõl írtam!
Én egyszerre húzom a teljes német ágat, és bizony a duplázásig elõveszem a GwPanthert is (bár alighanem hamarabb lesz Maus meg E100, mint GwTiger, nagyon sok és unalmas azt a százhatvanvalahányezer XP-t kigrindelni. Ez is gyerekgyilkosságnak számít?

Tegnap találkoztam egy egyszemélyes hadsereggel.
Az illetõt Huttu-nak hívják, átlag win 61%, eff rating 2000+

Ez szerintem akkor sem gyenge, ha nem ment kis tankokkal.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500132933-Huttu/

Olvastuk, csak a normálisabb játékosok rühellik az artykat, meg az azt használó játékosokat, úgyhogy a békesség érdekében elengedtük a fülünk mellett a kérdésedet. Ezért nem kaptál választ.

Sajnos nem.

szerintem találkoztam már vele, valahogy ismerõs a nick...

nekem hummelem volt és nagyon jóó volt de ha nem jók benne az emberek akkor necces lesz 1 ideig! 😊
Hátha nem olvastátok....

Hummelt vagy M41-et vegyek, melyik a jobb?
pointer4
Tigris 1 ettõl viszont a létezõ legtávolabb áll szerintem.
Hello Tankers! Az lenne a kérdésem hogy honnan tudok letölteni egyszerûen olyan crooshair-eket(hajszálkereszt) amelyek nem az alapban vannak! köszi elõre is! jó lenne ha valamien linket adnátok nekem!
A helyzet nem ilyen egyszerû, vannak heavy tankok, amiket simán át lehetne sorolni a medium kategóriába a sebességük alapján, lásd a KV-1S, de a VK4502A is efféle, és az összes high tier francia heavy is.

Himmelsdorfon a hegyen átmenni pedig az egyik legjobb dolog, amit csak tenni lehet. Nyilván nem egy lassú fajta heavyvel vagy artyval(mert ilyen állatok is akadnak), de meddel biztosan.

pointer4
Én ugyan nem voltam, ott de nagyon gyenge a kifogás 😄
Mi a tököm van ott fent a hegyen, amiért oda kéne menni ? Ott is lehet foglalni? Vagy ott kell megvédeni a bázist?
Ha mindenki lent marad a kezdõ körül, és nem megy a hegyre, akkor mi van? Na bumm. Majd ott védekeznek. Nem a legszerencsésebb ötlet, de bejöhet. De amíg felkúszol 2 perc alatt a hegyre, lent lekaszálnak mindenkit, és mire visszaérsz, elfoglalják a bázist: D
Bocs mellényomtam a válasz gombnál.
Yan
köszi 😊
megnyugodtam. mégiscsak ittam annyit hogy bekapcsolni sem tudtam a gépet 😄

&#165; xfire: kistekila

Szerintem nemtudom, nem én szóltam hozzá a hegyes akciótokhoz. <#smile>
Szerintem mindig a helyzeten és az adott tankon múlik, merre érdemes menni.

Nagyon megtetszett a Type 59-es prémium tank és szeretnék egyet, de már nem kapható, ha valaki tudna adni egy nicket amin az van, a többi tank nem érdekel, azt megköszönném, megvenném tõle pénzért. Keressetek meg

e-mail : [email protected]
iceman_swat_member (skype név)
Hú ezzel már én is találkoztam!
Igazi kretén,Is-3-ból egy sima Is lõtte ki 1 vs 1...de az én esetemben persze nálunk volt😄

Herodes1-et megkövetem, nem õ volt a tettes, de Herodes124578-nak állnak az alábbiak.

replay

Azért mentünk fel a hegyre, mert hiába vártunk a medekre, basztak csinálni valamit. Az ellen, meg telwe volt td-vel, nem támadtak. Az okos medek, mikor látták, hogy akkor indább mi felmászunk, frontálisan nekirohantak a td-k nek. Szerinted ki a hülye? Hozzáteszem az is simán van olyan gyors, mint egy med. Majd próbáld ki.
Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem.

Melyik 5-ös arty a jobb farmolás/pontosság/játszhatóság szempontjából?

A Hummel vagy az M41?

Mindegyiket meg tudnám venni, és nem is akarok tovább lévén van 8-as tierû orosz artym.

Csak láttam hogy jó credit szorzójú jármû mindkettõ, valamint néha-néha kikapcsolódásnak jól esne artyzni egy kicsit.

A BatChatalion is kikapcsol, de így , most hogy elit lett, csak kláncsatákban veszem elõ.

Szóval melyik a jobb? Melyiket vegyem meg?

Akkor éppen a magyarok mellet vagy a magyarok ellen? 😄

Ezt nem hiszem el. IS sel, kilövök 4-et, 3-at leszedek 50%ra, és akkor ezek a barmok elvesztik a csatát, úgy, hogy egy ökör amx-es szép csendben kivárta elbújva, amíg kikapunk. mindezt úgy, hogy a vereség oka az ellen arty-ja volt, amit a baromállatparaszt könnyedén kicsinált volna, hiszen mikor kilõtt, már rajta kívül csak 1 hevay-jük volt csatában. Nálunk perszwe volt még 3 med, akik sikeresen eltöketlenkedték!!!!!!!!!!!
tigerektõl ne várj mást 😄 basecamp, esetleg mennek kis medeket ölni vagy elindulnak seggel elõre támadni ^^
Én inkább azokat nevezném istentelen hülyéknek akik top tier heavy tankkal elmennek hegyet mászni(persze franciákon kívül)! Ráádásul gondolom az összes arra ment(is, 4x tiger)... Ez a med tankok feladata, nem a lassú heavyké. Ha mondjuk himmersdorfon megindul a sok retardált mind fel a hegyre, a piciket meg lent haggyák a zúzdában, tuti h veszít a csapat.

Nem csoda, látom mindhárom Gay Wagon megvan neki, lelkes hívük.(GWpanther,GWtiger,GWtypE)

Már ez mindent elmond róla.

Korrekció: leggyengébb T8 heavy a KV5 😊

Érdekes, de tökre másként látjuk a játékot, és ez így is van jól. T8 heavyknél nálam a sorrend

T32 - átlag damage: 1929, átlag XP: 751
KT - átlag damage: 1728, átlag XP: 688
IS3 - átlag damage: 1626, átlag XP: 751
VK45A - átlag damage: 1371, average XP: 662

Lõwém nincs, de a leggyengébb T8 heavynek tartom látva miket mûvelnek vele az emberek. A creditfaktor miatt bármely tank elé helyezni csak akkor lehet, ha az a szempont. De akkor meg minden T8 heavynél jobb, nemcsak a KTnél.

Mondjuk IS3-al régebben toltam, de összességében, a különbségek minimálisak, a randomisten jobban beleszól a meccsbe mint a tankok tulajdonságai.

A legjobban a T32vel élveztem a játékot.

Ez még mindig csak egy amatör wolfyn mesterhez képes!😄 (megrázó képek következnek!)

Ehh..., nem tudtad, hogy a statisztika nem számít? 😊

patchaou
enyhe off: Kapott már valaki visszajelzést a warplanes tesztre jelentkezésrõl?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú