418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #394518 200-zal kisebb burst damage, cserébe jobb ágyúkarakterisztikák és gyorsabb töltés? Nekem buffnak tűnik, így már lehet, hogy kihúzom. -
Na...
B-C 25t nerf... pedig épp azon voltam, hogy ki free exp-zem jó sok goldból... WG megint alkotott
link
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.07.11. 00:28:00 -
Első top tier csatám ma és egyben a credit boosterem utolsó meccse...
Ha nem lenne ez a szar mm és egyenletesen dobna mindenhova, akkor sokkal több ilyet tudtam volna menni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
az előbb volt egy csatám e25-el el hallufon,175 sebzést kanalaztam össze mire 3 oldalról körbe+felülről az arty kicsapott.a csapat még kb.fél percig tartott ki,ez a fényes szűk,1,5 alfányi sebzés elég volt a 8.helyre a csapatban,na akkor mit csinált a többi?
-
Nem csak az,a minap mentünk T10 csatát,3perc alatt 0-15 lett.400+ sebzéssel top 3. lettem
-
Jószar lett ez a tier8.
Élvezhetetlen ezekkel az OP-nak nevezett új prémekkel is. -
Plata #394512 Nem de az artyson sokkal több artys csata van,ha megnézed a fő accom azon elég kevés artys csata van,az is főleg amerikaival,másikon inkább francia vagy orosz van.
Asszem meg lehet nézni hogy melyik fajta tankkal mentél legtöbbet.
Artyson normál tank ágon csak kv meg m4 sörmi magasságig mentem,és kb 90%-ban artyval játszottam rajta,azon nincs is csak ingyenes prém tank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.10. 22:24:03 -
Azokon sűrűbben jönnek a medálok?Hogyan kell elképzelni,100 csata/bombavető?
-
Plata #394510 ó te vaddinnye,az a fő accom,ezen kívül van egy artys és egy light accom is. 
Bár tény hogy azokat nem ismeri csak pár ember.
Az artysat azért mert az artys és azt nem sokan szeretik,de régen pont ezért kezdtem,hogy legyen mivel szekálni az arty utálókat, a light tankos acc meg sima bugolós acc.
Tudod régen egyszer volt gold bug,akkor csináltam ezeket az alt accokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.10. 22:05:04 -
25k/6db az télleg sűrű 
-
Plata #394508 Ezt nem mondanám.
A nerf óta nőtt a sebzésem artyval,na meg nerf óta sűrűbben jön a bombavető is.
-
mert nem HE-vel kéne lövöldözni...vagy artyval lősz,de az meg lófingot sem sebez a nerf óta.
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.07.10. 21:45:39 -
Amúgy melyik ágyúról van szó?? -
Lokker #394505 Akkor ez is csak egy városi legenda... -
MuldR #394504 sosincs bekacsolva mert lagol. -
Replay van?? -
A tudjukkik miatt nincs,nem azért mert mindenki àtvaràzsolnà a tankjait. -
MuldR #394501 Ezt most direkt csinálja a szargaming? Azzal az ágyúval amivel 200-300 között sebeztem eddig, fixen 80-90 között sebzek. -
Scheff #394500 Jagdpanther, Jagdpanther és harmadszor is... JAGDPANTHER! :O
-
Angelus1991ster #394499 Szóval ezért nincs egyedi skinezés a WoT-ban. :D
Mert játékosok tömegei nácivá varázsolnák a tankjaikat.
De a WG a gaz nácizmus elterjedésének gátat szab azzal, hogy 20 évvel ezelőtti szintre veti vissza a skinezési rendszert.
Persze addig Defenderen kihagyhatatlan a cuki sarli és kapcsi pircsi jelzés. Mert, hát ..... -
A Fritz tankjaimra azért felpakolàsztam ezeket a totenkopf skineket:-DD -
Letölthető Historical costum skinekről beszéltem. Nem a játékbeliekről. -
tothgyorgy #394496 Ja persze tudom, hogy túlzott követelmények miatt lett ilyen.( a tank legyen úszóképes, tudjon láncon és keréken is haladni)
Ez irreális elvárás volt. -
Angelus1991ster #394495 Ha négy darab azonos méretű kerék lenne és messziről néznék az egészet, akkor tök olyan lenne mint a Tetrarch felfüggesztése.
Kíváncsi lennék, hogy a WoT-ban képesek lennének ezt leanimálni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.10. 12:22:08 -
tothgyorgy #394494 :)
Tetszik ahogy a rugózás mozog menet közben, de ezt leutánozni elég lehetetlen. :)
Érdekes ez a Straussler terv, de jobb lett volna 4 nagy kerék oldalanként. -
Angelus1991ster #394493 Mad Max legó :) Félig le van töltve.
Straussler V-3 egyedi himbás felfüggesztését/futóművét akartam volna mozgás közben látni, de ahhoz sajnos a Crossout nem éppen a legjobb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-GearBlocks program ideális lenne, csak még indie szinten van az egész, pl.: kardáncsuklót, laprugót még nem raktak bele. -
tothgyorgy #394492 Leginkább a páncélautós eventre hajaz, azzal a különbséggel, hogy tényleg legoszerűen lehet összerakni a járgányt.
Nekem bejön eddig, bár hülyeségek ott is vannak. -
Plata #394491 Csak a crossout-nak semmi köze a tankoknak,inkább lego-hoz hasonlítanám. -
tothgyorgy #394490 Ha testreszabhatóságot akarsz, irány a CROSSOUT.
Tegnap megcsináltam az 5 killt, aztán mentem crossozni. Mentem pár kört (10-15), aztán elkezdtem tankot építeni.(kb 21:30 volt.)
Aztán megnéztem az órát. Te jó ég 23:30 ,és reggel korán kelés. :)
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.07.10. 11:34:42 -
Plata #394489 Ma valami kínai szar van. -
Sir Charles #394488 Lehet már tudni, hogy mik lesznek a SUMMER sale dobozokban?
Egy -30% Lórit vennék talán, a többi nem nagyon izgat. -
Plata #394487 Játszottam szimulátorban is,de nem jött be az sem.
-
Igen legalább így nekem is meg lesz az első premium tankom aztán majd kérdéses, hogy menni fogunk-e vele :D -
Árkádban valóban olyan, realisztikus és szimulátor csatákban már nem annyira. A tankok ott már úgy mozognak, ahogy kell. -
Plata #394484 Valóban ha van elég pénzed a tankodra akár több száz lószart is aggathatsz Wt-ben,akinek van rá elég fölösleges pénze az mozgó erdővé is alakíthatja a tankját.De elviselhetőbb akkor sem lesz a játék,amíg ilyen vérgáz a tankok mozgása meg amíg legálisan lehet csaló modokat hackeket használni wt-ben addig nem hiszem hogy költenék rá egy büdös buznyákot is,vagy játszanék vele annyit mint WoT-al.Nem tudom hány csatám van Wt-ben,de szerintem még 500 sincs.Annyira fos a tankok mozgása hogy nem nagyon tud lekötni,Wot-ban legalább lehet randalírozni a tankokkal.Próbálj meg wt-ben 50 felett közlekedni egy tankkal,először is kanyarodásnál tuti felfordul,vagy ha rá futsz egy kőre fejre áll. 
Vagy forogva csúszkál a tankod.Próbáltam ott is light tank ágon menni,de ugye ott elbaszott tank fejlesztés van,nem lehet csak egy ágon menni,minimum 4 ágat kell fejlesztened,viszont ha ki van fejlesztve 1 darab magas tierű tankod is,akkor már eleve a kis tierű tankodat is a nagyok közé dobja. -
Angelus1991ster #394483 De akkor is szabadabb. Itt meg van az emblémának, szöveges matricának hangyaméretű 1-2 hely aztán kifulladt, meg a 2-3 db álca skin.
Szerintem ez egy kritizálható közös pont a két harckocsis játékban.
Jó hát a tank fizikájának elviselhetőségében (mondjuk ez egyéni), és tankok könnyebb kezelésében meg a WoT az erősebb. Bár a WoT-ban is vannak csúszkálások, de a WT-ben zavaróan kocsonya az egész. -
Plata #394482 Hát a war thunder féle testreszabhatóság sem az igazi,röhögőgörcsöt lehet kapni a sok idiótától aki a tankjára minden szart felaggatott. 
Némelyik tank wt-ben inkább úgy néz ki mint egy felcicomázott mozgó budi.
Arról nem is szólva hogy wt-ben a tankok fizikája mozgása egy rakás szar.Olyan érzésed van wt-ben mintha nem is tankot vezetnél,hanem jégen csúszkálnál egy gumi abronccsal. -
Angelus1991ster #394481 Ennél a T-34-85M-es maratonnál talán a 2015. augusztus 10.-e körüli 200 ezer xp-s Dicker Max misszió volt egyszerűbb. Kb. 13 db napi "belloggásért" kapsz egy jó kis tankot :D Ezért még kisaccon is érdemes megcsinálni a misszejót. -
Plata #394480 Ma nem 5 kill kell,hanem 3k sebzés.vagy 2k?Franc tudja,mindenesetre meglett. -
Angelus1991ster #394479 Ha a tank kinézetének testreszabhatóságáról van szó, akkor a War Thunder fényévekkel előbbre jár, mint a WoT. Pedig a két cég nincs egy súlycsoportban. WoT-ban sajnos szándékosan ilyen gyatra ez a skin-ezési rendszer. Vagy lehet, hogy nem szándékos és csak fogyatékosok ehhez ? Lásd fölösleges bohóc skin-es tankok, amiket a játékosoknak nagy huzavona után cserélnek le: Liberté, Skorpion, Patriot, GF tankok stb.
Ami jól sikerült: Bromwell, IS-2, Rudy, ISU-122S, M46 KR, talán még a Sentinelek.
Tank kinézetének testreszabhatósági rendszere:
WOT: nagyon gyenge 2-es a 10-es skálán
WT: erős 9-es a 10-es skálán
AW: gyenge 3-as a 10-es skálán