418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Pedig de.

New vehicles:

CN server exclusive:

Waffenträger auf E 100 (P) (oh look, more fake news…)

Chinese tank destroyers (EU, NA, SEA):

T-26G FT
    M3G FT
    SU-76G FT
    60G FT
    WZ-131G FT
    T-34-2G FT
    WZ-111-1G FT
    WZ-111G FT
    WZ-113G FT
  • ROMOTO
    Dehogy jönnek, majd ha annyira leapad a játékosszám 10 év múlva hogy összevonják a szerókat...
  • Sherman0070
    Azok komolyan jönnek EU-ra is?
  • Rammsch31n
    ... figyelj, ami ott megjelenik itt is megfog valszeg... lásd hülye kamu csing-csung TD-k...
  • ROMOTO
    Most hallottam hogy a kínai szeróra behozzák a waffentrógert 6 os tárral maus gunnal...
  • ROMOTO
    Fene tudja milyen logika szerint sorolják időben a tankok baszkurálását, pl. a francia fost vették előre, az is elég kacifántosra sikerült. Lehet az oroszoknak el akarják nyújtani az élvezetet, mivel ők a legfontosabbak, most kapott egy rakás buffot a med ág meg az is7, állítólag később az egész tank fejlesztés ágát átvariálják, a KV ágat is kompletten áthangolják, páncél, lövegcsere, stb. Szóval hogy mindig legyen valami konc a russzki játékosoknak, több részletben buffolják a tier 10 heavyket.
  • Angelus1991ster
    Ah megnyugodtam. Mert csak egy troll olyan, hogy arra vagizik, hogy direkt nem képes leírni annak a tank nevét amit körvonalakban megemlít.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.27. 20:30:28
  • Plata
    Na ne szórakozz már,még hogy alt sg acc.
    Még sosem éreztem szükségét hogy csináljak még egy SG accot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na jó be vallom Angelus az alt accom.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.27. 20:24:08
  • Plata
    Én szinte csak t10-be kerülök T8 prémmel,de T10 vesztes csata jobban hoz sokszor mint T9 nyertes,mert T8-ba kb minden negyedik szökőévbe kerülök.
  • Rammsch31n
    egyedi unique... BOND lehetőség xDDD:
    "In Grand Battles AND X tier ONLY Random Battles you’ll be able to get Bonds."... a 30vs30ba XP-ért bondokat kapsz... persze ez is csak T10... jöhet a sírás, hogy jajj, kirekesztenek mindenkit akinek nincs tizese... :D
  • yossarianHUN
    Ebben van valami. T8-ban jobb játszani, de a nagy zsozsó mindig a T10 körökből esik le.
  • Angelus1991ster
    Plata ne trollkodj már alter sg accal XD
  • Plata
    T10-ben jobban kereshetsz.
  • realcsabi
    En reggel jártam ugyanígy egyedül. Múlt héten játszogattam tier 8-van és akkor nem volt ennyire rossz a helyzet, de most megint szopás az egész. :) Ha van, type62-őt ajánlom farmolni vagy az sh-t. Én megint pihentetem a tier 8-at mert gold nélkül szenvedés az egész, golddal meg semmi értelme a farnolásnak. Nagyon remélem hogy kezdenek ezzel a tier8-cal végre valamit. Mindenesetre én köszönöm de akkor maradok inkább tier 9-10-ben.
  • R3nton
    Haverral tier8azunk, benyomtam egy 2 órás credit boostert. Még van 20 perc belőle. 2x voltunk tier9ben, a többi mind tier10es csata. Ezt komolyan gondolják? :D
  • realcsabi
    Ha elég ember rimánkodik érte akkor biztosan lesz kínai arty. Egy tucatnyi ember hőbörgése nem lesz elég mint ahogy ahhoz sem elég hogy valami szotyadék tank töltésidejéből elvegyenek 1 sec-et. :)

• Angelus1991ster
    Kínai SPG ág mikor lesz?
  • yossarianHUN
    Nem pont ez a helyzet. A WoT ázsiai részlege szőröstül-bőröstül a kínai, KongZhong (vagy mi a szar) nevű cég kezében van. Ők gyakorlatilag azt csinálnak az ázsiai szerveren, amit akarnak, az ő tulajdonukban van, a WoT európai fejesei, de szerintem még Viktor Kislyi sem szólhat bele a dolgukba. Vissza is élnek vele rendesen, többek között T10 prémeket, Type 59 Goldot, CW reward tankokat, Chieftain-t, hasonlókat lehet vásárolni az ázsiai szerveren, irtózatos pénzekért. Emellett időnként saját agyszüleményeiket is beépítik a játékba, ezek közül az első (és nálunk legismertebb) az 59 Patton volt, ami 100%-ban egy KongZhong fantasy tank.

Ezt vitték most tovább egy lépéssel, és kreáltak egy teljes kamu ágat, amit aztán önkényesen beépítettek az ázsiai szerveren. Nem véletlen, hogy a WG eleinte ódzkodott ezeknek az átvételétől, csak most úgy tűnik a sok paradicsom kisírta, hogy nálunk is megjelenjenek ezek az agylövött, sose létezett TD-k. Legalábbis a hivatalos kommentárból erre lehet következtetni. Persze ott a rosszhiszeműbb verzió is, miszerint egyszerűen csak a profitra pályáznak, de elnézve a kínai tankok népszerűségét az EU és NA szerveren, kétlem, hogy bárki is free XP-t váltana azért, hogy hamarabb megkaparintson valami kitalált TD-t erről a degenerált ágról, aminek ráadásul az adatokat elnézve nincs is semmi említésre méltó tulajdonsága (aminek a KongZhongot ismerve még örülhetünk is).
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.07.27. 19:11:34
  • Plata
    Mégis mit vártál kínai ágtól?
    Azok mindig csak másoktól loptak.
  • MuldR
    Ha odamész a szargaminghoz, és leteszed évente azt az x millió rubelt a licensz díjra, hogy saját magyar szervert indíthass majd újabb x milliót, hogy gyerekek ezeket a magyar tankokat ezzel a stattal tegyétek a játékba árány skinnel, akkor meg fogják csinálni neked.

Kínaiak megrendelték, kifizették. Az EU szerverre valószínűleg azért kerül, mert így már nekik effektíve ingyen vannak a tankok és elég nagy az európai kínai populáció, akik majd jól rácuppannak.
  • yossarianHUN
    Az IS-4-hez és az ST-I-hez nem nyúlnak benne, pedig anno pont azzal kezdődött a 9.20 beharangozása, hogy majd ezen a kettőn mekkora változások lesznek. Aztán azóta valahogy elfelejtődött. Remek, ez az egy volt a patchben, amit vártam, de hónapok óta, mikor először megpendítették a 9.20-at. Akkor most megint nem lesz egy ideig kísértés, hogy elindítsam a játékot.
  • Angelus1991ster
    És akkor a kisebb tankgyártó nemzetek ágai nem hozhatók össze... Mert nem akarnak klón tankokat.
    Kibaszott orwelli az egész. Egyik pillanatban azt mondják. hogy ez meg így valósul meg, másik pillanatban meg azt, hogy az úgy valósul meg.

Nemsokára az anime tankok is begurulnak az EU, NA és RU csatatereire.
    Mert a bevét az szent. A realizált profit mindennél fontosabb, bármilyen elvet is szakítunk szét ezzel.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.27. 18:20:30
  • joe662
    Nem lesz több klón tank:-DDD
  • Angelus1991ster
    Kínai TD-k ikonjai
  • Angelus1991ster
    "Új kínai TD-k
    - Kilenc új kínai TD áll készen arra, hogy megküzdjenek a csatatéren. Igen, arról a 9 járműről beszélünk, amik nemrég jelentek meg a kínai szerveren.
    A járművek statisztikáit és képeit régebben már megosztottuk." (WoT MP facebook oldala)
    Egyre röhejesebb ez a bagázs
  • ROMOTO
    Sztem nyár vége-ősz eleje, orosz nyelven kinn van a részletes tank buff lista
    http://wot-news.com/main/postmsg/243058/45731/3/rebalans-tekhniki-v-obnovlenii-920
  • joe662
    Pàncélozott WtfE100,kelleni fog:-)))
    A 9es ki van fejlesztve azt hiszem,neki is ugrok holnaptol.
  • R3nton
    Mikor jön a 9.20?
  • kigyi
    Elvileg év végére ígérték szóval 9.21-nél előbb nem is jöhetne.
  • Rammsch31n
    ja, ezt a Mausnál is hitegették már... hogy megkapod az előtte lévő kettőt, vagy hogy volt... aztán sok lett belőle...
  • yossarianHUN
    9.20 hírek:

- visszavonták a Batchat változtatásokat, marad a régiben

- Foch 155 kapcsán: a Foch 155 cserére kerül, egy bizonyos Foch B lesz az új T10 TD. Ennek a mostani Foch 155-nél erősebb front- és oldalpáncélzata, nagyobb függőleges és vízszintes lövegkitéríthetősége, valamint egy 6 lövéses autoloaderrel szerelt, 120 milliméteres ágyúja lesz.

DE. A Foch 155 nem kerül ki a játékból teljesen. Akiknek a patch érkezésekor megvan, azoknak megmarad a garázsban, és speciális jármű státuszba kerül (emellett a Foch 155 tulajok automatikusan megkapják az új tízest is). Ráadásul a Foch B-hez hasonló buffokat kap ő is: jobb kitéríthetőséget, javított páncélzatot. Az XP és a marks of excellence megmarad a 155-ön, de a legénysége automatikusan átképződik a Foch B-re (viszont speciális jármű lévén bármilyen francia TD legénység beleültethető lesz bünti nélkül). A Foch 155-öt a 9.20 után semmilyen módon nem lehet majd megszerezni (ezt azért ugye mindig csipet sóval).
  • Rammsch31n
    Pedig igazán iparkodhatnának vele... mert amíg nem lesznek HD-k mind, addig nem lesznek új mapok... én meg már nagyon unom némelyiket... ha nem mindet...

Romoto: Azért nyáron jöhetne még valami durranás, mert ősztől egyetem, aztán pont nem fog érdekelni a WoT. :D
  • Angelus1991ster
    9.20-ban nem jönnek a HD pályák. Év vége körül hozzák be azokat.
  • ROMOTO
    9.20 ban jönnek elvileg az új HD pályák, egyebek mellett akár berakhatják a új IM et is, elvileg valami ilyesmire emlékszem, a 9.19 amúgy is inkább technikai peccs volt, semmi komoly tartalom nem jött, volt rá bőven idejük hogy összepakolják, amúgy is nagyon beharangozták hogy 9.20 nagy durranás lesz...
  • Rammsch31n
    Ez 2 ilyen IM-re is elegendő tank... sőt... 3-ra is... :D
  • Angelus1991ster
    Tier 5-ös tierlimites Stug IV-nek most jót tett az MM reform. Max 5 db t6-ost láthat, azoknak a felét (artyk, Cromwell féle papírok stb.) meg úgy is átüti.
  • Angelus1991ster
    Jutalom tanknak jelenleg csak ezek jöhetnek szóba: Vk6501H (t5), Obj 244 (t6), T71 CMCD (t7), Királytigris H(t7), T92 Light (t7/t8 ? ), Kirovets-1(t8), Jagdtiger H (t8), T-103 (t8), Obj 268 V5 (t10) Obj 777(t10), Obj 257 (t10), Chieftain Mk6 (t10). Nagy részüknek reward szaga van.
    Például az Obj 777 és Obj 244 évek óta "porosodik" a kliensben.
  • ROMOTO
    Persze, egyébként nem pletyka, hivatalos helyről jött Pankov közlemény, az más kérdés hogy mikor lesz, mint ahogy az is hogy megint lehetetlen szar reward tankokat kapunk.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.27. 10:24:54
  • Rammsch31n
    Hány éve is ígérgetik? Kettő... annyi új tankot látni ST-n, meg képeken pletykába, hogy nem hiszem, el hogy olyan sokból tartott volna összerakni őket... Szal majd hiszem ha látom. :)
  • ROMOTO
    Így van, jön az az új de a régi is bennmarad. Az újban azt ígérik ésszerűbb küldik lesznek. Rá is férne bőven.