World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk ez is igaz, ez a negy rossz kozul a legkevesbe rossz....

pedal to the metal...

Sherman0070
Én azért örülnék ha a játékban vehető camokat is rá lehetne tenni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem tudom,szerintem a Scorpion G-n szép a festés és így, hogy nincs rajta festés így ronda szerintem
ROMOTO
Nem mert akkor esik le ha nem lát célt, nem tudod magyarán előre ráirányozni egy pontra mert állandóan leesik a célzókör, egyébként ráugrik a célkereszt ugyanannál a távolságnál ha már látja a célt.
Sherman0070
Igen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Abból volt valaha normál festésű variáns?
Sherman0070
Skorpion G-re ez mikor jön?

joe662
Remélem a Libertével is megcsinálják majd.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Hopp.

Akinek van Patriotja, ingyé' lecserélheti majd a sima, bohócfestés nélküli verzióra.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.07. 16:30:46
A többi választ most már megnéztem: belső dekoráció, gyártás éve, sebességváltó - melyik lenne jobb ? Az is lehet, hogy a Porsche vállalatra gondoltak, mint designer és nem a konkrét emberre 😊

Ez igaz, de akkor is rossz a kerdes-valasz ebben a formaban. Mi a kozos bennuk? A designer. Nem! A nevuk a kozos, nem a designer. Szerintem.

pedal to the metal...

voivod32
Ilyenkor örülök, hogy már nem játszom ezzel a rakás szarral. És 5 évet elvesztegettem vele!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Porsche nevű ember tervezte mind a kettőt, nem írja, hogy Butzi vagy Ferry. De a többi válasz még nagyobb batarság volt, ha jól rémlik.

Hat ez az! Hogy tervezhet valaki egy 1963-ban megjeleno autot, ha 1951-ben meghal? <#fejvakaras>

pedal to the metal...

joe662
Könyörögtem az 5 retardáltnak,hogy ne menjenek rá a 3 td re,mert védekezünk,persze én voltam a noob<#hehe>
Cserébe bujkálhattam 1,5 percig<#hawaii>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Designer

angelus1991ster.blogspot.hu

A Porsches Ferdinandos kerdesnel mi a jo valasz?

pedal to the metal...

Az rendben van, csak kivancsi lennek hol rontottamEloszor 2 hibam volt, abbol javitottam 1-re, de jo lenne tudni mi az az egy...

pedal to the metal...

Igazából mindegy, mert csak egyszer csinálhatod meg. Vagyis fizikailag gondolom megcsinálhatod többször is, de valószínűleg csak az első alkalomkor adott válaszaidat veszik figyelembe.
Most hogy írtad mecsináltam én is, azt írta ki, hogy minden kérdés jó volt és részt veszek a sorsoláson. Valamit elképzelhető, hogy elronthatsz mégiscsak.

Van ez a WoT Quiz, ami a WoT Magazinban talalhato es amin Type 62-t lehet nyerni. Gondoltam, szerencset probalok, letotltottem. Csakhogy nem tudom helyesen megvalaszolni a kerdeseket*. Szokott ezzel foglalkozni valaki? Van helyes megoldas, vagy hibas a quiz es egy rossz megoldas a jo?! <#fejvakaras>

*mindig marad 1 hibas valaszom...
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.03.07. 13:56:59

pedal to the metal...

Reggel mentem egy olyan meccset, visszatért a WOT játékosokba vettett hitem.
Himmelsdorf map Encounter mód:
Tier 8 csata, én Tiger P-vel. Elindulunk a hegyre, az összes(5-6) heavy meg még egy páran, a csapat harmada elment a bázishoz(velük nem is foglalkozok többet).
A hegyen szerencsénk volt, mert az ellen nehéz tankjai megálltak, nem jöttek fel a tetőre. A csapattársak nem tétlenkedtek, azonnal elfoglalták az egész hegytetőt. Kb egy fél perc múlva láttam, hogy az ellen csapat harmada megkerülte alul a hegyet és elindultak felfelé, hogy hátba támadjanak minket(ha jól emlékszem egy Defender, egy IS, egy M26 ,meg valami tier 6 medek még)
Jelzek a mapon,hogy vigyázzunk, de már látom, hogy egy T29, meg egy Emil I fordul visszafele, hárman simán visszatartjuk a hátba támadókat. Majd a csapatom másik része elintézte a túloldali ellenséget, és visszajöttek segíteni nekünk és együtt már simán legépeltük az ellen maradékát. Annyira jó volt a csata ritmusa és jó volt látni, hogy a játékosok figyelnek az eseményekre és nem csak nyomják a W-t meg kattintanak. A csata végén meg is dicsértem mindenkit.
Az a baj, hogy 200-ból egy csata ilyen sajnos.
Az új 10 es light tankoknál ha kiveszem a pipát az elit t54 ltvl mnél, akkor amit gyűjtök rajta még xpt azt ak tovább viszi 9eskén, és annyival közelebb leszek a 10esemhez?
Az nem feature véletlenül (és nem bug)? Az okozza, hogy a WoT célzó mechanizmusa automatikusan kompenzálja a lövedék íves pályája miatt esését (ellentétben a WT-vel, ahol neked kell és fölé kell lőni a távolság függvényében - legalább is így volt 2-3 éve mikor utoljára játszottam vele😊. Ha nincs ott célpont, akkor nem változik a célkereszt, de attól még annál alacsonyabbra érkezne a lövedék, ha lőnél. Ha van ott célpont, akkor automatikusan oda áll át a célkereszt, ahová a lövedék ténylegesen érkezni fog. De lehet nem erre gondoltál...
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.03.07. 12:56:28

ROMOTO
A mai napig nem oldották meg hogy ne essen le a célkeresz a távoli céloknál, az egyik legidegesítőbb bug.
Nekem inkabb sniper nezetben csinalja. Nem tudok neha loni, ugy beremeg a celkereszt, mikor snipeolni probalok. Szerencsere csak neha csinalja...

pedal to the metal...

HTS s3rg1nh00
hát mert az nem másolat,hanem ugyanaz a tank.<#gonosz1><#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Mor3llo
WG logic
wotinforól hírmorzsa: "A WG nem akar több olyan tankot berakni ami egy már meglévő tank másolata."

Mindeközben: festés nélküli patriot a prémium shopban 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Akkor még várok egy kicsirt, köszi.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Lehet, hogy jövő hónapban, a kínai után.
Várható vmikor japó akció? A Chi-to-t már kifejlesztettem, de nem vettem még meg, hátha olcsóbban hozzá lehet jutni. <#fejvakaras>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

ROMOTO
Szerver oldali célkereszt mod?
vagyis inkább elkezd remegni a célkereszt, és a tank körül köröz
még egy kérdés...

Ha a tankom majdnem összeér az ellenféllel, keringőzünk, rá teszem az autófókuszt, egyszerűen túl lő a tankom, meg összevissza....Nektek ilyen probléma?
Nem, úgy rémlik valamelyik patchben erősítettek rajta, de már vagy egy éve.

Jéé, egyébként új bannerünk lett? Jó tudni <#nevetes1>
az is4 tetejét már nem lehet owermatchelni?
Remélem nem goldoztál, mert az olyan péjtuwin. 😊
2200-at sebeztem az F30-al tier 6 ban..minden bejött.....
Szép de ehhez kellett az ellenség balfaszsága is.Tipikusan rossz helyre mentek,ez a pozíció felvétel ha kicsit jobb az ellenség közel 100%-os bukta a kereszttűz miatt.Ha meg sokkal jobb akkor van ilyen 15-1-2-3 kill arányú csata.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ha nincs arty egyből így megy 😄
A WZ111 1 hpra lőtt le 😄

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.03.06. 20:42:12
ROMOTO
Nem vágom mi benne a logika, ha van már elérhető nehéz, közepes és light tank ág...
"The Chinese TDs will be released as a whole EXCLUSIVELY to the Chinese server, not for the other regions.” – Anton Pankov.

Valszleg totál fake az összes, úgyhogy lehet, hogy jobb is így.
Fogadjátok szeretettel. 😊 Kis KV2 videó

Első kétezer-háromezer csatában én sem használtam ezeket a funkciókat (más lőszer, fogyóeszközök, legénységi skillek). Jó sokáig még felszerelést sem raktam a tankokra, "még jó lesz az úgy" alapon 😄 .
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.06. 19:12:41

HTS s3rg1nh00
mondjuk az,hogy fogalma sincs mikor milyen lőszert használ vagy hogy egyáltalán fel lehet rakni felszerelést a tankra...az a csoda,hogy a fogyó cuccokat valaki megsúgta neki.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Gondolom 170 ezer szellemi fogyatékos a feliratkozó.<#idiota>

Nem hinném, hogy szellemi fogyatékos az illető. 170 ezer követőt/feliratkozót egy szellemi fogyatékos nem tud összekaparni, csak akkor ha pewdiepie-hez hasonló módon tudatosan szégyentelenkedik.

joe662
Csodàlkozunk,hogy ennyi retard van a wotban,mikor ilyen fogyatékosok reklàmozzàk.Elmehet a Wg is a csába.
Legalàbb felkészült volna valamilyen szinten,a sminkelésen kivül,ha màr ràbiznak egy fullos accot.

Szerintem nem nekünk, a "tapasztaltaknak" készült ez a videó, az biztos, hogy ezek után ezt a bohócot (annak öltözött) nem nézem. Nálam a játékokat középpontba tevő videós akkor jó, ha felér RPcJS játékpartizán szintjéhez. Ha azt nem éri el, onnantól csak zavar a youtube jobb oldali részén a videóinak bélyegképe.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.06. 17:35:43

Hát ez nem reklám.
Az ilyen hülye inkább elrettentő példa a játéktól<#merges2>