World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
A 3000+ dmg / battle értékem le is ment 2500-ra, ami mondjuk még így is 500-al több mint a T-54-el.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Sztem a páncél ott már kicsit érezni hogy nincs, és az ágyúja már a T8-as lorraine-n is rajta van. +1 tier semmi extrával.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Na húzzál szépen vissza legózni.
2. azt mondtad hogy elvégeztél valamilyen sulit?! asszem
Engem nem érdekel a varrás, sokkal jobban szeretek tankozni. 😞
De ha ilyen vagy, akkor sajnálom, nem küldök neked aranyat. 😞
Úgy érzem félreismertelek, nagyot csalódtam most benned..... 😞
Az én nevem Medveczky Ilona. Nem lehet hogy rokonok vagyunk?? 😊
Én Fáklyaházáról költöztem Pestre úgy 4 éve.
Most akkor mikor küldjem, most lehet?
Nem enged belépni, vagy azt irja ki: sikertelen csatlakozás a frissitõ szolgáltatóhoz, vagy ha nagy nehezen túllép, akkor pedig: sikertelen hálózati csatlakozás.
Ilyenkor mi van?
Ha ezen is alig lesz páncél, de 60-al fog menni akkor nem tudom mi értelme lesz. Ugyanazt megcsinálja egy AMX-50 120 is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az aranyat mindjárt küldöm, csak gyorsan ki akarom farmolni a wolverint mert most féláras.
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Sokat jelentene nekem. 😊
Már úgy a szívembe lopta magát Bálint, hogy neki akartam adni a Maus-omat vagy E100-amat,én már úgyse játszok vele. A nagybátyám testvérének a fia Owerlord iskolatársa, és így tudok aranyat is kapni, ha szólok neki, meg tankokat is küldeni.
Örülök, hogy így megoldottátok, megspóroltam egy telefont.
Jó, hogy lehet még igaz embereket találni!