World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendben.
Te nagyon rendesnek tûnsz. Leszünk barátok?

Amúgy nem találom a hitelkártyámat, úgyhogy elkezdtem wotozni, de este elõkeresem, tuti meg lesz!
Csak majd legyél elérhetõ.
Ha adsz egy telefonszámot, akkor felhívlak majd mielõtt küldöm!

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

pointer4
Na ez de milyen rendes ellenfél volt, mind oda ugrált elém 😄

Victory
South Coast 2012. május 21. 18:55:38
T28 Experience received: 5 264 (x2 for the first victory each day)
Credits received 95 685
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Sharpshooter, Boelter's Medal, Steel Wall, Top Gun

bízz bennem 😊
ja és fölírom és nem felejtem 😊))
hát tûzz ki egy idõpontot jún 1 tõl :// mert akkor lessz a telón elõfizetõs izé 😉
Jaj várj, itt nem lehet smssel fizetni, csak hitelkártyával. Akkor kis türelmedet kérem, elõkeresem gyorsan.
Mikor tudod amúgy visszaküldeni majd?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

írj ha küldöd 4x a 5500 aranyat 😉
Rendben, akkor 4x küldöm, ha úgy akarod. Mindjárt írok ha kész.

jó lessz ha 4x küldöd 😉
igen 😊 köszi 😊) írj ha elküldted 😉)
Vagy inkább 5x küldjem el azt, és akkor az úgy 99euróért 27500 arany. Melyik legyen?
De biztos hogy visszaküldöd? Nagyon bízok benned!

Jaj megvan, gift shop, már látom.
Na de itt nincs 30.000-es arany opció.
Viszont van olyan hogy 20euróért 5500 arany.
Na ha abból küldök 4et, az úgy 22000 arany. Úgy jó lesz?

szólj ha küldöd 😉
Semmi baj majd akkor legközelebb, de mint mondtam nekem jó euro is nem kell bonyolítani a dolgokat 😄

ahol magadnak is küldted :// 😊
szabii98
Ez még 7.1ben volt, azthiszem, szóval azóta sok minden változott, speciel azt sem tudom ennek mi volt a neve, és hogy a mostaninak mi a neve :\
bocsi!

I met God. She's black

Hol kell? Nem a játékban?

De úgy látom nem ír itt a fórumon, lehet hogy elment, akkor viszont addig nem küldök neki. 😞

hát
én várok 😊 szólj ha megvan 😊) de azt a WoT lapodon kell 😉 a gift shopnál 😉
AZ a baj virkir, hogy nem tudok 2 helyre küldeni aranyat, annyi pénzem éppen nincs. Most akkor neked küldjem a 30000 goldot vagy balintmednek?
Neki kéne, hiszen megígértem!

Rendben, és bocsánat hogy itt variálok össze-vissza, csak nekem is úgy éri majd meg a legjobban.

Amúgy nem megy a játék nem enged fel a szerverre!!! Hogy küldöm el így neked az aranyat???!!!! Segíts!

Figyelj... privátba küldök egy számlaszámot arra elég csak utalni a 99€-t.
Ne bajlódj a tankokkal 😄

Sippie
sima exe-vel sem indul? Nálunk is jelzik a hibát többen. Van valami hack a játékban? 😛
Amit a múltkor nekem is küldtél aranyat még azt se kérted vissza. Annyira rendes vagy <#worship>

oké 😊 jó 😊) majd én is visszaküldöm 😉
Valami globális hiba lehet, másik fórumon is jelezték.

Nekemis nekemis <#hehe>
Alien69
Mi a f*sz van? Játék közben kivágott a szerverrõl. Újra indítás, de azt írja:
"Figyelem!
Sikertelen a csatlakozás a frissítõ szolgáltatáshoz.
Nézze meg a naplófájlt."

Na, megjöttem.
Te figyi, azt számoltam, hogy ugye a 14.500 goldos csomagot akartam neked küldeni 59euróért, de most nézem hogy a 30.000 gold az csak 99euró, és az sokkal jobban megéri. És ha majd küldesz vissza, akkor majd az úgy nekem is jobban megéri. Nem probléma ha inkább azt veszem most meg neked?
Úgyis van most sok pénzem, mert ballagásra kaptam!
És akkor majd azt küldenéd vissza nekem, az úgy jó lesz?

De ha baj, és nincs annyi pénzed, akkor maradhat a 14.500 gold, nekem úgy is jó.

Szerintem a Diablo 3 topicban 😄
Már találkoztam ott vele párszor, sõt még Szakesszal is 😄

Dehogy húzom fel magam, csak próbáltam neki érthetõen leírni a dolgot (teljesen feleslegesen)😊

Te figyi, minek húzod föl magad? Itt mindenki pontosan tudja, hogy nem éltél vissza senkinek az accjával. Ez a bálint csávó egy troll, provokál, te pedig lépre mész. Nem kéne, elvégre nem vagy te marionettfigura, nemdebár?

Csak szimplán ignoráld és mínuszozd.

ok kössz hogy bízol bennem 😊)) nem fogsz csalódni 😉 ígérem!!!
Rendben van, én bízok benned, nekem is volt olyan hogy elõfizetéses lettem, és küldtek nekem, és én is visszaküldtem. 😊

Na most viszont tényleg megyek kakilni, és utána akkor küldöm. 5 perc, sietek.

A mer-bõl kiindulva nem viccel!<#falbav>
persze esküszöm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindjárt ott a tank! Addig állj féllábon!<#taps>
mer?!
Na gyorsan elmegyek kakilni, mert nagyon kell. Utána csinálom.
Gondolom ha majd késõbb lesz lehetõséged rá, akkor veszel nekem viszont aranyat, ugye?

te most tényleg ilyen hülye vagy?😄

PSN ID:misi2mezei

Keresem, pillanat...

bálintka megihletett 😊

megvan? 😊
ott van olyan hogy "another player" és beírod a nevem "balintmed"
és onnan tied a pálya 😊
Rendben. Nem csináltam még ilyet, hogy tudok másvalakinek küldeni aranyat? Eddig mindig csak magamnak küldtem. Segíts.

Merre jár ilyenkor Tvelvet? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

akkor a 14000 arany 😊
De a KV-5 csak 7500 arany. A maradékból mit szeretnél? Kijön belõle 3 hónapnyi prémium account, vagy pár kisebb prém tank, melyik legyen?

kv-5 az jó 😊
Itt állok a vásárlás gombon, most akkor mit vegyek??? Válaszolj már.