World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csata: Karelia 2012. május 21. 11:43:03
Jármû: PzKpfw 38 nA
Szerzett tapasztalat: 1 820 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 352
Csatában elért Achievement: Felderítõ
vééégre, volt értelme, hogy berak mindig ezzel a szarral nagyok közé. Persze ez alapból nem is lenne baj, mondja azt, hogy menjek scoutolni. De FAKK MM, ha berak még T50-2-st is, meg ilyeneket, akkor esélyem sincsen, mert mindent lefölöznek a gyorsabbak. Adom is el a rákba, veszem az akkkcijós PzKpfw IV-t. <#idiota>#idiota>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Igazából nem kell nagy dolgokra mondani, ha vki tudja kezelni a FRAPsot, a gépe elbírja a nagy felontást meg át is tudja tömöríteni, annyi elég.
Illetve jó ha esetleg néha van kedve kicsit rendezõsködni, mondjuk hogy átvált külsõ nézetbe - ahol van értelme - egy két pillanatra hogy mutassa hogy helyezkedett el a tank stb.
Zene az már nem köll 😄
De akkor ezek szerint kis verziónként se megy? Mert az nem írták sehol...
Amikor elkezdtük a replay filekat gyûjteni a FAQba, még a 071 volt. Szerencsére elmentettem azt a verziót külön, hogy most utólag még le lehessen játszani (van még 3-4 beküldött replay).
Sajnos egy videó messze nem olyan jó mint egy replay (ugye nem lehet váltogatni pl a playerek közt, forgatni a képet hogy mi-hol-merre, de hát ez van.
Ezügyben Fifus-t tudnám ajánlani: ha át tudod csábítani az erõ setét oldalára, talán még meg is zenésíti azokat. 😊)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Egyébként az, hogy a replayt nem lehet egy verzióval késõbb visszajátszani, az annyira, de annyira balkáni megoldás, hogy az ehh.
Haveromnak akartam a hétvégén megmutatni a "hogyan szopassunk meddel artykat" videómat, de képtelenség elindítani, pedig csak egy verzióval korábbi.
Azt megértem, hogy nagyobb update esetén bukó, de hogy berakok három új tankot, meg átrajzolok két naptárat a garázsban update-nél sem lehet visszajátszani, az lecsapta a biztosítékot. Az összes meccsemet, amit meg akarok tartani fraps-szelhetem. Meg aztán movie makerezehetem is, hogy ne 6 gigát tartsak a lemezen.
Pró vagy és szeretnéd hogy mások is tudják?
Szeretnél úgy e-peent lengetni hogy ne gondolják beképzelt vagy?
Szeretnél híres lenni és egy perc alatt találni platoon társakat a játékban?
Akarod hogy egy hõsies csatáidat tizek, százak vagy akár ezrek is lássák és neved a WOTban mások számára egyet jelentsen Wittmannal?
Itt a megoldás!
Kis kihagyás után ismét olyan replayeket keresünk a FAQ számára, ahol hasznos tippeket-trükköket lehet ellesni egy-egy tank használatával kapcsolatban.
Hasonlóképpen ha van egy jól bevált taktikád egy pályán, és szeretnéd másokkal megosztani, itt a lehetõség!
Olvasd el mit keresünk és hogyan juttathatod el hozzánk és ha úgy gondolod hogy van megfelelõ videód, küldd el!
A videók a youtube-ra is felkerülnek, a WOT FAQ csatornára, mivel a WG sajnos nem garantálja hogy a replay fájlok mindíg lejátszhatóak lesznek.
Szolgálati közlemény: 1-2 replay videó felvételében és youtubera való feltöltésében jártas személy segítségét szívesen venném.
Remélem TD lesz, és nem SPG. 100mmes front és rövid csövû 150mmes ágyú nem való SPGnek, inkább egy jó kis t6 troll TDnek kéne lennie.
WoT: Nishizumi77
csak azzal láttam egyszerûbbnek megszerezni mert ugye azzal 3db tier7est kell ölnöd, pedig megvolt a T-34-85öm is de azzal meg 3db tier8ast kellene.... 😊
azt csodálom hogy M4 Shermannal nem szereztem Oskint 😄
561 csata van boelter, kolobanov, 870 kill, 61% win rate 😄 de mégse jött össze vele, pedig nagyokat is kicsinálja
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Gondolom nem akkora a terület hogy átlagos távolságból el is lehessen találni 😄
Persze ha van vkinek replay szívesen venném. Tán még a faqba is bekerülhetne csodafegyverként. De mondjuk minimum 2 ilyen sebzés legyen egy célponton, hogy bizonyíthatóan hatásosnak nevezhessük a technikát...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
De érdekes, hogy elvileg a chaffee fejlesztett tornya is autoloaderes volt, mégsem került be a játékba.😊 Majd ha elfogynak a betehetõ tankok és a hibák javításával kelle foglalkozni a wg-nek, akkor majd hírtelen kitalálják, hogy mégis csak bekerülnek, sok más eddig "nem tervezett" tankkal együtt.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Halonen: M10 Wolverine
Orlik: T-50-2
Oskin: PZ4
Ebbõl a Halonen a legkönnyebb talán... csak simán összejött, akkor még nem voltam öcsi vadász... aztán jöttek az öcsik sorban, na mondom akkor el kezdek rájuk hajtani.
Orlik-al is szenvedtem kicsit mire meglett azóta már van belõle 4 db...
DE A LEGNEHEZEBB, legalábbis nekem 😄 az a kib* Oskin... PZ4-el alig bírtam összekaparni... 1db van, nem is lesz több 😄
Mi az a "rápattintós technika" ?
Med ág meg jól hangzik, én is erre gondoltam, hogy a másodlagos med ág lehetne egy jobban páncélozott verzió, gyengébb mobilitással.
A t58 nagyon jó lenne, egy jobb páncélzatú t30-nak felelne meg, amit nagyon megszerettünk😊(m103 hull, 155mm gun). T10 td-nek meg akkor mehetne valami nemtornyos pl. t96AT-t110AT, mivel én a t58-ra számítok td-ként.
Egy csomó lehetõsége lenne a wg-nek, csak nem használják ki.
server-side support
client implementation
UI decision
balancing and gameplay
Hát igen, a balancing lesz a legnehezebb, Maus tuti iszonyat op lenne egy másodlagos 75ös ágyúval aminek kb 90mmes penje lenne, vagy az E-100 aminek a 75ös lövege sokkal kisebb a mausénál 😄
Na de a Lee is ott van még, 75ös ágyújának 20 körüli a rofja, mellé jönne még egy 37mmes ágyú 30as roffal, szegény player nem gyõzne váltani a 2 ágyú között.
És végül a B1 bis, ha használni tudná a 75ös ágyút akkor képes lenne megsebezni a KV-1et, hát ez hallatlan.
más:
bénák, képtelenek megcsinálni egy fegyver váltás módot a játékba...
Regarding multi-turret/gun support, we had to push it back for some time. The priority is set to low.
Am ez még nem zárja ki a second med line-t! T8-ba van egy sokkal jobb választási lehetõség, a t26e5, ami szintén egy felpáncélozott pershing (jumbo pershing ha úgy tetszik), csak jobban.😊 152mm front, 101mm lower front, 279mm mantlet, 190mm turret front, 89mm turret sides, 127mm turret rear, 40km/h.
T9-be jöhet a az m48, t7-be meg valamelyik t23-25 akármelyik clone hézagbetöltésnek. De jobban beillene a sorba az m45, ami egy 200mm-es tornyú persha 105mm-es howitzerrel, m3 90-es top löveggel, közepes mozgékonysággal. Így kapnánk egy kevésbé mozgékony, de nagyon jól páncélozott med ágat, ami a jumboból indulna ki, nem véletlenül. Közös t10 meg természetesen a t95, ami egyesíteni a 2 ág elõnyeit (mozgékonyság, páncélzat) plusz lenne egy kiváló lövege. Én így csinálnám, õk is ha lenne egy kis eszük.😊
T21-T26 ig ott vannak a tankok+M26SP + M47. Meg is van 😊
Igaz nem sok kulonbseg lenne a masik med aghoz kepest, de legalabb valtozatosabb lenne es lenne mit huznom meg az USAkoknal 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Heavy lesz. Med nem 😞
Posted 18 May 2012 - 07:42 PM
Super Pershing is going to be premium.
Igy nincs kedvem Lowezni 😛
Cliff-en én (SU85) és Indie komám (Pz IV) top tierként 2-es pontról (felül) megyünk a hosszú úton megkerülve a hegyet. Gond nélkül eljutottunk a faluig, ahol találkoztunk egy forgolódó KV-1-el. Gyorsan átsegítettük a tankosok mennyországába. A szerencsétlen 2-t lõtt, azt is a földbe. Megyünk tovább mikor jön a public chat üzenet:
KV-1: A kurva anyátokat
Én: A tiedet öcsi
KV-1: Camper noobok
Érted, kilövöm mert balfasz, én támadok és még én vagyok a camper noob 😄
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Tegnapi kedvenc idézetem egy KV-5 toptanktól (aki túl volt már 10k csatán és a statja alapján nem a gyengébbek közé tartozott):
- én: KV-5 te vagy a toptank, kérlek mozogj. (próbálom lammaer ötletét, az esetek nagyrészében tényleg bejön)
- KV-5: Mozogjak, hogy meghalljak? Jó ötlet... (itt nem jött be)
(meghalt és vesztettünk)
Vagy csak nagyon korai fázisban van és nem tették ezeket még rá 😄 ( de remélem az 1. verzió lesz az igaz )
Az erdõbõl szedtem szét Löwe-t K1-l még az elõzõ verzióban. Nem látott a sok bokor miatt, én meg láttam. Illetve, néha fel-fel villanthattam, mert arty azért rám próbálkozott (vagy látta a lövést), de túl éltem (roncs mögött lapultam). Csak hát, az erdõ se véd meg a csapat társaktól, akik rá állnak az ember nyakára, hogy még fordulni se lehet tõlük. <#vigyor1>#vigyor1>