World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rammsch31n #388946: ez konnyebb lesz, tier4-el berak a rohadek folyton t6-ok koze, siman benne vagyok a top 5-ben... <#hehe>#hehe> Szoval amennyi zoldseg van megint a szerveren ez nem lesz problema.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2017.03.18. 07:50:27
Saor Alba
Priceless: szlovák buzi ugat be... IS-7 alatta... 4x többet sebeztem nála E-100-zal.
Mindegy ment magas labda: a tacskóm öregebb az szlovák államnál.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.03.18. 00:43:16
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
circon arty
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.03.17. 22:52:27
Pénzügyek:
Bruttó: 556 091
Javítások: 833 689
Nettó: -277 598
Jah és 33 csata 11 win.
Próbáltam ezt is megcsinálni először kis tankkal,de aztán T10-el sikerült.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.17. 22:49:34
15-9 lett a vége.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.17. 22:46:02
Prokhorovka T10, nincs senki a hegyen, lerohannak vagy bekerítenek, polákok, szlovákok, csehek nem értik: lost.
Lakeville: minden T10 retard a mocsárban, senki a városban, 3 enemy arty dagonyázik a dam-ban, polák, szlovák, cseh nem érti hogy honnan sebzik, néha megpróbálják átlőni a hegyet a város felé: lost.
Itt a fröccs megy... nem segít.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.03.17. 22:02:57
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Illetve: ha nincs replay meg sem történt!
<#awink>#awink>
No offense, de mindjárt ez fog folyni.
Utána már csak játszottam tét nélkül.
Svéd t4 td-vel (ott tartok) a szemben levő tankra lőve(pont betöltötte a célkört) bal lánctalp, jobb lánctalp, sebzés. 3-ból 1 sebzés.
Sok lepattanó, ill olyan lövés, ami egészen máshova megy mint ahova célzok.
A cromival top-ként előreszaladok, mögöttem jön 4 csapattag. Elkezdtem lövöldözni 1 t-34 -re. folyamatosan mozogva, mert az artik is rám szálltak, kap 3 segitséget, és halott lettem. Utána néztem, a drága csapattársak szépen végignézték amint szenvedek. Semmi segitség, még annyi se, hogy az orrukat kidugják a fedezékből.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Azért kicsit vérzik a szivem,hogy nem tudok jàtszani:-((
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Én most lőttem E-100-zal a nagy csővel 5x láncot. Ebből az AMX 50-100 90 fokban oldalról volt a kedvencem.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.03.17. 20:26:47
Ja és mind a 3 kék stat volt.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.03.17. 20:22:42
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Most lőttem WT Auf Pz. IV csodával 1998 HP sebzést. Az a fránya 2 HP nem lett meg.
Bárki nyer 1999 HP dam-mal. lol
Polák hármas E-100 platton.
Nem lett meg nekik a 2k sebzés. Összesen...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pedal to the metal...
Amint elindítom a wotot lehal a gép<#wilting>#wilting> úgyhogy nekem ennyi volt a pilotakeksz<#szomoru1>#szomoru1>
Remélem jövő héten tudok majd kukázni valahonnan egy másik lapost,amin elfut ez a scripthalmaz<#hehe>#hehe> amíg megcsinálják a gépemet.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
(es csak magara hagyatkozhat...)
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.03.17. 14:35:07
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.03.17. 13:58:06
Ha még egy körben beadnak olyat, hogy nyerj 15, vagy 20 csatát, és hétköznapra esik, akkor neki se kezdek. Az lesz a második kimaradó.
Ha meg még a végére nagyon felsrófolják a téteket, akkor pápá T25.