World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
Na ja. A lámi scouth megpusztul (kivéve a mákos ferrarik). A többi megvárja legalább az elsõ percet, addig kitisztul a célterület, és UTÁNA már szabad a pálya. <#vigyor1> Most is, Karelia, bementem középre szikla mögé, aránylag még távol. Vártam (2 tank befogva), majd közelebb osonté. Igaz, kiszúrtak, de nem tudtak mit kezdeni velem, szikla mögött. Jött ugyan egy A20, de azt a többiek elintézték. Aztán már nem is törõdtek velem, egy ideig. Sajna, a végén mégis csak kilõttek, de addigra bejártam az enemy hátsó részét vagy 5x, elkezdtem foglalni, és elvontam pár tankot a csatából. Majd, mire felért egy tiger, addigra meg lementem, és megnyekkentettem az artyjukat, aki bele állt a vízmosásba pisztrángozni. Sajna, itt maradt egy T29, és mákja volt (elindult visszafele), de annyira mégse, mert eddigre már bõven létszám fölénybe kerültünk. <#vigyor5>

Nekem nincs ilyen gondom, a scoutok 90%-a megpusztul az elsõ percben, utána lehet nyugodtan tevékenykedni.
Alien69
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. május 21. 11:43:03
Jármû: PzKpfw 38 nA
Szerzett tapasztalat: 1 820 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 352
Csatában elért Achievement: Felderítõ
vééégre, volt értelme, hogy berak mindig ezzel a szarral nagyok közé. Persze ez alapból nem is lenne baj, mondja azt, hogy menjek scoutolni. De FAKK MM, ha berak még T50-2-st is, meg ilyeneket, akkor esélyem sincsen, mert mindent lefölöznek a gyorsabbak. Adom is el a rákba, veszem az akkkcijós PzKpfw IV-t. <#idiota>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

A 7.1-et elttettem én is a külsõ vinyóra, de ha minden verzióból kell, arra az isten helye nem lesz elég.

lám-lám, elnézve a tecsõ videókat, úgy fest menthetetlenül elindultunk páran a netcelebség, kilõt tankokkal szegélyezett útján :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Köszi.

Igazából nem kell nagy dolgokra mondani, ha vki tudja kezelni a FRAPsot, a gépe elbírja a nagy felontást meg át is tudja tömöríteni, annyi elég.

Illetve jó ha esetleg néha van kedve kicsit rendezõsködni, mondjuk hogy átvált külsõ nézetbe - ahol van értelme - egy két pillanatra hogy mutassa hogy helyezkedett el a tank stb.

Zene az már nem köll 😄

Na ja, mérges is voltam rájuk, mert nemsokkal azután volt egy nagyob verzióváltás amikor bejelenették hogy a replay nem fog menni.
De akkor ezek szerint kis verziónként se megy? Mert az nem írták sehol...

Amikor elkezdtük a replay filekat gyûjteni a FAQba, még a 071 volt. Szerencsére elmentettem azt a verziót külön, hogy most utólag még le lehessen játszani (van még 3-4 beküldött replay).

Sajnos egy videó messze nem olyan jó mint egy replay (ugye nem lehet váltogatni pl a playerek közt, forgatni a képet hogy mi-hol-merre, de hát ez van.

"1-2 replay videó felvételében és youtubera való feltöltésében jártas személy segítségét szívesen venném"

Ezügyben Fifus-t tudnám ajánlani: ha át tudod csábítani az erõ setét oldalára, talán még meg is zenésíti azokat. 😊)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Szívesen segítek youtube-ra feltölteni, meg felvenni.

Egyébként az, hogy a replayt nem lehet egy verzióval késõbb visszajátszani, az annyira, de annyira balkáni megoldás, hogy az ehh.

Haveromnak akartam a hétvégén megmutatni a "hogyan szopassunk meddel artykat" videómat, de képtelenség elindítani, pedig csak egy verzióval korábbi.

Azt megértem, hogy nagyobb update esetén bukó, de hogy berakok három új tankot, meg átrajzolok két naptárat a garázsban update-nél sem lehet visszajátszani, az lecsapta a biztosítékot. Az összes meccsemet, amit meg akarok tartani fraps-szelhetem. Meg aztán movie makerezehetem is, hogy ne 6 gigát tartsak a lemezen.

Fizetett hirdetés - FAQ replay reloaded

Pró vagy és szeretnéd hogy mások is tudják?
Szeretnél úgy e-peent lengetni hogy ne gondolják beképzelt vagy?
Szeretnél híres lenni és egy perc alatt találni platoon társakat a játékban?
Akarod hogy egy hõsies csatáidat tizek, százak vagy akár ezrek is lássák és neved a WOTban mások számára egyet jelentsen Wittmannal?

Itt a megoldás!

Kis kihagyás után ismét olyan replayeket keresünk a FAQ számára, ahol hasznos tippeket-trükköket lehet ellesni egy-egy tank használatával kapcsolatban.
Hasonlóképpen ha van egy jól bevált taktikád egy pályán, és szeretnéd másokkal megosztani, itt a lehetõség!

Olvasd el mit keresünk és hogyan juttathatod el hozzánk és ha úgy gondolod hogy van megfelelõ videód, küldd el!

A videók a youtube-ra is felkerülnek, a WOT FAQ csatornára, mivel a WG sajnos nem garantálja hogy a replay fájlok mindíg lejátszhatóak lesznek.

Szolgálati közlemény: 1-2 replay videó felvételében és youtubera való feltöltésében jártas személy segítségét szívesen venném.

Hypo
pedig de jo kis tank az😊

2. The future of Brumbarr is kept secret.

Remélem TD lesz, és nem SPG. 100mmes front és rövid csövû 150mmes ágyú nem való SPGnek, inkább egy jó kis t6 troll TDnek kéne lennie.

WoT: Nishizumi77

Én utáltam a pz4-et... nem sokat ér a szememben...
csak azzal láttam egyszerûbbnek megszerezni mert ugye azzal 3db tier7est kell ölnöd, pedig megvolt a T-34-85öm is de azzal meg 3db tier8ast kellene.... 😊
azt csodálom hogy M4 Shermannal nem szereztem Oskint 😄
561 csata van boelter, kolobanov, 870 kill, 61% win rate 😄 de mégse jött össze vele, pedig nagyokat is kicsinálja
Jogos.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Finomítok az írásomon...Az "elvileg"=valóságban úgy tervezték.

Amúgy lehet a skoda T-25öt még viszont látjuk mint rendes tankot az EU treeben, ki tudja.

Köszi.
Gondolom nem akkora a terület hogy átlagos távolságból el is lehessen találni 😄

Persze ha van vkinek replay szívesen venném. Tán még a faqba is bekerülhetne csodafegyverként. De mondjuk minimum 2 ilyen sebzés legyen egy célponton, hogy bizonyíthatóan hatásosnak nevezhessük a technikát...

Hát elvileg a Skoda T-25 is autoloaderes lett volna de az csak francz exklúzív tehát maradt simán.

Na akkor kb 5 év múlva már itt is lesznek.

meglövöd a torony alját, hogy a test vékony lemezére pattanjon a torony alatt, azt mondják, hogy igen csak hatásos

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kár... Mondjuk én azt sem bánnám, ha autoloader nélkül kerülnének a játékba. A loader miatt úgy is a porba nerfelnék az ágyúkat, h ne legyenek op-k, pont mint a franciáknál.

De érdekes, hogy elvileg a chaffee fejlesztett tornya is autoloaderes volt, mégsem került be a játékba.😊 Majd ha elfogynak a betehetõ tankok és a hibák javításával kelle foglalkozni a wg-nek, akkor majd hírtelen kitalálják, hogy mégis csak bekerülnek, sok más eddig "nem tervezett" tankkal együtt.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Most néztem meg, nekem az M4A3al lett meg az oskin 😊

Radmester! Számtalanszor,de mindig ugyanaz a hiba!A 7.2 verziónál is ez van de aki segített azt nem tudom elérni, és úgy néz ki nem is fogom elérni! Tehát a 7.2 verzió feltelepítése után a licenc oldal és a belépõ oldal felváltva vibrál a képernyõn így a licencet alul nem tudom kipipálni elfogadni!Majd mikor a koma akit nem tudok elérni megjavította két hétig játszottam a játékkal és semmi gond nem volt vele,jött a 7.3 a klienset frissítette ki írta a "legfrissebb verzióm" van majd a játékra klikkelve a fent leírt módon vibrál a képernyõ így nem tudok a játékba be lépni!Sok helyen kértem már segítséget,de idáig semmi eredmény.Segítséget megköszönöm.Üdvözl..

Hmmm...nekem már csak az Oskin,és a Burda hiányzik és pont az Oskin miatt és a teljes német ág befejezése okán is(most még arty-t húzni is megjött a kedvem valahogy,ÖLJETEK MEEEEGGG!!!XD) gondolkodom egy Pz4 beszerzésén... (meg mekkora Noob vagyok már akinek még nem volt 10-ezer csata alatt még Dart Vödör Pézé-4-e😄)

Persze.
Halonen: M10 Wolverine
Orlik: T-50-2
Oskin: PZ4

Ebbõl a Halonen a legkönnyebb talán... csak simán összejött, akkor még nem voltam öcsi vadász... aztán jöttek az öcsik sorban, na mondom akkor el kezdek rájuk hajtani.
Orlik-al is szenvedtem kicsit mire meglett azóta már van belõle 4 db...
DE A LEGNEHEZEBB, legalábbis nekem 😄 az a kib* Oskin... PZ4-el alig bírtam összekaparni... 1db van, nem is lesz több 😄
Igen ezek igazi gyöngyszemek 😊) Régen prtsc-vel gyûjtöttem, de annyi lett, hogy abbahagytam.
"Esküszöm többet nem merek IS-3-ba ülni. Ezt is szét lehet kap szembõl csekély 90-es átlag átütéssel és nem a rápattintós technikával. Elképesztõ."

Mi az a "rápattintós technika" ?

Régebben felvetették ezeket a heavyket, de overlord azt mondta biztos hogy nem lesznek benne, meg akarják hagyni az auto loadereket meg az oscilláló tornyos tankokat a franciáknak, hogy egyediek legyenek.

Med ág meg jól hangzik, én is erre gondoltam, hogy a másodlagos med ág lehetne egy jobban páncélozott verzió, gyengébb mobilitással.

Heavy ágat is össze lehetne hozni, oda meg mehetnének az oscilláló tornyos heavyk t54/57/58.😊

A t58 nagyon jó lenne, egy jobb páncélzatú t30-nak felelne meg, amit nagyon megszerettünk😊(m103 hull, 155mm gun). T10 td-nek meg akkor mehetne valami nemtornyos pl. t96AT-t110AT, mivel én a t58-ra számítok td-ként.

Egy csomó lehetõsége lenne a wg-nek, csak nem használják ki.

It's not that easy as it seems, the feature requires at least:

server-side support
client implementation
UI decision
balancing and gameplay

Hát igen, a balancing lesz a legnehezebb, Maus tuti iszonyat op lenne egy másodlagos 75ös ágyúval aminek kb 90mmes penje lenne, vagy az E-100 aminek a 75ös lövege sokkal kisebb a mausénál 😄
Na de a Lee is ott van még, 75ös ágyújának 20 körüli a rofja, mellé jönne még egy 37mmes ágyú 30as roffal, szegény player nem gyõzne váltani a 2 ágyú között.

És végül a B1 bis, ha használni tudná a 75ös ágyút akkor képes lenne megsebezni a KV-1et, hát ez hallatlan.

Második ágra T9nek mehetne az M48.

más:
bénák, képtelenek megcsinálni egy fegyver váltás módot a játékba...

Regarding multi-turret/gun support, we had to push it back for some time. The priority is set to low.

SerB és valamelyik másik is megerõsitette az oroszoknál, hogy prém lesz. Legalábbis azt hiszem. Lehet hogy a videó készítésekor még nem dölt el a sorsa.

Am ez még nem zárja ki a second med line-t! T8-ba van egy sokkal jobb választási lehetõség, a t26e5, ami szintén egy felpáncélozott pershing (jumbo pershing ha úgy tetszik), csak jobban.😊 152mm front, 101mm lower front, 279mm mantlet, 190mm turret front, 89mm turret sides, 127mm turret rear, 40km/h.

T9-be jöhet a az m48, t7-be meg valamelyik t23-25 akármelyik clone hézagbetöltésnek. De jobban beillene a sorba az m45, ami egy 200mm-es tornyú persha 105mm-es howitzerrel, m3 90-es top löveggel, közepes mozgékonysággal. Így kapnánk egy kevésbé mozgékony, de nagyon jól páncélozott med ágat, ami a jumboból indulna ki, nem véletlenül. Közös t10 meg természetesen a t95, ami egyesíteni a 2 ág elõnyeit (mozgékonyság, páncélzat) plusz lenne egy kiváló lövege. Én így csinálnám, õk is ha lenne egy kis eszük.😊

Pedig ossze lehetne rakni a jumbotol egyet.
T21-T26 ig ott vannak a tankok+M26SP + M47. Meg is van 😊
Igaz nem sok kulonbseg lenne a masik med aghoz kepest, de legalabb valtozatosabb lenne es lenne mit huznom meg az USAkoknal 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Igen 😊
Heavy lesz. Med nem 😞

med nem heavy 😄

kár, jó lett volna egy második usa heavy ág 😞

Overlord #5394
Posted 18 May 2012 - 07:42 PM

Super Pershing is going to be premium.

Igen nekem is ez az utolso infom 😞
Igy nincs kedvem Lowezni 😛

Ja de, megtaláltam nagy nehezen a topikot: link

incompatible with 0.7.3. Update will come out soon

nem tudok róla semmit

Nazarov: uj Maybach modrol nem tudsz? meg mindig nem megy 7.3al 😞

A tegnapi TOP egy magyar "komától" jött össze:

Cliff-en én (SU85) és Indie komám (Pz IV) top tierként 2-es pontról (felül) megyünk a hosszú úton megkerülve a hegyet. Gond nélkül eljutottunk a faluig, ahol találkoztunk egy forgolódó KV-1-el. Gyorsan átsegítettük a tankosok mennyországába. A szerencsétlen 2-t lõtt, azt is a földbe. Megyünk tovább mikor jön a public chat üzenet:

KV-1: A kurva anyátokat
Én: A tiedet öcsi
KV-1: Camper noobok

Érted, kilövöm mert balfasz, én támadok és még én vagyok a camper noob 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

elite ikon ott van, azt elnéztem.

Az erdõbe ha jól emlékszem 3 ment az ellentõl. Tehát ott 10 vs 3 fölényünk volt. Azokat le is darálták veszteség nélkül, majd ennek ellenére mégse másztak ki. Ha körbekapjuk õket, vagy legalább megosztjuk a figyelmüket szerintem hozható meccs lett volna. Ráadásul akik az erdõbe voltak azok mind a D9-D0-ban álltak, az ellen simán be tudott jönni az erdõbe. Hiába kértük õket, hogy segítsenek, meg sem mozdultak. Ez az egy esélyünk lett volna, ha elvonják a támadók figyelmét egy bázisfoglalással vagy bekerítéssel. Mi ott a házaknál beragadtunk. Megpróbáltam megkerülni a dombot de nem sok eredménye volt.

Tegnapi kedvenc idézetem egy KV-5 toptanktól (aki túl volt már 10k csatán és a statja alapján nem a gyengébbek közé tartozott):
- én: KV-5 te vagy a toptank, kérlek mozogj. (próbálom lammaer ötletét, az esetek nagyrészében tényleg bejön)
- KV-5: Mozogjak, hogy meghalljak? Jó ötlet... (itt nem jött be)

(meghalt és vesztettünk)
WoT fórumon egy szemfüles ember észrevette hogy a szuperpershingnek nem aranyszínû a neve, és nincs ott a kis elite ikon se, szóval lehet hogy rendes tank lesz, ami azt is jelentheti, hogy lesz új usa med vonal.

Vagy csak nagyon korai fázisban van és nem tették ezeket még rá 😄 ( de remélem az 1. verzió lesz az igaz )

Alien69
Szerintem, nem egyértelmû. De pl ott a batchatok miatt eleve esélytelennek látom, mert azok mennek, és darálnak. Látszik is az eredménybõl, hogy a többi tank meg ezt kihasználta ráadásul, és ment velük. Itt csak mákkal lehetett volna szembe szállni, de erre építeni nem nagyon lehet. Az erdõ meg pont jó lehetett volna, ha lehetett volna tudni, hogy nem arra jön az ellenfél. Kell egy kukkoló, a többit távolról meg kell próbálni, meg ilyenek, de mindegy.
Az erdõbõl szedtem szét Löwe-t K1-l még az elõzõ verzióban. Nem látott a sok bokor miatt, én meg láttam. Illetve, néha fel-fel villanthattam, mert arty azért rám próbálkozott (vagy látta a lövést), de túl éltem (roncs mögött lapultam). Csak hát, az erdõ se véd meg a csapat társaktól, akik rá állnak az ember nyakára, hogy még fordulni se lehet tõlük. <#vigyor1>

Ezt ezzel a csapattal sehogyan sem lehetett megoldani. Kb. 5-en voltunk csak akik nem az erdõbe mentünk. És hiába jött velünk szembe szinte mindenki az ellentõl, a 10 csapattársunk nem volt képes kimozdulni az erdõbõl.
Axon
Na most újra beengedett.

Axon
Nálam nem megy a szerver. 7 óra körül még toltam egy menetet, majd amikor vége lett, akkor valami üzenettel kidobott, azután visszalépés kísérletnél kiírja, hogy tervezett karbantartás.
Tudtok errõl valamit? Meddig tart?