World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot nick: PsychoTrooper
Ez is felmászott teljesen,és úgy kellet lekergetni a hegyrõl!!!
(el is bukták rendesen)
1.Top heavy a Himmelsdorfi hegyen=Fail
2.Is-4 D25-T ágyúval=Fail
1+2.pontok egybe=MEGAFAIL!!!!<#banplz>#banplz>
(oké nem zavart sok vizet nyertünk,de ma már kreténtúladagolásba fogok beleõrülni... ja és az Object Ap-ra töltve meg kiváló Td<#idiota>#idiota>!)
I met God. She's black
Másrészrõl pedig az RPG játékokban legalább óránként van valami jutalom: vagy szintlépés, vagy tárgy, vagy új varázslat/képesség. Ezzel szemben a wotban magasabb tierekben sok órányí játék választ el a következõ jutalomtól(legyen az fegyver vagy tank), ez türelmetlenné teszi az ilyen kevésbé jó játékost, ezért rohan elõre, kezd el a mezõ közepén lövöldözni, esetleg tudatosan "brute force" eljárást alkalmazva növeli az idõegységre vetített csataszámot, mert minden csata után kap több-kevesebb XP-t és elõbb vagy utóbb meglesz a vágyott új tank. Természetesen nem mindenki ilyen aki RPG-kel (is) játszik, de a megfigyeléseim arra engednek következtetni, hogy a wotban létezik ez az "állatfaj", és a saját fajtámat viselkedés alapján elég könnyen felismerem.
Ezért lenne hasznos, ha az új tervezett játékmódoknak lenne valami olyan szintkövetelménye, ami elválasztaná a profi játékosokat és a magamfajta hobbi túristákat, mert akkor a jók megfelelõ színvonalú csatákhoz juthatnának, mi (a kevésbé jók)kiegyensúlyozottabb csatákban püfölhetnénk egymást lenn a "zs-ligában".
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A hangulata és a tájak szépsége engem lenyûgözött, bár egy idõ után a küldetések elég kiszámíthatóvá válnak.
Most meg épp a Diablo segítségével idézem fel boldogult gyerekkorom emlékét 😄
Szóljatok ha van ingyen arany 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Én most éppen szemezek valami RPGvel - Skyrim vagy Risen a két választási lehetõség 😊
Vagy - ahogy tanult fórmtársunk írta - megtaláltad az aranyrögöket utána a tankban? 😊
Amúgy meglepõ hogy nem lemming csávó volt, még killt se nagyon szoktak szerezni, ez meg ölt rendesen 😊
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Maga a lánctalp elnyelõsdi, oldalpáncél pattintósdi minden harckocsinál mûködhet addig amíg az oldalát lövik. De egy gyenge tornyú/gyenge homlokpáncélú harckocsinál nyilván nem az oldalát fogják lõni, azoknál nem érdemes csinálni.
Amúgy gratula a courier aranyhoz 😊
Egyszer egy haverom átjött, látta hogy tankozok... mondtam már neki hogy üljön már be és nyomjon 1v1-et haverom ellen gyakban..
elsõ csatában a srác Tetrarch-al ment T-50 ellen, haverom jól beszopatta, srác ideges lett, mondta h még1et
köviben Tetrarch ellen ment IS-3 ellen 😄 XD ugye õ nem vágta hogy nagyobb..
lövi lövi, ott van elötte 10 méterre az is-3 szembõl... srác káromkodik hogy mi a f*ért nem lövi át? elöbb vitte (a T-50et ja Xd alig birtam ki röhögés nélkül) amikor egyszer csak kajak átlõtte az IS-3 frontját a Tetrarch 45mm-es gunjával 😄

volt,hogy 3-4 lövésem egymás után pattant az 50 mm-es sík felületû oldaláról.nem nagyon értem mert haverral próbáltam és a KV2 frontját lazán vitte minden lövésem😄
még a KV2 frontján lévõ legdöntöttebb részt is átvittem míg a T14-rõl meg lepattanok.
PSN ID:misi2mezei
Eddig húztam két artyt is (M12, S-51) de a Chaffee miatt annyira felgyorsultam hogy idegbajt kapok az artyktól. Elindítom a csatát és már azon ideges leszek hogy 2 percig tart a legközelebbi bokor elérése. Megunom és elkezdek a mezõ közepén artyzni persze kilõnek hamar. Régebben mikor heavyket toltam (T34, IS-3) nem volt ilyen problémám de mostanába még a duplázókra sem veszem elõ az artykat.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Minesen a hegy tövében vár a kv5-ünk, ki is lõvi a panthert, majd a hummel háttúlról támadja le, azt is kilõvi, marad 22% hp-ja. Utánna a 66hp-s is-nek lõ egy tracket, majd lepattan ideális szögbõl róla. Persze az is simán kilõtte ezek után. Hihetetlen!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Más:
A gonosz kis manó dolgozott, új Xp rekordom van 😄
Churchill, mert vannak jó dolgok. 😊
Már agyvérzés közeli állapotba kerültem!😄