World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többség ugyanis tankos játékot akar játszani, nem Worms-t...
Szóval Zoltán, sztem várj egy kicsit, tuti fel fog tûnni a type megint a depóban.. mondjuk vmi kinai császár születésnapi eventen.
Ki van zárva hogy leölték volna a fejõstehenet.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azzal kezdi a kört, hogy le tk-za a fél csapatát?
replay:
http://www.mediafire.com/?9hdd22ykdi1ggxh
screen:
http://noob.hu/2012/02/25/shot_674.jpg
wot nick: PsychoTrooper
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ebben nem lennék biztos, akiket én ismerek normálisabb játékosok, azok mint tudják mire valók, mi a gyengéjük, és hogy kell ellenük játszani.
Mindenki anyázott már életében, hogy kikapta egy arty, de hályogkovács módon utálni õket, az nagy csacsiságra vall 😄
#105190: Hát akkor marad az elsõ pont 😄
M6 meg azért nem egy scout kaliber se 😄
- Lehet csak hülye, és frag-re megy
- De lehet, ezt a kis tier-û jelentéktelen scout tankot, már annyiszor engedte a nyakára a balfasz team, hogy próbálja biztosítani a játék végig az életben maradását. 😄
Egyébként írtad hogy pz4 volt lent a legnagyobb és mivel a medek nem akartak felmenni, feltételezem, hogy õ volt a legnagyobb "med" tank, legalábbis tierben biztos. Így gondolom miért nem akart menni a hegyre.😄 De akkor is mért kell 5 db top tier heavynek felmenni a hegyre, mikor legtöbbször az a leghosszabb út és mire eléritek az ellen bázisát, már 2x befoglalják a sajátotokat.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Szerencsére velünk. 😊
Az illetõt Huttu-nak hívják, átlag win 61%, eff rating 2000+
Ez szerintem akkor sem gyenge, ha nem ment kis tankokkal.
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500132933-Huttu/
Hummelt vagy M41-et vegyek, melyik a jobb?
Himmelsdorfon a hegyen átmenni pedig az egyik legjobb dolog, amit csak tenni lehet. Nyilván nem egy lassú fajta heavyvel vagy artyval(mert ilyen állatok is akadnak), de meddel biztosan.
Mi a tököm van ott fent a hegyen, amiért oda kéne menni ? Ott is lehet foglalni? Vagy ott kell megvédeni a bázist?
Ha mindenki lent marad a kezdõ körül, és nem megy a hegyre, akkor mi van? Na bumm. Majd ott védekeznek. Nem a legszerencsésebb ötlet, de bejöhet. De amíg felkúszol 2 perc alatt a hegyre, lent lekaszálnak mindenkit, és mire visszaérsz, elfoglalják a bázist: D
megnyugodtam. mégiscsak ittam annyit hogy bekapcsolni sem tudtam a gépet 😄
¥ xfire: kistekila
Szerintem mindig a helyzeten és az adott tankon múlik, merre érdemes menni.
e-mail : [email protected]
iceman_swat_member (skype név)
Igazi kretén,Is-3-ból egy sima Is lõtte ki 1 vs 1...de az én esetemben persze nálunk volt😄
Tanácsra lenne szükségem.
Melyik 5-ös arty a jobb farmolás/pontosság/játszhatóság szempontjából?
A Hummel vagy az M41?
Mindegyiket meg tudnám venni, és nem is akarok tovább lévén van 8-as tierû orosz artym.
Csak láttam hogy jó credit szorzójú jármû mindkettõ, valamint néha-néha kikapcsolódásnak jól esne artyzni egy kicsit.
A BatChatalion is kikapcsol, de így , most hogy elit lett, csak kláncsatákban veszem elõ.
Szóval melyik a jobb? Melyiket vegyem meg?
Már ez mindent elmond róla.
T32 - átlag damage: 1929, átlag XP: 751
KT - átlag damage: 1728, átlag XP: 688
IS3 - átlag damage: 1626, átlag XP: 751
VK45A - átlag damage: 1371, average XP: 662
Lõwém nincs, de a leggyengébb T8 heavynek tartom látva miket mûvelnek vele az emberek. A creditfaktor miatt bármely tank elé helyezni csak akkor lehet, ha az a szempont. De akkor meg minden T8 heavynél jobb, nemcsak a KTnél.
Mondjuk IS3-al régebben toltam, de összességében, a különbségek minimálisak, a randomisten jobban beleszól a meccsbe mint a tankok tulajdonságai.
A legjobban a T32vel élveztem a játékot.